nikita0166 15.03.11, 10:38 Wierzycie, że znam faceta, który zostawił młodą dupę dla swojej rówieśniczki, 45-latki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moonogamistka Re: 45!!! 15.03.11, 10:43 Wierzymy.Moze ta 45 latka oprocz "dupy" miala i mozg. Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: 45!!! 15.03.11, 10:49 wiec moze lepiej uzywala jednego i drugiego a do tego dobrze gotuje;))) uczucia ludzkie chodza roznymi sciezkami;) Odpowiedz Link Zgłoś
nikita0166 Re: 45!!! 15.03.11, 10:54 moonogamistka napisała: > wiec moze lepiej uzywala jednego i drugiego a do tego dobrze gotuje;))) uczucia > ludzkie chodza roznymi sciezkami;) No właśnie tak przypuszczam. Gdzie micha, tam i serce:) Nędzny podgatunek! Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: 45!!! 15.03.11, 11:07 moonogamistka napisała: > wiec moze lepiej uzywala jednego i drugiego a do tego dobrze gotuje;))) uczucia > ludzkie chodza roznymi sciezkami;) Ach jak zwykle pięknie i romantycznie...Ty zdaje się wolisz młodszych co ? Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: 45!!! 15.03.11, 11:41 a widzial usmiech na koncu?:) i pytanie o mozg?:) osobiscie ubawilo mnie cale pytanie i oburzenie Nikity, ze jak to mozna takie prochno tknac;) Wole madrych:) Zle mnei odczytujesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: 45!!! 15.03.11, 11:43 moonogamistka napisała: > Zle mnei odczytujesz :) No patrz goopia męska ci... ze mnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: 45!!! 15.03.11, 11:47 Aj:) obrywam, nie do konca wiedzac za co :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: 45!!! 15.03.11, 11:52 moonogamistka napisała: > Aj:) obrywam, nie do konca wiedzac za co :) kto Cie bije? Dawaj mi go tutaj! Ja mu pokażę! Kak on śmie! Starszą Panią...Wstydziłby sie... Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: 45!!! 15.03.11, 11:55 doobra mam kurs samoobrony za soba, taki wiesz dla starszych pan;) dam rade ! Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: 45!!! 15.03.11, 11:57 moonogamistka napisała: > doobra mam kurs samoobrony za soba, taki wiesz dla starszych pan;) dam rade ! no i bardzo dobrze...ale jakby coś to daj znac to załatwię sprawe po męsku z tym farfoclem...zresztą zaraz go wezmę na któtką rozmowę...to będzie pierwsze i ostatnie ostrzeżenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: 45!!! 15.03.11, 12:04 Moj Ty ryczerzu~! :D chcialam zapytac czy konia masz, bialego, ale boje sie, ze zostanie to odebrane dwuznacznie i znowu jako nekanie ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: 45!!! 15.03.11, 12:07 moonogamistka napisała: > Moj Ty ryczerzu~! :D > chcialam zapytac czy konia masz, bialego, ale boje sie, ze zostanie to odebran > e dwuznacznie i znowu jako nekanie ;)))) mam wiele koni...całą stadninę...a co chesz jakiegoś do nękania? nie wiem co na to animalsi... Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: 45!!! 15.03.11, 12:38 moonogamistka napisała: > ..a do tego sadystka;) Pass jestes bardzo szczerą i otwartą osobą :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: 45!!! 15.03.11, 12:49 moonogamistka napisała: > Nie prowokuj :) dobrze, że mnie powstrzymujesz...już Ci miałem napisać, ze jesteś pięną i inteligentą kobietą :D Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: 45!!! 15.03.11, 12:56 moonogamistka napisała: > Basta,fin,the end;) poddaje sie ;) Czy mogę zatem przejść do zaboru zdobyczy? Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: 45!!! 15.03.11, 13:00 tak myslalm, ze czyhasz na moje dobra materialne ;)))) ale zmywarke mi zostaw! Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: 45!!! 15.03.11, 13:13 moonogamistka napisała: > tak myslalm, ze czyhasz na moje dobra materialne ;)))) ale zmywarke mi zostaw! bez obaw...:) zresztą jak pewnie wiesz z historii, żeby był zabór musi byc rozbiór... Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: 45!!! 15.03.11, 13:49 moonogamistka napisała: > rozlozysz na czesci?! <panika> a co? sama mi się rozłożysz? <żachnięcie> Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: 45!!! 15.03.11, 14:30 moonogamistka napisała: > Nie smialabym zepsuc Ci zabawy;) dość tej kurtuazji...pass... Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: 45!!! 15.03.11, 11:06 nikita0166 napisała: > Ta młoda też miała mózg, wyobraź sobie:) taaa... miała..w doopie chyba Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: 45!!! 15.03.11, 11:58 Zakładam nawet, że w lepszym stanie, bo mało używany. Odpowiedz Link Zgłoś
nikita0166 Re: 45!!! 15.03.11, 11:35 eruiluvatar napisał: > Ja nie wierzę. > Nawet jeśli to jest taka "rycząca czterdziecha"? Odpowiedz Link Zgłoś
andrexx Re: 45!!! 15.03.11, 11:38 prawdopodobnie facet jest impotentem co ma sie męczyć przy młodej - gdzie mózg chce, a ciało juz nie daje rady Odpowiedz Link Zgłoś
black-sandra Re: 45!!! 15.03.11, 11:40 nikita0166 napisała: > Wierzycie, że znam faceta, który zostawił młodą dupę dla swojej rówieśniczki, 4 > 5-latki? Niesamowita historia . Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: 45!!! 15.03.11, 11:46 > > Niesamowita historia . Wręcz niebywała... niewiarygodna, nieprawdobodobna, emejzung, estoniszing, takie FM tsunami ... Odpowiedz Link Zgłoś
nikita0166 Re: 45!!! 15.03.11, 11:55 Czyli wierzycie? To fajnie, może tak się stanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: 45!!! 15.03.11, 11:59 nikita0166 napisała: > Czyli wierzycie? To fajnie, może tak się stanie:) laleczka łudu tej młodszej...regularne szpileczki w różne częsci ciała...gusłą, kąpiel w miodzie i pokrzywach...dwa telefony do macieja...i załatwione... Odpowiedz Link Zgłoś
black-sandra Re: 45!!! 15.03.11, 12:24 A mnie to sie strasznie ale tak strasznie ta historia podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: 45!!! 15.03.11, 12:30 black-sandra napisała: > A mnie to sie strasznie ale tak strasznie ta historia podoba :) Podoba mi się to, że Ci się podoba...choć nie podobna... Odpowiedz Link Zgłoś
black-sandra Re: 45!!! 15.03.11, 12:49 A mi sie podoba ze Tobie sie podoba to ze mi sie podoba choc nie podobna ........ Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: 45!!! 15.03.11, 12:53 black-sandra napisała: > A mi sie podoba ze Tobie sie podoba to ze mi sie podoba choc nie podobna ...... > .. Wygląda na to, że oboje jesteśmy bardzo szczęśliwi... Odpowiedz Link Zgłoś
black-sandra Re: 45!!! 15.03.11, 12:56 No cóż pozostaje mi tylko potwierdzic :) umiejętność rozumienia sie bez zbędnych tłumaczeń jest wielkim szczęściem :) Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka_777 Re: 45!!! 15.03.11, 12:23 A moze go ta 45-tka zmusila? Porwala, wykorzystala a teraz zwiazala by od niej nie uciekl? I on tak siedzi biedak przywiazany do kaloryfera i od czasu do czasu biedak jest wykorzystywany? Albo moze go szprycuje jakimis narkotykami, ze facet stracil wlasna wole? Okropnosci, okropnosci dzieja sie na tym swiecie.... :-) Nikita, ratuj biedaka:-) Bo jak to? Z taka stara????? Z wlasnej nieprzymuszonej woli? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: 45!!! 15.03.11, 12:28 calineczka_777 napisała: jak na takie małe niepozorne stworzonko to Ci powiem calineczka że masz fantazję ... Odpowiedz Link Zgłoś
black-sandra Re: 45!!! 15.03.11, 12:57 mariuszg2 napisał: > calineczka_777 napisała: > > jak na takie małe niepozorne stworzonko to Ci powiem calineczka że masz fantazj > ę ... > trzeba tez dodać , że wyobrażni jej tez nie brakuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
nikita0166 Re: A bo to jeden Xiaze Karol na Swiecie ? :) 15.03.11, 13:23 Zastanawiam się dlaczego nikt mnie nie pyta o wygląd obu pań. Ta starsza jest bardzo atrakcyjną kobietą, podczas kiedy młodsza ma d*** jak szafa trzydrzwiowa z przystawkami na garnitury:) Odpowiedz Link Zgłoś
black-sandra Re: A bo to jeden Xiaze Karol na Swiecie ? :) 15.03.11, 13:30 A to wygląd jest taka istotną sprawą ? Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: A bo to jeden Xiaze Karol na Swiecie ? :) 15.03.11, 13:44 dla Nikity glownie wiek;) Odpowiedz Link Zgłoś
black-sandra Re: A bo to jeden Xiaze Karol na Swiecie ? :) 15.03.11, 13:53 no teraz to juz wiek i wygląd :) Odpowiedz Link Zgłoś
nikita0166 Re: A bo to jeden Xiaze Karol na Swiecie ? :) 15.03.11, 13:56 moonogamistka napisała: > dla Nikity glownie wiek;) Skąd wiesz co jest dla mnie ważne? Czy aby przeczytałaś cały wątek? Poromansuj może jeszcze trochę z mariuszemcośtam, może będziesz mniej zgryźliwa jak trochę połechce twoje ego. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: A bo to jeden Xiaze Karol na Swiecie ? :) 15.03.11, 14:02 Nikitoileśtamlatze166 Z pewnością Moona jak zechce abym jej połechtał powie mi o tym i mam nadzieję, że nie na forum....prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
nikita0166 Re: A bo to jeden Xiaze Karol na Swiecie ? :) 15.03.11, 14:03 mariuszg2 napisał: > Nikitoileśtamlatze166 > Z pewnością Moona jak zechce abym jej połechtał powie mi o tym i mam nadzieję, > że nie na forum....prawda? Prawda:) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: A bo to jeden Xiaze Karol na Swiecie ? :) 15.03.11, 14:05 nikita0166 napisała: > mariuszg2 napisał: > > > Nikitoileśtamlatze166 > > Z pewnością Moona jak zechce abym jej połechtał powie mi o tym i mam nadz > ieję, > > że nie na forum....prawda? > > Prawda:) nnno ;) Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: A bo to jeden Xiaze Karol na Swiecie ? :) 15.03.11, 14:27 Moze wiec wrocmy do tematu watku;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nikita0166 Re: A bo to jeden Xiaze Karol na Swiecie ? :) 15.03.11, 13:53 black-sandra napisała: > A to wygląd jest taka istotną sprawą ? Nooo... Może nie najbardziej, ale jednak. Ty pewnie mając do wyboru dwóch facetów wybrałabyś tego mniej przystojnego? Przestań, nie lubię obłudy. Odpowiedz Link Zgłoś
black-sandra Re: A bo to jeden Xiaze Karol na Swiecie ? :) 15.03.11, 13:55 A skad wiedziałas ? normalnie trafiłaś w dziesiątkę - serio . Odpowiedz Link Zgłoś
nikita0166 Re: A bo to jeden Xiaze Karol na Swiecie ? :) 15.03.11, 13:58 black-sandra napisała: > A skad wiedziałas ? normalnie trafiłaś w dziesiątkę - serio . Przestań pieprzyć, bo to strasznie nieszczere. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: A bo to jeden Xiaze Karol na Swiecie ? :) 15.03.11, 14:04 > Przestań pieprzyć, bo to strasznie nieszczere. Znaczy, że udaje podczas pieprzenia? Nie no tego bym nie zniósł...Sandra jak to jest z tym u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
black-sandra Re: A bo to jeden Xiaze Karol na Swiecie ? :) 15.03.11, 14:08 Najpierw to ja bym sie musiała zastanowic czy ja sie w ogole pieprze :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: A bo to jeden Xiaze Karol na Swiecie ? :) 15.03.11, 14:20 black-sandra napisała: > Najpierw to ja bym sie musiała zastanowic czy ja sie w ogole pieprze :) :D hakhm...akh..ekhem... ja tylko pieprzę rosół...i nie udaję..... sam siebie niegdy... choć lubię sobie popieprzyc ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
black-sandra Re: A bo to jeden Xiaze Karol na Swiecie ? :) 15.03.11, 14:36 hahahahaha....:) po głębszym zastanowieniu sie stwierdzam ,że mało pieprze . Jednak mi sie zdarza i robie to jak najbardziej szczerze :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: A bo to jeden Xiaze Karol na Swiecie ? :) 15.03.11, 14:40 black-sandra napisała: > hahahahaha....:) po głębszym zastanowieniu sie stwierdzam ,że mało pieprze . Je > dnak mi sie zdarza i robie to jak najbardziej szczerze :) no tak zbyt częste pieprzenie mże doprowadzić do uyszkodzenia narządów Odpowiedz Link Zgłoś
black-sandra Re: A bo to jeden Xiaze Karol na Swiecie ? :) 15.03.11, 14:42 No jak to ze wszystkim - nadmiar zawsze szkodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: A bo to jeden Xiaze Karol na Swiecie ? :) 15.03.11, 14:23 black-sandra napisała: > Najpierw to ja bym sie musiała zastanowic czy ja sie w ogole pieprze :) A tak na marginesie...to nad czym tu się zastanawiać? :)))))) <tażam się na podłodze> Odpowiedz Link Zgłoś
black-sandra Re: A bo to jeden Xiaze Karol na Swiecie ? :) 15.03.11, 14:06 A właśnie , że szczere i wcale nie pieprze :) Ja z reguły jestem pragmatyczka , więc po co mi przystojniak , którego prędzej czy póżniej mi ktoś sprzed nosa sprzątnie ? :) Ale to jest moje zdanie i masz prawo sie z nim nie zgadzac , tak samo jak ja mam prawo miec Twoje zdanie w dupie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: A bo to jeden Xiaze Karol na Swiecie ? :) 15.03.11, 14:16 > więc po co mi przystojniak , którego prędzej czy póżniej mi ktoś sprzed nosa s > przątnie ? :) O! przepraszam...jako mężczyzna (może nie najprzystojniejszy) pragnę zaprotestowac stanowczo przeciwko instrumentalnemu traktowaniu mężczyzny szeroko rozumianego...(nienajprzystojniejszego)...Nikt nie może go sobie od tak sprątnąc sprzed czyjegokolwiek nosa bez jego zgody, wiedzy i woli... tak samo jak nikt nie może go sobie ot tak podstawić pod swój własny nos bez uprzedniego pytania go o zdanie...poza tym jest to wysoce nieestetyczne przebywanie pod nosem... PS kurcze musze sobie włosy wyciąć z nosa...baby mi się tam uwiesiły Odpowiedz Link Zgłoś
black-sandra Re: A bo to jeden Xiaze Karol na Swiecie ? :) 15.03.11, 14:38 A tam :) możesz sobie protestowac ile chcesz ale nic na to nie poradzisz , że to właśnie kobieta sobie wybiera faceta i jak sobie go juz wybierze to na pewno nie bedzie on traktowany in strumentalnie :) instrumentalnie to ja bym mogła potraktować tego przystojniaka - o ile by mi sie chciało :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: A bo to jeden Xiaze Karol na Swiecie ? :) 15.03.11, 14:42 Mimo wszystko veto! Liberum Veto! Odpowiedz Link Zgłoś
black-sandra Re: A bo to jeden Xiaze Karol na Swiecie ? :) 15.03.11, 14:43 mariuszg2 napisał: > Mimo wszystko veto! Liberum Veto! Masz oczywiscie do tego prawo :) Odpowiedz Link Zgłoś
nikita0166 Re: A bo to jeden Xiaze Karol na Swiecie ? :) 15.03.11, 14:23 black-sandra napisała: > A właśnie , że szczere i wcale nie pieprze :) Ja z reguły jestem pragmatyczka , > więc po co mi przystojniak , którego prędzej czy póżniej mi ktoś sprzed nosa s > przątnie ? :) > Ale to jest moje zdanie i masz prawo sie z nim nie zgadzac , tak samo jak ja ma > m prawo miec Twoje zdanie w dupie :) I vice versa:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: 45!!! 15.03.11, 14:26 nekrofilska dusza zwyciężyła, chyba że to tęsknota za mamusią? Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: 45!!! 15.03.11, 14:34 Ty tez idioto bedziesz kiedys mial 45 i nie wiem czy mloda doopy tak beda cie wtedy jaraly jak rowne w wieku partnerki ?? Bedziesz mial obawy czy ci zawsze stanie czy tamloda d... cie nie wykonczy swoimi mozliwosciami. Tak, ze kolego zawsze jak otworzysz dziob to pomysl troche. Odpowiedz Link Zgłoś
nikita0166 Re: 45!!! 15.03.11, 14:37 jack20 napisał: > Ty tez idioto bedziesz kiedys mial 45 i nie wiem czy mloda doopy tak beda cie w > tedy jaraly jak rowne w wieku partnerki ?? Bedziesz mial obawy czy ci zawsze st > anie czy tamloda d... cie nie wykonczy swoimi mozliwosciami. Tak, ze kolego zaw > sze jak otworzysz dziob to pomysl troche. ???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: 45!!! 15.03.11, 14:44 Przypuszczam, ze to bylo do s.romeczka;) Ale zalozenie bledne:) To starsze kobiety sa bardziej wymagajace:) smarkule zbajerujesz byle czym;) Najwyzej uda orgazm :D Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: 45!!! 15.03.11, 14:49 a dlaczego tak przypuszczasz? uważam że starsze są bardziej zdesperowane i to je zbajerujesz byle czym Odpowiedz Link Zgłoś
nikita0166 Re: 45!!! 15.03.11, 14:49 moonogamistka napisała: > Przypuszczam, ze to bylo do s.romeczka;) To nie zmienia faktu, że poziom dyskusji rośnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: 45!!! 15.03.11, 15:54 nikita0166 napisała: > Wierzycie, że znam faceta, który zostawił młodą dupę dla swojej rówieśniczki, 45-latki? Ja nie wierzę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_mysia Re: 45!!! 15.03.11, 20:15 nie znam takiego przypadku ... ale czemu nie =O Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: 45!!! 15.03.11, 20:20 Wazne zeby wszyscy byli szczesliwi;) Ale czy to mozliwe? Juz lakne tych dobrych opowiesci:) Odpowiedz Link Zgłoś