Gość: redd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.10, 00:27 phi.. robotnicy na budowie przewidzieli to już wieki temu :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
odchudzacz Re: Krata na wolności 27.11.10, 11:51 Kuźwa, a kogo stac na stroje za takie ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropla Re: Krata na wolności IP: *.elblag.vectranet.pl 27.11.10, 11:51 Beznadzieja Odpowiedz Link Zgłoś
sarcasticprick Re: Krata na wolności 27.11.10, 12:10 Żeby za tą ceną jeszcze szła jakość, a i tak to wszystko w jednej szwalni na Tajwanie robione... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CoCo Re: Krata na wolności IP: *.access.telenet.be 27.11.10, 12:25 Te koszule pokazane na samej gorze to chyba tylko dla bedacych dumnymi ze swojego wiejskiego pochodzenia;-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_atheist Re: Krata na wolności 27.11.10, 12:42 No ceny na każdą kieszeń :D T-shirt za 200 zł LOL, no ale to jest w końcu ludowe rękodzieło Made in Peoples Republic of China :D Odpowiedz Link Zgłoś
ulanzalasem Re: Krata na wolności 27.11.10, 12:46 Kto od zdrowych zmysłach poza ludźmi, którzy nie mają wydatków i dla siebie mają 5000+ netto (czyli bez rodziny, dzieci, raty za mieszkanie 1800zł) wyda na kawałeczek materiału który jest powielany miliony razy około 200zł?! Przecież ten cieniutki materiał nie jest ani jakiś niezwykły, wyjątkowy bo firma X czy Y produkuje go w setkach tys. czy milionach, sam koszt jego produkcji to też śmieszne pieniądze... Najciekawsze jest to, że ludzie płacą np. 200zł za to samo co kosztuje 50-80zł tylko ma przyszytą inną metkę ;) Jest sporo ciuchów, gdzie producenci krajowi/wielkie koncerny biorą ciuchy z jednej fabryki, z jednej produkcji i tylko doszywają swoje metki...jeden sprzedaje za 89zł inny za 179zł ...I często ta droższa rzecz ma jeszcze "chamski" napis L***s na całą "klatę" żeby było wiadomo, za co frajer zapłacił xD Odpowiedz Link Zgłoś
crogool Re: Krata na wolności 27.11.10, 13:13 Lubie koszule w kratę, lecz od dobrych 15 lat nie dorabiam do nich pseudo-ideologii (wcześniej uważałem je za obowiązkowy strój żołnierza grunge ;} ). Całkiem fajnie się w nich czuje gdy idę do parku, na zakupy albo gdy wypadnie casual-friday w biurze. Pomijając doznania estetyczno-organoleptyczne oferowane przez kraciaka zakupionego w markecie budowlanym, szczerze nie widzę większej różnicy między koszulą kupioną za 69 a taką którą w przypływie premii nabyłem za 189. Bardziej smuci mnie, że z upływem lat, za coraz większe pieniądze oferowane są ubrania wykonane z kiepskiej jakości materiałów. Pamiętam jeansy L* i W* zakupione w latach 90, które poddały się po dobrych kilku latach noszenia, pękając na tyłku od rozrostu tegoż. Teraz z prawdziwymi obawami ładuje ubranie do pralki, z niepewnością macając luksusowe materiały, które zdają się nie mieć szans w zetknięciu nawet z programem "ekologicznym" :( Z koszulami niestety jest podobnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adsa Re: Krata na wolności IP: *.aster.pl 27.11.10, 14:11 @ulanzalasem coś czuję żę nie ubierasz się dobrze. śmieszne gadanie skąpca. noszę markowe rzeczy, mam małe dochody, wiem że za ceną i marką nie kryje się jakość, droższe są często bardziej limitowane i ładniejsze. z tanich tylko reserved i h&m noszę. mamy 2010 spinajcie się dalej na świat i reguły w nim obowiązujące, noście ch...owe ciuchy a wydawajcie na laptopy,samochory i komórki. ja wolę inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Krata na wolności IP: *.icpnet.pl 20.12.10, 12:59 Mnie się podobają koszule w kratę. Można je ubrać na każdą okazję, pasują do wszystkiego. Są wygodne zarówno latem jak i zimą. Przyznam szczerze, że nie oszczędzam na ubraniach i preferuję kupić koszulę lepszej jakości, aniżeli jakąś zwykłą szmatkę, która po kilku praniach straci kolor...Najczęściej kupuję ubrania m.in. koszule, które noszę na co dzień w TH, a ostatnio polubiłem także s.Oliver. Odpowiedz Link Zgłoś