Gość: gibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 19:29 to burak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
unsatisfied6 Re: unsatisfied6 08.06.04, 19:33 widzę , że umiesz coś wyklikać po angielsku - moje gratulacje . nie kandydujesz przypadkiem do PE ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gibi Re: unsatisfied6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 19:38 do dumy pajacu Odpowiedz Link Zgłoś
santiago78 Re: unsatisfied6 08.06.04, 19:41 Gość portalu: gibi napisał(a): > do dumy pajacu do dumy brukselskiej.... jak socjalizm to z ludzką twarzą.... Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: unsatisfied6 08.06.04, 19:42 santiago78 napisał: > Gość portalu: gibi napisał(a): > > > do dumy pajacu > > do dumy brukselskiej.... > jak socjalizm to z ludzką twarzą.... > dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gibi czego sie wcinasz santiago? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 19:52 też masz problemy z osobowoscią??? Odpowiedz Link Zgłoś
santiago78 Re: czego sie wcinasz santiago? 08.06.04, 19:53 Gość portalu: gibi napisał(a): > też masz problemy z osobowoscią??? nie mnijeszą niż ktoś kto się nazywa "gibi" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gibi Re: czego sie wcinasz santiago? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 20:05 noooooooo, po namyśle masz rocje Odpowiedz Link Zgłoś
santiago78 Re: czego sie wcinasz santiago? 08.06.04, 20:08 Gość portalu: gibi napisał(a): > noooooooo, po namyśle masz rocje fajnie ze próbujesz myśleć szkoda ze póki co nic z tego,nie wynika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi Re: czego sie wcinasz santiago? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 20:12 noooo to nie bylo mile. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gibi Re: czego sie wcinasz santiago? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 20:21 nie pobuje lecz myśle. nie bredze o brukseli itp. polityke mam w du..e robie swoje pracuje mam rodzine , żyje mi sie ok. i jak czytam wasze teksty, o waszych problemach to chce mi sie rzygać. Jak takie buractwo dorwało sie do neta i bredzi o niczym. CZOŁEM BURAKI!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: czego sie wcinasz santiago? IP: *.int.elnet.pl / 81.15.222.* 08.06.04, 20:28 Zanim zaczniesz myśleć to spróbuj, moze masz talent?Najpierw naucz się ortografiiiiiiiiiiii!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej rolnik na forum IP: *.int.elnet.pl / 81.15.222.* 08.06.04, 20:13 Nie wiem gibi skad ta znajomosc zagadnien rolniczych, ale buraki z reguły nie sa pismienne, nie maja oleum w głowie.Znam u6 z forum od dlugiego czasu, polemizuje z nim, mamy niekiedy odmienne zdania, ale dla mnie to do buraka mu baaaaaaaaaardzo daleko. Juz wiem co powiesz, Ja to tez burak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gibi Re: rolnik na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 20:26 nie powiem Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: rolnik na forum 08.06.04, 21:37 Gość portalu: gibi napisał(a): > nie powiem to dobry żart !!! nadaje się do kabaretu . nieźle się usmiałem - SUPER Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: unsatisfied6 08.06.04, 20:27 Gość portalu: gibi napisał(a): > to burak z buraków moja stara robi dobry barszcz.nie zgadzam się z tą krzywdzącą opinią.u6 jest cl.jou.tequila.i dość tej pyskówki.poruszcie tyle ciekawych tematów.to pogadamy.u6 jestem z tobą.trzymam z tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl pare słów o burakach 08.06.04, 21:05 trond napisał: > Gość portalu: gibi napisał(a): > > > to burak > > z buraków moja stara robi dobry barszcz.nie zgadzam się z tą krzywdzącą > opinią.u6 jest cl.jou.tequila.i dość tej pyskówki.poruszcie tyle ciekawych > tematów.to pogadamy.u6 jestem z tobą.trzymam z tobą. z buraków robi się watę cukrową i landrynki z buraków cukrowych sie rozumie bo z tych czerwonych to tylko czerwone siu siu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjà vu gibi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 21:48 Gość portalu: gibi napisał(a): > to burak ...sprecyzuj prosze beta vulgaris: saccharifera? cruenta? europaeo-occidentalis? uklony raroze, Déjà vu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [B]B Re: unsatisfied6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 00:03 > to burak no no - sila argumentow swoja droga wole byc burakiem niz pedalem Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: unsatisfied6 10.06.04, 00:07 Gość portalu: [B]B napisał(a): > > to burak > > no no - sila argumentow > > swoja droga > wole byc burakiem niz pedalem myślisz , że to reakcja na mój post o prawach heteroseksualnych ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [B]B Re: unsatisfied6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 00:12 nie sadze dla niektorych byc pedalem to brzmi dumnie dla mnie to najgorsza obelga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [B]B Re: unsatisfied6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 00:13 dlatego wole byc burakiem np cukrowym niz pedalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjà vu Re: unsatisfied6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 00:25 Gość portalu: [B]B napisał(a): > dlatego wole byc burakiem np cukrowym > niz > pedalem nie cukrowym! lepiej juz byc beta vulgaris europaeo-occidentalis - brzmi tak jakos na czasie z europejska a i odmiana bardzo CENNA ze wzgledu na pasze o duzej wartosci odzywczej (dla umyslu :). O! taki burak, to ja rozumiem! Zatem chetnie dolacze do Waszego klubu vulgarisow ;))) uklony pastewne, Déjà vu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [B]B Re: unsatisfied6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 00:29 > nie cukrowym! > lepiej juz byc beta vulgaris europaeo-occidentalis - brzmi tak jakos na czasie > z europejska a i odmiana bardzo CENNA ze wzgledu na pasze o duzej wartosci > odzywczej (dla umyslu :). O! taki burak, to ja rozumiem! Zatem chetnie dolacze > do Waszego klubu vulgarisow ;))) > uklony pastewne, > Déjà vu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: unsatisfied6 10.06.04, 00:37 Gość portalu: [B]B napisał(a): > > nie cukrowym! > > lepiej juz byc beta vulgaris europaeo-occidentalis - brzmi tak jakos na > czasie > > z europejska a i odmiana bardzo CENNA ze wzgledu na pasze o duzej wartosci > > > odzywczej (dla umyslu :). O! taki burak, to ja rozumiem! Zatem chetnie > dolacze > > do Waszego klubu vulgarisow ;))) > > uklony pastewne, > > Déjà vu > > :-) ustaliliśmy , że nie jesteśmy pedałami ( deja vu też nie jest pedałem ) . pole puste , bo buraki w sejmie i ktoś te miejsce po burakch na polu musi zająć . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjà vu Re: unsatisfied6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 00:45 unsatisfied6 napisał: > Gość portalu: [B]B napisał(a): > > > > nie cukrowym! > > > lepiej juz byc beta vulgaris europaeo-occidentalis - brzmi tak jakos > na > > czasie > > > z europejska a i odmiana bardzo CENNA ze wzgledu na pasze o duzej war > tosci > > > > > odzywczej (dla umyslu :). O! taki burak, to ja rozumiem! Zatem chetni > e > > dolacze > > > do Waszego klubu vulgarisow ;))) > > > uklony pastewne, > > > Déjà vu > > > > :-) > ustaliliśmy , że nie jesteśmy pedałami ( deja vu też nie jest pedałem ) . > pole puste , bo buraki w sejmie i ktoś te miejsce po burakch na polu musi > zająć . no, nie jestem pedalem - to raczej pewne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: unsatisfied6 10.06.04, 00:28 Gość portalu: [B]B napisał(a): > nie sadze > > dla niektorych byc pedalem to brzmi dumnie > > dla mnie to najgorsza obelga zamykasz sobie drogę kariery politycznej rzucając takimi stwierdzeniami . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [B]B Re: unsatisfied6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 00:40 > zamykasz sobie drogę kariery politycznej rzucając takimi stwierdzeniami . wiesz... mam to w d...e, powiedzialby pedal ja mam to tylko gdzies Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk P jak pedał 10.06.04, 02:40 Zamienie powiedzenie jednego z forumowiczów: Pedałów nie sieją-sami sie rodzą.. Dla mnie lepsza sosna niz byc pedałem, a niektórzy tak bardzo chca byc pedałami.. Mysla ze z tym jest im do twarzy, mówie o pedalstwie nie homoseksualnym ,ale o pedalstwie wynikajacym z debilnych grymasów twarzy, przyzwyczajen, odzywek itp. Cos co nazywam pedalstwem nabytym , nie wrodzonym. Watek mnie zirytował. Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: P jak pedał 10.06.04, 12:09 Nie wiem gibi skad ta znajomosc zagadnien rolniczych, ale buraki z reguły nie sa pismienne, nie maja oleum w głowie.Znam u6 z forum od dlugiego czasu, polemizuje z nim, mamy niekiedy odmienne zdania, ale dla mnie to do buraka mu baaaaaaaaaardzo daleko. Juz wiem co powiesz, Ja to tez burak!!! cyt., podpisuje sie pod nim obiema Odpowiedz Link Zgłoś