Gość: włodek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 12:55 Może ktoś zechce podzielić się doświadczeniem w utrzymywaniu żony w niewiedzy prze tą drugą... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: żona Re: trójkąt małżeński IP: *.torun.mm.pl 20.05.04, 13:40 a męża jak utrzymać w niewiedzy przed tym drugim???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin lat33 Re: trójkąt małżeński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.04, 20:50 włodziu,utrzymuje tak żone od 3 lat dla mnie jest fajnie,dlaniej chyba też bo żyje na nieświadomce a co będzie kiedy się dobie,wole nie myśleć-żyję chwila,jutro może mnie nie być! Odpowiedz Link Zgłoś
diablica_28 Re: trójkąt małżeński 20.05.04, 21:03 Gość portalu: marcin lat33 napisał(a): "włodziu,utrzymuje tak żone od 3 lat dla mnie jest fajnie,dlaniej chyba też bo żyje na nieświadomce a co będzie kiedy się dobie,wole nie myśleć-żyję chwila,jutro może mnie nie być!" Zgadzam sie z Marcinem !!! Jutro moze nas nie być, wic należy przezyć dzień tak jakby miał byc naszym ostatnim - w pełni!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlodek Re: trójkąt małżeński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 09:40 Do Marcina - także utrzymuję żonę w nieświadomości ponad 3lata, no może coś tam podejrzewa. I chce ten stan rzeczy utrzymać, z tym że koncept już mi się kończy na wymyślanie alibi gdzie jestem, gdzie byłem, itd.Nie ma już kto uwiarygodniać moich zmyśleń. Jak sobie z tym radzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Róg Re: trójkąt małżeński IP: 80.51.253.* 21.05.04, 08:31 Włodzu puknij sie w głowę z tym trójkątem. Skąd wiesz czy twoja żona nie jest w trójkącie z kimś innym. Ty jestes ślepy czy co!Dlaczego ona według ciebie nic nie widzi ,bo ona ma faceta na boku a ty wielkie rogi Hłe hłe.Wyrazy współczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin lat33 Re: trójkąt małżeński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 09:55 Włodziu praca mi na to pozwala.pozdr.wytrwałości życze.Diablicę 28 pozdrawiam również Odpowiedz Link Zgłoś
kohinor Re: trójkąt małżeński 21.05.04, 10:56 Gość portalu: włodek napisał(a): > Może ktoś zechce podzielić się doświadczeniem w utrzymywaniu żony w niewiedzy > prze tą drugą... Wlodziu, trzba naprawde uwazac. 1. Nie mozesz NAGLE zmienic imidzu: lepsze ciuchy, starannie wygolony, pachnacy, zadbany itp. To takie naiwne i proste do rozgryzienia.... 2. Nie mozesz zonie poswiecac ani mnie ani wiecej czasu niz wczesniej. I zadnych do holery kwiatow bez okazji! 3. Zadnego wzdychania, zadnych maslanych oczu, zadne zamyslanie sie bez powodu 4. Musisz uwazac na perfumy tej drugiej. Nie mozesz nimi przesiaknac. Zwracaj tez uwage na jej wlosy - lubia zostawac na ubraniu. Niektore sie maluja do calowania (!) - patrz czy nie masz gdzies szminki 5. Wyrob sobie nawyk kasowania SMS i maili natychmiast po przeczytaniu 6. Jak sie z nia spotykasz, musisz miec przygotowany grunt: - umowic sie (wymyslic) wczesniej historyjke, co w tym czasie robiles (zeby nie myslec o tym w ostatniej chwili) - znalezc uzasadnienie co TAM robiles, z KIM i DLACZEGO 7. Zadnego pokazywania sie „za raczke” , przytulania, calowania, pieszczot chocby w dloni w otwartym terenie. Nawet w najdzikszym parku, lesie, samochodzie, nawet w nocy w innm miescie mozesz sie natknac na znajomego/znajoma!!!!!!! 8. Uwazaj z prezerwatywami. Niech nosi je ona, a utylizacja (po uzyciu) zajmij sie NATYCHMIAST 9. Umowcie sie, kiedy (gdzina, pora, dzien) bedziecie do siebie dzwonic/esemesowac. Zadnych niespodzianek. 10. Nie zaniedbuj zony, kochaj ja, kochaj sie z nia, dopieszczaj dzieci. Dupeczka na boku szybko Ci sie znudzi, zrozumiesz ze ruchanko swiezego mieska to bezsens i niebezpieczna zabawa, a cizia (najczesciej mlodsza) jest interesowna i poluje tylko na Twoj szmal/pozycje, dojdzie do Ciebie jakim jestes palantem i wrocisz z powdwinietym ogonem do RODZINY, ktora do kurwy nedzy jest najwazniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: trójkąt małżeński IP: *.wios.bialystok.pl 21.05.04, 11:24 Kohinor! Jak to wróci na łono rodziny? Ja na miejscu tej żony bym go wykopała na zbity pysk!Wtedy już nie będzie się martwił i przeżywał co wymyślić żonie i jak ją zbajerować!A jak kochanka go oleje (bo już nie będzie taki atrakcyjny - wolny i wywalony przez żonę )to wtedy niech doceni rodzinę i wyląduje pod mostem!Wtedy dopiero będzie mu do śmiechu! Odpowiedz Link Zgłoś
kohinor Re: trójkąt małżeński 21.05.04, 11:42 Gość portalu: AGA napisał(a): > Kohinor! Jak to wróci na łono rodziny? Ja na miejscu tej żony... (ble, ble, ble) Aga - nie mowimy o zonie. Spojz na tytul postu. Chodzi o sposoby. Wiec mu powiedzialem. A to, ze masz racje, to inna sprawa. Nie na ten post. Nie rozumiesz? Zaloz se swojego posta, tam pomstuj na niewiernych mezow. To jest post NA INNY temat, nie o tym, co zdradzona zona zrobic powinna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: trójkąt małżeński IP: *.wios.bialystok.pl 21.05.04, 11:58 NIe będę zakładała nowych postów i pomstowała na niewiernych mężów,bo po co.Facet , który zdradza jest dla mnie skończony i nie ma o czm mówić.A być jeszcze tak beszczelnym, żeby wypytywać jak ukrć romans?Jak nie umie ukryć to nie się ożeni ze swoją kochanką, przez tyle lat była jego szczęściem, po co marnować się przy żonie.Nie myśl tylko ,że byłam kiedyś zdradzona i dlatego mam takie zdanie na ten temat,nie - brzydzę się takimi facetami i kobietami zdradzającymi mężów też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: włodek Re: trójkąt małżeński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 12:16 Kohinor, Ty mądry facet jesteś. Chyba ten problem masz za sobą... na tę chwilę. Moja "moralność chomika" ,droga AGO, czekam na Twoje bardziej konstruktywne rady. Co chciałabyś usłyszeć, żeby pozostać w błogosławieństwie niewiedzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: trójkąt małżeński IP: *.wios.bialystok.pl 21.05.04, 13:19 Nic.Nie rozumiem o jakie rady mnie pytasz?Jakiej niewiedzy?Czy chciałbyś, żebym się postawiła na miejscu Twojej żony i teoretycznie - co chciałabym usłszeć żeby pozostać w niewiedzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: trójkąt małżeński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 13:35 włodku myślę ze kohinor ma rację ale istnieje tylko jeszcze jedno ale... a mianowicie - często nawet zdarza się ze jednak mezowie/zony odchodzą do tego drugiej/drugiego i często jednak te związki okazują się byc normalne i szczesliwe oczywiscie wtedy gdy milosc z zwiazku malzenskim juz nie istnieje albo nie istniala nigdy zas w tym przypadku wydaje sie ze kochasz zonę? tak? jeszcze odpowiadajac na twoje pytanie - jezeli bedziesz sie zachowywał dokladnie tak w stosunku do zony jak sie zachowywales do tej pory (bez romansu) ona nie powinna niczego podejrzewac i nie bedzie sie miala nad czym zastanawiac bo twoje zachowanie bedzie wlasnie caly czas takie samo pytanie tylko czy moze tak byc? bo jezeli sie zakochasz w tej drugiej to automatycznie nawet nieswiadomie mozesz zmienic swoj stosunek do zony inaczej jezeli to jest tylko seks druga rzecz - to ta druga kobieta - jezeli ona zgodzi sie na takie zachowanie z twojej strony jak opisuje kohinor to znaczy ze jej na tobie nie zalezy a zalezy tylko na seksie z tobą - wiec jezeli tobie tez zalezy tylko na seksie z nią to nie ma sprawy:))))) ale jezeli tobie zacznie zalezec na czyms wiecej z jej strony (na zasadzie tego ze dla faceta to co coraz bardziej go olewa jest coraz bardziej pociągające? to co wtedy???? ta granica jest czasami bardzo cienka i trudną ją kontrolowac moje pytanie zas do ciebie - to prosba o szczerą odpowiedź - będę wdzięczna za nią dlaczego chcesz być, spac i poswiecac czas innej kobiecie skoro masz zonę ktorą kochasz i rodzine na ktorej ci zalezy???? to pytanie pierwsze i oczekuje szczerej odpowiedzi (nie tego co kazdy moze mi tu napisac domniemujac ) a dwa - czy jestes w stanie - kobiecie ktorą kochasz czyli swojej zonie ściemniac w zywe oczy???? i czy ta "gra" jest tego warta???? oraz trzecie pytanie: "jakbys sie czuł i poczuł po fakcie gdybyś się dowiedział że to ty jestes na miejscu swojej zony a ona postępuję w taki sposób jak ty chcesz postąpić??? tylko szczerze (i nie mow ze ona by tak nie zrobila itd itp. bo mozesz sie zdziwic i to bardzo, czego oczywiscie ci nie zyczę) czekam na twoją odpowiedź pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roxi Re: trójkąt małżeński IP: 5.5R3D* / 198.54.202.* 21.05.04, 14:19 Wlodzi uwazaj szczesliwe chwile jak motyle,a ja osobiscie uwielbiam rozwalac takie malzenstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: trójkąt małżeński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 14:39 roxi a jak juz rozwalisz to co?:) olewasz faceta? Odpowiedz Link Zgłoś