Gość: kaput IP: *.xdsl.centertel.pl 29.01.10, 14:29 już czytałem ten sam artykuł z innym tytułem takie nabijanie kliknięć jest żałosne wprowadźcie płatną gazetę online albo wylądujecie na śmietniku historii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kinga The Limits of Control ** IP: *.chello.pl 31.07.10, 00:34 Wspaniała recenzja, ubawiłam się. Swoją drogą film obejrzałam parę razy, ponieważ lubię na niego patrzeć. Przy takiej ascetycznej komunikacji werbalnej kontempluje się szczegóły. Irytujący jest niezmiennie meganienaganny wygląd głównej postaci: stalowy garnitur miętolony w małej torbie - po wyjęciu bez jednego załamania; w scenie wysiadania z samochodu naturalne zagniecenia na plecach - w kolejnej scenie już rozprasowane etc. No i niby taka konspira (bez słów przekazywane pudełka zapałek, zjadanie kartek z szyfrem), a gangster morderca 'wtapia się w tło' wiejskich piaszczysto- pagórkowatych okolic (kiedy spotyka Bernala) w stroju niemal wieczorowym. Odpowiedz Link Zgłoś