Gość: alinka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.04, 23:13 MÓJ WLAŚNIE WYSZEDL-ZOSTAWIŁ MNIE PŁACZĄCĄ-MÓWI- KOCHAM ZAUFAJ MI-A JA ZRYWAM UWAŻAM ZE JEST IDIOTĄ.POSZEDŁ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sociopata Re: CZY PUSZCZACIE SWOICH FACETÓW SAMYCH NA IMPRE 31.01.04, 00:36 Fajny gosc, zaimponowal mi charakterem. Ja bym tak nie potrafil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alinka Re: CZY PUSZCZACIE SWOICH FACETÓW SAMYCH NA IMPRE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.04, 01:00 a ja nadal siedze pisze esy i placze i nic nawet nie odpisał a tak mowi ze kocha.chuj to jego kochanie....najsmutniejsza z moich nocy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yjhjhgj Re: CZY PUSZCZACIE SWOICH FACETÓW SAMYCH NA IMPRE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.04, 02:04 a dlaczego z nim nie poszlas? nie chcial Cie zabrac? facet musi nieraz wyjsc gdzies zkumplami sam, jak go zamkniesz w klatce to zwarjuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podrywacz Re: CZY PUSZCZACIE SWOICH FACETÓW SAMYCH NA IMPRE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.04, 02:44 Hehe, alinka, ale z ciebie durna cipa. Pewnie ma cie dosc i woli pojsc z kumplami na podryw. Moze uda mu sie cos zaruchac czego mu zycze z calego serca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alinka Re: CZY PUSZCZACIE SWOICH FACETÓW SAMYCH NA IMPRE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.04, 10:09 wrócił po 1, a bzyka sie ze mna tak ze uwierz nie sadze by zebrał siły jak wychodzi, zreszta zobaczymy mam to gdzies co sie w czoraj stało, jestem fajna laska i to on sie boi ze.......hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: CZY PUSZCZACIE SWOICH FACETÓW SAMYCH NA IMPRE IP: *.citynet.pl 31.01.04, 12:42 On i tak pójdzie czy będziesz tego chciała czy nie. Ja to przezyłam. Jak on wychodził z kolesiami w jedną sobotę to ja w drugą z kumpelami .On wtedy musiał zostać z dziecmi. Na pytanie kiedy wrócę odpowiadałam tak jak ty ostatnio wróciłeś i dotrzymywałam słowa.On wychodził kilka razy informując mnie że idzie w sobotę na piwo.I szedł. Jak ja wyszłam dwa razy pod rząd to juz mu się odniechciało wyjść z kolesiami.Zawsze po moich wyjściach telefonowała do mnie kumpela i rozprawiałysmy na temat tego jak było super na spotkaniu i planowałyśmy następne to była nasza gra. Słychał moich rozmów telefoniczjnych z zaciekawieniem. Chyba coś przemyślał Narazie spędza sobotnie wieczory z rodziną organizując nam wszystkim ciekawe zabawy, narty, kino spacery.I tak sie wyleczył z kolesi. zobaczymy na jak długo. Spróbuj takiej metody.Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUBA Re: CZY PUSZCZACIE SWOICH FACETÓW SAMYCH NA IMPRE IP: *.acn.waw.pl 31.01.04, 13:02 To tylko zaczekaj az sie zbuntuje - "gratuluje" strategi Ewo ! :). Najchetniej to kazda chce zebysmy siedzieli w domu w fotelu, w cieplych kapciach i muszce albo krawacie, palili fajke i grali "w lapki" z dzieckiem buahahaha. Kobieto - faceta to trzeba jak psa traktowac tzn. 1. dac dobrze zrec, 2. polezec z pancia i 3. dac sie wylatac. Jak mu to bedziesz komplikowala to daje glowe ze sie przejedziesz na tym szybciutko - dlugo go tak nie utrzymasz z kula u nogi. Pozdra Odpowiedz Link Zgłoś
sociopata CYTAT DEKADY czyli madrosc o facetach: 31.01.04, 14:36 Kuba: "faceta to trzeba jak psa traktowac tzn. 1. dac dobrze zrec 2. polezec z pancia 3. dac sie wylatac. Najbardziej podoba mi sie ten punkt drugi. Odpowiedz Link Zgłoś
fanta-girl Re: CZY PUSZCZACIE SWOICH FACETÓW SAMYCH NA IMPRE 31.01.04, 17:22 Moj dzis poszedl na studniowke. Nie ze mna co jasne- tylko z mlodsza od niego o lat 10 dziewietnastka. Powiem szczerze ze nie widze problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
lesio958 Re: CZY PUSZCZACIE SWOICH FACETÓW SAMYCH NA IMPRE 31.01.04, 17:30 Oj dziewczyno.Znam taką sutuacje z zycia.Poszedł filmowac impreze do takiej 19- ki i się zaczeło.10 lat które ich dzieliło nie miało żadnego znaczenia.Znajoma jest już po rozwodzie pare lat a On z tą 19-ką ma dziecko. Wracając do tematu-albo się jest ze soba łącznie z imprezami albo nie! Odpowiedz Link Zgłoś
fanta-girl Re: CZY PUSZCZACIE SWOICH FACETÓW SAMYCH NA IMPRE 31.01.04, 17:49 jednak zaryzykuje. powiem wiecej poniewaz siadlo turbo w jego aucie zaproponowalam by wzial moje. Odpowiedz Link Zgłoś
fanta-girl Re: CZY PUSZCZACIE SWOICH FACETÓW SAMYCH NA IMPRE 31.01.04, 17:53 popieram opinie qby chyba, ze facet jak pies jest- daj mu dluga smycz a wroci zadowolony, ze na takiego fajnego wlasciciela trafil- z krotkiej jak sie zerwie to juz nie wraca. Poza tym zapewnienie mu warunkow komfortowych owocuje tym, ze sie rozwija lepiej. Taki mechanizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuku fanta IP: *.gabo.pl 01.02.04, 00:03 tak z ciekawosci sie spytam skad on zna taką az o 10 lat młodszą dziewczynę.i ze smiała mu zaproponowac takie wyjście?ja bym tam nie pozwolila.pełno takich suk sie wszedzie kreci..nie nalezy kusic losu./. Odpowiedz Link Zgłoś
fanta-girl Re: fanta 01.02.04, 10:01 To jest typ wielkiego dzialacza-orgazanizatora i to jest akurat znajoma z jednego klubu sportowego. Zapytala go juz we wrzesniu:"czy pojdzie z nia na studniówke?" Zasmial sie i zapytal, czy nie bedzie jej wstyd isc z takim starym facetem. Mi powiedzial o tym jakis miesiac pozniej i tez sie zasmialam, bo ubawilo mnie to ze jest taki niezastapiony. Moze sie rzeczywiscie za bardzo wyluzowalam, ale mysl, ze on moglbt byc z jakas inna kobieta jest tak wielka abstrakcja, ze akurat w tej kwesti nigdy nie robilam mu zadnych wyzutow. Powiem jeszcze, ze smiem twierdzic, ze to ze jest tak masowo uwielbiany przez kobiety to moja zasluga- to ja go takiego zrobilam- ibardzo to w nim lubie. I facet ktory umie sobie poradzic z kobietami (czy to mezatka z dzieckiem czy malolata) w zyciu bedzie mial latwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: CZY PUSZCZACIE SWOICH FACETÓW SAMYCH NA IMPRE IP: *.crowley.pl 02.02.04, 10:25 Puszczam, czemu nie? Z tym że on chce rzadziej wychodzić niż bym sobie tego życzyła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: CZY PUSZCZACIE SWOICH FACETÓW SAMYCH NA IMPRE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.04, 12:15 Jak to puszczacie? A co to psy sa? Jak chce to ide i zadna sila mnie nie powstrzyma i tym bardziej jak ktos bedzie medzil zebym nie szedl to tym chetniej pojde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: CZY PUSZCZACIE SWOICH FACETÓW SAMYCH NA IMPRE IP: 217.20.201.* 04.02.04, 17:56 hm, moj maz nie jest przywiazany w domu do zadnego mebla, ani do sciany, wec jak chce isc na impreze, to po prostu idzie. nie musze go puszczac. nie rozumiem, co dziwnego moze byc w tym, ze kumple chca od czasu do czasu wyskoczyc razem na narty, czy po protu pojsc na piwo. jak ja mam ochote spotkac sie z przyjaciolka i obgadac babskie sprawy, to tez wolimy spotykac sie bez facetow. to chyba normalne. mamy do siebie zaufanie i nie robimy problemow z tego, ze od czasu do czasu ktores z nas ma ochote wyjsc gdzies bez tej drugiej polowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suzi Re: CZY PUSZCZACIE SWOICH FACETÓW SAMYCH NA IMPRE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 07:16 Nie puszczam. Nie kusze losu. Z reszta bez siebie zle sie bawimy, wiec po co sie meczyc? Odpowiedz Link Zgłoś