szyszuniazpca 11.10.03, 21:39 wszystko mówi za siebie? jaka waszym zdaniem jest płeć przeciwna? moim zdaniem wspaniała, ale ma straaaaaaasznie dużo wad, a wy? jak sądzicie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b767 Re: co sądzicie o facetach 11.10.03, 22:32 co ja sadze o facetach. nie wiem, moze jakbys tu zapytala co sadzimy o kobietach to moglibysmy sie interesujaco wypowiedziec. ale co najmniej polowa tu to kobiety. zapraszam do wypowiadania sie. szykuje sie kolejna interesujaca dyskusja jak ludzie wroca do pracy. :) pzdr. Odpowiedz Link
kaska75 Re: co sądzicie o facetach 12.10.03, 06:05 Szpanerscy, pod zewnętrzna warstwą na pokaz nie ma naprawdę nic. Więcej pokazują niż są naprawdę warci. Zdarzają sie jednak pośród nich prawdziwe perełki. Najczęściej mniej efektowni, przy bliższym poznaniu fantastyczni. Odpowiedz Link
babik Re: co sądzicie o facetach 12.10.03, 14:49 No dalej prosimy , dalej. Dowalcie nam jeszcze. Odpowiedz Link
kaska75 Re: co sądzicie o facetach 13.10.03, 07:34 Wybacz, nic osobistego. Ty oczywiście należysz do tych chlubnych wyjątków ;) Odpowiedz Link
venno Re: co sądzicie o facetach 12.10.03, 14:55 kaska75 napisała: > Zdarzają sie jednak pośród nich prawdziwe > perełki. Najczęściej mniej efektowni, przy bliższym poznaniu fantastyczni. Hihi to o mnie ;) Odpowiedz Link
b767 Re: co sądzicie o facetach 12.10.03, 19:52 kaska75 napisała: > Szpanerscy, pod zewnętrzna warstwą na pokaz nie ma naprawdę nic. Więcej > pokazują niż są naprawdę warci. a to o reszcie. hehehehe. przydalby sie tu watek o kobietach. Odpowiedz Link
agas71 Re: co sądzicie o facetach 13.10.03, 11:07 Nie wypada bedąc na ICH forum goscinnie obgadywać. Moim skromnym zdaniem. Daltego nie wypowiem się. A poza tym to trudno uogólniać. Odpowiedz Link
dorisk Re: co sądzicie o facetach 13.10.03, 11:30 Hmmm, cięzko powiedzieć. Jedni w porządku, jedno do zycia, tak samo jak babki zresztą;) W każdym razie ciesze się, że są Odpowiedz Link
helwit Re: co sądzicie o facetach 13.10.03, 19:26 beznadziejni i jednoczesnie fantastyczni. bez nich byloby okropnie nudno. Odpowiedz Link
sasha_m Re: co sądzicie o facetach 13.10.03, 23:14 Lubię facetów, bardzo :-) Ale czasami rakieta i w kosmos ;-) Odpowiedz Link
szyszuniazpca Re: co sądzicie o facetach 18.10.03, 20:12 zauważcie jedno: dlaczego często tak jest, że jak kobieta ojeje faceta to ten sie w sumie nie przejmnie ale gdy jest na odwrót dziewczyny przestają jeść , nie mogą spać. czasem jest gorzej. widać tu od razu że kobiety są mniej wytrzymałe , a facetom wszystko wisi. są wredni i zależy im tylko na...................... sami wiecie Odpowiedz Link
babik Re: co sądzicie o facetach 19.10.03, 13:11 Oczywiście , że mamy wszystko gdzieś. Gdybyśmy się mieli przejmować takimi rzeczami jak "kop w tyłek". Szybko byśmy wymarli. Bo słabszą płcią jesteśmy my :))))) Odpowiedz Link
szyszuniazpca Re: co sądzicie o facetach 21.10.03, 20:01 dziewczyny sie strasznie przejmują i przez to po rozstaniu nie mogą dojść do siebie. a to że płęć męska jest poryta, bo myślą że wszystko im wolno i to oni rządzą(heheheeee) to już jest problem tych dziewczyn które dają sie robić w h***... ja się nie daję! LASKI GÓRĄ!;) Odpowiedz Link
babik Re: co sądzicie o facetach 21.10.03, 20:18 Oj Wy to zawsze jesteście wiecznie nieszczęśliwe. Bo facet to , facet tamto. Kiedy zaczniecie myśleć samodzielnie , zawsze musicie się nami podpierać. Czy ktoś tu zauważył , żebyśmy się skarżyli na baby ?? Odpowiedz Link
sasha_m Re: co sądzicie o facetach 21.10.03, 21:21 babik napisał: > Oj Wy to zawsze jesteście wiecznie nieszczęśliwe. > Bo facet to , facet tamto. > Kiedy zaczniecie myśleć samodzielnie , zawsze musicie się nami podpierać. Bardzo proszę nie uogólniać, bo czuję się dotknięta :-) > Czy ktoś tu zauważył , żebyśmy się skarżyli na baby ?? No Ty nie masz na co się skarżyć, fakt :-))) Odpowiedz Link
babik Re: co sądzicie o facetach 21.10.03, 22:58 Oj Sasha :))) Oczywiscie , ze uogolnialem. Generalnie jestescie kobitki wspaniale i bez Was byloby przerazliwie nudno. kurtka nie mam polskich znakow. Odpowiedz Link
madzia_39 Re: co sądzicie o facetach 22.10.03, 00:01 Czasami mam ochotę oddać się od razu,czuję taki dreszczyk... Odpowiedz Link
babik Re: co sądzicie o facetach 22.10.03, 08:20 No no. To zabrzmiało prawie jak propozycja. Odpowiedz Link
seksuolog24 Re: co sądzicie o facetach 08.11.03, 20:01 Prawdziwi tacy?? Poszli już spać! Odpowiedz Link
morning_dew Re: co sądzicie o facetach 09.11.03, 23:47 WSPANIALI!!!!!!!!! szczególnie jeden. W zasadzie tylko ON jeden.....:)))) Odpowiedz Link