risa 30.03.10, 20:37 Czy perfumujecie sobie wiadome okolice jeśli macie nadzieje na loda? Jak reaguja wasze partnerki? A może panie sie tez wypowiedza? Ris A Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eat.clitoristwood Re: perfumowane lody 30.03.10, 21:00 Ja nacieram towotem i przemywam olejem napędowym. Jestem wtedy bardziej męski. Odpowiedz Link Zgłoś
naleczowianin Re: perfumowane lody 30.03.10, 22:03 A probowalas smaku perfum? Ladna umyta cipka najlepiej smakuje saute Odpowiedz Link Zgłoś
risa Re: perfumowane lody 30.03.10, 22:19 Że cipka pachnie smakowicie to sie zgadzam. Ale pytanie dotyczylo perfumowania meskieg ciala. Odpowiedz Link Zgłoś
naleczowianin Re: perfumowane lody 30.03.10, 22:28 Podejrzewam ze na meskim ciele perfumy smakuja podobnie ohydnie jak na kobiecym. Odpowiedz Link Zgłoś
bmwracer Re: perfumowane lody 30.03.10, 22:07 no jeszcze brakuje zeby mi kichac zaczela Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: perfumowane lody 31.03.10, 11:21 W dzieciństwie słyszałem propagandę z ekranu "mydło wszystko umyje, nawet uszy i szyję" i po dziś dzień mi zostało. Jak mam nadzieję i ochotę na udany seksik (z lodem czy bez to już wsio rawno) to korzystam z tej zdobyczy cywilizacyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: perfumowane lody 31.03.10, 11:44 zajeba, znaczy zabajone są najlepsze to moczymy w ajerkoniaku Odpowiedz Link Zgłoś
tugen_axalla Re: perfumowane lody 31.03.10, 11:45 Najlepsza perfuma to dziegieć, tako rzecze Zaratustra ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nanai11 Re: perfumowane lody 31.03.10, 21:47 Jak się kocha kogoś to zapach nie ważny. Jak się nie kocha, to się nie robi loda. Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: perfumowane lody 31.03.10, 21:53 nanai11 napisała: > Jak się kocha kogoś to zapach nie ważny. Jak się nie kocha, to się nie robi loda. =================================== Galerianki ponoć robią loda bez miłości i to bez względu na zapach. Liczy się jedynie zapach banknotów i miłość do pieniądza. ;) Perfumowanie więc jąder to zbyteczny koszt ;) Perfumować fajfusa nie radzę. Można wystrzelić z wrażenia w kosmos ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lep-ra Re: perfumowane lody 06.04.10, 21:25 nie wiesz co mowisz :) wierz mi, ze gdybys miala watpliwa przyjemnosc chocby zblizyc sie do smierdzacego fajfusa, bo dotkniecia czegos takiego nawet nie biore pod uwage, szybko zapomnialabys o milosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: perfumowane lody 01.04.10, 12:44 To się myje, nie perfumuje, wiesz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bmwracer Re: perfumowane lody 07.04.10, 00:35 /nie przeszkadza - jak lubisz jakies zapachy to juz Twoija i Wasza sprawa - powiedz mu co i jakie zapachy lubisz...to na pewno zrobi jak chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: perfumowane lody 07.04.10, 10:06 Bez sensu to perfumowanie :/. Niby czemu to ma służyć, co? Nie jadam perfum. Porządne mycie, najlepiej rączkami partnerki, a potem można np. użyć czekolady do malowania. Pyyyszna zabawa :). Odpowiedz Link Zgłoś
risa Re: perfumowane lody 09.04.10, 20:53 Tak gwoli wyjaśnienia, bo kilka osób pisało o smaku perfum. Nie trzeba sobie smarować całości. Wystarczy kropla gdzieś w tamtej okolicy :-) Smacznego :-) R. Odpowiedz Link Zgłoś
nanai11 Robienie loda 09.04.10, 22:03 Generalnie pomijam galerianki i prostytutki. 60 % meżatek nie robi loda bo się brzydzi. Ja,jak mi sie ktos nie podoba nierobie w żadnym wypadku))))Szkoda kolan... Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: Robienie loda 09.04.10, 22:09 nanai11 napisała: > Generalnie pomijam galerianki i prostytutki. 60 % meżatek nie robi loda bo się > brzydzi. Ja,jak mi sie ktos nie podoba nierobie w żadnym wypadku))))Szkoda kola > n... ======================== Masz jakiś link do tych danych 60 procentowych? Bo to tak mniej więcej pokrywa się z odsetkiem rozwodów. P.S. Zalecam poduszkę pod kolana ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nanai11 Re: Robienie loda 09.04.10, 22:13 Linku nie mam, ale wiem że tak jest. Nie pytaj skąd,to zawodowa tajemnica. Masz racje z tymi rozwodami. Nie szuka sie daleko, jeśli masie coś blisko... Odpowiedz Link Zgłoś
lep-ra Re: Robienie loda 10.04.10, 01:37 ortalion zapomnij o statystykach, zauwazylam, ze sie w nich lubujesz.... :) 99% kobiet leci na kase, 60% brzydzi sie meskiego ciala... :) nie wiem z jakimi kobietami sie zadajecie :) Odpowiedz Link Zgłoś