rethymnon1 21.08.10, 20:14 smutna konstatacja, ale lektura tego forum wskazuje na jedno: dla facetow miejsca brak. Stare panny za to szaleja... Panowie, polecam forum etata jako najmniej sfeminizowane. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eat.clitoristwood Re: Forum Stara Panna a nie FM... 21.08.10, 21:50 rethymnon1 napisała: (...) Polecam ciepłą kąpiel + rum z colą. Do tego jakąś fajną komedię. Jeśli to nie pomoże, proponuję eutanazję. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Forum Stara Panna a nie FM... 22.08.10, 13:53 pi.i.jedz, chodzilo ci o clitke z piesi_kola? Odpowiedz Link Zgłoś
allerune Re: Forum Stara Panna a nie FM... 22.08.10, 12:43 siedzimy tutaj bo dzieci to na szczęście jeszcze nie nasz problem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Forum Stara Panna a nie FM... 22.08.10, 13:04 run, siedzisz bo masz szczescie i problematyczny stosunek do dzieci? Bojsieboga, chlopie. Odpowiedz Link Zgłoś
allerune Re: Forum Stara Panna a nie FM... 22.08.10, 13:33 nie do końca się jasno wyraziłem, chodziło o to że siedzimy tutaj a nie na etacie a co do dzieci, ja bardzo je lubię, jak odwiedzam raz na pół roku rodzinkę :D Odpowiedz Link Zgłoś
rethymnon1 Re: Forum Stara Panna a nie FM... 22.08.10, 17:44 Moj post skierowany byl do prawdziwych mezczyzn (tych od syna, domu i drzewa:). Dzieciaki/golodupcy bez dorobku nie powinni zatem na niego odpowiadac. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Forum Stara Panna a nie FM... 22.08.10, 21:24 rethymnon1 napisała: > Moj post skierowany byl do prawdziwych mezczyzn (tych od syna, domu > i drzewa:). Dzieciaki/golodupcy bez dorobku nie powinni zatem na > niego odpowiadac. Na pewno są jekieś bezbolesne środki istotnie przyspieszające zejście. Odpowiedz Link Zgłoś
mvszka Re: Forum Stara Panna a nie FM... 22.08.10, 21:26 Dzieciaki/golodupcy bez dorobku nie powinni zatem na niego odpowiadac. > tak samo jak Ty tu pisać Odpowiedz Link Zgłoś
allerune Re: Forum Stara Panna a nie FM... 22.08.10, 23:52 > Moj post skierowany byl do prawdziwych mezczyzn (tych od syna, domu > i drzewa:) trzeba było jeszcze dodać "od niepracującej żony" bo wiadomo że jak żona nie pracuje to nie odejdzie :-D a teraz wracaj do innych pierdół :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Forum Stara Panna a nie FM... 23.08.10, 09:24 To jest właśnie skrajnie sfeminizowane postrzeganie mężczyzny. Wracaj do garnków i swojego prawdziwego mężczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Forum Stara Panna a nie FM... 23.08.10, 10:08 lupus76 napisał: > To jest właśnie skrajnie sfeminizowane postrzeganie mężczyzny. Wracaj do garnków > i swojego prawdziwego mężczyzny. Kobiety. Autor to facet.;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Forum Stara Panna a nie FM... 23.08.10, 10:59 Forum jednak twierdzi, że "rethymnon1 napisała" Przyjmując to za dobrą monetę i zakładając, że autorka nie ma powodów do zaciemniania obrazu swej płci - odnoszę się do niej, jak do kobiety :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Forum Stara Panna a nie FM... 23.08.10, 12:47 Archiwum twierdzi, że jesteś w błędzie.;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Forum Stara Panna a nie FM... 23.08.10, 13:39 Przykro mi bardzo, ale klikając "odpowiedz" pokazuje się jak byk: napisała. To samo jest z Menk.ą, a przecie wszyscy wiedzą, że to facet :D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Forum Stara Panna a nie FM... 23.08.10, 14:20 Nie wszyscy, nie wszyscy. Jeszcze paru nieuświadomionych zostało.:P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Forum Stara Panna a nie FM... 23.08.10, 14:28 Pogrzebią w archiwum będzie git :D Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: Forum Stara Panna a nie FM... 23.08.10, 09:27 a mnie sie wydawalo, ze "stary kawaler":D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Forum Stara Panna a nie FM... 23.08.10, 11:00 Masz rację. Wydawało Ci się. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Forum Stara Panna a nie FM... 23.08.10, 12:20 skorosmy przy narzekaniu, zastanowilo mnie jakiez to instrumenty( pioro,golarke,mamone) w wykonywaniu meskosci(syn,drzewo, dom) miala na mysli tata ps z przyjemnoscia jako stara pajenka dowiem takze, gdzie powinnam won, by meskosc rozkwitla. Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: Forum Stara Panna a nie FM... 23.08.10, 12:40 lupus76 napisał: > Masz rację. > Wydawało Ci się. moznaby jeszcze nazwac je inaczej " forum malolat":D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Forum Stara Panna a nie FM... 23.08.10, 19:36 E nie. Tu raczej te starsze przesiadują :D Odpowiedz Link Zgłoś
trans.sib To jest raczej forum "Głupia baba" 23.08.10, 22:42 Wszedłem dziś, przeglądam wątki i kliknąłem w takie coś: "Zadaje to pytanie,bo uslyszalam od kolegi,ze jak idzie ulica i widzi kobiete,ktora fajnie wyglada,wtedy wyobraza sobie seks z nia.Mowie,ze przeciez ma dziewczyne,ktora kocha,a on-ze to normalne,kazdy facet tak ma.Ja uwazam,ze jak facet naprawde kocha,to nie ma takich mysli,widzac inna na ulicy.Jak sie patrzy to rozumiem,bo mezczyzni sa wzrokowcami i taka ich natura,ale jak gapi sie i mysli o seksie z pania spotkana na ulicy-to dla mnie jest niewiernosc." Już mi się odechciało... Odpowiedz Link Zgłoś
piorex12 Myśle podobnie 24.08.10, 08:46 Uważam, że te "stare panny" sa na własne życzenie. Przemawia przez nie desperacja z powodu niezrealizowanych marzen o ksieciu z bajki. W przeszłosci odrzucały oferty normalnych i pewnie nawet atrakcyjnych facetów, tylko moze biednych i mało zaradnych zyciowo a dzisiaj "biadolą" że ich niky nie chciał i że sa samotne. I co ciekawe w tym wszystkim, że sa pokrzywdzone przez los. Na własne zyczenie. Dlatego wk... mnie takie marudzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Myśle podobnie 24.08.10, 10:15 Ale panowie marudzą, aż wióry lecą. Tak bez złośliwości: narzekacie na baby forumowe, jak to jazgotliwe idiotki śmiecą na WASZYM forum. Tak pytam z czystej ciekawości co prócz obrażania się i biadolenia robicie na forum, by było takim, jakie byście chcieli? W sensie bardziej ociekające testosteronem, seksem, sportem czy motoryzacją. No co? Zakładacie wątki o stricte męskiej tematyce? Po męsko dyskutujecie? A nie, nie możecie dyskutować, bo męskich wątków jak na lekarstwo. To może chociaż ignorujecie babskie nicki, coby nie musieć na nie patrzeć (w ustawieniach są takie opcje, warto skorzystać)? Też chyba nie, bo jednak narzekacie na głupie baby publikujące głupie wątki. Siedzi Kazio w kałuży i narzeka, że ma (_._)ę mokrą. Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Myśle podobnie 24.08.10, 10:21 Absolutnie się pod tym podpisuję i czekam na odpowiedzi biednych misiów Odpowiedz Link Zgłoś