sloggi 04.10.05, 19:14 spinki do mankietów? Kupiłem koszulę, ale nie mam spinek, a ceny mnie powaliły. Może ktos ma na dnie szuflady i nie potrzebuje? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcin_33 Re: Poszukuję... 11.12.05, 18:23 widzialem jakis czas temu na Allegro calkiem ladniutkie a i cena przystepna, cos ok. 40 PLN _______________________________________________________ spieprzaj dziadu Odpowiedz Link
marcin_33 Re: Poszukuję... 11.12.05, 18:31 jezeli moge Ci cos zasugerowac, to sprawdz ten link www.allegro.pl/show_item.php?item=75086488 pozdrawiam _______________________________________________________ spieprzaj dziadu Odpowiedz Link
matt.j Re: Poszukuję... 29.12.05, 22:41 sloggi napisał: > Dzięki, ale nie korzystam z Allegro. Sloggi, jakiś ty nienowoczesny! Ze mnie X się śmieje, że zakupy najchętniej robiłbym nie odchodząc od monitora. Poza allegro i ebay w necie jest ogrom różnych sklepów :) Odpowiedz Link
matt.j Re: Poszukuję... 29.12.05, 22:59 Ja też, dlatego uważam, że nie wszystko można przez net kupić. Ale i tak sporo rzeczy (nie tylko ubrania) kupuje przez w sklepach internetowych. Odpowiedz Link