docent19 11.02.04, 14:19 ZACZNE;PROSTYTUTKA,DZIWKA,LACHOCIAG,PANIENKA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Triss Merigold Staropolskie: skortyzanka, małpa, dziewczynki IP: *.acn.waw.pl 11.02.04, 16:43 Odpowiedz Link Zgłoś
docent19 Re: Staropolskie: skortyzanka, małpa, dziewczynki 11.02.04, 17:57 Skortyzanka, malpa nie slyszalem,dziewczynki tak popularne w Drugiej rzeczypospolitej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold ladacznica, utrzymanka, figurantka Opery IP: *.acn.waw.pl 11.02.04, 18:55 to z XVIII w. figurantka Opery - dziewczyna wciągnięta na listę płac (skromną) francuskiej królewskiej Akademii Muzycznej co dawało jej możliwość poznawania panów z wyższych sfer Skortyzanki, małpy - określenia używane w miastach polskich w XVI-XVII w. Odpowiedz Link Zgłoś
sociopata Re: Staropolskie: skortyzanka, małpa, dziewczynki 11.02.04, 18:10 kokota, kokocice, dziwka, biurwa, cichodajka, 'prostytutka malzenska', walewska, dajewska, tirowka, cora Koryntu, pani lubiaca panow, kurwa szmata, metresa, kurtyzana, gejsza, dama do towarzystwa, hetera, utrzymanka, curwa, prochno, stara kurwa, kurwiszcze, prostytuta, blat', bywszaja, Odpowiedz Link Zgłoś
docent19 Re: Staropolskie: skortyzanka, małpa, dziewczynki 11.02.04, 18:58 sociopata napisał: > kokota, kokocice, dziwka, biurwa, cichodajka, 'prostytutka malzenska', > walewska, dajewska, tirowka, cora Koryntu, pani lubiaca panow, kurwa szmata, > metresa, kurtyzana, gejsza, dama do towarzystwa, hetera, utrzymanka, curwa, > prochno, stara kurwa, kurwiszcze, prostytuta, blat', bywszaja, NIEKTORE CHYBA ZMYSLONE(bYWSZAJA) Odpowiedz Link Zgłoś
sociopata Re: Staropolskie: skortyzanka, małpa, dziewczynki 12.02.04, 18:39 bywszaja- autntyk od sasiadow ze wschodu 'kurwa szmata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazda Re: OKRESLENIENANAJSTARSZYZAWODSWIATA! IP: *.chello.pl 11.02.04, 18:14 Scierwo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
docent19 Re: OKRESLENIENANAJSTARSZYZAWODSWIATA! 11.02.04, 19:47 docent19 napisał: > ZACZNE;PROSTYTUTKA,DZIWKA,LACHOCIAG,PANIENKA Rosjanie mowia interdiewoczka! Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: OKRESLENIENANAJSTARSZYZAWODSWIATA! 11.02.04, 21:22 kurtyzana to moja faworytka. Odpowiedz Link Zgłoś
docent19 Re: OKRESLENIENANAJSTARSZYZAWODSWIATA! 12.02.04, 10:18 envi napisała: > kurtyzana to moja faworytka. cZEMU BO DOSC ELEGANCKO BRZMI. aHA JESZCZE JEDNO- GEJSZA. Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: OKRESLENIENANAJSTARSZYZAWODSWIATA! 13.02.04, 04:27 Gejsza? Gejsza to kobieta do towarzystwa minus seks. Kobieta piękna, z którą można się pokazać a z którą spółkować nie wolno. To tyle.. Odpowiedz Link Zgłoś
sociopata Re: OKRESLENIENANAJSTARSZYZAWODSWIATA! 13.02.04, 05:16 to kest typowy blad wychowania PRL-owskiego kiedy jak sie dowiedzialem taka legenda narosla. Gejsza to panienka taka jak masazystka: jak facet idzie na masaz to sprawa rozbuja sie tylko za ile pomasuje fiuta. Dzis malo nie zemdlalemL moja dziewczyna dala mi kupon urodzinowy do masazystki!!!!! Musze sie jej zapytac czy zdaje sobie sprawe co tam sie odbywa... Nie wiem czy to jej znajoma, kurde, ale mam problem. Odpowiedz Link Zgłoś
docent19 Re: OKRESLENIENANAJSTARSZYZAWODSWIATA! 13.02.04, 10:08 sociopata napisał: > to kest typowy blad wychowania PRL-owskiego kiedy jak sie dowiedzialem taka > legenda narosla. Gejsza to panienka taka jak masazystka: jak facet idzie na > masaz to sprawa rozbuja sie tylko za ile pomasuje fiuta. Dzis malo nie > zemdlalemL moja dziewczyna dala mi kupon urodzinowy do masazystki!!!!! Musze > sie jej zapytac czy zdaje sobie sprawe co tam sie odbywa... Nie wiem czy to jej > Ja dala sama to korzystaj dba abys mial urozmaicenie! > znajoma, kurde, ale mam problem. Odpowiedz Link Zgłoś
docent19 Re: OKRESLENIENANAJSTARSZYZAWODSWIATA! 13.02.04, 10:09 sociopata napisał: > to kest typowy blad wychowania PRL-owskiego kiedy jak sie dowiedzialem taka > legenda narosla. Gejsza to panienka taka jak masazystka: jak facet idzie na > masaz to sprawa rozbuja sie tylko za ile pomasuje fiuta. Dzis malo nie > zemdlalemL moja dziewczyna dala mi kupon urodzinowy do masazystki!!!!! Musze > sie jej zapytac czy zdaje sobie sprawe co tam sie odbywa... Nie wiem czy to jej cHYBA BANKNOT nbp O KUPONIE NIE SLYSZALEM!> > znajoma, kurde, ale mam problem. Odpowiedz Link Zgłoś