masqara 13.12.12, 18:32 czy facet obecnie musi być maczo ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pollarek Re: maczo 13.12.12, 19:06 masqara napisał: > czy facet obecnie musi być maczo ? WTF jest maczo?:)) Co człowiek, to definicja. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: maczo 13.12.12, 19:06 doprecyzuj co rozumiesz przez pojecie maczo. bo ja odpowiem ze MUSI a potem sie okaze ze maczo leje swoja kobite i bedzie zonk. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: maczo 13.12.12, 19:12 a'propos maczo :D:D:D kto mi poda 10 argumentów za tym że szef dużej partii opozycyjnej nie jest wariatem???? Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: maczo 13.12.12, 19:15 wielkafuria napisał(a): > a'propos maczo :D:D:D > > kto mi poda 10 argumentów za tym że szef dużej partii opozycyjnej nie jest wari > atem???? Argumenty się skończyły, rence opadły:D Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: maczo 13.12.12, 19:28 no wez sie postaraj noooooo. bo ja to sie zastanawiałam dzisiaj czy jego mozna by np ubezwłasnowolnić bo zagraża porządkowi publicznemu np. Ale wtedy jego obrońcy musieliby podać argumenty ze jednak Jarek jest zdrowy na umyśle i ja jestem ciekawa jakie by to argumenty były :) Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: maczo 13.12.12, 20:02 wielkafuria napisał(a): > no wez sie postaraj noooooo. bo ja to sie zastanawiałam dzisiaj czy jego mozna > by np ubezwłasnowolnić bo zagraża porządkowi publicznemu np. Ale wtedy jego obr > ońcy musieliby podać argumenty ze jednak Jarek jest zdrowy na umyśle i ja jeste > m ciekawa jakie by to argumenty były :) No tak, ten pan też nie jest moim ulubieńcem:> Już mniejsza z jego higieną psychiczną, ale nie chciałabym urzeczywistnienia jego poglądów:| Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: maczo 14.12.12, 15:52 Wolicie złodzieja którym kieruje car z Kremla? Osobliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: maczo 14.12.12, 17:39 jeriomina napisała: > Wolicie złodzieja którym kieruje car z Kremla? Osobliwe. Zdecydowanie:> Jestem zagorzałą zwolenniczką liberalizmu. Moja wolność kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka. I będę o nią walczyć, do ostatniej kropli krwi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: maczo 15.12.12, 23:46 Moja wolność końc > zy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka. I będę o nią walczyć, > do ostatniej kropli krwi:)) mojej czy swojej? :P Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: maczo 16.12.12, 02:00 nie.mam.20 napisał: > mojej czy swojej? :P To zależy, kto będzie wygrywał:> Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: maczo 16.12.12, 05:52 a z wasza trojca prznajswietsza ktos wygral??? :P wlasnie Furia oswoila umilacza, aby do piatku, potem juz wszystko jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: maczo 16.12.12, 16:57 nie.mam.20 napisał: > a z wasza trojca prznajswietsza ktos wygral??? :P Nikt nie ośmielił się wystartować:DDD > wlasnie Furia oswoila umilacza, > aby do piatku, potem juz wszystko jedno. > Furia ma ostatnio misję "Oswajanie", więc tylko pogratulować sukcesów:> A co z sobotą? o.O :> Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: maczo 16.12.12, 19:08 wielkafuria napisał(a): > a to dzisiaj nie jest niedziela :/ ? Chciałabym nie mieć tej świadomości...:> Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: maczo 15.12.12, 23:44 z Kremla to raczej prezesem, ma dobre powiazania rodzinne. Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: maczo 13.12.12, 21:17 takie badziawia zostaja a moh watek wyleciał - jak to mozliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: maczo 14.12.12, 11:02 matko jaki ty jestes sfrustrowany :) wez zrob sobie dobrze to moze ci sie humor poprawi Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: maczo 14.12.12, 11:40 rb2012 napisał(a): > popieram w 100 % :D Robienie sobie dobrze na poprawę nastroju, czy fakt, że minasz przeżywa frustrację?:D Odpowiedz Link Zgłoś
rb2012 Re: maczo 14.12.12, 11:45 popieram w 100 % twoją wypowiedź w stosunku do kolegi :D Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: maczo 14.12.12, 12:46 rb2012 napisał(a): > popieram w 100 % twoją wypowiedź w stosunku do kolegi :D Moją, czy furiową?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: maczo 14.12.12, 13:03 ale się czepiasz, wiesz... wiadomo ze moją :P Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: maczo 14.12.12, 17:35 wielkafuria napisał(a): > ale się czepiasz, wiesz... > wiadomo ze moją :P Oj tam, oj tam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: maczo 14.12.12, 23:56 pewnie ze robie sobie dobrze chociaz wtedy nie mam schizy ze sie jakies choróbsko przypeta Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: maczo 15.12.12, 00:11 a ręce myjesz? bo jak nie to na pewno się coś przyplącze. Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: maczo 15.12.12, 23:43 jest przede wszystkim bezwzglednym, cynicznym politykiem populista, bez kregoslupa moralnego. Gnida polityczna. Faktycznie, traci kontakt z rzeczywistoscia, w czym pomagaja mu "pretorianie' w stylu oblesniego Hofmana czy tchorzliwego Antka. Jego sila to 25% spoleczenstwa tego pieknego kraju. Ta grupa ma tak stutecznie zabetonowane lby, ze nic nie pomoze, nawet trotyl czy inna nitrogliceryna. btw - chcesz mniej przeklinac w samochodzie? Zainstaluj kamerke rejestrujaca sytuacje przed samochodem. U mnie ilosc q ch p j wdjch spadla do jakichs 10%. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: maczo 14.12.12, 17:40 > czy facet obecnie musi być maczo ? może być leczo. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: maczo 14.12.12, 20:34 no nie mów.... naprawde nie wiesz co znaczy jak facet jest leczo???? no co ty.... Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: maczo 14.12.12, 20:48 zjadliwy, nieciężkostrawny, no sam rozumiesz, najlepszy dla żołądka, łagodny dla wątroby, niepowodujący zawałów, udarów, migreny itakdalej. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: maczo 16.12.12, 10:47 no ja tez tak uwazam, przytoczyłabym ostatnio popularne słowa minasza, aż, ale sie powstrzymam Odpowiedz Link Zgłoś
scenery Re: maczo 18.12.12, 14:01 Podobno w okresie owulacji. Poza tym okresem ma darzyć czułością i szacunkiem. Tak gdzieś pisało. Odpowiedz Link Zgłoś