Dodaj do ulubionych

Role Olafa Lubaszenko

03.10.19, 10:27
W jakich rolach najlepiej waszym zdaniem wypadał? Mi się bardzo podobał w rolach policjantów, generalnie miał też fajne cameo w kilerze, dobrze zagrał np. w filmie "Sztos" , chętnie natomiast zobaczyłbym go w filmie z innego gatunku niż sensacyjny czy komedia :)
Obserwuj wątek
    • pawelbab Re: Role Olafa Lubaszenko 07.10.19, 12:10
      Ja tego aktora znam przede wszystkim z filmów sensacyjnych i komedii, nie widziałem go w filmie z innego gatunku, ale całkiem lubię tego aktora, więc myślę, że chętnie bym go w jakimś innym gatunku filmowym zobaczył. W "Psy" czy "Sztos" grał bardzo dobrze.
    • karolina1211 Re: Role Olafa Lubaszenko 10.10.19, 17:40
      Bardzo fajnie gra, również miałam okazję zobaczyć go w kilku całkiem dobrych filmach z jego udziałem. Widać, że aktor z powołania jest naprawdę dobry w tym co robi.
    • celinkajol43 Re: Role Olafa Lubaszenko 11.10.19, 10:35
      W sumie z wielu filmów gdzie miał rolę pierwszoplanową go nie pamiętam, bo też nie jesteśmy z mężem jakimiś dużymi kinomaniakami ale wydaje mi się, że w Kobiety mafii dobrze wypadł. Jak macie jeszcze jakieś ciekawe propozycje filmów gdzie grał to wysyłajcie, może i coś przy wolnym weekendzie sobie obejrzymy i wtedy łatwiej będzie nam ocenić
    • adamjul Re: Role Olafa Lubaszenko 14.10.19, 07:38
      Też go lubię, a akurat Sztos to jeden z moich ulubionych filmów starszego polskiego kina także tam fajnie sobie poradził i ile razy nie oglądam to zawsze mnie śmieszy :D
    • pawelbab Re: Role Olafa Lubaszenko 15.10.19, 10:30
      W grudniu bodajże wychodzi jakiś film z Olafem, "futro z misia" , pewnie obejrzę bo akurat lubię tego typu polskie filmy. Niedługo Halloween to może na jakiś horror by się skoczyło do kina, ale nie wiem czy coś ciekawego grają?
      PS. A ciekawe czy Olaf Lubaszenko mógłby kiedyś wystąpić w jakimś horrorze :D
      • karolina1211 Re: Role Olafa Lubaszenko 21.10.19, 16:59
        pawelbab napisał(a):

> W grudniu bodajże wychodzi jakiś film z Olafem, "futro z misia" , pewnie obejrz
        > ę bo akurat lubię tego typu polskie filmy. Niedługo Halloween to może na jakiś
        > horror by się skoczyło do kina, ale nie wiem czy coś ciekawego grają?
        > PS. A ciekawe czy Olaf Lubaszenko mógłby kiedyś wystąpić w jakimś horrorze :D

Ooo w horrorze też chętnie bym zobaczyła tego aktora.
        A nie orientujesz się kiedy dokładnie jest premiera tego filmu? Wyjeżdżam w grudniu akurat na pół roku a też chętnie bym go jeszcze zobaczyła.
    • obcy8 Re: Role Olafa Lubaszenko 18.10.19, 00:42
      Krótki film o miłości
    • zaq12wsxcde3 Re: Role Olafa Lubaszenko 21.10.19, 17:07
      Olaf Lubaszenko bardzo podobał mi się w rolach gliniarzy jakoś do niego pasowały. W horrorze też bardzo chętnie bym go zobaczyła, lubię horrory
    • emil91i Re: Role Olafa Lubaszenko 23.10.19, 09:10
      Ciekawy temat, jest kilku dobrych aktorów o których warto porozmawiać i poznać najlepsze filmy oraz seriale, które są warte sprawdzenia. Ja już tutaj usłyszałem o "Determinator" i po pierwszym odcinku mogę stwierdzić, że zapowiada się ciekawie
    • tosiam987 Re: Role Olafa Lubaszenko 30.10.19, 20:45
      Ja jakoś nie jestem fanką filmów także nie kojarzę tego aktora z żadnego z filmów o których tutaj piszecie. Znam go natomiast z seriali. Szkoda że już nie gra tak często w serialach dobry był.
      • zaq12wsxcde3 Re: Role Olafa Lubaszenko 30.10.19, 20:54
        Ale on gra nadal w serialach. Nawet kilka tygodni temu oglądałam serial z udziałem Olafa jakaś powtórka akurat była.
        • tosiam987 Re: Role Olafa Lubaszenko 30.10.19, 20:56
          Jaki tytuł chętnie obejrzę, bardzo lubię seriale a akurat mam sporo wolnego czasu.
          • zaq12wsxcde3 Re: Role Olafa Lubaszenko 30.10.19, 22:21
            "Odwróceni" można go zobaczyć na TVN
            Kobiety Mafii też dość fajny film sensacyjny
    • arturkol322 Re: Role Olafa Lubaszenko 30.10.19, 23:07
      To nie wiedziałem, że z filmu Kobiety Mafii zrobili również serial. Będę musiał w takim razie sprawdzić :)
      • zaq12wsxcde3 Re: Role Olafa Lubaszenko 13.11.19, 11:11
        Przecież jest napisane wyżej że Kobiety Mafii to film sensacyjny. Jeżeli masz namiary na jakiś serial to również chętnie zobaczę:P
    • martyna1104 Re: Role Olafa Lubaszenko 13.11.19, 11:22
      bardzo lubię tego aktora, gra bardzo profesjonalnie swoje role. Widać, że robi to z pasji i świetnie mu to wychodzi.
    • emil91i Re: Role Olafa Lubaszenko 15.11.19, 09:00
      Temat nam się trochę rozwiną, pewnie będę musiał nadrobić jakieś filmy bądź seriale które przeoczyłem a o których piszecie. Akurat za oknem pogoda sprzyjająca kinomanom :)
      • zaq12wsxcde3 Re: Role Olafa Lubaszenko 18.11.19, 10:14
        Dokładnie faktycznie pogoda teraz jest idealna właśnie do oglądania filmów. Szkoda tylko że czas na to nie pozwala, ja na weekendzie obejrzałem 2 też całkiem dobre horrory.
      • grzegorzb11 Re: Role Olafa Lubaszenko 16.01.20, 20:12
        emil91i napisał:

> Temat nam się trochę rozwiną, pewnie będę musiał nadrobić jakieś filmy bądź ser
        > iale które przeoczyłem a o których piszecie. Akurat za oknem pogoda sprzyjająca
        > kinomanom :)
        Kobiety mafii spoko, ten bym zaczęła albo poczekaj na ten nowy horror, tam też podobno gra.
        • krzysiekbernat Re: Role Olafa Lubaszenko 25.01.20, 17:44
          Czy to aby nie Olaf gra policjanta w tym nowym horrorze? :O
      • krzysiekbernat Re: Role Olafa Lubaszenko 08.02.20, 13:36
        emil91i napisał:

> Temat nam się trochę rozwiną, pewnie będę musiał nadrobić jakieś filmy bądź ser
        > iale które przeoczyłem a o których piszecie. Akurat za oknem pogoda sprzyjająca
        > kinomanom :)

Truposze nie umierają, super film :P Taka nówka troszkę
    • czawiel Re: Role Olafa Lubaszenko 18.12.19, 17:10
      staruszek z naszego Olafa...
      www.cezarywielgus.pl/
    • pawelbab Re: Role Olafa Lubaszenko 10.02.20, 10:11
      No i w marcu mamy polski horror z Olafem w roli policjanta :D
    • kinomaniak18 Re: Role Olafa Lubaszenko 12.02.20, 13:04
      Olaf Lubaszenko podobał mi sie w Piłkarskim Pokerze
    • czawiel Re: Role Olafa Lubaszenko 19.02.20, 20:38
      Odwróceni? www.cezarywielgus.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się