wwlodek 06.04.07, 20:53 Mam do sprzedania nowowybudowane segmenty mieszkalne w radzyminie,w dobrej lokalizacji. Powiadomcie znajomych.Za polecenie klienta uczciwa gratyfikacja. Tel. 602-86-06-18 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
123j1 Re: DOMY NA SPRZEDAŻ, SZEREGÓWKA 06.04.07, 21:15 moze jakies szczeguly gdzie cena ,moze byc na priva Odpowiedz Link
wwlodek Re: DOMY NA SPRZEDAŻ, SZEREGÓWKA 06.04.07, 21:23 wwlodek napisał: > Mam do sprzedania nowowybudowane segmenty mieszkalne w radzyminie,w dobrej > lokalizacji. Powiadomcie znajomych.Za polecenie klienta uczciwa gratyfikacja. > Tel. 602-86-06-18 160m2 po 3000pln/m2 do wykończenia pozostaje: podłogi,kafle i drzwi wewnętrzne, no i oczywiście malunki na ścianach. Cała reszta w cenie. Więcej szczegółów na tel. Odpowiedz Link
szfran Re: DOMY NA SPRZEDAŻ, SZEREGÓWKA 06.04.07, 21:30 zeby komus cos polecic trzeba znac szczegoly ,a jezeli masz -zareklamuj towar w calosci ,chyba ze to towar wstydliwy Odpowiedz Link
wwlodek Re: DOMY NA SPRZEDAŻ, SZEREGÓWKA 07.04.07, 10:32 Opis dodatkowy: Oferuję do sprzedaży nowo wybudowane segmenty mieszkalne w zabudowie szeregowej. Program użytkowy budynku o wysokości 2,5 kondygnacji to: hall, kuchnia, salon, 2 lub 3 łazienki, 3 sypialnie, garderoba i do zagospodarowania 40 mkw poddasza użytkowego. Stan do sprzedaży to: ogrodzenie, zagospodarowanie terenu wokół domu, elewacja frontowa z klinkieru, ogrodowa tynk tradycyjny wykończony akrylem, dach kryty blachodachówką firmy Planja na foli dachowej Dörken, przyłącza: energetyczne, gazowe, wodociągowe, kanalizacja. Wykończenie wewnątrz to: instalacje elektryczna, antenowa, telefoniczna, wod- kan., c.o., grzejniki Purmo, piec gazowy firmy Saunier Duval, tynki i podłoża pod posadzki. Drzwi zewnętrzne i okna do uzgodnienia. Odpowiedz Link
mika_007 Re: DOMY NA SPRZEDAŻ, SZEREGÓWKA 09.04.07, 21:52 moze jakas strona internetowa jest? Odpowiedz Link
rembel Re: DOMY NA SPRZEDAŻ, SZEREGÓWKA 10.04.07, 12:23 Chyba znalazłem - z opisu wynika że to to www.otodom.pl/index.php?mod=show&insId=28276 Odpowiedz Link