Dodaj do ulubionych

Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3

12.11.19, 01:06
Kontynuacja poprzedniego wątku.
Bezdickens:
O ile dobrze pamiętam, Jakub usprawiedliwiał wrzucenie dokumentacji medycznej Anny. Mówił, że Adam ma prawo bronić się wszystkimi metodami. Mógł przewidzieć, że za chwilę polecą jego tajemnice.
x
No i nie spodziewał się, że dostanie w głowę zmyślonym pusiokapiszonem. Ale wywalanie czyjejś orientacji, nawet jeśli naprawdę jest niestandardowa i tak jest słabiutkie. Wyjątek to kryptogeje siejący nienawiść, żeby odwrócić uwagę od siebie, takich wręcz należy ujawniać moim zdaniem. No, ale to chyba nie ma zastosowania wobec JT.
Obserwuj wątek
    • helga1521 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 12.11.19, 08:47
      Rozwalił mnie wczoraj Szary stwierdzeniem ze on ma pojęcie o fitness bo przecież ma trenera personalnego 😂 i razem ćwiczą na siłowni. Przecież ten cymbał ćwiczy gdzieś w krzakach na publicznej zewnętrznej siłowni. Gdyby chodził gdzieś do klubu to pewnie zalał by IG fotami z trenerem. Co to jest za kłamczuch!
      Taaaa jasne trener personalny 🤦‍♀️
      O ataku na orientacje sexualna to już nawet nie wspomnę. Wczoraj napisałam co o tym sadze. Moralne dno!
      • miraculumm_biedronki Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 10:58
        Słuchajcie, gadałem że znajoma lekarka, powiedziała, że szary nie moze mieć tych swoich papierów na psychologa na inne nazwisko niż swoje. Mało tego, wszystko co on robi czyli już samo podawanie się w sieci i wywiadach za psychoterapeute jest karalne,oczywiście mówienie o lekach jakie ludzie mają brać bo jemu pomogły też jest karalne. Kazała zgłosić to do izby lekarskiej. Oni mają dalej to zgłosić, sprawa trafi do prokuratury. Nasz fan powieści fantazy trafi tam gdzie powinien i będzie miał ciepło i blogo, nie będzie lajtow, kajkus, you tube, modyfikacji, prostytucji,. Będzie za to detoks i leczenie jego psychiki. Tak się dzieje jak się szaleje i nie ponosi się konsekwencji.. Szarak przypomina mi Czesia z włatców móch🤮🧟‍♂️
        • justme_nooneelse Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 11:54
          Schował się ten post, może lepiej na dole napisać go?
        • helga1521 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 12:03
          Wrzuć ten post proszę na dole - ciężko go znaleźć a info bardzo ważne.
          Pytanie tylko kto to ma zgłosić I gdzie ?
          Psycholog nie podlega Pod ustawodawstwo izby lekarskiej - a pewnie innego organu nadzorczego.
          Psychiatra jest zawodem medycznym, psycholog nie.
    • justme_nooneelse Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 12.11.19, 08:48
      Kuba, czy można pisać do Ciebie prywatna wiadomość na IG czy nadal robisz screeny i wysyłasz Adamowi? Czy to ciąg dalszy Twojej prowokacji?
      Co tu robisz w ogóle? bądź konsekwentny, piszesz do/z „hejterami”? Czy tylko kopiujesz, żeby opublikować jako swoje odkrycie?
      • do_ob Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 12.11.19, 09:10
        justme_nooneelse napisał(a):

> Kuba, czy można pisać do Ciebie prywatna wiadomość na IG czy nadal robisz scree
        > ny i wysyłasz Adamowi? Czy to ciąg dalszy Twojej prowokacji?
        > Co tu robisz w ogóle? bądź konsekwentny, piszesz do/z „hejterami”? Czy tylko ko
        > piujesz, żeby opublikować jako swoje odkrycie?

Szczeze powiedziawszy nie przypominam sobie żebym wysyłał .... aczkolwiek przepraszam ... zgadza się wysłałem mu screena jednej wiadomości .
        Co tu robie ? Można powiedzieć ze odrabiam lekcje :)

• justme_nooneelse Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 12.11.19, 10:00
          Dobre i to ... najwyższy czas 💪
          • kharlina Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 12.11.19, 10:22
            do_ob czy me oczy dobrze widza, ze podpisujEsz sie JT? A pare dni temu JT krecil przecież nosem na to forum. Ja chyba nie ogarniam. Albo w jedna albo w druga strone. Do szarego mitomana przywyklam. Dzbanna tez jak pomylona - raz tak raz srak. Ale trzeciej osoby juz nie ogarne.
            • bendzik Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 12.11.19, 10:30
              Zmienimy tytuł telenoweli z "Marmur z Rogowa" na "Tureckie problemy" :D (gdyby ktoś nie znał: www.youtube.com/watch?v=Qn4cfFxbkSU ).
              • xxxpusxxx Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 12.11.19, 10:36
                bendzik napisał(a):

> Zmienimy tytuł telenoweli z "Marmur z Rogowa" na "Tureckie problemy"

Haha! jest i Klocuch <3
              • bendzik Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 12.11.19, 10:36
                Ostatni pusiolajw, odcinek 2321 :D
    • dominika04 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 12.11.19, 10:53
      Moi drodzy.
      Ponownie, po raz 83848 ostatni lajw o godzinie 11:00, na priwejt koncie.
      Nie zmarnujcie tej szansy.
      • bendzik Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 12.11.19, 10:59
        A z kolei Dzbanna po raz 287 zapowiada zakończenie tematu szarego u niej :)
        • xxxpusxxx Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 12.11.19, 11:14
          Będzie kanał fitness, jak schudnąć, kosmetyki z rossa, kanał bjuti, triki urodowe, nadal porady psychologiczne, jak dobierać leki, jaki specjalista powinien być specjalistą pierwszego kontaktu. Ma nadzieję, że sytuacja jak i kanał prywatny nas czegoś nauczy.
          Pewne osoby będą dogłębnie informowane, ma pełno innych zdjęć z pewnymi osobami, które będą informowane, zobaczycie dokładnie czego się nauczył (?) Poświęcił wiele lat na naukę, za wszystko sam płacił, czas, zeby podzielić się w sposób znośny swoją wiedzą.
          Będą autfity (podziwiajcie, dziś wyjątkowo prezentuje najki i adidas + różaniec czarna kurtka w której od tygodni ćwiczy i szlaja się całymi dniami )
          Złota myśl dnia: prawda leży zawsze po stronie tego kto mów o niej, w jego przypadku prawda jest po jego stronie.

I koniec przekazu dla plebsu :D
          Jest pięknie.
          • bezdickens Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 12.11.19, 11:26
            Xxxpusxxx, jakie złoto:) Gdyby Adam był ketchupem, to byłby Tomatinim z Biedry.
            • xxxpusxxx Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 12.11.19, 11:29
              bezdickens napisał(a):

> Xxxpusxxx, jakie złoto:) Gdyby Adam był ketchupem, to byłby Tomatinim z Biedry.

Dobrze się rozkręcił, ciekawe co wjedzie na tak zwanym "prywatnym" :D
              • bezdickens Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 12.11.19, 11:35
                Nawet wiem, co jest jego paliwkiem i co go tak rozkręca. Krzywda innych ludzi.
                • bendzik Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 12.11.19, 11:39
                  Pokrzywdził się sam, więc co innego mu zostało. Czasami do tego szarego sagana coś dociera, na przykład to, co z siebie zrobił i że przekreślił sobie wszystkie szanse na normalne życie: normalny dach nad głową, normalną pracę i normalny związek. Więc chciałby się mścić na Dzbannie, Jakubie czy naiwnych kajkusiach za krzywdy, które sam sobie wyrządził. Logika typowo pusiowa, ale to po prostu gdzieś musi znaleźć ujście. Poza tym, taki ma charakter, ktoś kiedyś trafnie go podsumował, że gdyby nie był słaby, byłby okropnym, złym człowiekiem.
                  • bezdickens Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 12.11.19, 12:03
                    bendzik napisał(a):

> Pokrzywdził się sam, więc co innego mu zostało. Czasami do tego szarego sagana
                    > coś dociera, na przykład to, co z siebie zrobił i że przekreślił sobie wszystki
                    > e szanse na normalne życie: normalny dach nad głową, normalną pracę i normalny
                    > związek. Więc chciałby się mścić na Dzbannie, Jakubie czy naiwnych kajkusiach z
                    > a krzywdy, które sam sobie wyrządził. Logika typowo pusiowa, ale to po prostu g
                    > dzieś musi znaleźć ujście. Poza tym, taki ma charakter, ktoś kiedyś trafnie go
                    > podsumował, że gdyby nie był słaby, byłby okropnym, złym człowiekiem.
                    On odciął się od swojej krzywdy, swojego cierpienia, bo się tego boi. Natomiast szuka tych swoich niechcianych odczuć u innych. W ten sposób pośrednio spotyka się ze swoją krzywdą. Niestety to nie prowadzi do żadnego wzrostu. Każdy musi spotkać się u siebie. Choć u kogoś na pewno łatwiej.
                    Niemniej Jakuba za latającą marchew dopadła instant karma. 
                    • bezdickens Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 12.11.19, 12:08
                      Wprowadził w czyjeś życie trochę syfu, facet do niego wypisuje, próbuje odkręcać i Adam jak króliczek Duracella. Nawet Kajki zauważyły, że odżył. Żywi się czyimś niepokojem. Poza tym wykombinował sobie, że skoro dotąd nie poniósł konsekwencji podawania się za psychologa, to już nie poniesie.
                      • helga1521 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 12.11.19, 12:33
                        bezdickens napisał
                        Poza tym wykombinował sobie, że skoro dotąd nie poniósł konsekw
                        > encji podawania się za psychologa, to już nie poniesie.

Sugerowanie ze będzie udzielał porad na tematy farmakologiczne ( jakie leki brać) oraz jaki lekarz kiedy i gdzie - wg mnie to ociera się już o paragraf!!!
                        Jeśli istotnie będzie udzielał porad medycznych a co gorsza farmakologicznych - będę pierwsza osoba która go zgłosi!
                        To już zakrawa na ostra psychozę ! Popadł w ostry obłęd !
                        Przypisuje sobie wiedzę, kwalifikacje oraz umiejętności z którymi nie na nic wspólnego.
                        To już staje się niebezpieczne!
                        • xxxpusxxx Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 12.11.19, 12:40
                          Adaś i nie wystarczą asekuracyjne wstawki "jak ja to robię" "co mi pomaga w życiu codziennym" bo to co tobie pomaga inną osobę może pogrążyć.
                          • bezdickens Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 12.11.19, 12:56
                            xxxpusxxx napisał:

> Adaś i nie wystarczą asekuracyjne wstawki "jak ja to robię" "co mi pomaga w życ
                            > iu codziennym" bo to co tobie pomaga inną osobę może pogrążyć.
                            Dlatego sobie upitolił. Mówił, że lekarz przepisał mu leki, ale on je odstawił, bo były za mocne:/
                      • lajtbozy Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 12.11.19, 12:59
                        bezdickens napisał(a):

> Żywi się czy
                        > imś niepokojem. Poza tym wykombinował sobie, że skoro dotąd nie poniósł konsekw
                        > encji podawania się za psychologa, to już nie poniesie.

...potrzymaj mi piwo :)
            • bezpindola Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 12.11.19, 21:08
              Mnie on się kojarzy z piwem z proszku „VIP” z Biedronki 🧟‍♂️🤡🤢🤮
      • xxxpusxxx Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 12.11.19, 11:01
        dominika04 napisał(a):

> Moi drodzy.
        > Ponownie, po raz 83848 ostatni lajw o godzinie 11:00, na priwejt koncie.
        > Nie zmarnujcie tej szansy.

Proszę o relację, taka podniosła chwila :))
        • kharlina Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 12.11.19, 11:08
          Mody na sukces ciag dalszy 🙊🙉🙈
          • helga1521 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 12.11.19, 11:19
            Spleśnialy będzie edukował na temat makijażu 😂 będzie tłumaczyć jaki odcień podkładu pasuje a jaki nie. Dla jego karnacji to chyba tylko firma Kiwi produkuje podkłady w formie pasty do butów.
            Wykosi konkurencje Jeffrey Star czy inne makeup guru powinni już zamykać biznes. Adam przejmuje biznes. Przeciez tyle lat się kształcił - on nam dopiero uświadomi co kupić w Rossmanie 😂
            Ah No i oczywiście zazdrościmy mu jego elokwencji, modyfikacji i wykształcenia ( pewnie tez trenera personalnego)
            To tak w skrócie co było na publicznym lajwie.
            • dominika04 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 12.11.19, 11:51
              Na prywatnym wygrał wszystkie pozwy cywilne i nie tylko, tzn niektóry zostały odroczone, ale dalej zgłaszajcie go do sądów, musicie mieć najpierw na niego dowodu ( te posiadamy ty szara zgnilizno) i to co wyżej, będzie nas edukował w kwestiach makijażu, będą relacje ze sklepów, jak dobierać ubrania, kwestia czytania metek jest bardzo ważna, kupuje bardzo drogie rzeczy, świetnie się odżywia i dużo ćwiczy, natomiast ćwiczeń z siłowni nie pokaże, ze względu na osoby tak ćwiczące, ale kiedyś jednak pokaże jak utajni ich wizerunek. Ogólnie poda prywatnego maila i prywatne numer telefonu do kontaktu z nim (ale uwaga „zaznaczam, nie jest to telefon zaufania i takowego NIGDY nie prowadziłem). Ma numer prywatny i taki mniej prywatny taki publiczny. Jest osoba bardzo wykształcona i poświecił nauce wiele lat. Będą ponownie szare paznokcie. Na koncie oficjalnym IS będą w języku angielski i rosyjskim, bo w tych językach porozumiewa się na codzień. Dbajcie mi o siebie, żyjcie kolorowo, tu jest kościół, idę się pomodlić.
              • xxxpusxxx Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 12.11.19, 12:09
                Na gabrielu już jest zapowiedziane story po angielsku + interesująca prezentacja dresu.
                • justme_nooneelse Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 12.11.19, 12:48
                  A nie ma kurtki A ma bluzę TERMOIZOLACYJNĄ a nie ... znaczy TERMALNĄ 🤦🏼‍♀️

Bądź jak Adam noś bluzę termalną 🧘🏼‍♀️
    • lajtbozy Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 12.11.19, 12:46
      Oooo znalazłam was :) Nie zorientowałam się, że jest trzeci wątek ;)
      • helga1521 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 12.11.19, 12:51
        Welcome back Lajtbozy <3
        • dominika04 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 12.11.19, 12:57
          patrz.pl/film,img_3824-mp4,180417.html

Naprawdę bardzo dawno, nie odczułam większego zażenowania, jak po obejrzeniu „anglojęzycznego” instastory szarego poligloty.
          • xxxpusxxx Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 12.11.19, 13:02
            dominika04 napisał(a):

> Naprawdę bardzo dawno, nie odczułam większego zażenowania, jak po obejrzeniu „a
            > nglojęzycznego” instastory szarego poligloty.

Muzzy in Gondoland. Adaś jest Corvaxem.
          • lajtbozy Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 12.11.19, 13:03
            Na lajcie na koncie prywatnym szary dziś opowiadał, że ma część ciuchów z lumpeksu :) Umie się ubrać w bardzo dobry sposób za małe pieniądze! Adaś, pamiętasz, jak tydzień temu wyśmiewałeś lumpy? Widać dokładnie czytasz forum i wiesz, że warto przyjąć inny front ;)
            • lajtbozy Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 12.11.19, 13:06
              O, i bełkocze, że "na wokandzie" to wszystkie dane osób zgłaszających zostaną ODTAJNIONE, ogólnie ewidentna górka. Powyżywał się na Jakubie i już nakręcony, a wystarczy, że ktoś podejmie jakiekolwiek działanie i znowu wlezie do nory. Adam, tak - to, co robisz, podchodzi pod wiele paragrafów. Nie chrzań o żadnych "organach prowadzących", my dobrze wiemy, że twoja jedyna wizyta w sądzie była przy okazji wykręcania się od ubezwłasnowolnienia przez rodzinę tuż po tym, jak wyciąłeś sobie jajka.
              • lajtbozy Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 12.11.19, 13:08
                PS. I nie jesteśmy laikami, którzy muszą udać się do "mecenasa", choć w istocie czasem to robimy :) To ty nie masz pojęcia o prawie, o tym, czym jest pozew cywilny, czym karny. Pleciesz trzy po trzy, to ty jesteś laikiem, nie ogarniasz rzeczywistości wokół siebie, a chrzanisz o jakichś prawnych sprawach, o których nie wiesz zupełnie nic.

PS. Fajny głosik - coraz wyższy :)
            • helga1521 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 12.11.19, 13:18
              lajtbozy napisała:

Widać dokładnie czytasz forum i wiesz, że
              > warto przyjąć inny front ;)

Jasne ze czyta forum. Dzisiaj się zarzekał ze nie czyta żadnych info w necie - czyli wg jego logiki - czyta wszystko.
              Wczoraj odniósł się do wpisów A propos jego fitness i dietetycznych „kwalifikacji” !
              „ ja mam ogromna wiedzę na temat fitnessu w końcu mam trenera personalnego „ „ na diecie znam się jak mało kto - nabyłem wiedzę przez wieloletnia chorobę nowotworowa „
              Tak Adam! ; kurczak z biedry, ryż z plastiku i wędzona makrela pokona każdego raka!

Ma ostra górkę !! samozachwyt , samouwielbienie , gloryfikacja, autofilia!
              Jestem piękny, doskonały, mądry, elokwentny, wyedukowany, znam języki , znam się na wszystkim!

Czekam na film Jakuba - mam nadzieje z tej górki szybko pojawi się nora !
              • bezdickens Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 12.11.19, 13:27
                Trudno, żeby górki nie miał. Prawie dogrzebał się do wstydu, który odczuwał, gdy w Rogowie chodził z dziewczyną, a wszyscy i tak rżeli, bo wiedzieli swoje. "Prawie" robi tu jednak istotną różnicę:)
                • naratara Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 12.11.19, 17:59
                  Ciekawi mnie co się wydarzyło, albo jaki błysk strzelił mu w głowie że wrócił i to pewną siłą do mitomaństwa. Wróciło wszystko, wszystkie studia, zawody i umiejętności.

Był okres stonowania, odpuszczenia, bo zaczęliśmy wyciągać na wierzch jego kłamstwa. Ale teraz? I ten angielski z usilnym brytyjskim akcentem. :)
                  • walejanna12 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 12.11.19, 22:57
                    Ten jego angielski wola o pomstę do nieba 🤢🤢🤮🤮 nikt normalny nie mówi tak powoli akcentując jedno słowo. Składa zdania tak jakby pół wieku się zastanawiał
                    Co ma powiedzieć
                    • walejanna12 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 12.11.19, 22:58
                      I ten pseudo akcent hahahaha fresz eir 🤢
                      • lajtbozy Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 12.11.19, 23:09
                        Brak znajomości języka nie jest absolutnie niczym strasznym. Ot, nie każdy zna, nie tragedia. Co innego, jeśli wcześniej ktoś udaje, że jest poliglotą ;)
                        • bendzik Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 01:28
                          Fresh air, that's it :) a może raczej Explosion! That's it! (czyli sik+pierd w podpaskę) :D
                          • justme_nooneelse Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 09:35
                            A pewnie, niech gada jak umie, fakt ze jest to zabawne, tak jak i mój angielski pewnie:). Istotą jest fakt, ze jak mówi na official chce ściągnąć zagranicznych followersow, tam tez po polsku nie będzie mówić (na lajwie to wytłumaczył, plus po rosyjsku będą is) naprawdę ? Tak ciężko to pojąć ? W tym tempie z tym akcentem i zasobem słów to zanim obmysli kolejne kłamstwo, opowie o pracy rodzinnego terapeuty minie czas na is, na końcu i tak byłoby ze źle to ujął źle wypowiedział ... i tyle. W zamkniętym gronie na prywatnym - wciąż kraina niczym z bajek a na oficjalnym ... A zjedz snikersa, zaczynasz gwiazdorzyć ...

Po to te tagi Weroniki, teraz spróbuje być jak ona, inglish i do przodu, anglojęzyczni followersi myślą ze jest piosenkarzem, barberem, przyszłą królową Anglii ... taka sytuacja :/.
                            • dominika04 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 09:46
                              Do końca tygodnia minie pomysł nadawania po angielski, rosyjsku i mongolsku. Będzie dołek. Tymczasem, kiedy szarak fantazjuje na swój temat, Weronika przyleciała do polski i realizuje się zawodowo.
                              • justme_nooneelse Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 09:57
                                Wczoraj na is umieścił filmik, ze jedzie samochodem (jest wieziony raczej) kurczę tak myśle, ze może jednak kiedyś się zdecyduje i pójdę w świat social media, myśle ze kilka godzin z życia i byłby materiał na wiele miesięcy publikowania 🤣😂😅
                                • dominika04 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 10:10
                                  Hahaha dokładnie 🤣 dla niego wyjście do galerii. spotkanie kogoś czy jazda autem to takie wow, 😅my mamy to na codzień, Jarmuż od święta, wiec na insta pochwlic się trzeba. Może Oleg go wiózł? Miał chwile przerwy i swoją niunie zabrał spod krzaków.
                                  • helga1521 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 10:46
                                    A wrzucił obiecany filmik z jakaś ofiara wybierając Kosmetyki z Rossa?
                                    Czy tylko jak zwykle - bendzie, wszystko bede relacjonowal - i jak wiemy tylko wrzuca nudne buźki, ćmoki i selfiacze?
                                    Od tygodni ta sama facjata i te koszmarne buziaczki 🤮 poziom mentalny 12 letniej gimby!
                                    • justme_nooneelse Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 10:50
                                      O nie Helga, tak nie robimy!
                                      Nie ma już gimby! Pokaż DOWODY ze jest!

helga1521 napisał(a
                                      > Od tygodni ta sama facjata i te koszmarne buziaczki 🤮 poziom mentalny 12 letni
                                      > ej gimby!
                                      • helga1521 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 11:50
                                        justme_nooneelse napisał(a):

> O nie Helga, tak nie robimy!
                                        > Nie ma już gimby! Pokaż DOWODY ze jest!
                                        >
                                        > helga1521 napisał(a
                                        > > Od tygodni ta sama facjata i te koszmarne buziaczki 🤮 poziom mentalny 12
                                        > letni
                                        > > ej gimby!

😂😂😂

• bendzik Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 10:54
                                      Te buziaczki to już naprawdę do porzygu powtarza.
                    • bezpindola Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 14:44
                      Widać ze nauczył się na pamięć i powtarza słowa usilnie formułując zdania po angielsku ale dramat HELP...‼️‼️‼️🤣🤣🤣🤣🤣🧟‍♂️👎🏿💩🤮
    • miraculumm_biedronki Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 12:49
      > Słuchajcie, gadałem że znajoma lekarka, powiedziała, że szary nie moze mieć tyc
      > h swoich papierów na psychologa na inne nazwisko niż swoje. Mało tego, wszystko
      > co on robi czyli już samo podawanie się w sieci i wywiadach za psychoterapeute
      > jest karalne,oczywiście mówienie o lekach jakie ludzie mają brać bo jemu pomog
      > ły też jest karalne. Kazała zgłosić to do izby lekarskiej. Oni mają dalej to zg
      > łosić, sprawa trafi do prokuratury. Nasz fan powieści fantazy trafi tam gdzie p
      > owinien i będzie miał ciepło i blogo, nie będzie lajtow, kajkus, you tube, mody
      > fikacji, prostytucji,. Będzie za to detoks i leczenie jego psychiki. Tak się d
      > zieje jak się szaleje i nie ponosi się konsekwencji.. Szarak przypomina mi Cze
      > sia z włatców móch🤮🧟‍♂️
    • miraculumm_biedronki Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 13:06
      > Słuchajcie, gadałem że znajoma lekarka, powiedziała, że szary nie moze mieć tyc
      > h swoich papierów na psychologa na inne nazwisko niż swoje. Mało tego, wszystko
      > co on robi czyli już samo podawanie się w sieci i wywiadach za psychoterapeute
      > jest karalne,oczywiście mówienie o lekach jakie ludzie mają brać bo jemu pomog
      > ły też jest karalne. Kazała zgłosić to do izby lekarskiej. Oni mają dalej to zg
      > łosić, sprawa trafi do prokuratury. Nasz fan powieści fantazy trafi tam gdzie p
      > owinien i będzie miał ciepło i blogo, nie będzie lajtow, kajkus, you tube, mody
      > fikacji, prostytucji,. Będzie za to detoks i leczenie jego psychiki. Tak się d
      > zieje jak się szaleje i nie ponosi się konsekwencji.. Szarak przypomina mi Cze
      > sia z włatców móch🤮🧟‍♂️

PS. Dodzwoniłem się do Izby Lekarskiej w Polsce, bo jestem w Irlandii, pewna osoba sprawdziła naszego mitomana i nie ma takiej osoby w rejestrze. On musi mieć tu wyrobione te dokumenty i tylko na swoje nazwisko. Nie ma możliwości wyrobić tego na nazwisko męża żony, w przypadku homoseksualistów. Osoba udzielająca mi tej informacji poinformowała, że jest to podejrzenie popełnienia przestępstwa i sprawę należy zgłosić do prokuratury albo na policję. Działamy forumowicze. Kolejna ważna informacja to to, że musi mieć jakiekolwiek udokumentowane papiery na wszystkie swoje zawody jeśli się podaję za któraś z tych osób,nawet jeśli posługuje się tym w mediach, czyt. wywiady, yt, lajty, telefony zaufania i tak można wymieniać i wymieniać.
      • helga1521 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 13:31
        Bardzo interesujące!
        Może należy poinformować zrzeszenie Terapeutów i Psychologów i istotnie zgłosić tego padalca!
        Mamy wystarczająco dowodów - jego wywiady TV oraz screeny z jego profili !
        Działamy :)
        • walejanna12 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 13:35
          Brawo 👏🏻👏🏻👏🏻
          • dominika04 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 13:39
            za 3...2...1 ..mitoman usunie wszystkie profesje z IG. Zrobiłam ss, wiecie DO WO DY
        • miraculumm_biedronki Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 13:37
          Każdy może to zgłosić, im nas więcej tym lepiej. Nawet zasugerowano mi włączenie do sprawy jakiegoś radcy prawnego, który wystosuje odpowiednie pismo do sądu. Ale to ktoś na miejscu w Pl musi to zrobić
          • helga1521 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 13:45
            Obszerny material na temat ustawy o zawodzie psychologa - oraz dane kontaktowe gdzie mozna wysłać info na temat Zgnilego.
            Tekst linku
        • bezpindola Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 14:52
          Niech skończy LEN ŚMIERDZĄCY oszukiwać i gadać te klamstwa którymi robi krzywdę osoba zagubionym i bezsilnym jeszcze jest kwestia jego wyłudzeń i zbiórek osoby poszkodowane chętnie powiedzą co wiedza 👮🏻‍♂️👮🏻‍♀️🚓
      • helga1521 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 13:40
        Dossier Padalca
        • miraculumm_biedronki Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 13:45
          Taki z niego terapeuta ja ze mnie Snoop Dog :)
        • dominika04 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 13:47
          • dominika04 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 13:51
            Lajw o 14:00 ... mamy się uśmiać po tym, co usłyszymy.
            • helga1521 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 14:01
              Czy ma ktos moze screena z jego starym IG profilem - gdzie ma wrzucony numer telefonu Jako Telefon Zaufania ?
              To bylby mocny dowod na jego szamańskie praktyki - rowniez jego Lajw gdzie gada ze bedzie udzielal porad na temat leków & jakiego lekarza wybrać.
              • miraculumm_biedronki Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 14:10
                Ja mam tylko zapisany ten numer telefonu
            • helga1521 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 14:02
              dominika04 napisał(a):

> Lajw o 14:00 ... mamy się uśmiać po tym, co usłyszymy.

Nic nowego - ja zawsze sie śmieje - np z informacji ze wygrał WSZYSTKIE pozwy cywilne :)
              • xxxpusxxx Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 14:23

Służę nagraniem wczorajszego lajta jak mówi że będzie doradzał cytuję "jak ewentualnie leki dobierać"
                W studiu TVN podpisany był jako psycholog.

Czy on nam grozi pogrzebaniem?
                • walejanna12 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 14:24
                  Nadaje szary gada takie głupoty ze głowa mała 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
                  • walejanna12 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 14:25
                    Czyta forum co chwile bo wszystko z niego mówi na live :)
                    • walejanna12 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 14:27
                      „Dziękuje 3 dziewczynom za wysłanie 3 printsreceeenow” ehe Adam bo uwierze hahahahahaha
                • bezdickens Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 14:27
                  I (chyba) Helga na tamtym wątku wrzucała skrin z fb, gdzie podawał się za psychologa rodzinnego. Są też te wycinki z wywiadu, gdzie mówi, że jest doktorem psychologii, psychoterapeutą, psychologiem.
                  • bezdickens Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 14:31
                    Przestraszony jest, aż piszczy. Liczy jednak, że tak jak jego spławiono na komisariacie i wyśmiano, tak samo będzie w tym przypadku.
                  • helga1521 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 14:33
                    Ale pieje - ale jest zarajany, prawie popuszcza w podpaske!
                    Pogrzebie Nas :)

Ah i czeka ze Izba lekarska sie do niego zgłosi - i ze bedzie mogl wkodncu odtajnić swoje dane osobowe.
                    Kocham watek jak wyjaśnił, na jakiej podstawie zmienil dane osobowe - Poezja bełkotu !
                    Cytuje forum linijka po linijce.
                    Szary pozdrawiam - czekam na pewne osoby, pewne zdarzenia, pewne zachowania, pewne decyzje.

• dominika04 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 14:35
                      TVN tez się pomylił? 🤣
                      • bezdickens Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 14:43
                        "Mój psychiatra o hejterach - Pan bardzo dobrze mówi, Pan jest dla takich ludzi czymś metafizycznym".
                      • miraculumm_biedronki Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 14:45
                        Zasada jest jedna, wóz albo przewóz.. Czyt. Adasiek sriaa po gaciach i myśli pewnie czy w porę się nie przyznać, A i ciekawa rzecz, osoba z zaburzeniami psychicznymi nie może być lekarzem, terapeuta też w grę nie wchodzi, to informacja od osoby z izby lekarskiej!
                      • xxxpusxxx Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 14:45
                        Adaś (o 14 idzie już tu de dżim, widownia 38 osób, lajwy już będą normalnie, musi informować) ma swojego MOCODAWCĘ (w kontekście posiadania adwokata lub radcy).
                        Adaś co najwyżej masz pełnomocnika, mocodawcą możesz być ewentualnie ty.
                        Jak już czytasz to dokładniej, znowu coś dzwoni ale nie tam gdzie trzeba. Cytowanie babci i psychiatry lepiej Ci idzie.
                        • bezdickens Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 14:53
                          Przeszłość kryminalna? Cóż za fantazja. Wygląda jak kupka nieszczęścia, ofiara losu, a nie kryminalista.
                          • helga1521 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 15:07
                            Wysłałam zapytanie do Polskiego Towarzystwa Psychologicznego - na temat Jarmuza. Zobaczymy czy odpowiedzi :)
                        • bezpindola Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 15:14
                          I pytanie o Were kiedy się z nią spotka?- które jak Smród-Pajac-Mitoman-Patol-Kastrat-Oszust-Prostytut-Inwalida-Zgnity prostak przeczytał to aż mu okulary podskoczyły heh 😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣
                          • xxxpusxxx Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 15:30

streamable.com/mzozj?fbclid=IwAR2JGK6VKk8SIVwrzWPvjXHW6YW2pHEqH_ygNt-6DV__8ssrg3QUppkLfbI

"Dużo rzeczy będę mówił, które mi pomagają w życiu codziennym, jak radzić sobie ze stanami depresyjnymi, ewentualnie jak leki należy dobierać, do kogo się należy udać na poradę, jaki specjalista powinien być specjalistą pierwszego kontaktu"
      • miraculumm_biedronki Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 15:06
        Info od znajomej lekarki
        • lajtbozy Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 15:28
          ...on powie, że "dyplom" UZYSKAŁ już po n-tej zmianie nazwiska, co, jak doskonale wiemy, nie miało miejsca, tak jak zmiany ;)
          • helga1521 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 15:35
            A wystarczyłoby Adamie wrzucić "print screena" na IS - z dyplomem lub inna informacja na temat zdobytych kwalifikacji jako Terapeuta, Psycholog.
            Takie to proste i ucina wszystkie dyskusje :)
            • miraculumm_biedronki Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 15:44
              O dokładnie tak, ale co ma wrzucać? Żeby wyszło na jaw , że nie jest nawet Jarmużkiewiczem? Wszystko jest możliwe..
            • bezpindola Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 17:36
              Trzeba jeszcze ten tytuł posiadać którego on nie ma może sobie co najwyżej pomarzyć i zmienić podpaske 🧟‍♂️👎🏿💩
          • miraculumm_biedronki Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 15:41
            Nie miały. Tak czy inaczej musi mieć rodowe nazwisko, polskie, no ale on nawymysla tak żeby ludzie nie mogli dojść prawdy. Zapomniał, że my ludzie z forum nie mieszkamy tylko w Pl i wiemy jak jest w innych krajach.No ale on wypiera, że ludzie są tam dla beki, że już dawno wiedzą, że chory na głowę, a to można leczyć. Więc mitomanku nasz rasowy, czytając to przemysl to. W psychiatryku będziesz miał ciepło w tyłek, ciepły posiłek i czysta prycz. Nikt nie bedzie na ciebie szczał podczas snu z góry. Nie bedziesz musiał chodzić po nocach bez celu, byle tylko koledzy z hostelu już zasneli. A przy okazji zaczną cię leczyć, może jeszcze wyjdziesz na prostą.
            • justme_nooneelse Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 17:31
              W internecie pełno tego ...
              • miraculumm_biedronki Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 17:43
                Zapomnieli napisać koszykarz🤦‍♀️🙈
                • bezpindola Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 14.11.19, 09:15
                  miraculumm_biedronki napisała:

> Zapomnieli napisać koszykarz🤦‍♀️🙈
                  No właśnie przecież jeszcze grał „zawodowo” w siatkówkę tylko nie wiadomo gdzie 🤦🏻‍♂️🤣🤣🤣
                  • dominika04 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 14.11.19, 09:26
                    bezpindola napisał(a):

> miraculumm_biedronki napisała:
                    >
                    > > Zapomnieli napisać koszykarz🤦‍♀️🙈
                    > No właśnie przecież jeszcze grał „zawodowo” w siatkówkę tylko nie wiadomo gdzie
                    > 🤦🏻‍♂️🤣🤣🤣

Od siebie dodam, że był jeszcze nauczycielem matematyki w szkole. Tyle profesji, że sam Ejdem zapomniał o nich w wywiadzie.
                    • bezdickens Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 14.11.19, 12:58
                      dominika04 napisał(a):
                      > Od siebie dodam, że był jeszcze nauczycielem matematyki w szkole. Tyle profesji
                      > , że sam Ejdem zapomniał o nich w wywiadzie.
                      Taaak, nauczyciel w klasach 1 - 3. A gdy zaczął paplać o mocodawcy, to nagle przypomniał sobie, że skończył technikum na profilu administracja, więc miał praktyki prawie prawnicze:)
            • bezpindola Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 17:42
              Jak go podlecza 💉💊 🏥 dopiero zda sobie sprawę z tego co sobie zrobił 😭😳😱 a wtedy niestety już sobie nie doszyje 🥕🍳🍳
              • miraculumm_biedronki Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 17:49
                Wtedy zawsze może zmienic profesje i zostać manekinem na odzież, bezplciowym, jednolicie wypłowiałym, na którym wszyscy wieszaja.. No właśnie, wiadomo co kto na nim wiesza🧟‍♂️🤮🙈
                • naratara Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 18:07
                  Yjlovyjtymn - brawo Adaś, już prawie jak rdzenny brytol. Ćwicz dalej!
                  • helga1521 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 18:21
                    Widzieliście zapowiedz Jakuba na temat jego filmu o hejcie ?

Tekst linku

Oj Dasiu szykuj duża pakę podpasek!
                    Puś będzie skrzeczeć i wyć cieniutkim głosikiem na lajcie!

Ale spokojnie moi drodzy :)
                    • miraculumm_biedronki Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 18:45
                      Widzieliśmy, czekamy na efekty,a co z tego wyjdzie się zobaczy
                    • bezdickens Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 18:47
                      À propos amputacji, teraz wie, ale sobie nie uświadamia. Tak jak alkoholik, który wie, że pije, wie, że codziennie, ale jest na poziomie świadomości - degustuję, panuję nad tym, w każdej chwili mogę przestać, ja nie mam problemu. Analogicznie Ejdem. Wie, że sobie obciął, ale ma świadomość na poziomie wymówek powyższego alkoholika - to tylko drobny zabieg, nie miałem innego wyjścia, dla mojego zdrowia, z powodu mojej niebinarności. Gdy podleczą, opadnie lęk, pojawi się miejsce na więcej świadomości, a wtedy najpewniej dotrze, że bez żadnych sensownych przesłanek, samookaleczył się nieodwracalnie i wydał na to majątek.
                      Podobnie sprawa ma się z jego dyplomami. On wie, że ich nie ma. Jednak coś gdzieś przeczytał, coś usłyszał, ogólnie nie szanuje tego zawodu, uważa, że nikt nie przeżył tego co on, więc nikt nie jest psychologiem. Poza tym tyle lat studiował tę ochronę środowiska i jest wściekły, że gówno z tego ma. Dlatego usprawiedliwia te kłamstwa, uważa je za nieszkodliwe. Jednak gdyby nie dotyczyły jego i gdyby to on trafił do takiego "psychologa", byłby wściekły. Kiedyś też psychiatrę zredukował do człowieka, który nic nie wie, jest jak pani w kiosku. Adam prosi o coś na sen, on daje i tyle. Proste? Każdy głupi tak umie:)
                      Jakub, dźwięk jest za bardzo zróżnicowany. Plus za argument - jestem barberem, bo przecież codziennie siebie golę. Tak to właśnie wygląda u Adama.
                      • naratara Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 19:12
                        Pan J stara się płynąć na fali Ejda jak tylko może. Który to już filmik? 2-gi? Za pierwszym razem nikt nie przyklasnął to podchodzi od drugiej strony. Strasznie to słabe
                        • helga1521 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 19:20
                          Jeśli materiał będzie dobry i punktował szkodliwe kłamstwa Szarego - to uważam, ze jego robota jest Ok.
                          Zobaczy się. Nie oceniam. Zobaczymy efekty jego „dziennikarstwa” i czy rzeczywiście chce się tylko ogrzać w smrodku Pleśniaka.
                          • bezdickens Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 19:31
                            Na pewno przyda się scenariusz i kalkulacja na chłodno, czym odwzajemnić może się Adam. Wprawdzie "prawda was wyzwoli" i nie ma się czego wstydzić, jednak wszystko w odpowiednim czasie, kiedy ma się przestrzeń i zgodę wewnętrzną, a nie pod przymusem. Chce się pobawić z montażem, wstawkami - ok. Ma tutaj linki do kłamstw. Jeżeli spróbuje mówić o sobie albo jak ostatnio o niczym, to też dostanie adekwatny, kiepski odzew.
                            • lajtbozy Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 21:09
                              A ja nie czekam na ten filmik, bo obejrzę swoje własne słowa przeczytane na video przez jakiegoś faceta, któremu się nudzi.
                      • lajtbozy Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 13.11.19, 21:17
                        bezdickens napisał(a):

>Jednak coś gdzi
                        > eś przeczytał, coś usłyszał, ogólnie nie szanuje tego zawodu, uważa, że nikt ni
                        > e przeżył tego co on, więc nikt nie jest psychologiem. Poza tym tyle lat studio
                        > wał tę ochronę środowiska i jest wściekły, że gówno z tego ma. Dlatego usprawie
                        > dliwia te kłamstwa, uważa je za nieszkodliwe. Jednak gdyby nie dotyczyły jego i
                        > gdyby to on trafił do takiego "psychologa", byłby wściekły. Kiedyś też psychia
                        > trę zredukował do człowieka, który nic nie wie, jest jak pani w kiosku. Adam pr
                        > osi o coś na sen, on daje i tyle. Proste? Każdy głupi tak umie:)
                        > Jakub, dźwięk jest za bardzo zróżnicowany. Plus za argument - jestem barberem,
                        > bo przecież codziennie siebie golę. Tak to właśnie wygląda u Adama.

"To umie każdy głupi" to domena tych, którzy nie mają żadnych umiejętności, żadnych talentów ani kwalifikacji. Żadnych. To jak głupia gadka "inteligencja to nie wykształcenie". Tylko ten, kto nie ma wykształcenia, będzie tak gadał. Podobnie z kwalifikacjami. Ktokolwiek, kto umie cokolwiek, doskonale wie, ile wysiłku trzeba w to "cokolwiek" włożyć. Jeżeli ktoś nigdy nie podjął żadnego, to... mamy barbera, psychologa, trychologa, koszykarza i wioślarza wyczynowego. "Bo co to niby za sztuka".
                        • bendzik Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 14.11.19, 00:02
                          To było dobrze widać przy niedawnym strajku nauczycieli, kiedy kasjerki w dyskontach urosły na niektórych grupach i forach niemal do elity narodu, no bo one to pracujo, dźwigajo i wogóle, a nauczyciel to g.wno robi a by chciał piniondze. ;)

> "To umie każdy głupi" to domena tych, którzy nie mają żadnych umiejętności, żad
                          > nych talentów ani kwalifikacji. Żadnych. To jak głupia gadka "inteligencja to n
                          > ie wykształcenie". Tylko ten, kto nie ma wykształcenia, będzie tak gadał. Podob
                          > nie z kwalifikacjami. Ktokolwiek, kto umie cokolwiek, doskonale wie, ile wysiłk
                          > u trzeba w to "cokolwiek" włożyć. Jeżeli ktoś nigdy nie podjął żadnego, to... m
                          > amy barbera, psychologa, trychologa, koszykarza i wioślarza wyczynowego. "Bo co
                          > to niby za sztuka".
                          • walejanna12 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 14.11.19, 04:58
                            Ejdam stwierdził również ze już jest usprawiedliwiony ( w jakiś dokumentach czy pozwach ciul wie ) w związki z wycięciem zdrowych organów na poczet bycia transeksualista ( ze what? Chyba zostaniem nullo ) jeszcze jak słyszę ze dieta bo on tyle lat zmaga się z choroba onkologiczna......

Powiem szczerze oglądam go od kilku lat i myślałam ze to co wszystko mówi to prawda. Ale jego pitolenie to się kupy nie trzyma!!! Większość się z automatu wyklucza ale tylko mądrzy ludzie nie zapatrzeni w głupotę to zrozumieją.

Wiemy Adamie, że co chwile odświeżasz forum i czytasz. Twój optymizm jest sztuczny. Tak tak wygrałeś wszystkie pozwy cywilne i karne. Próbujesz nam pokazać, że jesteś szczęśliwy obiadek, nie twój laptop....

Tylko będzie będzie będzie dowody dowody dowody hahahahaha

Serdecznie nie pozdrawiam. Nie masz prawda tytułować się zawodami których nie posiadasz.
                        • bezdickens Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 14.11.19, 12:48
                          lajtbozy napisała:
                          > "To umie każdy głupi" to domena tych, którzy nie mają żadnych umiejętności, żad
                          > nych talentów ani kwalifikacji. Żadnych. To jak głupia gadka "inteligencja to n
                          > ie wykształcenie". Tylko ten, kto nie ma wykształcenia, będzie tak gadał. Podob
                          > nie z kwalifikacjami. Ktokolwiek, kto umie cokolwiek, doskonale wie, ile wysiłk
                          > u trzeba w to "cokolwiek" włożyć. Jeżeli ktoś nigdy nie podjął żadnego, to... m
                          > amy barbera, psychologa, trychologa, koszykarza i wioślarza wyczynowego. "Bo co
                          > to niby za sztuka".
                          Marmurek udał się do ignoranta, który przyyypadkiem świetnie dopasował leki. Widziałam fragment bloga Adama z wczorajszego IS. Grafomańskie gówno, ale jednak tok myślenia normalny! A żeby było śmieszniej, to co napisał, jest naiwne, niedojrzałe, egocentryczne, nudne, bez wartości (liter.), ale szczere! Adam pisze o agresji wobec ludzi, o autoagresji, o swojej niedojrzałości, roszczeniowości - dziecięciemu "dej", zależności i snach o potędze (narcystyczny homo superior). I tak punkt po punkcie można pracować nad tym. Ale po co? A teraz pytanie - co dałby mu psychiatra paplający 3 godziny o złym świecie, złych, tępych ludziach, o tym, co jadł i co na toalecie robił, bo do tego sprowadza się "psychologizowanie" Adama?
                          I nie dziwię się, że nic mu nie pykło z planów. Miał bardzo niskie pobudki. W Rogowie był pomiotłem, więc marzył o wysokim stanowisku, żeby sobie odreagować.
                          • lajtbozy Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 14.11.19, 15:10
                            Faktycznie, o dziwo, ta grafomania wydaje się znacznie bardziej wiarygodna, niż wszystkie opowieści z krypty. Pewnie podkoloryzowane, ale tu między wierszami wydostaje się znacznie więcej, niż z czczej gadaniny.
                            • bezdickens Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 14.11.19, 16:26
                              W tym fragmencie jest cały on, dokładnie taki, jak go od dawna odbieramy. Dorosły chłop ze wsi na studia pojechał. Był zdziwiony, że studenciaki nie płacą za piwko bombelka ("nikt nie zapraszał, bo wiadomym wszem i wobec było, że ktoś musiał by za to zapłacić"):D No shit Sherlock. Agresja do całego świata, a że nie ma jak dojechać innych, to do samego siebie. Poczucie, że inni sterują jego życiem. Szukanie mamy i oczekiwanie, że każdy powinien nią być. Chęć wywyższania się z powodu kompleksu niższości.
                              • helga1521 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 14.11.19, 16:56
                                Jak dla mnie bardzo ostre słowa : "nienawidzę ludzkiej rasy" "gdybym mial bron w reku to bym wszystkich zabił"
                                Kompleks niższości, niedowartościowanie, wybujałe ego, kompleksy wielorakie, agresja, roszczeniowość i egocentryzm, brak jakichkolwiek chęci rozwoju, brak chęci dania czegoś od siebie, niezadowolenie z własnego zycia, brak własnych osiągnieć, egoizm....
                                I tak oto powstaje przepis na Tyrana! Sadze ze wielu "wybitnych" Panów o niskim wzroście - którzy " zapisali" sie w historii w ten czy inny sposób - mieli podobne problemy i wynaturzenia.

"....Wydaje mi sie, ba jestem przekonany o tym, że jestem wybitny, wyjątkowy! Jednak nie mam nic do zaoferowania, brak mi chęci, brak mi wytrwałości - Ale przecież należy mi sie..."
                                • miraculumm_biedronki Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 14.11.19, 17:41
                                  Helga jak zawsze w samo SEDNO👏
                                • nulloforever Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 14.11.19, 21:59
                                  powinien był dawno pójśc do lekarza. on jedynie sam sobie przysporzył cierpienia, szczególnie tym kompleksem wyższości
                                  • bendzik Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 15.11.19, 10:46
                                    Fiu, fiu, już opisy po rosyjsku lecą u naszego poligloty ;)
                                    • helga1521 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 15.11.19, 10:51
                                      Czekam na napisy po niemiecku - bo przecież tyle lat siedział w Berlinie- prowadząc zakład barberski. 😜
                                      No i może hiszpańskiego coś liznął - jednak ślub tam brał - a wątpię że urzędnicy państwowi w Hiszpanii ślubu po rosyjsku udzielają 🤣
                                      • bendzik Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 15.11.19, 11:05
                                        Nie zapominaj o szwedzkim - w końcu mieszkał i w Sztokholmie :)
                                        • helga1521 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 15.11.19, 11:20
                                          Wiesz Google translator jest darmowym toolem - także możemy spodziewać się nawet i języka mandaryńskiego lub ałtajskiego po jego przodkach 汉语
                                          • bendzik Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 15.11.19, 11:29
                                            No i rzecz jasna mongolskiego oraz gruzińskiego - też po przodkach :)
                                            • bendzik Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 15.11.19, 11:34
                                              Btw ta stara fotka z rosyjskim podpisem mówi więcej niż 100 słów: początek shitworka, czapka z Pikachu i mina przy pozowaniu jak u srającego kota. :)
                                              • bendzik Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 15.11.19, 11:36
                                                IS: zaledwie kilka sekund i 3 języki włącznie z polskim, do tego będzie jeszcze niemiecki, bo szary udaje się właśnie do lengłydżskul uczyć się dżermańskiego :) :) :)
                                                • helga1521 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 15.11.19, 11:41
                                                  bendzik napisał(a):

> IS: zaledwie kilka sekund i 3 języki włącznie z polskim, do tego będzie jeszcze
                                                  > niemiecki, bo szary udaje się właśnie do lengłydżskul uczyć się dżermańskiego
                                                  > :) :) :)

Kurczę, mogłam nie pisać nic o niemieckim 🤣
                                                  Szybko mu to poszło.
                                                  Przeczytał język niemiecki na forum i 5 minut później już jest w drodze do szkoły 🤣
                                                  Oczywiście w tej samej kurtce i skarpetkach co wczoraj i tydzień temu 🤦‍♀️
                                              • helga1521 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 15.11.19, 11:37
                                                Ale przynajmniej bez tego dziubka - buziaczka - jak kakao pawiana - które teraz robi na każdym selfie 🤮
                                                • lajtbozy Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 15.11.19, 12:15
                                                  Mówię płynnie w języku rosyjskim. Opis jest prosto z translatora, z kolokacjami, które nie mają sensu. Jest prosto z Google Translate. Wypowiedź ustna, łamana, źle powtórzona z tego, co przeczytał robotycznie Google Translate. Nie znasz rosyjskiego, Adaś :)
                                                  • bezpindola Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 15.11.19, 19:09
                                                    lajtbozy napisała:

> Mówię płynnie w języku rosyjskim. Opis jest prosto z translatora, z kolokacjami
                                                    > , które nie mają sensu. Jest prosto z Google Translate. Wypowiedź ustna, łamana
                                                    > , źle powtórzona z tego, co przeczytał robotycznie Google Translate. Nie znasz
                                                    > rosyjskiego, Adaś :)
                                                    Ale humor mi poprawia codzienna dawka tych pato-💩-kocopołów Mitomana- Prostytuta -Śmierdzącego Lenia 🤣🤣🤣🧟‍♂️🤡🤦🏻‍♂️
                                                • bendzik Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 15.11.19, 12:17
                                                  Kakao pawiana 🤣 zrobiłaś mi dzień. 🤣
                                                  W zasadzie coraz nudniej w temacie, nauką 4 języków obcych jednocześnie i tak nie powtórzy medialnego "sukcesu" po odptaszeniu lub chociaż po tatuażu pod dolną wargą.
                                                  • bendzik Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 15.11.19, 12:40
                                                    Gdyby nawet nie musiał się posiłkować translatorem, to i tak "błyszczenie" wypowiedziami na poziomie zadań z książki na kursie A0-A1 sprawia wrażenie chwalenia się 2 centymetrami w gaciach. Równie dobrze ja mogę zacząć nagrywać instastory po serbsku, bo umiem powiedzieć dobro doszli ;)
                                                  • lajtbozy Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 15.11.19, 12:45
                                                    Что еще раздражает, это научит вас раньше ;)
                                                  • lajtbozy Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 15.11.19, 12:46
                                                    Odszyfruj, szary ;)
                                                  • bendzik Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 15.11.19, 12:47
                                                    Nie chodzi tylko o rosyjski, jego angielski też nie powala, delikatnie mówiąc.
                                                  • helga1521 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 15.11.19, 12:58
                                                    Wiecie, on ma naprawdę bardzo mało do zaoferowania, pokazania - także jeśli nawet uczy się gdzieś angielskiego - to w Dasiowym małym, spleśniałym móżdżku urosło To nagle do 5 języków równocześnie i pewnie przyspieszonego kursu na tłumacza przysięgłego. On tak funkcjonuje.
                                                    Nie potrafi robić rzeczy zwykłych, codziennych nie robiąc z tego Absolutnej przesady, dramy i eksplozji ekspresyjnej.
                                                    Wszystkie te jego Wielkie Plany, wszystko „bendzie” - skupia się bardziej na próbie przekonania widzów ze coś robi, niż na aktualnym robieniu czegokolwiek.
                                                    Miał jechać do Berlina a uczyć się w Polsce, miał mieć jakieś kursy barberingu, miał być kanał You tube, miał być blog, miała być praca, miały być kły, miało być własne mieszkanko...
                                                    gadał o tym wszystkim godzinami, rozwodził się nad szczegółami typu lwie paszcze w ogródku.
                                                    Po paru miesiącach w Polsce nadal łazi całymi dniami, bezrobotny bez jakiegokolwiek sensownego zajęcia - oprócz sportu gdzieś w parku.
                                                    Wszystko ma być - a nic nie ma.
                                                    Cały Pus.

• helga1521 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 15.11.19, 13:12
                                                    Film o Dasiu wjechał na Turka Jutjuba
                                                    Także spodziewam się bardzo niedługo lajwa z cienkim piejącym głosikiem - opowiadajacą całą epopeje Dasiowa 😂
                                                  • bendzik Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 15.11.19, 13:14
                                                    No cholerka, akurat kiedy nie mogę obejrzeć 🤣
                                                  • lajtbozy Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 15.11.19, 13:48
                                                    Absolutnie nic nie tracisz. Wszystko to pisaliśmy setki razy od kilkunastu miesięcy na wielu wątkach. Stopień zrozumienia tematu przez Jakuba niech zilustruje fakt, że podziwia Adama za "odważne kroki, żeby czuć się lepiej". Nie ma pojęcia, po co on się wytatuował i wykastrował, jaka była motywacja. No i taka to paplanina. Nie warto.
                                                  • lajtbozy Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 15.11.19, 13:51
                                                    Absurdem jest też to, do kogo ten film ma być skierowany. Do ludzi z forum, od których zaczerpnął informacje? :D Nieważne, epizodyczny aktor, mnie już to kompletnie znudziło.
                                                  • helga1521 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 15.11.19, 13:59
                                                    Szkoda - liznął temat jak mòj kot brokuła!
                                                    Nic nowego, nic nie wniósł do tematu, bardzo powierzchowne dotkniecie kwestii braku wykształcenia, nic na temat " onkologicznej odysei" , nic na temat wielokrotnych zmian danych osobowych.
                                                    Jedyna być może interesująca rzecz dla nas - to dokładny powód wyjazdu z UK który Kuba niepotrzebnie przemilczał. Pewnie znajomy znajomego Wery coś w towarzystwie wspomniał.
                                                    I tak wiadomo ze wyjechał bo Wera mial dość jego niańczenia, a nie na żadna terapie nowotworowa jak usilnie próbował przekonać Kajki.
                                                    Jednak mam wrażenie, że Kuba zna jakiś inny, brudny sekrecik naszego mitomana....
                                                    Kuba zawsze możesz sie podzielić z nami w Anonimowym poście :)
                                                  • bezpindola Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 15.11.19, 20:09
                                                    helga1521 napisał(a):

> Szkoda - liznął temat jak mòj kot brokuła!
                                                    > Nic nowego, nic nie wniósł do tematu, bardzo powierzchowne dotkniecie kwestii b
                                                    > raku wykształcenia, nic na temat " onkologicznej odysei" , nic na temat wielokr
                                                    > otnych zmian danych osobowych.
                                                    > Jedyna być może interesująca rzecz dla nas - to dokładny powód wyjazdu z UK kt
                                                    > óry Kuba niepotrzebnie przemilczał. Pewnie znajomy znajomego Wery coś w towarzy
                                                    > stwie wspomniał.
                                                    > I tak wiadomo ze wyjechał bo Wera mial dość jego niańczenia, a nie na żadna te
                                                    > rapie nowotworowa jak usilnie próbował przekonać Kajki.
                                                    > Jednak mam wrażenie, że Kuba zna jakiś inny, brudny sekrecik naszego mitomana..
                                                    > ..
                                                    > Kuba zawsze możesz sie podzielić z nami w Anonimowym poście :)
                                                    Znajomi Weroniki go nie tolerowali wiedzieli co to za gnida odrazu Werka między młotem a kowadłem po roku zdała sobie sprawę ze znajomi maja racje co do kastrata i powoli go odcięła żeby nie mieć durnia na sumieniu bo ja szantażował ze zrobi sobie coś a tak zajął się swoimi pato-wymyslankami i zawodami a teraz się od niego odcina całkowicie heh ...
                                                  • nulloforever Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 3 15.11.19, 13:40
                                                    po co ten facet to robi, to ja naprawde nie wiem. mowic do kamery mozna o tysiącu rzeczy ciekawych... podkreślam: ciekawych. ejdem karlikejl nie jest ciekawy.