josephine_francuzka 18.10.13, 22:22 czy ma ktoś namiary na solidnego fryzjera w Radzyminie i w rozsądnej cenie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
3-miki99 Re: fryzjer 19.10.13, 15:29 Ja polecam GALERIĘ FRYZUR naprzeciw urzędu pracy. Byłam sprawdziłam i jestem zadowolona. Miłe i fachowe młode dziewczyny i ceny naprawdę przystępne. Odpowiedz Link
josephine_francuzka Re: fryzjer 29.10.13, 11:15 Jak cenowo przede wszystkim Bo w "montowni" za samo włożenie głowy pod kran ( bez szamponu tylko dosłowne zmoczenie) i przycięcie 1 cm to 45 zł Chyba przesada Odpowiedz Link
3-miki99 Re: fryzjer 29.10.13, 11:47 Też słyszałam że tam jest strasznie drogo ale tego którego ci polecam na Weteranów z czystym sumieniem bo ceny są naprawdę przyzwoite. Nie będę pisać ile zapłaciłam za farbę bo każdy ma inne włosy ale jeszcze nigdy w Radzyminie za to samo nie zapłaciłam tak mało Odpowiedz Link
baginska Re: fryzjer 06.03.14, 22:02 Zdecydowanie ODRADZAM fryzjera na Reymonta w Radzyminie. Byłam u trzech pracujących tam fryzjerek mając nadzieję, że w końcu trafię na taką, która będzie potrafiła podciąć włosy + zwykłe modelowanie szczotką. Niestety ŻADNA tego nie potrafi! Dwie z nich podcięły włosy niesymetrycznie, u jednej byłam na poprawce do drugiej już nie poszłam i NIC nie zmusi mnie abym tam kiedykolwiek zawitała. Musiałam pójść do innego salonu i znowu wydać kasę na poprawki. Odpowiedz Link