agata-gata 12.02.10, 21:11 co sądzicie - najlepiej z wlasnego doświadczenie - o ok. 30 cm róznicy wzrostu miedzy partnerami ? przeszkadza czasem? nie przeszkadza? bywa niekomfortowe ? mi by chyba przeszkadzało troszkę.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drwallen chciałbym mieć 100cm wyższą 12.02.10, 21:18 m mieć 100cm wyższą - ona by miała wtedy 200cm, i by mi nosiła drzewo na opał, a ja bym nie musiał rąbać drewna bo pewnie bym dostał okresu, a jej by wyrosły jaja w pachwinach. Do tego mi by się cofnęła szczęka i bym nie mógł przeżuwać słodyczy, a jej by wyrosła wydatna żuchwa dzięki której by mogła przeżuwać mięsiwo. Na koniec jej nogi miały by około 90cm od kroku do ziemi i bym mógł wtedy dawać jej całusa na przywitanie bez schylania się i klękania. Pewnie zaczął bym jej też gotować :D Odpowiedz Link Zgłoś
rach.ell Re: różnica wzrostu 12.02.10, 22:15 Jesli kobieta ukleknie to przeciez zaden problem a amatorow wielu sie znajdzie, na ktoryms z forow wczoraj czytalam, poszukac by trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: różnica wzrostu 13.02.10, 12:07 agata-gata napisała: > kurcze, ale ja poważnie pytam .. ------------------------ Całkowicie zgadzam się z Rachellką. Uważam, że przy deserze wzrost partnerów absolutnie nie ma żadnego znaczenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rach.ell Re: różnica wzrostu 13.02.10, 13:41 Na kolanach nie tylko to sie robi ale rowniez wiele innych rzeczy wiec glowa do gory, mozliwosci jest w brod! (rachellka to takie ciastka) Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: różnica wzrostu 13.02.10, 20:23 rach.ell napisała: > ... (rachellka to takie ciastka) ---------------------- Nie znam, ale domyślam się, że są słodkie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rach.ell Re: różnica wzrostu 13.02.10, 20:52 Wybredni tylko w nich gustuja, polecam;) Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: różnica wzrostu 13.02.10, 11:31 moj maz jest wyzszy ode mnie blisko 40 cm i zadnemu z nas to nie prezeszkadza. ja mam ponad 160 cm a maz mierzy sobie wiecej, niz 2 metry:) Odpowiedz Link Zgłoś
agata-gata Re: różnica wzrostu 13.02.10, 17:31 o ja... i nie przeszkadza wam to czasem, np. w tańcu czy na spacerze ? taka różnica wzrostu mi kiedyś przeszkadzała, facet mial 1.92 cm, ja 167 cm i trochę głupio się czułam patrząc mu w oczy Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: różnica wzrostu 13.02.10, 17:38 a niby czemu ma nam to przeszkadzac? nie jestesmy dziecmi, tylko doroslymi ludzmi po 30-stce:D bez przesady. Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: różnica wzrostu 15.02.10, 18:22 trzeba zalozyc dobre okulary i tyle.... ja mam 165, moj Luby 192 i jakos nigdy mi do glowy nie przyszlo, ze to moze byc problem ja sie niska nie czuje a on wysoki jest, fakt za to nasz pies ma jakies 40cm wysokosci i, owszem, ma czasem problem bo wszystko takie wysokie jest..... pamietaj, w lozku wszystko sie wyrowna:-) Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: różnica wzrostu 13.02.10, 19:53 musiałabym poszukać wśród słabo wyrośniętych pierwszoklasistów. a poważnie: przeciwnie. jestem z metra cięta- równowaga musi być. z konusem czuję się zupełnie jak w szuflandii. Odpowiedz Link Zgłoś
rach.ell Re: różnica wzrostu 13.02.10, 20:17 Powaznie piszac: w zasadzie to nie powinien byc problem ale jesli mezczyzna bylby nizszy niz ja(mam 173cm wzrostu) czulabym sie niezrecznie zwlaszcza na wysokim obcasie. Nie lubie na partnera z gory patrzec. Milosc jednak, jak to mowia, niweluje wszelkie nierownosci. Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: różnica wzrostu 13.02.10, 20:22 rach.ell napisała: > ... Milosc jednak, jak to mowia, niweluje wszelkie nierownosci. ----------------------- Gdzie tak mówią ? Odpowiedz Link Zgłoś
rach.ell Re: różnica wzrostu 13.02.10, 20:50 Obilo mi sie o uszy, sama w to nie wierze. Jedynie dla tych wysokich obcasow nie zwiazalabym sie z nizszym:) Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka.chili Re: różnica wzrostu 15.02.10, 14:18 U mnie jest 10 cm jest wyższy w niczym na to nie przeszkadza:D Odpowiedz Link Zgłoś
agata-gata Re: różnica wzrostu 20.02.10, 15:39 10 cm to normalna róznica wzrostu, idealna jeśli można tak powiedzieć :) mi chodzi o pary typu: ona 160 cm, on 190 cm.. czasem to dziwnie wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
kaguya1982 Re: różnica wzrostu 15.02.10, 15:20 Potencjalny absztyfikant dostaje od razu +10 punktów jeżeli jest na tyle wysoki żebym zmieściła się mu pod brodą. :P mam 160 więc mężczyźni powyżej 180 mogą liczyć na extra bonus :P Odpowiedz Link Zgłoś
blekitna_18 Re: różnica wzrostu 21.02.10, 22:23 Ja mam 150 cm. Większość facetów jest ode mnie sporo wyższych. Spotykałam się z takimi co mieli powyżej 180, nigdy mi/nam to nie przeszkadzało. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: różnica wzrostu 21.02.10, 22:28 Kurna tylko gupia baba mogła wpaść na pomysł by to rozważać n sucho. Jasne że nie przeszkadza a tu masz dowody fwd4.me/GWc Odpowiedz Link Zgłoś
marta3434 Re: różnica wzrostu 22.02.10, 13:10 diabel-tasmasnki-reaktywacja-d napisał: > Kurna tylko gupia baba mogła wpaść na pomysł by to rozważać n sucho. > Jasne że nie przeszkadza a tu masz dowody fwd4.me/GWc no tak :-) absolutnie nie przeszkadza :-) Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 Diabeł 24.02.10, 16:44 normalnie cię chyba ci coś zrobię , otworzyłam tą twoją stronę przy mojej mamie bo myślałam ze to jakieś pary z dużą różnica wzrostu podczas spaceru np - mało zawału nie dostała!! uprzedzaj o takich rzeczach Odpowiedz Link Zgłoś
barentsz Re: różnica wzrostu 24.02.10, 09:18 eee tam wygląda słodko;) mam koleżankę, 160+cm, która chyba nigdy nie zeszła poniżej 180 jeśli chodzi o facetów; jeden miał nawet 207 - wiem, bo byłem w grupie swatającej;) Odpowiedz Link Zgłoś