czekoladowa_kawka 13.10.09, 21:24 Czy zwracacie uwagę na grę wzroku czy muśnięcia ręki itp czy to zupełnie bez sensu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zeberdee24 Re: Pytanie do facetów 13.10.09, 21:31 Podobnie jak kobiety zwracamy uwagę tylko na bardzo jasne i bezpośrednie sygnały. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Pytanie do facetów 13.10.09, 21:35 > Czy zwracacie uwagę na grę wzroku czy muśnięcia ręki itp > czy to zupełnie bez sensu? Nie, zwracamy uwagę dopiero jak zaczniesz nam loda robić. Czy mogę zostać adminem tego forum i dawać bany za głupie pytania...? Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladowa_kawka Re: Pytanie do facetów 13.10.09, 21:44 zwal sobie gruche palancie:P faceci nie zauważaja wielu rzeczy stąd pytanie. Liczyłam na odpowiedz tak/nie. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Pytanie do facetów 13.10.09, 21:50 > zwal sobie gruche palancie:P O, jak miło :D A tak na serio, mogę powiedzieć z własnego doświadczenia. U tych kobiet które mnie interesowały byłem w stanie zauważyć najdrobniejszy gest, u innych tylko oczywistą kokieterię, a reszta inne była dla mnie prawie przeźroczysta. I skoro rozmawiamy na serio to muszę przyznać że nie potrafię ocenić czy fakt że dana kobieta była interesująca wynikał tylko z jej osoby(tudzież cycków :D ), czy też może z jej działań, których ona była świadoma, ale ja nie. Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladowa_kawka Re: Pytanie do facetów 13.10.09, 21:56 Właśnie.Dzieki za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś