Dodaj do ulubionych

dziewczyna striptizerka

26.01.12, 19:54
czy przeszkadzaloby wam Panowie gdyby wasza dziewczyna byla tancerka/striptizerka (ale nic poza tym i nie wulgarnie ) ? czy wiadomosc o tym przekreslilaby mozliwosc na staly zwiazek z taka poznana dziewczyna? czy aby byc w zwiazku z wami taka dziewczyna musialaby zrezygnowac z bycia tancerka/striptizerka? lubicie chyba popatrzec na sexi kobietki, niektorzy nawet idac z wlasna dziewczyna ogladaja sie za innymi, a czy tolerowalibyscie aby to na wasza dziewczyne sie patrzyli ? jak to jest z meskiego punktu widzenia ?
Obserwuj wątek
    • liq88 Re: dziewczyna striptizerka 26.01.12, 21:19
      tylko tancerka czy striptizerka, ale taka której nikt nie 'wymaca' to by mi nie przeszkadzało. A ,że by się patrzyli to znaczyłoby, że mają świetny gust;)
      • edytka.a Re: dziewczyna striptizerka 29.01.12, 21:50
        haha! świetny gust, bo się gapią to mają świetny gust! chłopczyku skąd ty żeś się urwał?
        gapią się bo panna wymachuje cyckami i zaraz będzie wydepilowanym kroczem świecić, taka prawda! owszem, że nikt jej nie wymaca - w czasie występu, ale po wystepie to możesz mieć tylko nadzieję na to, to ci pozostanie, i czasem nie smuć o wzajemnym zaufaniu
        panna która pokazuje wszystko co ma przed obcymi facetami też musi to lubieć, a skor oto lubi...... sami odpowiedźcie sobie dalej ;)
    • mariuszg2 Re: dziewczyna striptizerka 26.01.12, 21:59
      z pewnoscia sa tacy ktorym to nie przeszkadza a wrecz imponuje i mysle ze z pewnoscia oboje sie odnajda oraz milosc wzajemna

tyle ze striptizerki dosc szybko sie musza przekawalifikowac... i co wtedy?
      • talk_jockey Re: dziewczyna striptizerka 26.01.12, 23:47
        wiesz zawiodlesz mnie , teraz.. posmutniales o dwadziescia lat -myslalem ze maaaasz z trzydzieski kika a teraz se 60 lus... o jakim ty przekwlikiwoniu rzeczesz?
        zawsa zybka rapisto, zawsze znajdziesz slowa, nie znajdujac ich lecisz w poezje, ale co taknaprawde wypowiadajac si e o wszystkim - wszysttkim nam cgcialbys pwowiedziec - oprocz tego ze myslisz o smierci a w obliczu takiej nie chcesz sie zgnoic -
        • mariuszg2 Re: dziewczyna striptizerka 27.01.12, 00:00
          chodzi o zestawienie dwoch przeciwnstwawnych postaw i oczekiwan uzywajac w sumie tego samego jezyka...czyz to nie ironia...? nie patrz tylko na mnie ale i na autorke watku...00:00
          • talk_jockey Re: dziewczyna striptizerka 27.01.12, 14:47
            dobra dobra duszku, ja tylko belkotalem, czekalem na czternasta czterdziesci cztery , ale zachcialo mi sie odbyc podroz do wnetrza latryny
            • mariuszg2 Re: dziewczyna striptizerka 27.01.12, 16:04
              heheh hyp...pionteczek
              • kalllka Re: dziewczyna striptizerka 27.01.12, 16:13
                heh tupot mew?

mariusz, dlaczemu gdy siedzisz na lawie jestes spokojniejszy?
                • talk_jockey Re: dziewczyna striptizerka 27.01.12, 16:30
                  ja w intrenrku nie tspojojnieszu
                  moze kalllka wtbaczysz mi z łaski swojej
                  • kalllka Re: dziewczyna striptizerka 27.01.12, 16:55
                    prosze bardzo wybaczam:
                    na prawo most, na lewo mostniezla deska
                    choc protezka,,
                    bedzie z triptizera dobra prezentera ( pogody mimo szuflady niewygody)
                • mariuszg2 Re: dziewczyna striptizerka 27.01.12, 19:18
                  w tym wieku adhd szybciej meczy...
    • facettt wszystko jest mozliwe 26.01.12, 22:30
      mialem dobrego znajomego, takiego malutkiego gangstera (malutkiego - bo robil jakies drobne skoki) ale nabity pistolet zawsze przy sobie nosil.

I mial dziewczyne , ktora byla prostytutka.
      On nie byl jej zadnym alfonsem.
      Kochal ja po prostu.

Jak wiec widzisz - wszystko jest mozliwe.

Co prawda nie dzialo sie to w Polsce, tylko w litewskiej Klajpedzie.
      Widac taki portowy styl zycia :)
      • g.r.a.f.z.e.r.o Re: wszystko jest mozliwe 27.01.12, 11:07
        facettt napisał:

> mialem dobrego znajomego, takiego malutkiego gangstera (malutkiego - bo robil j
        > akies drobne skoki) ale nabity pistolet zawsze przy sobie nosil.
        >
        > I mial dziewczyne , ktora byla prostytutka.
        > On nie byl jej zadnym alfonsem.
        > Kochal ja po prostu.

Tak ale to dzieje się w specyficznej społeczności. Co wiecej, ta społeczność musibyć liczna, stabilna i mieć swoje reguły.
      • only_zolza przykład z Polski 07.02.12, 00:54
        A ja znam jednego kierownika monaru z obornik co się tak lubował w kobietach,że wziął sobie za 'dziewczynę' prostytutkę, która i tak go zdradziła w konsekwencji... Wierzył w to wielkie uczucie zresztą...
        Tylko,że on co tydzień ma inną dziewczynę więc pewnie to się nie liczy jak po pijaku też dla niego się nie liczy. ;)
        • kalllka Re: 07.02.12, 01:11
          za olza tez mozna mrowie ( przykladow znalezc) lubowania sie.
    • fuks0 Re: dziewczyna striptizerka 26.01.12, 23:33
      Znajdą się tacy co by im nie przeszkadzałoby, niektórym nawet pewnie wręcz przeciwnie, mnie natomiast by przeszkadzało.
    • qqbek Re: dziewczyna striptizerka 27.01.12, 01:08
      A dlaczego miałoby przeszkadzać?
      Skoro jest ze mną, to przecież wybrała... a pracy (i to chwilowej) do życia prywatnego nikt mieszać nie powinien, o ile praca ta w to życie się sama nie miesza (a wypadku striptizu raczej tak nie jest).
    • karaksul Re: dziewczyna striptizerka 27.01.12, 10:08
      Kurde, ciężko by było mi prosić dziewczynę, z która dopiero zaczynam znajomość, żeby rzuciła - jakby nie było - dla mnie pracę... W sumie nie wiem, czy by mi to przeszkadzało... Gdyby jej nikt nie macał, to w sumie chyba nie ;)
    • s.romeczek Re: dziewczyna striptizerka 27.01.12, 10:33
      a co znaczy - "nie wulgarnie" ? -wydepilowana?
    • a_nonima Re: dziewczyna striptizerka 27.01.12, 11:44
      Byłam kiedyś w klubie w którym tańczyły tancerki erotyczne.
      W VIProomie działy się niezłe hocki.
    • turysta_amator Re: dziewczyna striptizerka 27.01.12, 13:38
      być pewnie bym mógł, z tym że nie traktowałbym tego związku poważnie.
      Z drugiej strony związku z moją żoną też na początku poważnie nie traktowałem ;)
    • masher Re: dziewczyna striptizerka 27.01.12, 14:52
      jestem typem monogamisty, majac na kogos dozywocie mam tez na niego kwit na taki sam okres na pelna wylacznosc :] to jest az tak proste:] jej cycki sa moimi i nikomu patrzec tam nie nada bo oczeta mozna stracic
      • talk_jockey Re: dziewczyna striptizerka 27.01.12, 15:23
        chyba troche smutne
        zdrad statystyki
        masz na wylacznosc
        a hiv ma wyniki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka