tow.ortalion 16.03.10, 12:19 I jaki luksus! www.dziennik.pl/zycienaluzie/article569457/Mloda_zona_Lapickiego_dzwiga_mu_siaty.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menk.a Re: Dużo młodsza żona bardzo odmładza mężczyznę! 16.03.10, 12:23 Ty na pewno jesteś facetem?? Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: Dużo młodsza żona bardzo odmładza mężczyznę! 16.03.10, 12:26 menk.a napisała: > Ty na pewno jesteś facetem?? ======================== Jeszcze tak. A co? Chcesz sprawdzić? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Dużo młodsza żona bardzo odmładza mężczyznę! 16.03.10, 12:28 Po wątkach, które publikujesz, ani trochę nie chcę sprawdzać. Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: Dużo młodsza żona bardzo odmładza mężczyznę! 16.03.10, 12:33 menk.a napisała: > Po wątkach, które publikujesz, ani trochę nie chcę sprawdzać. ================================== Ej, no. Wolisz takie wątki? www.gala.pl/gwiazdy/emocje-gwiazd/zobacz/artykul/madonna-i-jesus-luz/ Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Dużo młodsza żona bardzo odmładza mężczyznę! 16.03.10, 12:36 Broń panie. To cały czas temat w Twoim stylu.;) Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: Dużo młodsza żona bardzo odmładza mężczyznę! 16.03.10, 13:52 menk.a napisała: > Broń panie. To cały czas temat w Twoim stylu.;) ================================= Jaki jest mój "styl" ? Możesz mi go opisać? Odpowiedz Link Zgłoś
rach.ell Re: Dużo młodsza żona bardzo odmładza mężczyznę! 16.03.10, 14:48 po watkach, ktore on publikuje mozna sie spodziewac nie tylko, ze on jest mezczyzna to jeszcze niebezpiecznym:) Odpowiedz Link Zgłoś
bzdziagva gerontofilia 16.03.10, 13:19 Laska brzydka, jak noc i chyba dymana przez pedofila w dzieciństwie, co zaowocowało u niej innym zboczeniem- gerontofilią :( Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: gerontofilia 16.03.10, 13:53 bzdziagva napisał: > Laska brzydka, jak noc i chyba dymana przez pedofila w dzieciństwie, co > zaowocowało u niej innym zboczeniem- gerontofilią :( ================================ Jak zwał tak zwał, ale siatek facet nie musi nosić ;) Żyje sobie teraz jak jaki szejk. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: gerontofilia 16.03.10, 15:56 tow.ortalion napisał: > Żyje sobie teraz jak jaki szejk. Szejk miałby ze 20 takich do noszenia siatek... Odpowiedz Link Zgłoś
facettt zdecydowanie. 16.03.10, 14:00 a BTW... masz w tym wzgledzie jakies plany? Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: zdecydowanie. 16.03.10, 14:02 facettt napisał: > a BTW... > masz w tym wzgledzie jakies plany? ================================ Kombinuję jak tu w przyszłości na emie się urządzić. Agencje OFE albo IKE powinny to załatwiać. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt zdecydowanie popieram. 16.03.10, 14:36 tow.ortalion napisał: > Kombinuję jak tu w przyszłości na emie się urządzić. > Agencje OFE albo IKE powinny to załatwiać. Zdecydowanie popieram - przypominajac amerykanskie przyslowie: - celuj w Gwiazdy, to przynajmniej trafisz w ksiezyc. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: zdecydowanie. 16.03.10, 17:16 Podobno OFE mają dołączyć do pakietu wejściówki na imprezy u Albertynów. Odpowiedz Link Zgłoś