primavera24 08.10.10, 08:55 czy ktoś miał okazję zapoznać się z nowym produktem przyjaciela wszystkich świętych Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przedemerytka Re: W (mr)Oku Radzymina 08.10.10, 10:48 nie, a gdzie dostępny jest ten produkt? bo jakoś nie wpadł mi w ręce, a może to towar deficytowy lub dla wybrańców ? Odpowiedz Link
flancowany Re: W (mr)Oku Radzymina 08.10.10, 11:27 Można go znaleźć w Panoramie. Adres strony internetowej to www.wokuradzymina.pl Czy ktoś wie kim jest wydawca tego bałwochwalczego periodyku pan Piotr Charyło i co ma wspólnego z Radzyminem? Ja ustaliłem tyle: www.goldenline.pl/piotr-charylo siatka.media.com.pl/profile/PiotrCharylo W dniach 9–11 czerwca 2010 r. w Kraśniku odbyła się VII Ogólnopolska Konferencja „Public Relations w samorządzie” pod hasłem WWW – wizerunek, wybory, wygrana. {...} 10 czerwca (czwartek) {...} 14:30 Piotr Charyło (Pracownia mass media) „PR a PRawda” 15:00 Sebastian Drobczyński warsztat „Organizacja i prowadzenie skutecznej kampanii wyborczej” 15:00 Piotr Charyło warsztat „Socjotechniki komunikacji” 11 czerwca (piątek) 10:30 Wiktorija Gnyp (Agencja Prime time) „Specyfika wykorzystania PR-technologii pod czas wyborów samorządowych we Lwowie 11:00 Warsztat Komunikatu Otwartego Piotra Tymochowicza - prowadzenie Piotr Charyło (Pracownia mass media) Czyli mamy do czynienia z fachowcem od PR i socjotechniki zatrudnionym w celu manipulacji wyborcami przed zbliżającymi się wyborami samorządowymi. Nie podejrzewam Pana Piotra Charyło o altruistyczną miłość do Radzymina, tym bardziej że nie jest On chyba z tą gminą związany w jakikolwiek sposób. Przypuszczam że został On zatrudniony przez osoby zainteresowane utrzymaniem dotychczasowego status quo we władzach tutejszej gminy, bo taki wydźwięk ma jego periodyk. Coraz bardziej zaczynam do puszczać do siebie myśl że dotychczasowa władza ma "za uszami" więcej niż sądzimy i panicznie boi się utraty swych ciepłych synekur. Odpowiedz Link
acha2805 Re: W (mr)Oku Radzymina 08.10.10, 13:35 A mi ilustracja na pierwszej stronie gazety bardzo się podoba Za to kiedy czytam wypowiedź p. Piotra Charyło czuję tu Stowarzyszenie Sami Wiecie Jakie... Odpowiedz Link
flancowany Re: W (mr)Oku Radzymina 08.10.10, 13:45 acha2805 napisał: > A mi ilustracja na pierwszej stronie gazety bardzo się podoba > Za to kiedy czytam wypowiedź p. Piotra Charyło czuję tu Stowarzyszenie Sami Wie > cie Jakie... Nie wiecie. Mi to pachnie stowarzyszeniem wzajemnej adoracji dotychczasowych radnych. Odpowiedz Link
kchacinski Re: W (mr)Oku Radzymina 08.10.10, 14:09 Jak ktoś ma tą gazetkę to niech wrzuci skan, z chęcią bym poczytał Odpowiedz Link
flancowany Re: W (mr)Oku Radzymina 08.10.10, 14:22 To jest kilka stron formatu prawie A3 wydrukowanego na dobrym papierze (lepszym niż wszystkie inne darmowe gazety) z kolorowymi zdjęciami. Gazeta jeszcze wczoraj leżała w Panoramie przy Rynku. PS. Ciekaw jestem ile kosztowało wydanie tego "czegoś". Odpowiedz Link
acha2805 Re: W (mr)Oku Radzymina 08.10.10, 14:25 Wpadnij z moim piwem sam wiesz gdzie, to dostaniesz nie jeden egzemplarz. A tak serio... Chętnie spytałabym p. Pachołowską, jak możliwe było doprowadzenie Radzymina na skraj bankructwa, skoro podobno za rządów p. Piotrowskiego dochody Radzymina wzrosły z 19mln do 50mln? Odpowiedz Link
primavera24 Re: W (mr)Oku Radzymina 08.10.10, 14:32 Formalnie wydawcą jest ALEMBIK - Piotr Chambryło z siedzibą w Zabłudowie, nieformalnie inicjatywę finansuje właściciel radzymińskiej firmy - producenta betonu i elementów betonowych, administratora i dzierżawcę radzymińskiego targowiska oraz administratora cmentarza Żołnierzy Poległych 1920 Odpowiedz Link
primavera24 Re: W (mr)Oku Radzymina 08.10.10, 14:56 Jak widać gra jest warta świeczki skoro "święci" uciekają się do socjotechnicznych sztuczek finansowanych z prywatnej kieszeni, niby pod kamuflażem rozwijania ekonomicznej świadomości mieszkańców Radzymina. Szybko okazało się to to tylko żałosna propaganda w wykonaniu podopiecznego Piotra Tymochowicza opłaconego przez osobę powiązaną interesami z urzędem miasta i gminy Radzymin. Odpowiedz Link
faja2010 Re: W (mr)Oku Radzymina 09.10.10, 21:36 primavera24 napisał: > Formalnie wydawcą jest ALEMBIK - Piotr Chambryło z siedzibą w Zabłudowie, niefo > rmalnie inicjatywę finansuje właściciel radzymińskiej firmy - producenta betonu > i elementów betonowych, administratora i dzierżawcę radzymińskiego targowiska > oraz administratora cmentarza Żołnierzy Poległych 1920 A to ciekawe... A skąd taka informacja? Odpowiedz Link
primavera24 Re: W (mr)Oku Radzymina 09.10.10, 22:34 Przyjaciel królika mo o tym powiedział. A poważnie, to od dłuższego czasu pojawiały się informacje, że wkrótce pojawi się nowa NIEZAWISIMAJA GAZIETA i nie było tajemnicą kto za tym stoi. Odpowiedz Link
elizabeth40 Re: W (mr)Oku Radzymina 08.10.10, 15:16 Jak mniemam prawdopodobnie "nadzorcą cmantarza" i producentem betonów jest Pan Robert K. mieszkaniec Radzymina. Odpowiedz Link
liberator5000 Re: W (mr)Oku Radzymina 08.10.10, 16:15 no ale co tam jest w tym piśmie - pochwały dla Burmajstra i starych rządzących? Odpowiedz Link
acha2805 Re: W (mr)Oku Radzymina 08.10.10, 18:24 Chyba w Panoramie wszystkie egzemplarze poszły i nie wystarczyło dla każdego, skoro nie wiesz o czym piszą... Ale nie ma się co dziwić, nawet panie na poczcie sobie poczytywały... Generalnie cała gazeta jest przeciwieństwem Ziemi Radzymińskiej i... (o zgrozo!) nie atakują nikogo. Wręcz przeciwnie, stawiają na "braterstwo" ;] I aż się boję, że ktoś w to co tam wypisują zacznie wierzyć... Odpowiedz Link
faja2010 Re: W (mr)Oku Radzymina 08.10.10, 18:26 liberator5000 napisał: > no ale co tam jest w tym piśmie - pochwały dla Burmajstra i starych rządzących? Nie no, nie ma czym się podniecać - normalna gazetka wyborcza z trywialnymi zdjęciami kandydatów i dziecinnymi rysunkami. Do listopada to z Radzymina zrobi się zapewne zagłębie poligraficzne.. Przynajmnej u Winkowskiego będzie robota.. Odpowiedz Link
acha2805 Re: W (mr)Oku Radzymina 08.10.10, 18:41 Propo Winkowskiego to słyszałam plotki, że ma wrócić do Radzymina... Odpowiedz Link
flancowany Re: W (mr)Oku Radzymina 08.10.10, 18:54 Z tego co widać to materiały do gazetki były przygotowywane już od początku sierpnia. Ciekaw jestem czego jeszcze można się spodziewać po obrońcach dotychczasowej władzy. Odpowiedz Link