Gość: portfelik.pl IP: *.adsl.inetia.pl 08.12.10, 08:14 Zdecydowanie ma coś w sobie. Myślę, że pasuje do każdego eleganckiego mężczyzny :) żeby zakupić, zdecydowanie przyda się: goo.gl/6xyLT - karty pójdą w ruch! ----- portfelik.pl/index Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dywersant Re: CLS królem jest IP: *.infor.net / 192.168.52.* 16.12.10, 10:31 Ile razy trafiam na teksty firmowane przez Logo, tylekroć dochodzi do mnie, dlaczego moja ręka nigdy nie idzie w kierunku tego tytułu: nachalne teksty o charakterze marketingowym i "ideologicznym", kreujące tych wszystkich skretyniałych chłpotasiów, którym wydaje się, że pana boga za nogi złapali, bo ich "stać" (stać, czyli bank daje im na krechę). ps. Żadne kompleksy czy braki przeze mnie nie przemawiają. Zarabiam ładnych kilka średnich krajowych i mam czas by w ciągu dnia pisać posty na forum. Po prostu żałość jakaś ogarnia, jak człowiek na ten badziew z boku patrzy. I tyle. Trzymajta się chłoptasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydle Re: CLS królem jest IP: *.dynamic.chello.pl 16.12.10, 10:50 ale brzydal Odpowiedz Link Zgłoś
boul81 Re: CLS królem jest 16.12.10, 11:17 kolejny mercedes na pokaz- to auto to klasyczna kompensacja bewnych braków właściciela... Odpowiedz Link Zgłoś
sir-mac Re: CLS królem jest 16.12.10, 11:43 Doskonały! Linie, bryła,proporcje, szczegóły nadwozia. W tym aucie nie trzeba szukać konta w którym dobrze wygląda to po prostu "Dawid" Michała Anioła na kołach. Ta seria Mercedesa była zawsze przykładem dobrego Designu. Ten jest lepszy od poprzednika. A wyraz "twarzy" mówi jasno!! Wypad z lewego pasa plebsie. Masz i nawet z małym pyrtkiem wiesz, że żyjesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AUDI RULEZZZ Re: CLS królem jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.10, 11:59 mercedes jest królem WŚRÓD ŁYSYCH KARKÓW I BLONDYNEK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AUDI RULEZZZ Re: CLS królem jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.10, 12:02 szmelcsedes bęc - klasa adidasa , ulubiona taczka blondynek , łysych karków , wsioków , buraków , dresów , inwalidów umysłowych i Turasów LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AUDI RULEZZZ Re: CLS królem jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.10, 12:02 ten szmelcsedes wygląda jak srający pies heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AUDI RULEZZZ Re: CLS królem jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.10, 12:03 dres to dają gratis jak do każdego szmelcsedesa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AUDI RULEZZZ Re: CLS królem jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.10, 12:04 paskudny ten turkowóz , AUDI A7 go miażdży . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AUDI RULEZZZ Re: CLS królem jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.10, 12:06 Kolejny artykuł sponsorowany przez szmelcsedesa , mercedewsioki i mercedewsiarze już się cieszą LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pranie mózgu Re: CLS królem jest IP: *.dynamic.chello.pl 16.12.10, 12:30 wieśniacka deska rozdzielcza to drewno, albo jego imitacja wyglada jak najgorszy szajs z plastiku zaprojektowane dla daltoniste do tego ta srodkowa konsola jak z chinskiego podrobionego radyjka thompsonic z wczesnych lat 90 ten redaktorek co to pisał pewnie nawet nie wsiadł do niego, tylko na podstawie zdjęć i podesłanego foldera reklamowego stworzył ten gó...any "artykuł" - tak to wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oo Re: CLS królem jest IP: *.dynamic.chello.pl 16.12.10, 12:39 Dresy imercedes?? Dresy , karki i blondynki to raczej BMW jezdzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lexus Re: CLS królem jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.10, 12:50 Kolejny denny merceDRES Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XJV Re: CLS królem jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.10, 12:51 Nic temu parchowi już nie pomoże , dodadtkow wygląda jak Hyundai . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfista Re: CLS królem jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.10, 12:54 mercedes ??? Nie , dziękuję . Mam wyższe wykształcenie , a nie podstawowe czy średnie , chodzę w garniturach , a nie w dresach , nie jestem łysysm karkiem czy blondynką i nie mieszkam w bloku . Odpowiedz Link Zgłoś
marczek Re: CLS królem jest 16.12.10, 12:55 To jest własnie Mercedes zawsze piekny, luksusowy. Przebija wszystkie inne marki o kilka poziomów. Sa to może i najdroższe z marek ale zawsze najpiekniejsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
stereoclub Re: CLS królem jest 16.12.10, 13:01 Cudo niemieckiej inzynierii i designu!!! MADE IN GERMANY to sukces. Zbieracze grzybow i zbijacze palet w tanich hundajach i kadetach musza sie skrecac z zawisci, haha prawda Alfista, AUDI RULEZZZ,bydle,XJV i inne mieczaki przegrane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: CLS królem jest IP: 178.73.26.* 16.12.10, 13:21 Piękny ! a dresiarze i tlenione blondyny jeżdżą kilkunastoletnimi audii i bmw! nie tym ! Odpowiedz Link Zgłoś
wlody1 Re: CLS królem jest 16.12.10, 13:25 Co za dureń to pisał? Porównuje A4 do CLSa- przecież to inna klasa! Ten jest ładniejszy od obrzydliwego poprzednika, ale to nadal TAXI!!! Mercedes to głównie taxi i taki ma też styl . Wyjątkiem są sportowe Merce- całkiem fajne.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PosiadaczCLS Re: CLS królem jest IP: *.acn.waw.pl 16.12.10, 14:09 Ja jestem szczęśliwym posiadaczem CLS'a i muszę przyznać, że jest to wyjątkowe auto. Poza tym uważam, że tylko osoby, które jeździły, jeżdżą takim autem mają prawo do komentowania nowego modelu CLS'a. Sorry, ale nie można powiedzieć nic złego o tym aucie a niedowartościowanym typom, którzy je krytykują radzę, by nie komentowali, bo nie mają zielonego pojęcia jakie jest to auto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: CLS królem jest IP: *.subscribers.sferia.net 16.12.10, 14:51 Najbardziej się plują plujki z zawiścią marznące na przystankach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur_totafit Re: CLS królem jest IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.10, 15:04 dla mnie poprzednik to byla i jest dalej klasa sama dla siebie mimo kilku dobrych lat sie nie zestarzal i nie widze caly czas dla niego rywala bo - mowie o sylwetce a nie o szufladkowaniu do okreslonej 'klasy' - passat cc jeszcze musi ... poczekac na lifting ;) ze zdjec - na zywo jeszcze nie widzialem - wyglada troche za bardzo nachalnie i techno ... ale sznyt pozostal obawiam sie tylko zeby ilosc diodowego oswiewtlenia nie popsula wyrazu (vide nowa klasa E i lifting S ze strasznymi swiatlami stopu i tym cyrkiem z przodu ...) de gustibus non disputandum ale ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AUDI RULEZZZ Re: CLS królem jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.10, 15:34 Uderz w stół a nożyce się odezwą czyli marczek , stereoclub , ola PRAWDA BOLI HAHAHA szmelcsedes bęc - klasa adidasa , ulubiona taczka blondynek , łysych karków , wsioków , buraków , dresów , inwalidów umysłowych i Turasów LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 911C4S Re: CLS królem jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.10, 15:37 RZYGAĆ SIĘ CHCE JAK SIĘ CZYTA TAKIE SPONSOROWANE WYPOCINY , ZRESZTĄ PEWNIE AUTOR PRZEPISAŁ W CAŁOŚCI TEKST POCHWALNY Z DZIAŁU MARKETINGU I REKLAMY FIRMY mercedes HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś