Dodaj do ulubionych

pytanie do Panów

26.01.12, 12:49
mam już prawie 24 lata i jeszcze nigdy nie byłam w poważnym związku.Coraz bardziej zaczyna mnie to martwić i niepokoić.Wszystkie moje koleżanki są albo po kilku związkach,albo zaręczone,albo nawet mężatki.Ja--nie potrafię znalezć nikogo,kto by chciał być ze mną:((. Każdego roku obiecuję sobie,że wreszcie to zmienię ,i nic.Czuję się jak w jakimś cholernym dniu świstaka!Jakby czas stanął w miejscu,tylko wiek galopuje z prędkością światła.Czy już zawsze tak będzie?CO myślicie? Czy mam jeszcze szansę,aby poznać kogoś?
Obserwuj wątek
    • cheyenne20 Re: pytanie do Panów 26.01.12, 13:29
      A masz już w domu lustro ?
    • dangerous.mistress Re: pytanie do Panów 26.01.12, 14:13
      W jakim senie obiecujesz sobie zmianę? Z charakteru jesteś zołzą? :) Czy mówisz o wyglądzie.
    • sibeliuss Re: pytanie do Panów 26.01.12, 15:25
      feres napisała:

> Czy już zawsze tak będzie?

Raczej tak.

> CO myślicie?

A nad czym tu rozmyślać, niestety się zestarzałaś.

> Czy mam jeszcze szansę,aby poznać kogoś?

Siedząc w domu i dumając - wątpię.
    • aroden moze tak, moze nie ? 26.01.12, 17:17
      feres napisała:
      Każdego roku obiecuję sobie,że wreszcie to zmienię i nic.

- I nic nie robisz ? typu wyjscia do ludzi, czy robisz a - ale to nic nie daje ?

Nie wyjasnilas tego. Wyjasnij.

Czy już zawsze tak będzie?CO myślicie? Czy mam jeszcze szansę, aby poznać kogoś?

A dlaczego mialabys nie miec, jezeli nie jestes kulawa i garbata.
      Szanse sa zawsze, zalezne zarowno od naszej dzialanosci, jak i od przypadku.

To przeciez oczywiste, wiec nie chwytam pytania.
      • feres Re: moze tak, moze nie ? 26.01.12, 17:49
        no cóz,nie spodziewałam się komentarzy na poziomie onetu.....
        • aroden Re: moze tak, moze nie ? 26.01.12, 17:55
          feres napisała:
          no cóz,nie spodziewałam się komentarzy na poziomie onetu.....

no to przy okazji i ja tez Cie "wykorzystam" :)

napisz 2 slowa jest ten Onet, bo nie mam czasu , by tam zagladac...

bye.
        • dangerous.mistress Re: moze tak, moze nie ? 26.01.12, 19:07
          A czego się spodziewałaś, przecież to istna Loża Szyderców :)
    • liq88 Re: pytanie do Panów 26.01.12, 19:23
      za mało napisałaś byśmy mogli to ocenić stąd z Ciebie kpią. Napisz jakie masz zainteresowania, wygląd, poglądy, pasje, prace. Jedyne co wiemy to wiek. A najlepiej załóż konto na jakiś portalu randkowym
      • pol_krzaka Re: pytanie do Panów 27.01.12, 08:11
        > zainteresowania, wygląd, poglądy, prace

Na początek w zupełności wystarczy zdjęcie.
    • mariuszg2 Re: pytanie do Panów 26.01.12, 20:00
      Mam wiecej lat niz Ty i wiem co to powazny zwiazek co zaczyna mnie martwic i niepokic.
      Moi koledzy tez wiedza. Nie potrafie znaleźdź sposobu aby sie od tego uwolnic.
      "Każdego roku obiecuję sobie,że wreszcie to zmienię i nic. Czuję się jak w jakimś cholernym dniu świstaka!Jakby czas stanął w miejscu,tylko wiek galopuje z prędkością światła.Czy już zawsze tak będzie?"CO myślisz? Czy mam jeszcze szansę?
    • lolcia-olcia Re: pytanie do Panów 26.01.12, 20:07
      nic nie tracisz
      • mariuszg2 Re: pytanie do Panów 26.01.12, 21:12
        wszyscy faceci sa tacy sami...mysla tylko o jednym...

choc olenka przytule cie...mnie tez jest źle ;(
        • facettt klamstwo ! 26.01.12, 22:20
          mariuszg2 napisał:
          > wszyscy faceci sa tacy sami... mysla tylko o jednym...

Klamstwo !

ja mysle jeszcze o tym:
          savvima.com/2010/11/02/kosher-companies-start-using-celebrity-endorsements/
          • mariuszg2 Re: klamstwo ! 27.01.12, 00:09
            kilka minut po polnocy czuje sie mistycznie.... w Polszcze byla kiedys a moze i jest nadal w sprzedazy kosher vodka.... a propos.... oszusci!... moja ulubiona z podlaskiego polmosu obnizyla rejting na etykietce z 40 na 38 czyli jakby nie patrzec o 2 pkt procentowe pozostawiajac cene na niezmienionym poziomie....cholerna EU i jej przepisy pod dyktat Germanii...Tyle wiekow po sasiedzku i nie dociera ze nad wisla jest wyzszy rating...
            • lolcia-olcia Re: klamstwo ! 27.01.12, 07:25
              choć Mariuszku przytulę cie...mnie tez jest źle bo muszę iść do pracy :-(
              • mariuszg2 Re: klamstwo ! 27.01.12, 08:12
                poczekam na Ciebie w lozku zeby nie wystyglo jak wrocisz :)
                • lolcia-olcia Re: klamstwo ! 27.01.12, 19:46
                  grzejesz bo już ci jezdem nazad ;-)
                  • mariuszg2 Re: klamstwo ! 27.01.12, 21:41
                    co tak dlugo? nie moglem sie doczekac...musisz mi to wynagrodzic :)
                    • lolcia-olcia Re: klamstwo ! 27.01.12, 22:17
                      to zostaw w końcu komputer i chodź tu do mnie szybciutko ! :-)
                      • mariuszg2 Re: klamstwo ! 28.01.12, 04:17

juz pendze
                        • maly.jasio Re: klamstwo ! 28.01.12, 07:21
                          mariuszg2 napisał:
                          juz pendze

gdzie pendzisz - na strychu, czy w piwnicy ?
                          • mariuszg2 Re: klamstwo ! 28.01.12, 15:44
                            tak zeby olcia nie widziala ;)
                            • lolcia-olcia Re: klamstwo ! 29.01.12, 20:39
                              a może ja lubię ? hę ? :-)
                              • mariuszg2 Re: klamstwo ! 29.01.12, 21:35
                                to co? postawisz mi?

Jasio wpadnie ze znajomą i będzie małe party ;)
                                • lolcia-olcia Re: klamstwo ! 29.01.12, 21:48
                                  hahaha zależy co mam postawić ;-)
                                  • mariuszg2 Re: klamstwo ! 29.01.12, 22:03
                                    A co za różnica...cokolwiek mi postawisz to bedzie fajnie...
                                    • lolcia-olcia Re: klamstwo ! 29.01.12, 22:07
                                      o i jasiek wpadnie z lalką to się pobawimy razem :-)
                                      • mariuszg2 Janek wpadniesz? 29.01.12, 22:12
                                        posłingujemy :0)
                                        • lolcia-olcia Re: Janek wpadniesz? 29.01.12, 22:13
                                          to nie będziemy pić ? łeeeee
                                          • mariuszg2 Re: Janek wpadniesz? 29.01.12, 22:30
                                            najpierw bedziemy pendzic...gonic...poniesie nas..... jak sie zmeczymy to zaczniemy pic...i potem aborot...w kołowrot...hej...
                                            • lolcia-olcia Re: Janek wpadniesz? 29.01.12, 22:39
                                              ok to może konkretnie ustalmy czas i miejsce, zimno się zrobiło szkoda tracić czasu
                                              • mariuszg2 Re: Janek wpadniesz? 29.01.12, 22:42

no ja jestem w Tibilisi teraz....taka jedna miala ze mna leciec...rodzine zakladac ale wymiekla... a mialem bilet w jedna strone..
                                                • lolcia-olcia Re: Janek wpadniesz? 29.01.12, 22:45
                                                  która to taka? bosz ze babami... kiepski biznes
                                                  • mariuszg2 Re: Janek wpadniesz? 30.01.12, 08:05
                                                    no nie moge Ci powiedziec....wciaz ja kocham choc me serce krwawi...
                                                  • lolcia-olcia Re: Janek wpadniesz? 30.01.12, 19:16
                                                    więc zapamiętaj kobiety to zuo !!!
                                                  • mariuszg2 Re: Janek wpadniesz? 30.01.12, 19:55
                                                    Olcia nie zaczynaj znowu...juz dobrze... jakis niedobry pan skrzywdzil i olcia sie meczy niepotrzebnie....daj spokoj... pewnie ze kobiety to zlo ale za to jakie piękne...ja zly i brzydki pancio ci to mowia..:*
                                                  • lolcia-olcia Re: Janek wpadniesz? 30.01.12, 20:02
                                                    fenks z wrażenia chyba dzisiaj nie zasnę !!!
                                                  • mariuszg2 Re: Janek wpadniesz? 30.01.12, 20:39

zatem w zwiewnej haleczce wyjdź na balkon, spojrz w gwaizdy i mrożne oblicze ksiezyca i wsluchaj sie w szum miasta noca minus 15C...gdzie pośród pojedynczych krzyków kilerów z ciemnej bramy, zmeczonego wycia nocnego solarisa oraz jazgotliwych utyskiwań qrwy z agencji wizawis... popłynie do Cię moja kojąca kołysanka przytulanka....po czym wróć zrób sobie termofor, wrzuc kufajke i zajaraj...jutro... "do biur od nowa, do szkół od nowa i do rusztowań...warszawski dzień"
                                      • maly.jasio ja to chetnie 29.01.12, 22:17
                                        lolcia-olcia napisała:
                                        o i jasiek wpadnie z lalką to się pobawimy razem :-)

ja to chetnie. aktualnie mam w zapasie taka jedna gumowa.
                                        mnie sie sprawdzila, to i mariuszowi chetnie rzuce na pierwszy ogien.
                                        niech sie chlopak nacieszy czyms extra.
                                        • mariuszg2 Re: ja to chetnie 29.01.12, 22:29
                                          moze byc i gumowa ale musi byc dziewica...:)
                                          • maly.jasio Re: ja to chetnie 29.01.12, 22:32
                                            mariuszg2 napisał:
                                            moze byc i gumowa ale musi byc dziewica...:)

mariusz, wez nie wybrzydzaj. dziewictwo , to ona stracila ze mna, ale zrozum chlopie,
                                            zawsze musi byc kiedys ten pierwszy raz.
                                            ale porzadna jest i nikogo innego poza mna nie miala, to jak ?
                                            • mariuszg2 Re: ja to chetnie 29.01.12, 22:40
                                              może byc..rozgrzeje gume i zlepie i bedzie jak nowa...
                                            • lolcia-olcia Re: ja to chetnie 29.01.12, 22:42
                                              Zanim powiesz tak zastanów się ... czy ona standardy UE spełnia, przebadana jest, z certyfikatem jak już coś brać to jakiś konkret a jak Jaśko ją już wyeksploatował ?
                                              • maly.jasio lolcia 29.01.12, 22:48
                                                juz myslalem, ze mi pomozesz zrobic cos dla mariusza, zeby na tym party mial sie chlopak
                                                czym zajac, ale widze, ze Ty wolisz go ode mnie...

eeehhh.... te kobiety...
                                                i licz tu na nie.
                                                • lolcia-olcia Re: lolcia 29.01.12, 22:54
                                                  a kiedy będziesz w polandii ? może replay ?
                                                  • maly.jasio Re: lolcia 29.01.12, 22:59
                                                    lolcia-olcia napisała:
                                                    > a kiedy będziesz w polandii ? może replay ?

w tym roku, mam nadzieje... may be ? :)

Buenas Noches.
                                                  • lolcia-olcia Re: lolcia 29.01.12, 23:14
                                                    ok kolorowych :-)
                                                • mariuszg2 Re: lolcia 30.01.12, 12:37
                                                  Janek, Na olcie mozna liczyc ...wiesz o tym... ja kocham inną niestety...Z Olcia tylko picie i moze cos jeszcze wchodzi w gre wiec nie jestem konkurencja dla Ciebie...:)
                                                  • lolcia-olcia Re: lolcia 30.01.12, 19:18
                                                    ojejj serio serio mnie kochasz ?! ale fajnieeeeeeeee :-)
                                                  • mariuszg2 Re: lolcia 30.01.12, 19:58
                                                    Olcia weź sie w garść, bądź mężczyzna...
                                                  • lolcia-olcia Re: lolcia 30.01.12, 20:02
                                                    Tak jest Panie ! twardym trzeba być
                                                  • mariuszg2 Re: lolcia 30.01.12, 20:44
                                                    .."przeżyyyyj to raz...przeżyyyj to sam...nie zamieniaj serca w twardy głaz...." gdzie jest sromeczek?
                                    • gocha033 uwazaj :) 29.01.12, 22:08
                                      mariuszg2 napisał:

> A co za różnica...cokolwiek mi postawisz to bedzie fajnie...

uwazaj. gdy sama (Ci) sie postawi - to moze byc roznie :)
                                      • mariuszg2 Re: uwazaj :) 29.01.12, 22:11
                                        różnie? tzn poprzecznie i podłużnie? ... niech zatem sie mi stawia :)
    • nosorozecwlochaty Re: pytanie do Panów 26.01.12, 23:36
      Złościsz się że nie ma sensownych odpowiedzi ale ty tak naprawdę nic o sobie nie powiedziałaś.

Napisałaś 77 wyrazów (aż sprawdziłem w Wordzie) a wszystko da się sprowadzić do zdania "Jak myślicie, czy znajdę faceta" co da się jak widać wyrazić w 5 wyrazach?

Skąd mam wiedzieć jaki masz wygląd, charakter, intelekt, zainteresowania, wymagania wobec mężczyzny, finanse, sytuację zawodową, zdrowie, rodzinę, religię, poglądy polityczne, niekaralność i dziesiątki innych rzeczy, które mogą potencjalnie określić twoją atrakcyjność.
    • karaksul Re: pytanie do Panów 27.01.12, 10:04
      A szukasz w jaki sposób, wychodzisz w ogóle z domu, poznajesz ludzi czy czekasz na cud? A może za bardzo się starasz? Faceci nie lubią być usidlani i kiedy od razu oczekuje się od nich deklaracji związku...
      • feres Re: pytanie do Panów 27.01.12, 10:36
        Nie chcę poznawać kogoś przez internet,to upokarzające.....
        Tak,starałam się wychodzić do ludzi,na imprezy,czy po prostu w lecie dużo chodziłam po mieście.Ale nie mam coś szczęścia.......
        Ale chcialam się dowiedzieć,jak to wygląda z punktu widzenia facetów,co można robić,żeby zainteresować kogoś sobą na poważnie?
        • pol_krzaka Re: pytanie do Panów 27.01.12, 11:07
          Trudno jest przy takim podejściu kogokolwiek poznać. O ile można mieć zastrzeżenia co do klasy osób poznawanych przez internet to jednak jest to tylko sposób. Jak może być sam w sobie upokarzający? Zapewne okazanie zainteresowania komuś też nie wchodzi w grę, no bo przecież jeszcze by sobie pomyślał że jestem łatwa albo jeszcze większe nieszczęście. A już jakakolwiek własna inicjatywa to chyba byłaby hańba na kilka lat.
          • oli-vi Re: pytanie do Panów 27.01.12, 12:11
            Dziewczyno ciesz się, że masz 24 lata!!! Ja mam 10 lat więcej i bagaż doświadczeń kobiety po 60-stce. Patrząc wstecz wolałabym ani nie miec powodzenia ani nie poznać tego kogos kto zniszczył mi zycie. Teraz idąc ulicą usmiechaja sie do mnie męzczyzni, zaczepiają a ja tak ich nienawidzę, w kazdym z nich widzę męża biednej zony, zdrajcę i oszusta. Więc kochana uwierz mi lepiej mieć spokój niz dać sie omamić a potem cierpieć. Nie wiem czy w dzisiejszych czasach mozna spotkać prawdziwego mężczyznę, prawdziwego znaczy inteligentnego, który bedzie darzył szacunkiem partnerkę, będzie opoką - bo czegoz dzisiejsza prawdziwa kobieta pragnie? miłości, szacunku i wsparcia, nie pisze oczywiscie o kobietach które kierują sie wyłącznie zasobnością portfela - bo szczęścia nie zaznaja ani te kobiety ani Ci mężczyzni a w dzisiejszych czasach to chyba - niestety - wiekszość. Moja rada - nie szukaj, bo szukajac wpadasz w pułapkę ,,pierwszy lepszy" i za pózno dostrzezesz wady, ciesz sie wolnością, wejdz w świat pasji, odnajdz je w sobie, a partner ten wartościowy na pewno sie pojawi we właściwym momencie.
        • three-gun-max Re: pytanie do Panów 27.01.12, 12:37
          Chodzenie po mieście i "bywanie" nie wystarczy. Jak sama piszesz nie jesteś typem kobiety, na którą rzucają się mężczyźni więc to ty musisz wystartować do jakiegoś faceta a nie czekać na zbawienie.
          • feres Re: pytanie do Panów 27.01.12, 16:09
            No właśnie z tym jest problem,bo jestem bardzo nieśmiała.
            • yzek Re: pytanie do Panów 28.01.12, 08:58
              Nawet z takim podejściem jak obecnie masz większe szanse niż nieśmiały facet.
              forum.gazeta.pl/forum/f,16314,Dla_niesmialych_i_samotnych.html
              Y.
        • moniapoz Re: pytanie do Panów 27.01.12, 20:00
          > Nie chcę poznawać kogoś przez internet,to upokarzające.....

a co w tym upokarzającego ???? sposób dobry jak każdy inny ....może bardziej frustrujący i wymagający zaangażowania (poznajesz wiele osób i musisz filtrować zarówno na etapie korespondencji jak i spotkania w realu)

osobiście nie rozumiem Twoich dylematów - jesteś młoda, bez obciążeń.......nic tylko żyć pełna piersią :))) poza tym nie skupiaj się na szukaniu, bo to tylko pogłębi Twoją fiksację na punkcie poważnego związku...

------
          Tylko tu i teraz ja wybieram. Tylko tu i teraz jestem.
          Tylko tu i teraz całym sercem więcej szans nie będzie.
        • yzek Re: pytanie do Panów 28.01.12, 08:41
          feres napisała:
          > Nie chcę poznawać kogoś przez internet,to upokarzające.....
          www.youtube.com/watch?v=ZVSALi-R4Jo
          ...do dyskoteki.

Y.
    • liq88 Re: pytanie do Panów 30.01.12, 00:01
      moim zdaniem pani feres raczej nie ma szans nie tylko na poważny ale i na jakikolwiek związek. nasze pytania o to co sobą prezentuje olała, poznanie kogoś przez neta jest dla niej upokarzające. Prawdopodobnie należy do tych dziewczyn, które czekają na tego jedynego wspaniałego księcia z bajki, który wszystko zrobi za nie;)
    • urko70 Re: pytanie do Panów 30.01.12, 13:37
      Masz za wysokie wymagania w stosunku do tego co wiadomo, że oferujesz.

Żeby coś zmienić w swoim życiu musisz zmienić siebie, musisz być atrakcyjniejsza dla otoczenia żeby przyciągać.

Dla zbyt pochopnych spieszę wyjaśnić, że atrakcyjność to przede wszystkim to jak się człowieka zachowuje, jak porusza, mówi ORAZ jak wygląda.
    • masher Re: pytanie do Panów 30.01.12, 18:53
      co to jest 24 lata :] dojdziesz do 30tki to mozesz sie zastanawiac, dojdziesz do 40tki i olejesz teamt a bedziesz miala wiele roznych zainteresowan i te w zwiazkach beda ci zazdroscily czasu lol takze nigdy nie wiesz co ci dane bedzie i kiedy. wiec przestan sie cyrtolic bo nic z tego nie przyjdzie pozytywnego
      • feres Re: pytanie do Panów 07.02.12, 09:50
        więc nikt mi nie poradzi nic konkretnie jak można zdobyć faceta??
        • voxave Re: pytanie do Panów 08.02.12, 07:39
          Zaczaj sie z bejzbolem za rogiem---walnij w leb, a potem pielęgnuj --idealna recepta.
          • cieszyniokstela Re: pytanie do Panów 08.02.12, 11:21
            hah, świetna odpowiedź :) Taka mimoza jak zadająca to pytanie Pani, to chyba bedzie miała jedynie takie wyjście... Kobieto!!! Co my wróżki czy co? Pytasz, czy znajde, czy znajde.... a nic nie piszesz konkretnie... A kto wie czy znajdziesz, jak masz takie [podejście to gratuluję.... A najlepsza rada - nie szukaj, zajmij się czymś, rozwijaj hobby, zapisz się na jakieś kółka, zajęcia, chodzenie po mieście nic nie da, chyba, ze zarabia się pod latarnią...
    • ampolion Re: pytanie do Panów 09.02.12, 04:29
      A tutaj bywasz?
      cafe.pl/ecafe/0,0.html--
      "Ci, którzy wiedzą - nie mówią.
      Ci, ktorzy mówią - nie wiedzą"
    • lidka449 Re: pytanie do Panów 19.02.12, 21:32
      feres napisała:

> mam już prawie 24 lata i jeszcze nigdy nie byłam w poważnym związku.Coraz bardz
      > iej zaczyna mnie to martwić i niepokoić.Wszystkie moje koleżanki są albo po kil
      > ku związkach,albo zaręczone,albo nawet mężatki.Ja--nie potrafię znalezć nikogo,
      > kto by chciał być ze mną:((. Każdego roku obiecuję sobie,że wreszcie to zmienię
      > ,i nic.Czuję się jak w jakimś cholernym dniu świstaka!Jakby czas stanął w miej
      > scu,tylko wiek galopuje z prędkością światła.Czy już zawsze tak będzie?CO myśli
      > cie? Czy mam jeszcze szansę,aby poznać kogoś?
      jesli juz byla wzmianka o filmie "Dzien Swistaka"
      to zauwaz ile sie czlowiek nauczyl przez ten czas i na Ciebie przyjdzie odpowiednia
      pora nic na sile
      czasami spotkamy kogos przypadkiem zakochamy sie i jest pieknie
      w sprawach sercowych nie ma naukowego wytlumaczenie
      przychodzi kiedy chce i odchodzi niestety tez ... :)
    • six_a Re: znajdziesz 19.02.12, 21:59
      albo
      nie znajdziesz

więcej opcji nie przewidziano.
    • lled Re: pytanie do Panów 19.02.12, 22:10
      jestem wolny do trwalego zwiazku.
      • six_a Re: pytanie do Panów 19.02.12, 22:47
        proszę: człowiek-reklama
        • lled Re: pytanie do Panów 20.02.12, 00:59
          sixa a co mam innego robic jak czlowiek jest taki samotny w niedzielne wieczory? jestem gotowy skonczy z dotychczasowym stylem zycia i zmienic sie w family guy.
          • six_a Re: pytanie do Panów 20.02.12, 11:25
            jak tylko w niedzielne, to da się przeżyć;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka