15.03.11, 10:38
Wierzycie, że znam faceta, który zostawił młodą dupę dla swojej rówieśniczki, 45-latki?
Obserwuj wątek
    • moonogamistka Re: 45!!! 15.03.11, 10:43
      Wierzymy.Moze ta 45 latka oprocz "dupy" miala i mozg.
      • nikita0166 Re: 45!!! 15.03.11, 10:45
        Ta młoda też miała mózg, wyobraź sobie:)
        • moonogamistka Re: 45!!! 15.03.11, 10:49
          wiec moze lepiej uzywala jednego i drugiego a do tego dobrze gotuje;))) uczucia ludzkie chodza roznymi sciezkami;)
          • nikita0166 Re: 45!!! 15.03.11, 10:54
            moonogamistka napisała:

> wiec moze lepiej uzywala jednego i drugiego a do tego dobrze gotuje;))) uczucia
            > ludzkie chodza roznymi sciezkami;)

No właśnie tak przypuszczam. Gdzie micha, tam i serce:) Nędzny podgatunek!
          • mariuszg2 Re: 45!!! 15.03.11, 11:07
            moonogamistka napisała:

> wiec moze lepiej uzywala jednego i drugiego a do tego dobrze gotuje;))) uczucia
            > ludzkie chodza roznymi sciezkami;)

Ach jak zwykle pięknie i romantycznie...Ty zdaje się wolisz młodszych co ?
            • moonogamistka Re: 45!!! 15.03.11, 11:41
              a widzial usmiech na koncu?:) i pytanie o mozg?:) osobiscie ubawilo mnie cale pytanie i oburzenie Nikity, ze jak to mozna takie prochno tknac;)
              Wole madrych:)
              Zle mnei odczytujesz :)
              • mariuszg2 Re: 45!!! 15.03.11, 11:43
                moonogamistka napisała:

> Zle mnei odczytujesz :)

No patrz goopia męska ci... ze mnie ;)
                • moonogamistka Re: 45!!! 15.03.11, 11:47
                  Aj:) obrywam, nie do konca wiedzac za co :)
                  • mariuszg2 Re: 45!!! 15.03.11, 11:52
                    moonogamistka napisała:

> Aj:) obrywam, nie do konca wiedzac za co :)

kto Cie bije? Dawaj mi go tutaj! Ja mu pokażę! Kak on śmie! Starszą Panią...Wstydziłby sie...
                    • moonogamistka Re: 45!!! 15.03.11, 11:55
                      doobra mam kurs samoobrony za soba, taki wiesz dla starszych pan;) dam rade !
                      • mariuszg2 Re: 45!!! 15.03.11, 11:57
                        moonogamistka napisała:

> doobra mam kurs samoobrony za soba, taki wiesz dla starszych pan;) dam rade !

no i bardzo dobrze...ale jakby coś to daj znac to załatwię sprawe po męsku z tym farfoclem...zresztą zaraz go wezmę na któtką rozmowę...to będzie pierwsze i ostatnie ostrzeżenie :)
                        • moonogamistka Re: 45!!! 15.03.11, 12:04
                          Moj Ty ryczerzu~! :D
                          chcialam zapytac czy konia masz, bialego, ale boje sie, ze zostanie to odebrane dwuznacznie i znowu jako nekanie ;))))
                          • mariuszg2 Re: 45!!! 15.03.11, 12:07
                            moonogamistka napisała:

> Moj Ty ryczerzu~! :D
                            > chcialam zapytac czy konia masz, bialego, ale boje sie, ze zostanie to odebran
                            > e dwuznacznie i znowu jako nekanie ;))))

mam wiele koni...całą stadninę...a co chesz jakiegoś do nękania? nie wiem co na to animalsi...
                            • moonogamistka Re: 45!!! 15.03.11, 12:32
                              ..a do tego sadystka;) Pass
                              • mariuszg2 Re: 45!!! 15.03.11, 12:38
                                moonogamistka napisała:

> ..a do tego sadystka;) Pass

jestes bardzo szczerą i otwartą osobą :)
                                • moonogamistka Re: 45!!! 15.03.11, 12:40
                                  Nie prowokuj :)
                                  • mariuszg2 Re: 45!!! 15.03.11, 12:49
                                    moonogamistka napisała:

> Nie prowokuj :)

dobrze, że mnie powstrzymujesz...już Ci miałem napisać, ze jesteś pięną i inteligentą kobietą :D
                                    • moonogamistka Re: 45!!! 15.03.11, 12:54
                                      Basta,fin,the end;) poddaje sie ;)
                                      • mariuszg2 Re: 45!!! 15.03.11, 12:56
                                        moonogamistka napisała:

> Basta,fin,the end;) poddaje sie ;)

Czy mogę zatem przejść do zaboru zdobyczy?
                                        • moonogamistka Re: 45!!! 15.03.11, 13:00
                                          tak myslalm, ze czyhasz na moje dobra materialne ;)))) ale zmywarke mi zostaw!
                                          • mariuszg2 Re: 45!!! 15.03.11, 13:13
                                            moonogamistka napisała:

> tak myslalm, ze czyhasz na moje dobra materialne ;)))) ale zmywarke mi zostaw!

bez obaw...:) zresztą jak pewnie wiesz z historii, żeby był zabór musi byc rozbiór...
                                            • moonogamistka Re: 45!!! 15.03.11, 13:43
                                              rozlozysz na czesci?! <panika>
                                              • mariuszg2 Re: 45!!! 15.03.11, 13:49
                                                moonogamistka napisała:

> rozlozysz na czesci?! <panika>

a co? sama mi się rozłożysz? <żachnięcie>
                                                • moonogamistka Re: 45!!! 15.03.11, 14:27
                                                  Nie smialabym zepsuc Ci zabawy;)
                                                  • mariuszg2 Re: 45!!! 15.03.11, 14:30
                                                    moonogamistka napisała:

> Nie smialabym zepsuc Ci zabawy;)

dość tej kurtuazji...pass...
        • mariuszg2 Re: 45!!! 15.03.11, 11:06
          nikita0166 napisała:

> Ta młoda też miała mózg, wyobraź sobie:)

taaa... miała..w doopie chyba
        • lupus76 Re: 45!!! 15.03.11, 11:58
          Zakładam nawet, że w lepszym stanie, bo mało używany.
    • eruiluvatar Re: 45!!! 15.03.11, 11:10
      Ja nie wierzę.
      • nikita0166 Re: 45!!! 15.03.11, 11:35
        eruiluvatar napisał:

> Ja nie wierzę.
        >
        Nawet jeśli to jest taka "rycząca czterdziecha"?
        • andrexx Re: 45!!! 15.03.11, 11:38
          prawdopodobnie facet jest impotentem
          co ma sie męczyć przy młodej - gdzie mózg chce, a ciało juz nie daje rady
    • black-sandra Re: 45!!! 15.03.11, 11:40
      nikita0166 napisała:

> Wierzycie, że znam faceta, który zostawił młodą dupę dla swojej rówieśniczki, 4
      > 5-latki?

Niesamowita historia .
      • mariuszg2 Re: 45!!! 15.03.11, 11:46
        >
        > Niesamowita historia .

Wręcz niebywała... niewiarygodna, nieprawdobodobna, emejzung, estoniszing, takie FM tsunami ...
        • nikita0166 Re: 45!!! 15.03.11, 11:55
          Czyli wierzycie? To fajnie, może tak się stanie:)
          • mariuszg2 Re: 45!!! 15.03.11, 11:59
            nikita0166 napisała:

> Czyli wierzycie? To fajnie, może tak się stanie:)

laleczka łudu tej młodszej...regularne szpileczki w różne częsci ciała...gusłą, kąpiel w miodzie i pokrzywach...dwa telefony do macieja...i załatwione...
        • black-sandra Re: 45!!! 15.03.11, 12:24
          A mnie to sie strasznie ale tak strasznie ta historia podoba :)
          • mariuszg2 Re: 45!!! 15.03.11, 12:30
            black-sandra napisała:

> A mnie to sie strasznie ale tak strasznie ta historia podoba :)

Podoba mi się to, że Ci się podoba...choć nie podobna...
            • black-sandra Re: 45!!! 15.03.11, 12:49
              A mi sie podoba ze Tobie sie podoba to ze mi sie podoba choc nie podobna ........
              • mariuszg2 Re: 45!!! 15.03.11, 12:53
                black-sandra napisała:

> A mi sie podoba ze Tobie sie podoba to ze mi sie podoba choc nie podobna ......
                > ..

Wygląda na to, że oboje jesteśmy bardzo szczęśliwi...
                • black-sandra Re: 45!!! 15.03.11, 12:56
                  No cóż pozostaje mi tylko potwierdzic :) umiejętność rozumienia sie bez zbędnych tłumaczeń jest wielkim szczęściem :)
    • calineczka_777 Re: 45!!! 15.03.11, 12:23
      A moze go ta 45-tka zmusila? Porwala, wykorzystala a teraz zwiazala by od niej nie uciekl? I on tak siedzi biedak przywiazany do kaloryfera i od czasu do czasu biedak jest wykorzystywany? Albo moze go szprycuje jakimis narkotykami, ze facet stracil wlasna wole? Okropnosci, okropnosci dzieja sie na tym swiecie.... :-) Nikita, ratuj biedaka:-) Bo jak to? Z taka stara????? Z wlasnej nieprzymuszonej woli?
      • mariuszg2 Re: 45!!! 15.03.11, 12:28
        calineczka_777 napisała:

jak na takie małe niepozorne stworzonko to Ci powiem calineczka że masz fantazję ...
        • black-sandra Re: 45!!! 15.03.11, 12:57
          mariuszg2 napisał:

> calineczka_777 napisała:
          >
          > jak na takie małe niepozorne stworzonko to Ci powiem calineczka że masz fantazj
          > ę ...
          >
          trzeba tez dodać , że wyobrażni jej tez nie brakuje :)
    • maly.jasio A bo to jeden Xiaze Karol na Swiecie ? :) 15.03.11, 13:07
      wierzymy.
      • nikita0166 Re: A bo to jeden Xiaze Karol na Swiecie ? :) 15.03.11, 13:23
        Zastanawiam się dlaczego nikt mnie nie pyta o wygląd obu pań. Ta starsza jest bardzo atrakcyjną kobietą, podczas kiedy młodsza ma d*** jak szafa trzydrzwiowa z przystawkami na garnitury:)
        • black-sandra Re: A bo to jeden Xiaze Karol na Swiecie ? :) 15.03.11, 13:30
          A to wygląd jest taka istotną sprawą ?
          • moonogamistka Re: A bo to jeden Xiaze Karol na Swiecie ? :) 15.03.11, 13:44
            dla Nikity glownie wiek;)
            • black-sandra Re: A bo to jeden Xiaze Karol na Swiecie ? :) 15.03.11, 13:53
              no teraz to juz wiek i wygląd :)
            • nikita0166 Re: A bo to jeden Xiaze Karol na Swiecie ? :) 15.03.11, 13:56
              moonogamistka napisała:

> dla Nikity glownie wiek;)

Skąd wiesz co jest dla mnie ważne? Czy aby przeczytałaś cały wątek? Poromansuj może jeszcze trochę z mariuszemcośtam, może będziesz mniej zgryźliwa jak trochę połechce twoje ego.
              • mariuszg2 Re: A bo to jeden Xiaze Karol na Swiecie ? :) 15.03.11, 14:02
                Nikitoileśtamlatze166
                Z pewnością Moona jak zechce abym jej połechtał powie mi o tym i mam nadzieję, że nie na forum....prawda?
                • nikita0166 Re: A bo to jeden Xiaze Karol na Swiecie ? :) 15.03.11, 14:03
                  mariuszg2 napisał:

> Nikitoileśtamlatze166
                  > Z pewnością Moona jak zechce abym jej połechtał powie mi o tym i mam nadzieję,
                  > że nie na forum....prawda?

Prawda:)
                  • mariuszg2 Re: A bo to jeden Xiaze Karol na Swiecie ? :) 15.03.11, 14:05
                    nikita0166 napisała:

> mariuszg2 napisał:
                    >
                    > > Nikitoileśtamlatze166
                    > > Z pewnością Moona jak zechce abym jej połechtał powie mi o tym i mam nadz
                    > ieję,
                    > > że nie na forum....prawda?
                    >
                    > Prawda:)

nnno ;)
                • moonogamistka Re: A bo to jeden Xiaze Karol na Swiecie ? :) 15.03.11, 14:27
                  Moze wiec wrocmy do tematu watku;)))))
          • nikita0166 Re: A bo to jeden Xiaze Karol na Swiecie ? :) 15.03.11, 13:53
            black-sandra napisała:

> A to wygląd jest taka istotną sprawą ?

Nooo... Może nie najbardziej, ale jednak. Ty pewnie mając do wyboru dwóch facetów wybrałabyś tego mniej przystojnego? Przestań, nie lubię obłudy.
            • black-sandra Re: A bo to jeden Xiaze Karol na Swiecie ? :) 15.03.11, 13:55
              A skad wiedziałas ? normalnie trafiłaś w dziesiątkę - serio .
              • nikita0166 Re: A bo to jeden Xiaze Karol na Swiecie ? :) 15.03.11, 13:58
                black-sandra napisała:

> A skad wiedziałas ? normalnie trafiłaś w dziesiątkę - serio .

Przestań pieprzyć, bo to strasznie nieszczere.
                • mariuszg2 Re: A bo to jeden Xiaze Karol na Swiecie ? :) 15.03.11, 14:04

> Przestań pieprzyć, bo to strasznie nieszczere.

Znaczy, że udaje podczas pieprzenia? Nie no tego bym nie zniósł...Sandra jak to jest z tym u Ciebie?
                  • black-sandra Re: A bo to jeden Xiaze Karol na Swiecie ? :) 15.03.11, 14:08
                    Najpierw to ja bym sie musiała zastanowic czy ja sie w ogole pieprze :)
                    • mariuszg2 Re: A bo to jeden Xiaze Karol na Swiecie ? :) 15.03.11, 14:20
                      black-sandra napisała:

> Najpierw to ja bym sie musiała zastanowic czy ja sie w ogole pieprze :)

:D

hakhm...akh..ekhem...

ja tylko pieprzę rosół...i nie udaję..... sam siebie niegdy... choć lubię sobie popieprzyc ;)))
                      • black-sandra Re: A bo to jeden Xiaze Karol na Swiecie ? :) 15.03.11, 14:36
                        hahahahaha....:) po głębszym zastanowieniu sie stwierdzam ,że mało pieprze . Jednak mi sie zdarza i robie to jak najbardziej szczerze :)
                        • mariuszg2 Re: A bo to jeden Xiaze Karol na Swiecie ? :) 15.03.11, 14:40
                          black-sandra napisała:

> hahahahaha....:) po głębszym zastanowieniu sie stwierdzam ,że mało pieprze . Je
                          > dnak mi sie zdarza i robie to jak najbardziej szczerze :)

no tak zbyt częste pieprzenie mże doprowadzić do uyszkodzenia narządów
                          • black-sandra Re: A bo to jeden Xiaze Karol na Swiecie ? :) 15.03.11, 14:42
                            No jak to ze wszystkim - nadmiar zawsze szkodzi :)
                    • mariuszg2 Re: A bo to jeden Xiaze Karol na Swiecie ? :) 15.03.11, 14:23
                      black-sandra napisała:

> Najpierw to ja bym sie musiała zastanowic czy ja sie w ogole pieprze :)

A tak na marginesie...to nad czym tu się zastanawiać? :)))))) <tażam się na podłodze>
                • black-sandra Re: A bo to jeden Xiaze Karol na Swiecie ? :) 15.03.11, 14:06
                  A właśnie , że szczere i wcale nie pieprze :) Ja z reguły jestem pragmatyczka , więc po co mi przystojniak , którego prędzej czy póżniej mi ktoś sprzed nosa sprzątnie ? :)
                  Ale to jest moje zdanie i masz prawo sie z nim nie zgadzac , tak samo jak ja mam prawo miec Twoje zdanie w dupie :)
                  • mariuszg2 Re: A bo to jeden Xiaze Karol na Swiecie ? :) 15.03.11, 14:16
                    > więc po co mi przystojniak , którego prędzej czy póżniej mi ktoś sprzed nosa s
                    > przątnie ? :)

O! przepraszam...jako mężczyzna (może nie najprzystojniejszy) pragnę zaprotestowac stanowczo przeciwko instrumentalnemu traktowaniu mężczyzny szeroko rozumianego...(nienajprzystojniejszego)...Nikt nie może go sobie od tak sprątnąc sprzed czyjegokolwiek nosa bez jego zgody, wiedzy i woli... tak samo jak nikt nie może go sobie ot tak podstawić pod swój własny nos bez uprzedniego pytania go o zdanie...poza tym jest to wysoce nieestetyczne przebywanie pod nosem...

PS kurcze musze sobie włosy wyciąć z nosa...baby mi się tam uwiesiły
                    • black-sandra Re: A bo to jeden Xiaze Karol na Swiecie ? :) 15.03.11, 14:38
                      A tam :) możesz sobie protestowac ile chcesz ale nic na to nie poradzisz , że to właśnie kobieta sobie wybiera faceta i jak sobie go juz wybierze to na pewno nie bedzie on traktowany in strumentalnie :) instrumentalnie to ja bym mogła potraktować tego przystojniaka - o ile by mi sie chciało :)
                      • mariuszg2 Re: A bo to jeden Xiaze Karol na Swiecie ? :) 15.03.11, 14:42
                        Mimo wszystko veto! Liberum Veto!
                        • black-sandra Re: A bo to jeden Xiaze Karol na Swiecie ? :) 15.03.11, 14:43
                          mariuszg2 napisał:

> Mimo wszystko veto! Liberum Veto!

Masz oczywiscie do tego prawo :)
                  • nikita0166 Re: A bo to jeden Xiaze Karol na Swiecie ? :) 15.03.11, 14:23
                    black-sandra napisała:

> A właśnie , że szczere i wcale nie pieprze :) Ja z reguły jestem pragmatyczka ,
                    > więc po co mi przystojniak , którego prędzej czy póżniej mi ktoś sprzed nosa s
                    > przątnie ? :)
                    > Ale to jest moje zdanie i masz prawo sie z nim nie zgadzac , tak samo jak ja ma
                    > m prawo miec Twoje zdanie w dupie :)

I vice versa:):):)
    • s.romeczek Re: 45!!! 15.03.11, 14:26
      nekrofilska dusza zwyciężyła, chyba że to tęsknota za mamusią?
      • moonogamistka Re: 45!!! 15.03.11, 14:28
        czlowieku, to jego rowiesnica...
        • s.romeczek Re: 45!!! 15.03.11, 14:39
          to nie zdrowo dla faceta w tym wieku
    • jack20 Re: 45!!! 15.03.11, 14:34
      Ty tez idioto bedziesz kiedys mial 45 i nie wiem czy mloda doopy tak beda cie wtedy jaraly jak rowne w wieku partnerki ?? Bedziesz mial obawy czy ci zawsze stanie czy tamloda d... cie nie wykonczy swoimi mozliwosciami. Tak, ze kolego zawsze jak otworzysz dziob to pomysl troche.
      • nikita0166 Re: 45!!! 15.03.11, 14:37
        jack20 napisał:

> Ty tez idioto bedziesz kiedys mial 45 i nie wiem czy mloda doopy tak beda cie w
        > tedy jaraly jak rowne w wieku partnerki ?? Bedziesz mial obawy czy ci zawsze st
        > anie czy tamloda d... cie nie wykonczy swoimi mozliwosciami. Tak, ze kolego zaw
        > sze jak otworzysz dziob to pomysl troche.

????????????????
        • moonogamistka Re: 45!!! 15.03.11, 14:44
          Przypuszczam, ze to bylo do s.romeczka;)
          Ale zalozenie bledne:) To starsze kobiety sa bardziej wymagajace:) smarkule zbajerujesz byle czym;) Najwyzej uda orgazm :D
          • s.romeczek Re: 45!!! 15.03.11, 14:49
            a dlaczego tak przypuszczasz?
            uważam że starsze są bardziej zdesperowane i to je zbajerujesz byle czym
          • nikita0166 Re: 45!!! 15.03.11, 14:49
            moonogamistka napisała:

> Przypuszczam, ze to bylo do s.romeczka;)

To nie zmienia faktu, że poziom dyskusji rośnie:)
    • tow.ortalion Re: 45!!! 15.03.11, 15:54
      nikita0166 napisała:

> Wierzycie, że znam faceta, który zostawił młodą dupę dla swojej rówieśniczki, 45-latki?

Ja nie wierzę. :)
      • szalona_mysia Re: 45!!! 15.03.11, 20:15
        nie znam takiego przypadku ... ale czemu nie =O
        • moonogamistka Re: 45!!! 15.03.11, 20:20
          Wazne zeby wszyscy byli szczesliwi;) Ale czy to mozliwe? Juz lakne tych dobrych opowiesci:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka