wzorynatury 14.12.12, 19:09 Zapraszam do obejrzenia mojej biżuterii. Wykonuję biżuterię z prawdziwych owoców, liści, szyszek, utrwalonych szklistą żywicą (współczesne bursztyny :) ) wzorynatury.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wzorynatury Re: Pomysł na prezent 15.12.12, 14:42 Dziękuję :) cieszę się, że się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
robson.uk Re: Pomysł na prezent 04.01.13, 18:28 Mi średnio się podoba, ale ok jakis pomysł na prezent jest.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Pomysł na prezent IP: *.icpnet.pl 29.01.13, 15:15 Bardzo ciekawe :) Aż przypomniałam sobie biżuterię, którą dostałam na urodziny teraz w grudniu.... patrzcie mrjoy.pl/do/item/PERLASZM/Perla-Szczescia-i-Milosci :))) wzruszające momenty były, oj tak... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwatkiewska Re: Pomysł na prezent 29.01.13, 21:35 Ja osobiście takiego prezentu bym nie chciała! Najlepsze prezenty to takie które po pierwsze są niespodzianką. a po drugie które sa praktyczne! Odpowiedz Link Zgłoś
garmin.sklep.pl Re: Pomysł na prezent 21.11.13, 14:49 Jeżeli miałby to być prezent dla aktywnych, to może coś z urządzeń firmy Garmin. Na pieszą wycieczkę, na rower, czy do biegania www.garmin.sklep.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mmarku Re: Pomysł na prezent 30.01.13, 11:57 Prezent zależy od osoby... moim zdaniem ciekawe rzeczy są na kramikmariana.pl w zasadzie dla każdego można coś znaleźć... Tylko trzeba lubieć tak specyficzne rzeczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: Pomysł na prezent IP: *.230.89.146.rzeszow.mm.pl 26.11.13, 20:48 Widziałam ten kramik, naprawde specyficzne, zabawne prezenty z pazurem hehe A ja polecam kreatywny sklep, gdzie można zaprojektować kubek z nadrukiem według swojego pomysłu :) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzy <a href="http://www.SwiatStarodrukow.pl" target="_blank" rel="nofo 05.05.13, 18:35 Polecam. --- www.SwiatStarodrukow.pl - Tu dzieje się magia.. Odpowiedz Link Zgłoś
helowbora Re: Pomysł na prezent 28.09.13, 13:14 Pewnie byłaby również zachwycona podstawką do smartfona w kształcie eleganckiej damskiej szpilki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajko Re: Pomysł na prezent IP: *.3s.pl 15.05.13, 16:04 Ja dostałem ostatnio taką koszulkę: www.forbiker24.pl/6-jozef-pilsudski/849-marszalek.html mam urodziny 12 maja i bardzo lubię historię II RP więc trafione mega :) a i jakość koszulki niezła jak na takie ze sklepów internetowych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: Pomysł na prezent IP: 91.90.160.* 16.05.13, 15:27 Ja musze z kolei kupic prezent typowemu gadzeciarzowi. Im mocniej pokrecony prezent tym lepiej. Jakie sa wasze typy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mazopet Re: Pomysł na prezent 24.10.13, 11:41 Najlepszym prezentem będzie trymer do zarostu z naprowadzaniem laserowym. Wyświetla linie na twarzy, dzięki którym można dokładnie przystrzyc brodę. Całkiem fajny jest jeszcze kubek z grafiką zmieniającą się pod wpływem ciepła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz Re: Pomysł na prezent IP: *.internetunion.pl 20.08.13, 12:53 Bardzo ładna bizuteria. www.szczawnica.kowu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
helowbora Re: Pomysł na prezent 28.09.13, 13:13 Dla mężczyzn to koniecznie obudowa do iPhona, która ma wbudowany korkociąg oraz niewielki nożyk do otwierania poczty Odpowiedz Link Zgłoś
thadee69 Re: Pomysł na prezent 12.09.13, 12:34 ciekawe pomysly na prezent dla faceta, dla szefa, kolegi, brata, jeśli jest gadżetomaniakiem można tutaj znaleźć designedformen.pl/rozrywka/prezenty-dla-niego/ciekawe-pomysly-na-prezent-dla-gadzetomaniaka. skorzystałem wielokrotnie i naprawdę sie podobały, polecam :) a dla np. kogoś kto pali papierosy albo cygara coś z tych rzeczy: designedformen.pl/rozrywka/prezenty-dla-niego/pomysl-na-elegancki-prezent-papierosnice-zapalniczki-i-popielniczki-0 Zawsze zaglądam, gdy nie wiem co kupić i problem z głowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Pomysł na prezent IP: *.szczecin.mm.pl 24.09.13, 09:44 Na taki mały upominek to chyba najlepiej nadają się perfumy oraz książki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killer Re: Pomysł na prezent IP: 85.219.250.* 02.10.13, 11:51 www.gadgets.pl Polecam! Jestem ich klientem już od dawna. Zawsze znajdzie się coś dla każdego. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek69 Re: Pomysł na prezent IP: *.dynamic.chello.pl 16.10.13, 23:33 czemu prezenty dla faceta to zawsze musi być coś do golenia, jakbyśmy niczym innym się nie zajmowali... a może mamy jakieś hobby ciekawsze? myślistwo, strzelectwo czy coś takiego... Odpowiedz Link Zgłoś
nordelectro Re: Pomysł na prezent 24.10.13, 17:14 beattka.mom napisała: > Mój mąż lubi majsterkować, lubi jak mu się kupuje śrubokręty, klucze, całe zest > awy.... No to możesz mu kupić jakiś multitool, czyli narzędzie "wszystko w jednym". Letherman robi bardzo dobre multitoole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RajPrezentow.pl Re: Pomysł na prezent IP: 193.239.126.* 12.12.13, 11:28 Polecamy ciekawe prezenty i gadżety: RAJ PEZENTÓW PL :) Odpowiedz Link Zgłoś