drwallen 12.12.09, 11:07 Zauważyliście taką regułę, że kobiety które lubią tańczyć, lubią chodzić do klubów i na potańcówki lubią też się puszczać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nanai11 Re: Lubi tańczyć = Lubi Się Puszczać 12.12.09, 11:12 Nie zauważyłam. Tańćze zawodowo, ale nie puszczam sie. Wiem natomiast ze jak kobieta odmówi facetowi spotkania, to połowa z takich idiotów powie że to napewno puszczalska. Odpowiedz Link Zgłoś
drwallen Re: Lubi tańczyć = Lubi Się Puszczać 12.12.09, 11:16 no to powiedz jeszcze z iloma facetami się: a) całowałaś b) pieściłaś (petting) c) uprawiałaś seks W całym życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
nanai11 Re: Lubi tańczyć = Lubi Się Puszczać 12.12.09, 11:17 A to moja wina ze jestes prawiczek???hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
drwallen Re: Lubi tańczyć = Lubi Się Puszczać 12.12.09, 11:28 no to powiedz jeszcze z iloma facetami się: a) całowałaś b) pieściłaś (petting) c) uprawiałaś seks W całym życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
s.p.7 Re: Lubi tańczyć = Lubi Się Puszczać 12.12.09, 11:46 forum.gazeta.pl/forum/w,150,101429458,101429458,Ilosc_partnerow_seksualnych_dopuszczalna_.html koleżanka nanai11 załazyłą taki wątek nie tak dawno, jakos mi sęskojarzyło o tym ze jezdziłą po swiecie i prubowała jakis tam rónych egzotycznych i tylko chinczyk jej sie nie spodobal bo miał mało powera czy mały w ogole itd z tego co pamiętam ze ponad 30 no tak ale pozostaje ustalenie definicji co to jest puszczanie sie... Odpowiedz Link Zgłoś
drwallen nanai11 jest dowodem 12.12.09, 15:28 Wynika z tego, że ona jest właśnie dowodem potwierdzającym tą tezę. Kobieta się puszcza kiedy miała więcej niż: 3 partnerów przed 20-tką, 7 partnerów przed 30-tką, 11 partnerów przed 40-tką. Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: nanai11 jest dowodem 12.12.09, 18:06 Co oznacza "miała partnerów"? Czy partner to taki z kim się: a) Całowało b) pieściło (petting) c) uprawiało seks ? A jak to jest z mężczyznami? Czy mężczyzna się puszcza wtedy gdy miało: > 3 partnerów przed 20-tką, > 7 partnerów przed 30-tką, > 11 partnerów przed 40-tką. Czy może proporcje dla mężczyzn jako hipokrytów są inne? I w ogóle skąd Ty wziąłeś te dane. Poproszę o źródło. Chętnie się zapoznam Odpowiedz Link Zgłoś
s.p.7 Re: nanai11 jest dowodem 12.12.09, 18:57 kobiety i tak dzielą przez 3 10= 25-30 powyzej dziesiec, 11, 12 = wiecej jak ok 30 czyli trudno zapamietać Odpowiedz Link Zgłoś
bakejfii Re: nanai11 jest dowodem 12.12.09, 19:33 Swoja kurtyzane wyrwales tak wlasnie na baletach.Acha. Odpowiedz Link Zgłoś
s.p.7 Re: nanai11 jest dowodem 12.12.09, 20:23 osobiscie - dlaego nie tykam kobie kotre chodza na dskoteki i glupawe potańcuwy wiekrzosc z nich potrafi wyrażać i spelniac emocje tylk ona poziomie ciała, a o poziomie głebokiej emocjonalnosci czy intelektualnej duchowosci mozna zapomnić ot puste popędliwe trzpiotki Odpowiedz Link Zgłoś
zuzann-a Re: nanai11 jest dowodem 19.12.09, 20:08 s.p.7 napisał: > osobiscie - dlaego nie tykam kobie kotre chodza na dskoteki i glupawe potańcuwy > > wiekrzosc z nich potrafi wyrażać i spelniac emocje tylk ona poziomie ciała, a o > poziomie głebokiej emocjonalnosci czy intelektualnej duchowosci mozna zapomnić > > ot puste popędliwe trzpiotki Zamiast tracić czas na wypisywanie farmazonów proponuję abyś poćwiczył ortografię. Odpowiedz Link Zgłoś
eilenn_ardenn Re: nanai11 jest dowodem 28.12.09, 14:42 Te liczby to cudowne uogólnienie. Żeby wnieść coś do dyskusji, informuję, że uwielbiam tańczyć, chodziłam na 2 kursy, jednak na tzw. dyskotekach się nie pokazuję, bo to katastrofa pod względem towarzystwa. Za to, oprócz domówek, mam zaprzyjaźniony mały klub, gdzie mogę ze znajomymi puszczać własną muzykę, i tam chodzę tańczyć. Według wyżej wymienionych kryteriów nie jestem puszczalska, mieszczę się w przedziale, uff :) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Lubi tańczyć = Lubi Się Puszczać 13.12.09, 19:52 Płytki jesteś jak odpowiedzi na zadane pytania są dla Ciebie wyznacznikiem wartości kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
drwallen Re: Lubi tańczyć = Lubi Się Puszczać 13.12.09, 23:51 To żeby być niepłytkim czyli "głębokim" mężczyzną to muszę również pożądać głębokich ale dosłownie głębokich kobiet? Jak jakaś nie jest rozepchana przez 10-ciu przede mną to już taką interesują się tylko płytcy, a dziewice to pewnie interesują tylko prostaków z ciemnogrodu co? Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Lubi tańczyć = Lubi Się Puszczać 14.12.09, 00:51 Nie ja to napisałam, źle obrałeś punkt wyjściowy dla swojej teorii:) Odpowiedz Link Zgłoś
rubi-an Re: Lubi tańczyć = Lubi Się Puszczać 12.12.09, 13:39 nanai11 napisała: > Nie zauważyłam. Tańćze zawodowo, ale nie puszczam sie. Wiem natomiast ze jak > kobieta odmówi facetowi spotkania, to połowa z takich idiotów powie że to > napewno puszczalska. No proszę, co za przewrotnośc:D Nie dosyć, że nie chce umówić się z pierwszym lepszym, to do tego wychodzi na to, że się puszcza:D Dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: Lubi tańczyć = Lubi Się Puszczać 14.12.09, 20:02 nanai11 napisała: > Nie zauważyłam. Tańćze zawodowo, ale nie puszczam sie. Słusznie. W rock'n'roll'u puszczanie jest niebezpiecznie. > Wiem natomiast ze jak kobieta odmówi facetowi spotkania, to połowa z takich idiotów powie że to napewno puszczalska. A co mówi ta druga połowa idiotów? I co mówią jak kobieta nie odmówi? Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka.chili Re: Lubi tańczyć = Lubi Się Puszczać 25.12.09, 22:25 oj nie wiem nie tańcze i nie puszczam się.. co ma jedno do drugiego?? taniec - sex?? chyba ze dirty dancing:D Odpowiedz Link Zgłoś
nanai11 Re: Lubi tańczyć = Lubi Się Puszczać 12.12.09, 11:19 I koniecznie zweryfikuj słowo puszczac sie. Odpowiedz Link Zgłoś
drwallen Re: Lubi tańczyć = Lubi Się Puszczać 12.12.09, 11:28 to jest forum mężczyzna więc baba może nie rozumieć o czym tu ludzie rozmawiają - jak masz z tym problemy to zapytaj się na swoim forum kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: Lubi tańczyć = Lubi Się Puszczać 12.12.09, 11:34 Ja mam inną mogę, mogę, mogę napisać?? no to napiszę: Mężczyźni, którzy mają volvo v40 uwielbiają dzieci i szybko zostają ojcami. Odpowiedz Link Zgłoś
nanai11 Re: Lubi tańczyć = Lubi Się Puszczać 12.12.09, 11:39 szkoda że autor postu spotyka na swojej drodze same baby, zamiast kobiet.... Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: Lubi tańczyć = Lubi Się Puszczać 12.12.09, 11:46 Mi nie szkoda :/ nie znam go może nawet krasnale sobie spotykać i tak będzie mi to obojętne :D Odpowiedz Link Zgłoś
nanai11 Re: Lubi tańczyć = Lubi Się Puszczać 12.12.09, 11:54 Myślisz że rajcują go krasnale???? Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: Lubi tańczyć = Lubi Się Puszczać 12.12.09, 11:56 Nie wiem ... zapytam :D Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer drwallen 12.12.09, 11:57 Małe pytanie, bo tak z koleżanką się zastanawiamy.... Bez urazy, tak z czystej ciekawości: Rajcują Cię krasnale? Odpowiedz Link Zgłoś
nanai11 Re: drwallen 12.12.09, 12:03 A może się zawstydził??? Ty tak od razu prosto z mostu no.... Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: drwallen 12.12.09, 12:09 w jakiekolwiek postaci (Mikołaj mimo tego, że jest wyrośniętym krasnalem się nie liczy) Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: drwallen 12.12.09, 12:22 Nie taka inna, kiedyś jak mikołaj był świętym z pastorałem nie pomyślałabym o nim ale kilka lat temu zmutował do postaci wyrośniętego krasnala. W pytaniu się nie liczy ze względu na wzrost, moje pytanie-moje zasady :P Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: drwallen 12.12.09, 12:41 ku... co Ty mówisz? serio? Jakiś przerośnięty krasnal mi te prezenty zostawia??? o w mordę! W tym roku zabarykaduje drzwi, nie wpuszczę drania! Ja myślałam, że to ten ze śmieszną czapką i pastorałem a tu taka "niespodzianka" O NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer lubi pić=alkoholik 12.12.09, 12:46 Taka reguła jeszcze mi się przypomina Odpowiedz Link Zgłoś
madzioreck Re: lubi pić=alkoholik 12.12.09, 21:21 real_mayer napisała: > Taka reguła jeszcze mi się przypomina No, a alkoholik = pijak, a każdy pijak to złodziej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: lubi pić=alkoholik 13.12.09, 21:47 złodziej = kryminalista i morderca :/ oj oj muszę przestać pic wino, już czyje jak rodzi się we mnie chęć mordu... :D Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: Lubi tańczyć = Lubi Się Puszczać 12.12.09, 12:49 uwielbiam taniec. Jak gdzieś już na jakąś "Potańcowkę" wychodzę, mogę tańczyć parę h bez przerwy. ale "niestety" dla Ciebie, strona lewa w tym przypadku nie równa się stronie prawej :). coś poknociłeś.. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Lubi tańczyć = Lubi Się Puszczać 12.12.09, 12:54 > Zauważyliście taką regułę, że kobiety które lubią tańczyć, lubią chodzić do > klubów i na potańcówki lubią też się puszczać? Dopiero teraz to mówisz?!! Całe życie straciłem na rozmowach z kobietami a wystarczyło pójśc na potańcówkę żeby puszczalską znaleźć... Odpowiedz Link Zgłoś
drwallen Re: Lubi tańczyć = Lubi Się Puszczać 12.12.09, 15:32 Nie wiem na jakim świecie wy żyjecie ale w Polsce tak jest że jak się chce wyrwać jakąś łatwą kurtyzanę to się idzie na balety, a nie do biblioteki. Odpowiedz Link Zgłoś
kunegunda123 Re: Lubi tańczyć = Lubi Się Puszczać 12.12.09, 16:14 uuu, chłopie to ty nawet kurtyzany wyrywać musisz???:D Odpowiedz Link Zgłoś
drwallen Re: Lubi tańczyć = Lubi Się Puszczać 12.12.09, 17:05 tak się mówi "kurtyzany" na panny chodzące po klubach :P Odpowiedz Link Zgłoś
kunegunda123 Re: Lubi tańczyć = Lubi Się Puszczać 12.12.09, 18:18 a dlaczego? musisz im płacić??? Odpowiedz Link Zgłoś
drwallen Re: Lubi tańczyć = Lubi Się Puszczać 12.12.09, 21:29 kunegunda123 napisała: > a dlaczego? musisz im płacić??? Nie - nie płacisz im - tak się po prostu mówi i tyle. Możesz im "zapłacić" stawiając im porcję alkoholu. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Lubi tańczyć = Lubi Się Puszczać 12.12.09, 16:31 A jak ktos lubi potancowki i biblioteke to puszcza sie czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
praktyczna Re: Lubi tańczyć = Lubi Się Puszczać 14.12.09, 15:19 drwallen napisał: > Nie wiem na jakim świecie wy żyjecie ale w Polsce tak jest że jak się chce > wyrwać jakąś łatwą kurtyzanę to się idzie na balety, a nie do biblioteki. a sa trudne kurtyzany ?:P Odpowiedz Link Zgłoś
rubi-an Re: Lubi tańczyć = Lubi Się Puszczać 12.12.09, 13:37 A skąd ten wniosek? Często puszczasz się, będąc na potancówkach, chodząc do kluboów, idąc na dyskoteki? Piszesz o tym z własnego doświadczenia? Ja chodzę i zobacz, nigdy z nikim sie jeszce nie puściłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
drwallen Re: Lubi tańczyć = Lubi Się Puszczać 12.12.09, 17:07 wniosek z własnego doświadczenia. Gratuluję dziewictwa! Odpowiedz Link Zgłoś
agnessia Re: Lubi tańczyć = Lubi Się Puszczać 12.12.09, 17:43 drwallen, a ty lubisz tanczyc ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
drwallen Re: Lubi tańczyć = Lubi Się Puszczać 12.12.09, 21:31 Ja nie lubię tańczyć bo jak wiadomo tylko geje lubią tańczyć. Ewentualnie mogę poskakać na koncercie rockowym. Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Lubi tańczyć = Lubi Się Puszczać 21.12.09, 18:47 drwallen napisał: > Ja nie lubię tańczyć bo jak wiadomo tylko geje lubią tańczyć. Właśnie się dowiedziałem, że jestem gejem. Co ja powiem kobietom, które m się podobają????? > Ewentualnie mogę poskakać na koncercie rockowym. To też jest taniec, czyli też jesteś gejem. Odpowiedz Link Zgłoś
eilenn_ardenn Re: Lubi tańczyć = Lubi Się Puszczać 28.12.09, 14:46 O cholera... Znam więcej gejów, niż myślałam. Super! :) Odpowiedz Link Zgłoś
rubi-an Re: Lubi tańczyć = Lubi Się Puszczać 14.12.09, 18:59 drwallen napisał: > wniosek z własnego doświadczenia. > > Gratuluję dziewictwa! > > Tak głuptasku:) Przecież kobieta, która nie sypia z kim popadnie, to MASZKARA, której nikt kijem nie tknie:D Słyszałes o tym, że CIAŁO PUSZCZONE W RUCH PUSZCZA SIĘ CAŁY CZAS? Powodzenia w dalszym puszczaniu:D Odpowiedz Link Zgłoś
mrow.ka1 Re: Lubi tańczyć = Lubi Się Puszczać 12.12.09, 13:59 Pewnie ze tak.. Te ktore lubia tance latynoskie puszczaja sie z czarnymi, Te ktore tancza walca puszczaja sie z kowbojami, Te ktore tancza tango puszczaja sie z innymi kobietami, a zwolenniczki makareny puszczaja sie tylko z gejami. Odpowiedz Link Zgłoś
nanai11 Re: Lubi tańczyć = Lubi Się Puszczać 12.12.09, 16:06 O wypraszam to sobie! te od walca to z austriakami!!!!no Odpowiedz Link Zgłoś
mrow.ka1 Re: Lubi tańczyć = Lubi Się Puszczać 12.12.09, 16:43 dobra dobra, sama widzialam :P Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Lubi tańczyć = Lubi Się Puszczać 12.12.09, 18:08 OOo świetne. A ja mam jeszcze lepsze: Mężczyźni którzy lubią tańczyć to geje, za wyjątkiem tych co lubią tańczyć pogo. Ci to wyznawcy szatana Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: Lubi tańczyć = Lubi Się Puszczać 12.12.09, 21:34 Hm... Przecież wszystkie kobiety ubóstwiają wprost tańczyć. Jak więc mam ten dogmat rozumieć? Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Lubi tańczyć = Lubi Się Puszczać 21.12.09, 18:48 tow.ortalion napisał: > Hm... Przecież wszystkie kobiety ubóstwiają wprost tańczyć. > > Jak więc mam ten dogmat rozumieć? Nie wszystkie... Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz oczywiście 13.12.09, 19:45 te które lubią menueta - jednocześnie preferują minety i głębokie gardło lubiące tańce latynoamerykańskie - są niedoscignione w seksie hiszpańskim zakochane w "greku zorbie" -wiadomo ...a puszczalskie najbardziej są te - co nam nie dały :-) Odpowiedz Link Zgłoś
banasikkrulemrybnika Re: Lubi tańczyć = Lubi Się Puszczać 14.12.09, 12:30 Z doswiadczenia wiem, że 90% dziewczyn chodzi do pubow, klubów i na dyskoteki po to żeby znaleźć partnera do seksu. I może nie rzecz w tym że te co lubią tańczyć lubią się puszczać ale tańczą po to żeby na siebie zwrócić uwagę no i dać samcowi szansę na zapoznanie, wiadomo, że jak panna trzęsie pupą i cyckami na parkiecie to jest okazja żeby do niej spróbować podbić... Ja co tydzień inną bzykam i oczywiście wyrwaną w jakimś lokalu, nawet telefonów nie biorę i nie umawiam sie na drugi raz od użytych lasek bo przede mną jeszcze niezliczone ilości kobiet do wyruch@ania. Gdzie szukać porządnej kobiety nie mam pojęcia. Chyba już na to za późno, trzebaby sobie taką od dziecka hodować chyba gdzieś w klasztorze i z pasem cnoty na tyłku. Nie ma znaczenia czy panna jest rokendrolowa czy dyskotekowa, wszystko to jeden chłam z mózgiem między nogami. Z jednej strony się cieszę że sobie pociupciam łatwo i bez zobowiązań a z drugiej żal że takie bladzie same człowiek na swojej drodze spotyka. eh... Odpowiedz Link Zgłoś
nudzimisie_strasznie Re: Lubi tańczyć = Lubi Się Puszczać 14.12.09, 12:44 Hahaha, Wy mężczyźni jednak macie poczucie humoru. Hilarious. Dodaj jeszcze lubi czytać = lubi się puszczać, bo to doskonała okazja do nachylenie się i pokazania cycków, lubi jeść=lubi się puszczać - bo wiadomo nic nie jest tak zmysłowe itd, itp. Jedyna droga to czador. Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: Lubi tańczyć = Lubi Się Puszczać 14.12.09, 12:48 banasikkrulemrybnika napisał: > jednej strony się cieszę że sobie pociupciam łatwo i bez zobowiązań a z drugiej > żal że takie bladzie same człowiek na swojej drodze spotyka. eh... chciałabym widzieć te kluby gdzie chadzasz, i te panny, które bzykasz..o ile to co piszesz to prawda,a nie domorosłe erotyczne gawędziarstwo. chodzę, od czasu do czasu potańczyć, pobawić się, może i trzęsę dupą i cyckami w trakcie, chy.. wie, ale jakoś nie zdarzyło mi się zawrzeć takiej "znajomości", którą opisujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
no1teresa bo to sie dzieje na zasadzie 14.12.09, 13:06 ze ludzie podobnego pokroju sie wyczuwaja i przyciagaja Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: bo to sie dzieje na zasadzie 14.12.09, 13:42 tak Tereso,tyle ze nie o pokroj chodzi, a o zwyczajne relacje, ktore w tym trawieniu watkow na poczwornych DNAch i se-mantycznych bzdetach,przestaly istniec. zamieniajac sie w doklejanie sztucznych wasow -tancom i rownie tandetnych tipsow- powszechnemu puszczaniu dancerek. a banasiemuzrybynika chyba chodzilo w takiem razie, zeby ogladac w tv tance na lodzie nic zywego nie ruszac. bo tylko tam moze, nie podejrzewajac, ze sie na niego zaczajono parkietowo, oddac wybieraniu co ladniejszej figurantki. pap :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: Lubi tańczyć = Lubi Się Puszczać 14.12.09, 13:04 od pierwszego wejrzenia krulululu,polubilam Twoj sposob wyrazania sie przez nick. i moze nie tylem szybka w ocenach o ile latwa w sympatii. i moze zwyczajnies, na tyle sympatycznym czlowiekiem by wszytskie laski,inteligentnie na Ciebie lecialy. i moze niekoniecznie, przez trzymanie ich na uwiezi czy w klasztorze lub w ciemnicy,osiagniesz to o co lub, o ktore chodzi. jednakze sprobuj. w koncu nie jeden probowal proch wymyslic aby stwierdzic tylko tyle, ze to wlasne zestarzale przekonania wysadza w powietrze. podobniez do trylogijnego Azji -co to przez kolubryne szwedzka pod Czestochowa przemienil sie w Kmicica. caluski kaa.pliczka Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Lubi tańczyć = Lubi Się Puszczać 14.12.09, 13:27 Moim okiem (chodzę z partnerem co tydzień do klubu i trzęsę dupskiem) - wchodząc często idziemy na balkonik, robimy małą obczajkę, czy są jakieś fajne dupcie, tak zejdzie nam jedno lub dwa piwka. Trochę ponabijam się z mężczyzn (dziwnie to brzmi), którzy zrobili sobie chyba za długie krechy i wcielają się w króla popu czy coś podobnego. Pozaglądam w dekolty ładnych laleczek, wypatruję też "swojej" ulubionej tancereczki, która odwiedza ten klub jak my co sobotę. Partner nacieszy oczko lub też w razie gargulców przypomni sobie co zjadł przed wyjściem. Zasada panuje tam jedna - tam gdzie fajne dupcie tworzy się zgrupowanie panów, tam gdzie staną ciacha podbijają gargulce, czasem "upośledzone" i prawie nagie, w swoim mniemaniu, super lasunie. Tupiemy sobie przeciętnie w tym samym miejscu parkietu, chyba że widok giętkich ciałek zakryją nam niespodziewanie potworki, toteż ciągnę partnera w inne miejsce. Uwielbiam tańczyć, wić tyłkiem, zjeżdżać przy barierkach, wypinać się i majtać kroczem po rozporku swego towarzysza, macać współtowarzyszki, słowem wyżyć się tanecznie z domieszką sexu. Jestem, a raczej byłam puszczalską, wg twojej teorii. Obecnie, jeśli codzienny sex z jednym partnerem także zalicza się do tej formy, to wciąż jestem puszczalska. No i dobrze mi z tym. Wali mnie to, co myślą sobie inni mężczyźni w tym klubie, to miejsce do gibania się w taki tylko sposób, jaki sobie wymyślisz. Potwierdzam to, iż wolne lalunie często chadzają do klubów dla obcych mężczyzn, działa to też w drugą stronę, z lekką domieszką zajętych mężczyzn, ale szukających wrażeń. Nie wiem z czego tu robić aferę. Gdyby wszyscy chcieli tylko sobie wywijać włączyliby w domciu vive czy pochodne i skakaliby na łóżkach w piżamce (też tak robię, bez piżamki). Nie będę zgrywać cnotki niewydymki, lubię gdy mężczyźni patrzą na mnie, dalej tego przemyślenia nie będę rozwijać. W swoim klubowym życiu spotkałam tylko jedną kobietę, która nie stroiła się jak porypana (rybaczki dresowe, wygodne adidaski i koszulka na ramiączkach bawełniania), a jeździła, by się dosłownie wytańczyć, nic więcej (używała wspomagaczy). Reszta, jak klauny nakładały tony chemii, po to tylko, by wracając wyglądać jak debilki z policzkami w kolorze czarno-jakimś tam. Ja nie czuję potrzeby tapetowania się, owszem wdziewam kuse sukieneczki, ale na twarzy mam krem i tusz, bo lipstik ochronny się nie liczy :P Obecny partner to jedyny mężczyzna, którego poznałam w sumie już po dyskotece, i który mnie wystukał. Jestem ambitniejsza, nie łapałam się prąci z baletów, gustowałam raczej w lekkich wyzwaniach, ale zagrywka zawsze była ta sama "niech myśli, że mu nie dam, choćby stanął na rzęsach, a jak już stanie na nich, w przekonaniu o swej porażce, wtedy dam, a potem dodam, żegnaj gienia.." No i czekam na lincz, podnosi mnie na duchu :D Odpowiedz Link Zgłoś
drwallen No nareszcie się jedna przyznała 15.12.09, 18:01 Brawo za odwagę! Cieszę się że poparłaś moją tezę. Ciekawe jak to strawiły inne niby porządne kobiety :D A więc wnioski podsumowujące: Na tańce chodzą: - narkomanki > (jeździła, by się dosłownie wytańczyć, nic więcej (używała > wspomagaczy) - kryptolesby > ... Pozaglądam w dekolty ładnych laleczek, wypatruję też "swojej" > ulubionej tancereczki,...) - puszczalskie > ... Uwielbiam tańczyć, wić tyłkiem, zjeżdżać przy barierkach, > wypinać się i majtać kroczem po rozporku swego towarzysza, macać > współtowarzyszki, słowem wyżyć się tanecznie z domieszką sexu. > Jestem, a raczej byłam puszczalską, wg twojej teorii...) Najładniej jednak to podsumowałaś tym zdaniem: > Gdyby wszyscy chcieli tylko sobie wywijać włączyliby w domciu > vive czy pochodne i skakaliby na łóżkach w piżamce Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: No nareszcie się jedna przyznała 15.12.09, 18:45 Nie wiem czy uznajesz moją wypowiedź, czy wręcz przeciwnie dwrisz. Bynajmniej ja tam tak to widzę i tyle. Bez ściemniania. Proste. Odpowiedz Link Zgłoś
frozenman Re: No nareszcie się jedna przyznała 15.12.09, 19:22 pompeja napisała: Bynajmniej ja tam tak to widzę i tyle. Bez ściemniania. Proste. --------------------- Staraj się nie używać wyrazu bynajmniej w zdaniu twierdzącym, bo taka składnia jest zastrzeżone dla buraczanych wsiórek pragnących podczas konwersacji z miastowym wypaść zbyt intyligentnie, bynajmniej! Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: No nareszcie się jedna przyznała 15.12.09, 19:29 Zapamiętam, następnym razem przeczytam swój post trzy razy, dam komuś innemu do przeczytania i dopiero dodam. Jak dobrze mieć takiego guru! Odpowiedz Link Zgłoś
frozenman Re: Lubi tańczyć = Lubi Się Puszczać 15.12.09, 19:34 drwallen napisał: > Zauważyliście taką regułę, że kobiety które lubią tańczyć, lubią chodzić do > klubów i na potańcówki lubią też się puszczać? Nie uogólniałbym tego. Zauważyłem, że wszystkie kobiety raczej lubią tańczyć. Bardziej lub mniej. I nie sądzę, że wszystkie są też puszczalskie. Zależy jak często i gdzie. Jeśli chodzi Ci o te cotygodniowe w klubach to na 90% masz rację. Odpowiedz Link Zgłoś
mar.lena Re: Lubi tańczyć = Lubi Się Puszczać 16.12.09, 11:46 Tak jak napisałeś w poście tytułowym myślą z pewnością Ci, którzy nie potrafią tańczyć, a jedynie stoją z piwem i się ślinią. To rodzaj zawiści. ;o) Słyszałam natomiast inną złotą mądrość ludową: Dziewczyna jest taka w seksie jaka w tańcu. Warto uważnie poobserwować zanim się wybierze dla siebie jakąś "kłodę". No chyba, że samemu jest się kłodą, wtedy git. Odpowiedz Link Zgłoś
drwallen Dziewczyna jest taka w seksie jaka w tańcu 16.12.09, 12:12 hehehe No właśnie - Dziewczyna jest taka w seksie jaka w tańcu. Skoczna, żwawa, lubiąca tańczyć przy KAŻDEJ muzyce :D PS. Pompeja kilka postów wyżej napisała jak to widzi okiem "klubowianki" :D Odpowiedz Link Zgłoś
mar.lena Re: Dziewczyna jest taka w seksie jaka w tańcu 16.12.09, 12:42 ;] To mądrość ludowa. Jeśli je kolekcjonujesz, oddam Ci ją za darmo. Proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Dziewczyna jest taka w seksie jaka w tańcu 16.12.09, 16:29 Ja lubię określony typ muzyki :P A chadzam tam z partnerem, stałym ;) Nie uważam się za "klubowiankę", raczej wpadam tam w odwiedziny :> Brzmi to jak "galerianka" fuj. Dla przykładu ta sobota jednak odpada, następna to święta, później sylwek, tak więc klubik zobaczę w styczniu. Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Nie zauważyłem 21.12.09, 18:53 I moim zdaniem to stwierdzenie nie ma podstaw. Odpowiedz Link Zgłoś
tade-k53 Re: Lubi tańczyć = Lubi Się Puszczać 26.12.09, 16:04 Gdzie diabeł nie może tam babę pośle. Mt 7:21 "Nie każdy, który Mi mówi: Panie, Panie!, wejdzie do królestwa niebieskiego, lecz ten, kto spełnia wolę mojego Ojca, który jest w niebie." Warto poświęcić trochę czasu dla wieczności. tradycja-2007.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
markac28 Re: Lubi tańczyć = Lubi Się Puszczać 26.12.09, 21:04 a ja zauważyłam,że najgorsze dziwki siedzą w drugiej ławce w kościele, co wy na to? A tak wogóle czym większa dewota, tym łatwiej ją przelecieć Odpowiedz Link Zgłoś