Gość: Sick IP: *.AM.osi.pl 28.08.10, 20:27 Znakomite spodnie, jeżeli można wiedzieć, jaki to jest dokładny model owych spodni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piot6rek Re: G-Star Raw w Polsce! IP: *.uznam.net.pl 28.08.10, 22:42 jeśli chodzi o holenderskie marki to polecam.. spodnie firmy Cars, oraz Jack&Jones.. a G star jest dla mnie troche za drogi jeśli chodzi o jakośc wykonia spodni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: veromoda Re: G-Star Raw w Polsce! IP: *.xdsl.centertel.pl 29.08.10, 23:47 Jack&Jones to vero moda ze skandynawii- nic nie ma wspolnego z Holandią Odpowiedz Link Zgłoś
31337b Re: G-Star Raw w Polsce! 30.08.10, 15:01 A może mają jakieś spodnie nieużywane i nie dla lumpów? od pewnego czasu regały w sklepach wyglądają dużo gorzej niż lumpeksy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golda Re: G-Star Raw w Polsce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.10, 17:05 fajne ale penie drogie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: G-Star Raw w Polsce! IP: *.ztpnet.pl 30.08.10, 18:18 jak holenderskie to tylko scotch&soda !!! szkoda ze wciaz tak malo osob kojazy marke i jest ciagle malo sklepow ! Odpowiedz Link Zgłoś
klucha-cz Re: G-Star Raw w Polsce! 30.08.10, 21:10 Nie polecam. Po pierwsze, czesc profitu tej firmemki idzie na popieranie pedalstwa ( serio!) . Po drugie, ciuchy ladnie wygladaja ale szyte sa w Chinach ( przynajmniej te sprzedawane w sklepie na Union Square w NY) i sa doprawdy tandetne. Dalej- kurtka, ktora mialem autentycznie nie dala sie nosic, nie dalo sie w tym swinstwie schylic ani usiasc. Wrzucilem na E-bay, nikt tego nie chcial. W koncu w praniu (pierwszym) trafil jak szlag i byl w koncu spokokj. Buyers beware ! Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowi Re: G-Star Raw w Polsce! 31.08.10, 13:57 Ubrania G-Star Raw są dość drogie, jednak warte swojej ceny. Jakość materiałów, jak i wykonanie na bardzo wysokim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arkadiusz Re: G-Star Raw w Polsce! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.13, 18:54 Witam, na e-trend.pl można kupić wiele produktów G-Star RAW ja teraz kupiłem T-Shirt w super cenie :) Odpowiedz Link Zgłoś