Dodaj do ulubionych

OKRESLENIENANAJSTARSZYZAWODSWIATA!

11.02.04, 14:19
ZACZNE;PROSTYTUTKA,DZIWKA,LACHOCIAG,PANIENKA
Obserwuj wątek
    • Gość: Triss Merigold Staropolskie: skortyzanka, małpa, dziewczynki IP: *.acn.waw.pl 11.02.04, 16:43
      • docent19 Re: Staropolskie: skortyzanka, małpa, dziewczynki 11.02.04, 17:57
        Skortyzanka, malpa nie slyszalem,dziewczynki tak popularne w Drugiej rzeczypospolitej.
        • Gość: Triss Merigold ladacznica, utrzymanka, figurantka Opery IP: *.acn.waw.pl 11.02.04, 18:55
          to z XVIII w. figurantka Opery - dziewczyna wciągnięta na listę płac (skromną)
          francuskiej królewskiej Akademii Muzycznej co dawało jej możliwość poznawania
          panów z wyższych sfer
          Skortyzanki, małpy - określenia używane w miastach polskich w XVI-XVII w.
      • sociopata Re: Staropolskie: skortyzanka, małpa, dziewczynki 11.02.04, 18:10
        kokota, kokocice, dziwka, biurwa, cichodajka, 'prostytutka malzenska',
        walewska, dajewska, tirowka, cora Koryntu, pani lubiaca panow, kurwa szmata,
        metresa, kurtyzana, gejsza, dama do towarzystwa, hetera, utrzymanka, curwa,
        prochno, stara kurwa, kurwiszcze, prostytuta, blat', bywszaja,
        • docent19 Re: Staropolskie: skortyzanka, małpa, dziewczynki 11.02.04, 18:58
          sociopata napisał:

> kokota, kokocice, dziwka, biurwa, cichodajka, 'prostytutka malzenska',
          > walewska, dajewska, tirowka, cora Koryntu, pani lubiaca panow, kurwa szmata,
          > metresa, kurtyzana, gejsza, dama do towarzystwa, hetera, utrzymanka, curwa,
          > prochno, stara kurwa, kurwiszcze, prostytuta, blat', bywszaja,
          NIEKTORE CHYBA ZMYSLONE(bYWSZAJA)
          • sociopata Re: Staropolskie: skortyzanka, małpa, dziewczynki 12.02.04, 18:39
            bywszaja- autntyk od sasiadow ze wschodu

'kurwa szmata
    • Gość: gwiazda Re: OKRESLENIENANAJSTARSZYZAWODSWIATA! IP: *.chello.pl 11.02.04, 18:14
      Scierwo!!!!
    • docent19 Re: OKRESLENIENANAJSTARSZYZAWODSWIATA! 11.02.04, 19:47
      docent19 napisał:

> ZACZNE;PROSTYTUTKA,DZIWKA,LACHOCIAG,PANIENKA
      Rosjanie mowia interdiewoczka!
    • envi Re: OKRESLENIENANAJSTARSZYZAWODSWIATA! 11.02.04, 21:10
      gruzinka,lokalówka.
    • envi Re: OKRESLENIENANAJSTARSZYZAWODSWIATA! 11.02.04, 21:11
      call girl
    • envi Re: OKRESLENIENANAJSTARSZYZAWODSWIATA! 11.02.04, 21:12
      żigolak.
    • envi Re: OKRESLENIENANAJSTARSZYZAWODSWIATA! 11.02.04, 21:22
      kurtyzana to moja faworytka.
      • docent19 Re: OKRESLENIENANAJSTARSZYZAWODSWIATA! 12.02.04, 10:18
        envi napisała:

> kurtyzana to moja faworytka.
        cZEMU BO DOSC ELEGANCKO BRZMI. aHA JESZCZE JEDNO- GEJSZA.
        • sociopata Re: OKRESLENIENANAJSTARSZYZAWODSWIATA! 12.02.04, 18:40
          masseuse
        • nglka Re: OKRESLENIENANAJSTARSZYZAWODSWIATA! 13.02.04, 04:27
          Gejsza? Gejsza to kobieta do towarzystwa minus seks. Kobieta piękna, z którą
          można się pokazać a z którą spółkować nie wolno. To tyle..
          • sociopata Re: OKRESLENIENANAJSTARSZYZAWODSWIATA! 13.02.04, 05:16
            to kest typowy blad wychowania PRL-owskiego kiedy jak sie dowiedzialem taka
            legenda narosla. Gejsza to panienka taka jak masazystka: jak facet idzie na
            masaz to sprawa rozbuja sie tylko za ile pomasuje fiuta. Dzis malo nie
            zemdlalemL moja dziewczyna dala mi kupon urodzinowy do masazystki!!!!! Musze
            sie jej zapytac czy zdaje sobie sprawe co tam sie odbywa... Nie wiem czy to jej
            znajoma, kurde, ale mam problem.
            • docent19 Re: OKRESLENIENANAJSTARSZYZAWODSWIATA! 13.02.04, 10:08
              sociopata napisał:

> to kest typowy blad wychowania PRL-owskiego kiedy jak sie dowiedzialem taka
              > legenda narosla. Gejsza to panienka taka jak masazystka: jak facet idzie na
              > masaz to sprawa rozbuja sie tylko za ile pomasuje fiuta. Dzis malo nie
              > zemdlalemL moja dziewczyna dala mi kupon urodzinowy do masazystki!!!!! Musze
              > sie jej zapytac czy zdaje sobie sprawe co tam sie odbywa... Nie wiem czy to jej
              > Ja dala sama to korzystaj dba abys mial urozmaicenie!
              > znajoma, kurde, ale mam problem.
            • docent19 Re: OKRESLENIENANAJSTARSZYZAWODSWIATA! 13.02.04, 10:09
              sociopata napisał:

> to kest typowy blad wychowania PRL-owskiego kiedy jak sie dowiedzialem taka
              > legenda narosla. Gejsza to panienka taka jak masazystka: jak facet idzie na
              > masaz to sprawa rozbuja sie tylko za ile pomasuje fiuta. Dzis malo nie
              > zemdlalemL moja dziewczyna dala mi kupon urodzinowy do masazystki!!!!! Musze
              > sie jej zapytac czy zdaje sobie sprawe co tam sie odbywa... Nie wiem czy to jej
              cHYBA BANKNOT nbp O KUPONIE NIE SLYSZALEM!>
              > znajoma, kurde, ale mam problem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka