nfrv 16.10.11, 08:10 w sensie macie swiadome cisnienie na to. pytanie do mezczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kontestatorbg Re: chcecie miec dzieci? 16.10.11, 08:47 ja miałem na pierwsze, teraz jak ma juz 4 lata to za Chiny nikt by mnie nie zmusił żeby miec drugie Odpowiedz Link Zgłoś
facettt nie. 16.10.11, 12:50 nfrv napisała: > w sensie macie swiadome cisnienie na to. - nie mamy i nigdy nie mielismy. a i te , ktore mamy, bocian nam podrzucil, bez naszej prosby i zgody. Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: nie. 16.10.11, 21:40 > a i te , ktore mamy, bocian nam podrzucil, bez naszej prosby i zgody. Racja. Perfidne ptaszysko. Ale ja w sumie je lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek bociany chyba lubia dziurawic prezerwatywy.. :) 17.10.11, 09:32 bociany chyba lubia dziurawic prezerwatywy.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: chcecie miec dzieci? 18.10.11, 15:11 mój miał.. z resztą z opowieści za czasów kawalerskich zawsze miał wizję: żona, dwójka dzieci. No trochę mu się wizja wypaczyła w rzeczywistości, bo za drugim razem wyszła dwójka dzieci, ale może sam fakt drugiej ciąży się liczy?? ;) No w końcu na liczebność ciąży nikt wpływu nie ma :D. Niemniej realia sprawiły tylko, że ta jego wizja pojawiła się nieco wcześniej niż zamierzał. Na ogół tak się dzieje gdy np. jest problem z zajściem w ciążę, jak to było w naszym przypadku. Bardziej się tych dzieci pragnie. Odpowiedz Link Zgłoś
rach.ell Re: chcecie miec dzieci? 18.10.11, 18:05 zapytaj czy czuja cisnienie na zapladnianie, wychodzi niby na to samo ale dla wiekszosci facetow kojazy sie z przyjemnoscia a posiadanie dzieci juz nieco mniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
silna135 Re: chcecie miec dzieci? 19.10.11, 19:00 A co powiecie o seksie w ciąży? Czytałam artykuł na www.seksualnepozycje.pl/kobieta/seks-w-ciazy ale nadal mam pewne wątpliwości.... Odpowiedz Link Zgłoś
derff Re: chcecie miec dzieci? 20.10.11, 11:46 Bez dzieci życie nie ma sensu. To się rozumie zwylkle jak na dzieci jest za póżno. Wszystko inne jest mało wazne. Odpowiedz Link Zgłoś
k_1_0 Re: chcecie miec dzieci? 20.10.11, 11:57 Pewnie, że chce. Odkąd pamiętam chciałem miec dzieci, i to więcej niż dwójkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista6 Re: chcecie miec dzieci? 20.10.11, 15:47 Zawsze chciałem mieć dzieci i byłem tego świadom. Nie szukałem samicy do zapłodnienia, tylko kochanki, partnerki, powierniczki i przyjaciółki - czyli po prostu żony, a to że będzie matką naszych dzieci było dość oczywiste. No i znalazłem, mamy dwójkę dzieci i już więcej nie będzie - czasami żałuję, że tylko dwójka, chyba bym chciał mieć trójkę. Ale już nie podołam, za stary jestem.. Odpowiedz Link Zgłoś
nfrv Re: chcecie miec dzieci? 20.10.11, 16:27 tak, oj taaakk ,DDDDDDDDDDD zdycham. zdycham z zalosci, smiechu i podziwu dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: chcecie miec dzieci? 20.10.11, 20:47 Nie. Życie rodzinne zawsze mnie nudziło. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: chcecie miec dzieci? 20.10.11, 22:03 to musiałeś być wyjątkowo apatycznym dzieciakiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zolza159 Re: chcecie miec dzieci? 31.10.11, 07:52 ale to chyba zalży od wieku faceta, nieprawdaż ??? ci młodsi nie chcą raczej, chociaż zadarzają sie wyjątki, ale chyba rzadko :( Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: chcecie miec dzieci? 31.10.11, 08:15 nie wyobrazam sobie zycia bez dzieci :))) a potem wnukow:))) kto tego nie zna jest wedlug mnie bardzo ubogi w przezycia. Przegrać to nie znaczy nie mieć racji. Odpowiedz Link Zgłoś
nfrv Re: chcecie miec dzieci? 31.10.11, 09:35 well `) dla niektorych, to najwyzszy rodzaj dostepnych "przezyc" .DDD Odpowiedz Link Zgłoś
zolza159 Re: chcecie miec dzieci? 31.10.11, 10:30 ferro2 napisała: > > nie wyobrazam sobie zycia bez dzieci :))) a potem wnukow:))) kto tego nie zna j > est wedlug mnie bardzo ubogi w przezycia. > a ile masz lat ??? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: chcecie miec dzieci? 31.10.11, 10:48 tak, ale 2 warunki musiałyby być spełnione, w chwili obecnej nie są, więc nie Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: chcecie miec dzieci? 31.10.11, 12:15 Nie chcę i mam na to świadome ciśnienie. Im jestem starszy, tym większe... Odpowiedz Link Zgłoś
showmessage Re: chcecie miec dzieci? 31.10.11, 13:17 Myślę że takie ciśnienie pojawia się tylko w jednym wypadku, jeśli trafiło się na odpowiednią kobietę. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: chcecie miec dzieci? 31.10.11, 15:47 showmessage napisał: > Myślę że takie ciśnienie pojawia się tylko w jednym wypadku, jeśli trafiło się > na odpowiednią kobietę. Jak byłem młody i głupi to też tak myślałem. Teraz jestem stary i głupi i uważam, że nawet fakt spotkania naprawdę fajnej kobiety nie implikuje natychmiastowej konieczności spieprzenia sobie życia. Odpowiedz Link Zgłoś
pieciak11 Re: chcecie miec dzieci? 31.10.11, 14:05 JA chcę ale dopiero jak będe pewien że jestem w stanie zapewnić im start w życiu Odpowiedz Link Zgłoś