Dodaj do ulubionych

całowałem sie z nim

05.11.11, 17:58
pisalem na forum KOBIETA, pisze tez ttuaj
Co o tej sytuacji sądzicie??
Wczoraj przyszedł do mnie mój znajomy. Kolega. majstrowaliśmy coś przy procesorze i wtedy się do niego odwróciłem a on ni z tego ni z owego cmoknął mnie w policzek. Uśmiechnął sie przy tym.. jak dziewczyna. Tak mi sie wtedy skojarzyło. przysunęliśmy sie od siebie i doszło do pocałunku w usta. Nie wiem jak to sie stało. Jestem w szoku!! Całowaliśmy się tak z przerwami przez godzinę! potem on wyszedł, pytal cy wyjde z nmi!!!

Jestem zadeklarowanym heteroseksualnym mężczyzną. 28 lat. 3 dziewczyny na koncie. W tym 2 długie 4 letnie związki. W tej chwili wolny. nie iwme jak jest z nim, ale wydawaloo m isie, ze ok. Często rozwialiśmy o dziewczynach:p
Obserwuj wątek
    • vaude Re: całowałem sie z nim 05.11.11, 18:44
      no to jesteś biseksualny.
      tyle w temacie
      • miky_m Re: całowałem sie z nim 05.11.11, 19:37
        odewal sie do mnie dizsiaj, ale w ogoel nie nawiżal do tamtej sytuacji :P
        • tmp0001 [...] 07.11.11, 00:06
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • urko70 Re: całowałem sie z nim 05.11.11, 20:21
      Piszesz na forum mężczyzna, pytasz mężczyzn co o tym sądzą, więc odpowiadam, jak już przestało mnie mdlić to pomyślałem, że jesteś zagubiony, że masz zachwianą swoją seksualną osobowość i nie wiesz w którym kierunku się rozwiniesz.

W moim odczuciu, nie powinieneś się wiązać dopóki nie określisz się czy jesteś hetero czy homo. Ofc możesz być bi przy czym czy znajdziesz drugą połówkę akceptującą Twoje bi? No ale to już rozważania na potem.
      • niezmiennick Re: całowałem sie z nim 05.11.11, 20:41
        > masz zachwianą swoją seksualną osobowość

Nawet bardzo :

miky_m napisała:

> pisalem na forum KOBIETA, pisze tez ttuaj
        • urko70 Re: całowałem sie z nim 05.11.11, 20:46
          niezmiennick napisał:

> > masz zachwianą swoją seksualną osobowość
          >
          > Nawet bardzo :
          >
          > miky_m napisała:

No widzę właśnie:
          > > pisalem
          • niezmiennick Re: całowałem sie z nim 05.11.11, 20:49
            Mówiąc krótko - das troll :)
            • urko70 Re: całowałem sie z nim 05.11.11, 20:54
              Trollica.
              • niezmiennick Re: całowałem sie z nim 05.11.11, 21:01
                No skąd wiesz. Das to rodzajnik nieokreślony.
                • khadroma Re: całowałem sie z nim 05.11.11, 21:29
                  A caluj sie z kim chcesz. Co nas to obchodzi?
                  Co mnie to obchodzi?
                  • niezmiennick Re: całowałem sie z nim 05.11.11, 21:52
                    Kłopoty z drzewkiem?
    • spawacz.drewna Re: całowałem sie z nim 05.11.11, 21:00
      pewnie na miescie chodza sluchy ze jestes pedziem
    • mieux Re: całowałem sie z nim 05.11.11, 21:38
      Spoko, te pocałunki nie zmieniły Twojej orientacji. Jesteś mężczyzną i interesuje Cię związek z kobietą. Nie zmienia to faktu, że mężczyźni też mogą się podobać mężczyznom, podobnie jak kobiety podobają się kobietom.
      Pocałunki z facetem są dużo zdrowsze niż z kobietą, bo nie wcinasz szminek i tapety z lica :)
      Skład kosmetyków nie nadaje się do spożycia.
      Dla mnie obrzydliwe jest, kiedy staruch/a całuje w usta młodych, np. babcia wnuczka czy teściowa synową.
      Można się porzygać z wrażenia i pozostaje niesmak na całe życie. Do tego zarażają próchnicą i nie wiadomo czym jeszcze.
      • niezmiennick Re: całowałem sie z nim 05.11.11, 21:53
        No pewnie, godzinne całowanie z psem też nie uczyni z nikogo zoofila.
    • czarnaskarpetka Re: całowałem sie z nim 06.11.11, 11:12
      Niech Cię nie dziwi, że Cię pocałował...widocznie jest homo, bi....i naszła go taka ochota.
      Natomiast lepiej Ty zastanów się nad tym czemu całowałeś się z nim przez kolejną godzinę.
      • mieux człowiek się rodzi z określoną orientacją 06.11.11, 14:48
        seksualną, która może być modyfikowana przez zachowania kulturowe.
        Nie ma czegoś takiego jak 100% hetero czy 100 % homo. Właśnie dlatego przytrafiają się incydenty i historyjki, które wprawiają w zażenowanie.

Autor wątku podoba się i kobietom i mężczyznom, jest heteroseksualny i tak pozostanie.
        • niezmiennick Re: człowiek się rodzi z określoną orientacją 07.11.11, 00:16
          Autor wątku przelizał się z facetem. Nie on się podoba facetom tylko jemu podobało się lizanie z facetem. Urodził się bi.
          • mieux Re: człowiek się rodzi z określoną orientacją 07.11.11, 17:16
            Z facetem zawsze przyjemniej :)
    • allerune Re: całowałem sie z nim 07.11.11, 11:56
      myślę że jesteś skrytym gejem - fantastą, masz kobietę, ale wyobrażasz sobie że robisz różne rzeczy z kolegami. Masturbacja przestała wystarczać, teraz piszesz o tym na forum...
    • sibeliuss Re: całowałem sie z nim 07.11.11, 13:06
      szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=Wczoraj+przyszed%C5%82+do+mnie+m%C3%B3j+znajomy.+Kolega
      • sibeliuss Re: całowałem sie z nim 07.11.11, 13:06
        sibeliuss napisał:

> szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=Wczoraj+przyszed%C5%82+do+mnie+m%C3%B3j+znajomy.+Kolega

Troll.
    • lepian4 Re: całowałem sie z nim 07.11.11, 13:14
      Tutaj na forum nie znajdziesz zrozumienia. Pisz lepiej do Anii Grodzkiej. Ona doskonale ciebie zrozumie, lekarza poleci...
      • mieux Re: całowałem sie z nim 07.11.11, 17:13
        Lekarza? do czego? orientacja seksualna nie jest jednostką chorobową.
        • lepian4 Re: całowałem sie z nim 07.11.11, 17:17
          Czasem trzeba cos przyciac, cos innego dokleic... Sa tacy lekarze, ktorzy sie na tym znaja.
          • mieux Re: całowałem sie z nim 07.11.11, 17:57
            lepian4 napisał:
            > Czasem trzeba cos przyciac, cos innego dokleic

złota rączka :D
    • nfrv Re: całowałem sie z nim 07.11.11, 19:30
      i na zdrowie.)

oraz ku przyjemnosci ,))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka