qtos345 17.10.10, 20:15 i inteligentnego. (Jedna osoba). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amanda-lear Re: Szukam seksownego partnera :))) 17.10.10, 21:21 To źle trafiłaś...tutaj nie znajdziesz;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: Szukam seksownego partnera :))) 18.10.10, 07:17 amanda-lear napisała: > To źle trafiłaś...tutaj nie znajdziesz;))) _________________________________________ @amando!!;-)) No jak Ty możesz?..;-) Znajdzie, znajdzie;-) Ja tu widzę nawet kilku "faworytów";-))) Odpowiedz Link Zgłoś
korent Re: Szukam seksownego partnera :))) 18.10.10, 23:50 Droga Amando skoro taka posucha to dlaczego Ty tu jesteś. Wydaje mi się, że w gruncie rzeczy masz nadzieję, na spotkanie kogoś takiego. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sokoll1 Re: Szukam seksownego partnera :))) 18.10.10, 23:56 że co... że my tu dyskutujemy, żebys w końcu zwrócił uwagę na którąś z nas, tak? to zrealizuj sie w tym wątku :P forum.gazeta.pl/forum/w,384,116366048,116366048,dzieciece_teorie_pseudonaukowe.html Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Szukam sensownego partnera 19.10.10, 00:00 no moznaby spuscic ten promien slonca tylko pytanie: po co? Odpowiedz Link Zgłoś
sokoll1 Re: Szukam sensownego partnera 19.10.10, 00:37 ej wy wy.... chłopy-jełopy... :P Odpowiedz Link Zgłoś
korent Re: Szukam seksownego partnera :))) 19.10.10, 00:25 Pytanie retoryczne: po co ludzie wchodzą na takie fora? Po to aby znaleźć kogoś intrygującego, może nawet kochanka. Więc założenie, iż takiego nie ma to jest chyba trochę nielogiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
sokoll1 Re: Szukam seksownego partnera :))) 19.10.10, 00:36 yyyyyyyyyyyyyy no proszę cię... to ja jestem dziwna także pod tym względem lista sie wydłuża :PPPPPPPPPPPPPPPPPP yyy ja tu wchodzę - powymieniać sie poglądami, a nie numerami telefonów!!! a poza tym - pokaż mi tu kogos intru=ygującego :PPPP Dyzio-Marzyciel ;D ;D Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio bezsens 26.10.10, 09:31 Pogladami - to porzadny czlowiek wymienia sie przy kawie, by wiedziec z kim ta wymiana., a nie z niewidocznym, nieznanym mu virtualnym bytem, ktory rownie dobrze moze byc zboczkiem, lub tanim provokatorem. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: bezsens 28.10.10, 02:02 no wiec jasiu, na kawie wlasnie, wymienilo sie pogladami z g . sorosem, a na temat zalegalizowania marijuany, ok 800 uzytkownikow - czytelnikow wall street journal( europe edition) no ale kto by tam w tak przedstrawione poglady wierzyl. wracajac zas do rzeczy, bardzo chetnie z seksownym w sensownym (i jeszcze dwie takie zmiany ile razy szpak byl dziobany) spotkalabym sie. niezobowiazujaco oczywiscie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: Szukam seksownego partnera :))) 19.10.10, 10:26 korent napisał: > Droga Amando skoro taka posucha to dlaczego Ty tu jesteś. Wydaje mi się, że w g > runcie rzeczy masz nadzieję, na spotkanie kogoś takiego. Pozdrawiam. Powiem tak, swego czasu równie naiwnie jak autorka wątku liczyłam, że uda mi się znaleźć pięknego, bogatego i inteligentnego ;D A teraz po pierwsze rzadziej tu jestem, po drugie zaglądam z sentymentu, po trzecie jak już zaglądnę i mi się jakiś wątek spodoba to piszę sobie bo forum jest po to, aby sobie pisać i czytać cudze myśli oraz po to, aby wyciągać wnioski i uczyć się...A jeśli już taki piękny, bogaty i inteligentny się trafi( w sumie zestaw cech nie musi być kompletny, z tym że wolałabym już inteligentnego i przystojnego niż przystojnego i bogatego, chociaż skoro jest bogaty to musiał jakąś inteligencję przejawiać choćby w tym, że urodził się w bogatym domu;) to będzie po prostu bonus dla mnie...jakby taka premia roczna za cierpliwość ;DDD Pozdrawiam również Drogi Korencie...(dobrze odmieniłam Twe miano?) Odpowiedz Link Zgłoś
lutas_z_kasu Re: Szukam seksownego partnera :))) 19.10.10, 00:41 Inteligentnego - ale nie mądrali Dobrego w łóżku - ale nie seksmaniaka Wysportowanego - ale nie "pakera" Zadbanego - ale nie metro Romantycznego - ale nie ciepłych kluch Zdecydowanego - ale nie despoty Ambitnego - ale nie karierowicza Dobrze usytuowanego - ale nie szpanera Przystojnego - ale tak żeby inne się nie lepiły Pani takich Ci u nas jak psów :D Odpowiedz Link Zgłoś
sokoll1 Re: Szukam seksownego partnera :))) 19.10.10, 01:16 męzczynn występujących na tym forum śmiało można zaliczyć do zjawisk paranormalnych. może faktycznie są kobiety, które lubią uprawiać.... yyyy hobby z towarzyszeniem tychże zjawisk ;D lipka_z_casu ;P p.s. dasz mi numer telefonu ?:DDDDDDDD może żyjemy w tym samym lesie? jaś i Małgosia :P Odpowiedz Link Zgłoś
corgan1 Re: Szukam seksownego partnera :))) 19.10.10, 05:59 > Wysportowanego - ale nie "pakera" znaczy takiego który już jest tak wysportowany że nie będzie poświęcał sportowi więcej czasu. > Zadbanego - ale nie metro znaczy zadbanie nie może być efektem latania po kosmetyczkach, fryzjerach, stylistach czy nie daj boże - było efektem chirurgii plastycznej. Zadbanie musi być efeketem piękna wewnętrznego które się albo ma albo i nie. Na pewno nie może poświęcać swojej urodzie więcej czasu niż robi to jego pani. Odpowiedz Link Zgłoś
abrigado Re: Szukam seksownego partnera :))) 22.10.10, 21:15 jestem też bogaty, może być? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
jednorazowy3 Re: Szukam seksownego partnera :))) 25.10.10, 21:39 A duże masz cyce? Odpowiedz Link Zgłoś
abrigado Re: Szukam seksownego partnera :))) 29.10.10, 10:14 jednorazowy sam siebie wyeliminował z puli... Odpowiedz Link Zgłoś