Dodaj do ulubionych

gadżety reklamowe

05.08.11, 11:01
Witam, chciałem zapytać, czy ktokolwiek kupował kiedyś gadżety reklamowe w sklepie internetowym supergadzetyreklamowe.pl ? Na ich stronie widzę, że ceny mają całkiem dobre, natomiast nie mogę zweryfikować jakości, bo sprzedają tylko dla osób posiadających działalność gospodarczą. Ktokolwiek coś wie na ten temat?

Dziękuję za odpowiedź,
pozdrawiam Łukasz
Obserwuj wątek
    • Gość: tomek Re: Gadżety Reklamowe.. Tutaj.. IP: *.xdsl.centertel.pl 28.09.11, 17:24
      Kulki Magnetyczne Newtona!
      Gadżet dla każdego szanującego się posiadacza biurka i nie tylko!

idealnie nadaje sie jako gadżet reklamowy..
      szczególnie i wyjątkowo wygląda z nadrukiem logo danej firmy..

• qr-ka Re: Gadżety Reklamowe.. Tutaj.. 02.10.13, 14:18
        Bardzo skutecznym gadżetem są www.kalendarze.net.pl/?2/Kalendarze-biurkowe z indywidualnym nadrukiem Klienta. Grunt by decydować się na nie w połowie roku to można zyskać duże rabaty.
        • qr-ka Re: Gadżety Reklamowe.. Tutaj.. 02.10.13, 14:20
          Bardzo skutecznym gadżetem są takie kalendarze z indywidualnym nadrukiem Klienta. Grunt by decydować się na nie w połowie roku to można zyskać duże rabaty.
      • niuspejper Re: Gadżety Reklamowe.. Tutaj.. 01.10.14, 09:32
        Najlepsze i najciekawsze gadżety reklamowe tutaj: www.vinnst.com/pl/
      • lilis2 Re: Gadżety Reklamowe.. Tutaj.. 17.10.14, 12:21
        Ja ogarnąłem sobie wielki magnes na ścianę i mam ładny obrazek i tablice z karteczkami. Wygodniejsze niż ta korkowa bo nie ma okruchów ;]
        lam.com.pl/oferta/gadzety-magnetyczne/magnesy-reklamowe
    • helowbora Re: gadżety reklamowe 09.11.13, 10:43
      Zajrzyj także na Technogadzet.pl tam znajdziesz masę fajnych gadżetów na różne okazje.
      • Gość: yamayka Re: gadżety reklamowe IP: *.cm-6-7c.dynamic.ziggo.nl 13.06.14, 07:27
        Duży wybór rozmaitych gadżetów reklamowych mają też tutaj: Initi. Roll-up'y, ścianki, potykacze, banery, koszulki, torby, pendrive'y, parasolki, do tego wszelkiego rodzaju druk (ulotki, broszury, plakaty, teczki, wizytówki), tak więc jest w czym wybierać.
    • Gość: canvas Re: gadżety reklamowe IP: *.szczecin.mm.pl 01.07.14, 15:17
      ciekawą ofertę gadżetów znalazłem w innym miejscu, w takim sklepie reklamowym, szukałem namiotów reklamowych i widziałem ze mają szeroki wybór innych rzeczy, wiec mozesz sprwdzic
      • Gość: proromek Re: gadżety reklamowe IP: *.rev.netart.pl 07.09.14, 15:54
        dokładnie i nie trzeba mieć działalności gospodarczej, żeby kupić...
      • black_noah Re: gadżety reklamowe 10.03.15, 13:25
        znajoma coś kupowała w tym sklepie i była zadowolona
    • thejehmes Re: gadżety reklamowe 02.07.14, 06:49
      Skoro to tylko dla osób posiadających działalność gospodarczą, to słabo...
    • Gość: ola Re: gadżety reklamowe IP: *.dynamic.chello.pl 31.07.14, 17:36
      jeśli ktoś poszukuje najprostszego gadżetu typu długopisy to polecam www.penmarket.pl
      zamawiam u nich jak potrzeba jest. Np dla klientów jako gifty.
      Poza tym zawsze na czas byli więc mają plusa
    • Gość: karol Re: gadżety reklamowe IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.08.14, 12:45
      gadżety reklamowe blog:
      www.gadzety-reklamowe-blog.pl
    • Gość: mariusz Re: gadżety reklamowe IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.08.14, 14:34
      Ja gadżety reklamowe tj. np. kalendarze, teczki, naklejki, wizytówki drukuję wolałem zlecić drukarni www.elfax.pl/ i nie narzekam, klientom bardzo podoba się taka forma promocji, bo pytali mnie już gdzie można sobie zorbić takie fajne naklejki.
    • Gość: Przemek Re: gadżety reklamowe IP: *.dynamic.mm.pl 01.09.14, 01:45
      Ktoś tu polecił ofertę strony gadzety-reklamowe.com, naprawdę wielkie dzięki! :) Super strona, jutro składam zamówienie
      • gorazlota2 Re: gadżety reklamowe 09.09.14, 12:28
        Świetne i tanie gadżety dla małych ilości można zamówić na www.aida-online.pl
      • Gość: krzysztof Re: gadżety reklamowe IP: *.static.ip.netia.com.pl 22.04.15, 23:05
        Lepiej zamawiać taniej u bezpośredniego importera na www.acme.net.pl :)
    • Gość: gadżety reklamowe Re: gadżety reklamowe IP: *.play-internet.pl 02.09.14, 16:01
      W tej firmie jeszcze nic nie zamawiałam więc nie mogę nic powiedzieć. Jeśli się zdecydujesz u nich zamówić to napisz jak przebiegła realizacja itd.
      Ja od dłuższego czasu wszystkie gadżety reklamowe zamawiam w side.com.pl .
      • Gość: nick Re: gadżety reklamowe IP: *.dynamic.chello.pl 02.09.14, 19:50
        Ja zamawiałem większą ilość z penmarket.pl są ok, szybko, przystępnie, 0 komplikacji czy kłopotów, więc jak coś to można śmiało zakupić...
        • Gość: gościu Re: gadżety reklamowe IP: *.dynamic.chello.pl 08.09.14, 14:44
          brałem tam kiedyś większą ilość długopisów bo była szybka akcja reklamowa. Nie nawalili wręcz przeciwnie. :)
          pozdro
    • wjera Re: gadżety reklamowe 30.09.14, 09:24
      Kiedyś tam zamawiałem i był problem z terminem. Mam sprawdzonego dostawcę - miły kontakt, w większości darmowe projekty, niskie ceny, szybka realizacja, mają właściwie wszystkie gadżety reklamowe: activepromo.pl Dodatkowo robią coś oryginalnego, czego nie znalazłem nigdzie indziej - indywidualne poduszki reklamowe ze znakowaniem. Mam nadzieję, że pomogłem.
      Pozdrawiam,
      Wojtek
      • Gość: DariaMaria Re: gadżety reklamowe IP: *.play-internet.pl 30.09.14, 15:14
        Poduszki z nadrukiem to coś oryginalnego? Proszę was! Jeden z oryginalniejszych gadżetów jakie widziałam to była czekolada z orzechami reklamująca jedną z firm windykacyjnych.
        Sama czekolada to oczywiście żadna nowość ale po otwarciu pudełka wyjmowało się czekoladę z której część orzechów była wyskubana i zostały tylko dziury. Do czekolady był dołączony bilecik z tekstem - Skubią Cię Nierzetelni Klienci? Dopisz Ich !

Jak dla mnie pomysł genialny. Niby prosty ale spróbujcie coś takiego wymyślić !

Może, ktoś spotkał się z jakimś innym ciekawym i oryginalnym gadżetem? Tylko nie piszcie o długopisach, kalendarzach itd.
        • abihsba Re: gadżety reklamowe 03.10.14, 10:55
          Poduszki są bardzo fajnym gadżetem, co raz więcej się tego pojawia. Ja też zamówiłam ostatnio poduszki i klienci byli zadowoleni. Ale nie jakieś badziewny poliester tylko poduszka z prawdziwego zdarzenia. A zamówiłam tu: www.vinnst.com/pl/ Firma rzetelna podjęła się skomplikowanemu projekcie i wykonali kawał dobrej roboty
          • Gość: DariaMaria Re: gadżety reklamowe IP: *.play-internet.pl 03.10.14, 15:33
            No proszę - i można!. Pomysł z poduszkami ciekawy i co najważniejsze nieoklepany.
            Ciekawa jestem ile taka poduszka w przybliżeniu kosztuje?

Ktoś jeszcze zamawiał , widział, słyszał o jakich oryginalnych gadżetach?
        • black_noah Re: gadżety reklamowe 12.10.14, 17:29
          haha, dobre! wiadomo, że nie do wszystkiego podpasuje, ale oryginalne
      • yasiooooo Re: gadżety reklamowe 04.10.14, 20:12
        Tu masz kalkulator poduszek: yabooo.pl/kalkulator/#/poduszki_dobrej_jakosci - to są bardziej standardowe, ale z tego co wiem są w stanie zrobić też wg indywidualnego projektu: poduszkowadolina.blogspot.com/
        • Gość: Daria Maria Re: gadżety reklamowe IP: *.play-internet.pl 29.10.14, 21:09
          Dzięki yasioooo - fajne te poduszki.

A co do całego wątku to widzę, że straszna cisza nastała:) Co z wami? Nikt nie zna żadnych innych ciekawych gadżetów? Tylko breloki i długopisy ? :p
          • Gość: mike Re: gadżety reklamowe IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.11.14, 17:54
            ja przy promocji firmy postawiłem na torby z nadrukami i drobne firmowe gadżety np. długopisy czy pomoce biurowe z logo firmy. takie drobiazgi dobrze się kojarzą. artykuły zamawiałem w przedsiębiorstwie www.ema-pol.com.pl koszty inwestycji były niewielkie,za to spora szansa dotarcia z ofertą do większej grupy klientów.
          • black_noah Re: gadżety reklamowe 10.12.14, 14:03
            mi akurat niepotrzebny, ale np. zapalniczka jako gadżet byłby ok
    • pitstopzgora Re: gadżety reklamowe 10.11.14, 18:59
      Fajna jakość za tę cenę :)
      -----------------------------------------------------
      Wypożyczalnia przyczep Zielona Góra
    • Gość: Faka Re: gadżety reklamowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.15, 16:20
      Jeżeli szukasz dobrej strony z takimi gadżetami to polecam Shan.com.pl na pewno się nie zawiedziesz.
    • julia_flash Re: gadżety reklamowe 03.02.15, 10:48
      Gadżety reklamowe to doskonały pomysł na promocję własnej osoby, firmy i oferty. Z doświadczenia wiem, że najlepiej sprawdzają się gadżety, które mają praktyczne zastosowanie. Takimi są np. pendrivy.
      Pendrive reklamowy z logo firmy, numerem telefonu czy taki o ciekawym kształcie na pewno wzbudzi zainteresowanie potencjalnego klienta. Ja wybrałam pendrivy w kształcie kart: www.flashstore.pl/pendrive/plastikowe/pendrive-fs-083-karta-usb/popular - zmieszczą się w przegródce w portfelu :)

Za powstanie moich odpowiadała firma Flashstore, którą polecam!

• usbdesign Re: gadżety reklamowe 09.02.15, 16:30
        Jak dla mnie pamięć usb w dowolnych kształtach jest numerem jeden na rynku gadżetów, można zamienić w pendrive'a dosłownie wszystko. Moja firma ostatnio zamawiała w kształcie ciężarówki ze strony www.usbdesign.pl
      • magiker Re: gadżety reklamowe 23.02.15, 09:09
        Sporo tych firm z gadżetami, też planuję wkrótce coś zamówić.
    • Gość: diego Re: gadżety reklamowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.15, 19:44
      Świetne gadżety reklamowe możecie znaleźć na www.cpdesign.pl
      • sandflower5 Re: gadżety reklamowe 03.06.15, 23:30
        Ja zapraszam na stronkę z sygnaturki, jest spory wybór i atrakcyjne ceny :)

_ _
        Długopisy i gadżety reklamowe
        • Gość: jajakamia Re: gadżety reklamowe IP: *.play-internet.pl 03.07.15, 14:48
          Zależy jakich gadzetów szukasz, ale większość znajdziesz tu: www.drukarnia-interdruk.pl/oferta.php Ich dużą zaletą jest szybkość realizacji zamówienia.
          • Gość: jakamialakaka Re: gadżety reklamowe IP: 5.174.239.* 09.07.15, 11:54
            Ja zamawiałam gadzety u nich www.fortis.net.pl/ i byłam bardzo zadowolona. Mają dobrą ofertę w przystępnej cenie.
        • sito0o Re: gadżety reklamowe 09.12.15, 07:27
          Miłe doświadczenia w zakupie gadżetów reklamowych posiadam z hurtownią sklep.bodman.com.pl.
          Towar dotarł do mnie szybko i bezproblemowo.
    • mlody825 Re: gadżety reklamowe 24.06.15, 21:57
      Najlepszym "gadżetem" jest darmowy dostęp do e-booków. Z takiego prezentu ucieszy się każdy klient. Poza tym taki upominek nie jest drogi, jeśli się wykupi abonament na stroni CzasCzytania.pl.
    • Gość: Adrian Re: gadżety reklamowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.15, 14:57
      Ja zamawiałem ale na Shan.com.pl razem z artykułami papierniczymi,więc śmiało możesz również do nich zerknąć.
    • supertasma41 Re: gadżety reklamowe 06.11.15, 16:03
      ERG-BET z siedzibą w Dąbrowie Górniczej specjalizuje się w produkcji materiałów opakowaniowych. Firma oferuje szeroką gamę opakowań z tworzyw sztucznych, m.in.: taśmy z nadrukiem, folie stretch i taśmy samoprzylepne.
      Taśmy samoprzylepne i inne gadżety: www.ergbet.com.pl/
    • deduktorek Re: gadżety reklamowe 12.12.15, 22:20
      Ja składałem niedawno całkiem spore zamówienie na pamięci przenośne USB, słuchawki oraz długopisy u tego producenta gadżetów reklamowych promotiontops.pl/ Oczywiście na wszystkim były nadrukowane firmowe znaki - głównie poprzez tampodruk lub grawerowanie (w zależności od produktu). Polecam rzucić okiem na ofertę bo jest naprawdę spora i daje duże pole do popisu dla agencji reklamowych. Oczywiście na długopisie niewiele się zmieści, ale w przypadku innych produktów dysponujemy o wiele większą powierzchnią.
    • vithque Re: gadżety reklamowe 15.01.16, 11:50
      Zawsze kupuję takie rzeczy na TANIE GADZETY PL i jeszcze nigdy się nie zawiodłam. Ceny korzystne, dobra jakość i wywiązują się terminowo z zamówień. Wybór gadżetów też jest spory.
      • martin_m86 Re: gadżety reklamowe 29.01.16, 08:53
        Ja też jestem zadowolony z Tanich Gadżetów.pl. Szybko, łatwo i przyjemnie. W razie jakichkolwiek problemów kontakt ze sklepem jest doskonały. Ceny niewygórowane.
    • alienqa Re: gadżety reklamowe 02.02.16, 11:51
      ja nie miałem styczności z tym sklepem, ale może warto zapytać o darmowe próbki? czasami firmy wysyłają
    • magda071 Re: gadżety reklamowe 15.03.16, 20:39
      A ja robiłam zakupy dla firmy w Fabryce Gadżetów. Koleżanka z biura podróży mi poleciła. Bylam zadowolna bo szef nie marudził na ceny i moje pomysły. Może ich wypróbowac.
    • 1aadamm1 Re: gadżety reklamowe 13.06.16, 09:47
      My korzystamy z usług adPharku (www.adphark.pl). Zazwyczaj zlecamy im temat i otrzymujemy trochę rozwiązań. No i ceny są też przystępne.

Pozdr
      Adam
    • earl-grey-tea Re: gadżety reklamowe 20.06.16, 14:34
      ja natomiast mogę polecić sklep z gadżetami www.gifts24.pl . Świetne ceny, a na dodatek możliwość nadruku na każdym produkcie.
    • nabitan Re: gadżety reklamowe 28.06.16, 13:05
      Nasza firma korzysta z usług sklepu artfaktoria.pl i jak do tej pory nie mieliśmy żadnych kłopotów, zawsze terminowo, szybko i bez problemów realizowali nasze zlecenia.
      • maria_kowalska99 Re: gadżety reklamowe 11.07.16, 17:10
        Jak widac wykonawców jest wiele. Ja też mogłabym napisać o firmie reklamowej gufi na www.gufi.com.pl Agencja robiła reklamę w sandomierzu, krakowie a teraz robi w katowicach. Terminowo i to jest dla nas bardzo ważne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka