GoĹÄ: dd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 12:08 ...które mogą doprowadzić kobietę do szału Ja zaczynam: 1.Podniesiona klapa w klozecie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: mania Re: 10 męskich zachowań... IP: 81.210.83.* 13.07.04, 12:14 2. puszczanie bąków i zwalanie winy na krasnoludki;) 3. siedzienie godzinami na internecie 4. frywolne komentarze w naszym towarzystwie na widok innych laski-wrrrrrrrrrrr 5. oglądanie się za innymi-totalne chamstwo! 6. robienie syfu 7. najgorsze jak facet jest pijany a ona trzeźwa zaraz znowu coś wymyślę...heheh Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dd Re: 10 męskich zachowań... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 12:19 8.Stęchłe skarpetki z zielonym nalotem za fotelem 9.Wpatrywanie się godzinami w telewizję(mecze,mecze,mecze) 10.Nazywanie cię imieniem byłej Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mania Re: 10 męskich zachowań... IP: 81.210.83.* 13.07.04, 12:29 aaaa!!!;) 10.maskowanie jednego pryszczka który wsykoczył mu tuż przed imprezą o kurcze! już jest 10;) eh, jedziem dalej;) 11. szykowanie się do wyjścia zajmuje mu więcej czasu jak kobiecie 12. dłubanie w nosie 13. drapanie się ostentacyjnie po.... 14. ciąganie nosem more??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: palkaa Re: 10 męskich zachowań... IP: *.wmc.net.pl 25.11.04, 14:58 1.Wyśmiewanie sie z urody dziewczyny 2.Puszczanie bąków, bekanie, itp. 3.Ciągłe porównywanie 4.Samolubstwo 5.Zgrywanie wiekliego kozaka 6.Popisywanie się 7.Czasem to nawet brak ludzkich uczuć 8.Głupie komentarze 9.Lenistwo 10.Niechęćdo najmniejszego wysiłku umysłowego Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ławik Re: 10 męskich zachowań... IP: *.toya.net.pl 25.11.04, 23:45 Po prostu ORGAZM No ludzie ???? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: B612 Re: 10 męskich zachowań... IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl 25.11.04, 08:41 mówienie "zrób pranie... zrób pranie", po załadowaniu brudnych rzeczy do bębna pralki i pada pytanie "czy coś jeszcze?" on ściąga skarpetki ze stóp ( wiadomo, że jak w nich chodził, to są na pewno nie swieże) wącha je i mówi "to jeszcze to..." Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maciekrg Re: 10 męskich zachowań... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 11:27 to ty przykrego faceta miałaś:) skrajny przypadek... osobiście sie tak nie zachowuje, więc mnie to śmieszy.... jak można być takim imbecylem obejżeć sie za niezłą figurką to owszem, a komentować... a po co?? jak już to tylko z kumplem... coby swojej przykrości nie robić:D A piłki nożnej nie cierpie... wole Chaos UT:D:D nazywanie imieniem byłej jeszcz mi sie nie zdarzyło i prawdopodobnie nie zdarzy, tak jak zielone skarpetki (kolor nabyty:)) poza tym niedomówień nie lubie i wole żeby mi powiedziano jak coś nie gra... wtedy można pozbyć sie problemu.... jakby co to taki sam nick mam na Skype (gg:5472574 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jacar Re: 10 męskich zachowań... IP: *.toya.net.pl 25.11.04, 14:32 Jestem po pięćdziesiątce i z 30 letnim stażem małżeńskim moja małżonka też o różne żeczy miała do mnie pretęsję , jak dostosowałem swój sposób bycia do jej pragnień i po półrocznym go przestrzeganiu zapragnołem aby pozbyła się swich wad do których sama się przyznała (np.wybuchów nerwowych przed miesiączką ,wpadanie z jednej skrajności w nastroiu w drugą itp.) że mam rację to odpowiedziała że niepotrafi tego uczynić i aby ją kochać taką jaka jest ,to wtedy jej odpowiedziałem aby zastosowała tę regułę również do moiej osoby. I tak skończyło się mażenie o idealnym partnerze moiej małżonki doszła do wniosku że ona również nie jest ideałem a do wad trzeba się przyzwyczajać. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ona Re: 10 męskich zachowań... IP: *.chello.pl 25.11.04, 16:43 Sorry, ale "wybuchów nerwowych przed miesiączką" raczej nie można nazwać wadą... Ty potrafisz kontrolować swoje hormony? To gratuluje i zazdroszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ??? Re: 10 męskich zachowań... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 17:14 To da sie łatwo kontrolować. Trzeba tylko prubować uwarzać na swoje własne zachowanie i kierować sie bardziej racjonalizmem niż hormonami (jak klasycy). Odpowiedz Link Zgłoś
viking2 Re: 10 męskich zachowań... 27.11.04, 03:02 Holera, lodzie, co za ortografja? Do szkoly Cie nie poszczali, czy co? Powinienesi terz morze napisac i "chormony", to jurz bylby komplet. Nie hce sie czepiaci, ale zwracajmy owage na pisownje, bo w konco czegosi nas naoczyli w potstawuwce, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aola Re: 10 męskich zachowań... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 15:35 Ha ha ha ha !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gośc poratlu Re: 10 męskich zachowań... IP: *.lesko.sdi.tpnet.pl 25.11.04, 19:07 hmmm, to pewnie moja żona jest codziennie przed miesiączką :( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zz Re: 10 męskich zachowań... IP: 130.239.34.* 26.11.04, 13:20 Pewnie. Jak się jedna skończy to już jest przed następną (odleglą co prawda ale zawsze). I tak dalej.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: miśka Re: 10 męskich zachowań... IP: *.zsi.pl / *.zsi.pl 25.11.04, 22:24 1. mowienie w stylu: daj mi ten .. , leży tam... 2. pytania typu: dzwonił ten kretyn? 3. wrzaski co 15 minut: gdzie są moje okulary??????!!!nie te! te małe ! 4. zaproszenie na przejażdżkę słowami: za 2 minuty wszystkie macie być na w aucie! 5. beztroskie pytanie , gdy akurat rozmawiam przez telefon: gdzie są do cholery znowu te nożyczki do wąsów? 6. reagowanie na kolację ( przygotowaną i milutko podaną) : słuchaj , musimy już przepisać twoją komórkę na ciebie i sama będziesz ją opłacała...za dużo dzwonisz../smacznego!/etc.,etc. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rynio Re: 10 męskich zachowań... IP: 212.182.107.* 27.11.04, 12:48 dziewczyno cotty dajesz? mężczyzna się tak nie zachjowuje. Jest czuły kiedy trzeba i ostry kiedy trzeba. I prawdziwy mężczyzna nie podcina wąsów nożyczkami tylko golarką. Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: 10 męskich zachowań... 13.07.04, 12:27 8. Niewyjmowanie peta z geby jak caluje w reke 9. Jak trzyma swoja luba pod lewym mankietem i w ta strone strzela smarkami z nosa 10. Zdjecie SZCZUPLEJSZEJ Ex w portfelu 11. Wyciskanie pryszczy na plecach w pozycji "od tylu" 12. Drapanie sie pod pacha przed wzieciem nalesnika w reke 13. Co tam opuszczona - OSZCZANA decha w kiblu 14. Wynoszenie lali w miniowie walizki z pociagu, a "nasza" ukochana telepie sie z plecakiem 15. Wystajace palce z dziurawych skarpetek 16. Reklama agencji towarzyskiej w portfelu 17. Glosne rzyganie w kiblu po piwnym wieczorze, i pozniejsza chec do pocalunkow 18. Komputerowa tapeta z rozesmiana Christina Aguilera na tle zachodzacego slonca 19. Namawianie do orala po analu ...Eeee to ja juz moze sobie dam spokoj, nie dosc ze pora obiadowa to i tak juz licznik przekrecilem ;). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mania Re: 10 męskich zachowań... IP: 81.210.83.* 13.07.04, 12:30 nie no troche przegięcie;))) obleśne!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ania21 Trochę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 16:03 Trochę przegięcie? To nie facet tylko świnia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Trochę??? 30.07.04, 23:10 Uwierz mi, ze nikt bardziej ode mnie nie ma prawa mowic o sobie "kawal swini" :D. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rayback Re: Trochę??? IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 28.11.04, 13:25 Moze i swinia ale za to rasowa :)))))))))))))))) Pozdro Gomory! Odpowiedz Link Zgłoś
margot50 Re: 10 męskich zachowań... 27.11.04, 15:59 Gość portalu: mania napisał(a): > nie no troche przegięcie;))) obleśne!!!!!! A Ty nie przeginasz???Kwestia gustu i poczucia humoru Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dd Re: 10 męskich zachowań... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 12:32 a, fe... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: basia Re: 10 męskich zachowań... IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 24.11.04, 21:28 ale sie usmialam he he dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: X-man Re: 10 męskich zachowań... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 10:08 eeeeee.. współczuje Ci takiego faceta.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mirek Re: 10 męskich zachowań... IP: *.rzeszow-moniuszki.sdi.tpnet.pl 25.11.04, 15:21 Heee ale jaja, w takim razie sądzę, że One chyba nie wiedza kiedy same popełniają błąd, bo o facecie to oczywiście bardzo łatwo mówic - prawda??? A np. o ten gośc to jest spoko no i z nim sie tak fajnie rozmawia hehe to jest dopiero przesada!!!!!!!!!!! No ale oczywiście o tym to nikt nie powie.... Nieraz to sam mam dość takich rzeczy! Pozdrwiam wszystkich... Ale mimo tego wszystkiego uważam że "Miłość to cos cudownego i myslę, ze nawet te wszystkie rzeczy nie przeszkodzą ludziom którzy sie naprawde KOCHAJĄ.paaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wulga Re: 10 męskich zachowań... IP: *.awek.com.pl 16.12.04, 14:53 myślę, że sam do końca nie wiesz co chciałeś powiedzieć :D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Irena Re: 10 męskich zachowań... IP: *.rtk.net.pl 30.07.04, 16:35 8. Jedzenie z łokciami na stole, branie palcami z półmiska, wycieranie tłustych rąk w spodnie 9. Bardzo głośne mówienie. 10. Wycieranie nosa z decybelami trombity Odpowiedz Link Zgłoś
chyba_normalny Re: 10 męskich zachowań... 13.07.04, 12:35 Chyba pomyliłyście forum Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wulga Re: 10 męskich zachowań... IP: *.awek.com.pl 16.12.04, 14:54 chyba nie... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kłopotyzlogowaniem Re: 10 męskich zachowań... IP: *.zar.vectranet.pl / 213.77.5.* 13.07.04, 12:51 Inny szał: 1. Otwieranie drzwi>przepuszczanie pierwszej 2. Noszenie zakupów 3. Chodzenie na zakupy 4. Słodzenie (prawda) np "fajne/piękne włosy" 5. Pochwalanie jedzenia (przygotowane przez nią) choćby nie wiem jak było niesmaczne 6. Odprowadzanie do domu 7. Wspólne oglądanie filmów, nie meczy 8. Godzinne przepraszanie za bąka czy beknięcie ;-) 9. Całowanie w palec kiedy się skaleczy 10. Niewygasająca chęć przytulenia się -------------------------------------------------------------------------------- Dziś prawdziwych cyganów już nie ma. UncleDonken (3929610) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dd Re: 10 męskich zachowań... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 13:04 Pokaż mi chłopa, który spełnia wszystkie te punkty...A może: Dziś prawdziwych mężczyzn już nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mania Re: 10 męskich zachowań... IP: 81.210.83.* 13.07.04, 13:06 nie ma!!!!!;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dd Re: 10 męskich zachowań... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 13:12 Alleluja! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kłopotyzlogowaniem Re: 10 męskich zachowań... IP: *.zar.vectranet.pl / 213.77.5.* 13.07.04, 14:06 Prosze bardzo: www.uncledonken.fotka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: 10 męskich zachowań... 13.07.04, 15:59 Moja kumpela z pracy powiedziala ze masz fajne posladki na tych zdjeciach ;). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kłopotyzlogowaniem Re: 10 męskich zachowań... IP: *.zar.vectranet.pl / 213.77.5.* 13.07.04, 16:14 hehe niezły macie ubaw co? Śmiech to zdrowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: 10 męskich zachowań... 13.07.04, 21:53 Mam nadzieje ze nie poczules sie obrazony. Pisze szczerze, ze nie mialem takiego zamiaru. Tez sie usmiechnij, ja np. jakbym byl gejem, tobym chcial miec takiego chlopaka jak Ty ;). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kłopotyzlogowaniem Re: 10 męskich zachowań... IP: *.zar.vectranet.pl / 213.77.5.* 22.07.04, 18:25 Teraz to mnie podniosłeś na duchu ;) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marki Sz. Re: 10 męskich zachowań... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 00:12 'Pszyszłem tutej i co widze, karzda opisuje wady swojego goscia. To rzuccie tych swoich nieudacznikuw. I poszukajcie swojego ideau.' "Będziecie wtedy miały kolesia, który się myje co wieczór - a nie tylko z rana - Wasz wybraniec za każdym razem pobije kolesia, który się do Was 'podawala'. Ba! Otworzy Wam drzwi do swojej 'zwykłej' fury. Zabroni wreszcie wypić Wam tyle piwa, co on i nie będzie Wam mówił, że jesteście już 'niewstanie' - co pokazuje następny dzień...". Spotkały się One. Pierwsza mówi do Drugiej: " -Jak ten drań może się patrzeć na inne... -Cham!!! Ham!!(!) - krzyknęła druga, zerkając na zajebiście szczuplutki tyłeczek przechodzącego gościa. - Rzeczywiście cham! Ham! - powiedziała pierwsza. Zresztą uważała ją dawno za idiotkę, bo była ładniejsza. Nie przeszkadzało jej tylko to, że nie miała kolesia. Lewdo myśl jej ta przeleciała a już zastanawiała się, co Mu zrobi jutro na obiad. Musi zjeść! Wytarła wybrudzony stół i z niemałą satysfakcją pomyślała - aby jej się nie udało! Co? Nie ważne." ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wulga Re: 10 męskich zachowań... IP: *.awek.com.pl 16.12.04, 14:59 a ten skąd się urawał? nie wiedziałam że w ciemnogrodzie skazują na banicję Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: arek Re: 10 męskich zachowań... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 12:58 są Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kajka Re: 10 męskich zachowań... IP: *.tpi.pl 30.07.04, 16:35 bywają jeszcze prawdziwi mężczyźni ale bywają tylko przez chwilę. ostatnio jeden mój znajomy wstał od stolika kiedy wracałam z toalety. przez chwilę nie wiedziałam o co mu chodzi. odwykłam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jane20 Re: 10 męskich zachowań... IP: *.chello.pl 30.07.04, 18:43 A w ogóle kiedyś byli?????? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ewa Re: 10 męskich zachowań... IP: *.op.ph.ic.ac.uk 30.07.04, 22:16 a tam nie ma! sa! jak najbardziej! tyle ze niemal na wyginieciu! a wiecie czemu? przez nas oczywiscie...znaczy kobiety, tak naprawde wiekszosc facetow to dobrzy ludzie tylko jak zaczynaja nabierac doswiadczenia z kobietami to wyrodnieja..dziwne, co? osobiscie dopiero jak poznalam "nowicjusza" przekonalam sie jak wspanialy moze byc mezczyzna dla kobiety, mam nadzieje ze tego nie sknoce, pa! aha i badzcie dla nich lepsze, nie tylko wymagajace... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lepszy Re: 10 męskich zachowań... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 00:21 Dzięki! Będe lepszy! (wspaniały post, tylko dlaczego nieliczni, w tym i nieliczni i nieliczne(!), to rozumieją??> Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: daktahu Re: 10 męskich zachowań... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.07.04, 11:50 nic dodać nic ująć... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Biały Re: 10 męskich zachowań... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 14:15 Jest! Jest kobieta, która patrzy trzeźwo na świat! Trzeba umieć być obiektywnym,żeby zobaczyć prawdę! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nemo Re: 10 męskich zachowań... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 25.11.04, 19:22 Święte słowa. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: N.N Re: 10 męskich zachowań... IP: *.icpnet.pl 25.11.04, 19:57 Brawooooo !!! Najłatwiej jest krytykować facetów. spójrzce na siebie jake gafy popełniacie a dopiero potem zabierzcie się za krytykowanie innych. No ale cóż przecież Wy jesteście tylko kobietami. Wybaczam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wieda Re: 10 męskich zachowań... IP: *.cisovanet.pl / *.cisovanet.pl 25.11.04, 20:07 Wreszcie coś konkretnego, świete słowa jest powiedzenie z facetami źle bez nich jeszcze gorzej !! Więc dbajcie wiecej o swoich mężczyzn wiec i oni o was bedą dbac ! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sterfka Re: 10 męskich zachowań... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 20:27 Guzik wiesz ja o swojego dbvalam i mial mnie gdzies a teraz juz za pozno wiec twoje rady na nic! Nie warto wyciagac reke do faceta bo ja nietylko odgryzie ale zezre ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bleee Re: 10 męskich zachowań... IP: *.toya.net.pl 31.07.04, 11:01 są,mój jest taki Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mefi to takie smutne... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.11.04, 09:51 dziewczynki... moj facet tez byl totalnym burakiem... facetowi trzeba powiedziec jak ma sie zachowywac w danej sytuacji i jezeli chociaz troche mu zalezy na twojej opinii to powinien sie lekko zmienic... ja nie moge zrozumiec kilq rzeczy ktore on robil jak zaczynalismy byc razem - zdjecia ex z portfela nie zamierzal wyjac. zarywal do swojej qmpeli (z ktora teraz oczywiscie nie ma zadnego kontaktu - po naszej wielkiej wojnie - nie zamierzam tolerowac takiej gowniary w moim zyciu...). po roq bycia razem rozwalila mnie tesciowa, mowiac na mnie: 'magda'... tak sie zdenerwowalam i bylo mi bardzo przykro... :( a wiecie co zrobil moj ukochany? obrazil sie!!!! w ogole nie rozumial jak ja moge powiedziec cos... zlego;] na jego matke po czyms takim :P totalny glupek... teraz jest inaczej... mam nadzieje :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mala Re: 10 męskich zachowań... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.11.04, 15:41 a wlasnie ze jest:) MOJ MEZCZYZNA posiada wszystkie te cechy:) zawsze caluje w bolacy paluszek:) a mi wtedy miekna nogi:) I ciaaaagle mnie przytula:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mala:) Re: 10 męskich zachowań... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.11.04, 15:43 moj mezczyzna mnie kocha:) I przestrzega nie tylko tych zasad ale ma jeszcze wieeeeele innych zalet:) I wiecie co jest w tym wszystkim najlepsze???? jest MOJ:) i kocha mnie nad zycie:) Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_g Re: 10 męskich zachowań... 13.07.04, 15:14 Uhhummmm....Przepraszam.... jestem Nie będę tu wymieniał co robię, bo sądzę że powinienem to robić ale to czego nie robię a zdaniem Osy powienienem: 1. Bycie na każde zawołanie 2. Siedzenie w domu jak odbywa się zjazd koleżanek (sabat czarownic - jej słowa) 3. Wydawać kasę na nią tylko na nią i wyłącznie na nią 4. Odseparować się od znajomych i rodziny 5. Poświęcić karierę w innym mieście... 6. ... co za tym idzie marzenia o dalszych studiach. 7. Pozbyć się raz na zawsze mojej mamy. 8. Słyszeć nie kiedy mówi tak, tak kiedy mówi nie, nie kiedy mówi zadecyduj 9. Być telepatom i wróżem z darem jasnowidzenia i niezieskim przeczuciem 10.Wyłapywać sens z 3 godzinnego wywodu jaki to ja jestem wrrrrrr..... Przestańcie. Każdy jakiś jest. Pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
heksa1 Re: 10 męskich zachowań... 13.07.04, 17:22 Jezu! Nie obraź się, ale twoja kobieta to straszna zołza;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mania Re: 10 męskich zachowań... IP: 81.210.83.* 13.07.04, 17:41 to mało powiedziane...lanie też ci spuszcza;)? Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: 10 męskich zachowań... 13.07.04, 21:57 Opowiedz o tym laniu! Moze ma skorzane majtki z zamkiem blyskawicznym ;)? Tak czy siak wygrales, masz najbardziej przechlapane ze wszystkich. Przemysl chlopie jeszcze pare kwestii... ponoc Viletta Villas nie ma chlopa ;). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beti Re: 10 męskich zachowań... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 21:12 Fajnie to ujołeś czego nie bedziesz robil-dobre i znajome Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Batman Re: 10 męskich zachowań... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.04, 23:28 Coś w tym jest:)) .. po prostu się od kobiet różnimy :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: 10 męskich zachowań... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 07:24 Zgodze sie z Toba. Kobiety potrafia byc straszne, ale ani kobiety ani mezczyzni nie potrafia zyc bez siebie. I w tym caly urok!! Byc razem i akceptowac kogos takim jakim jest. (No, moze troszke starac sie go zmieniac). :) Poza tym, zycie jest piekne i po co zatruwac je sobie nawzajem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Goga Re: 10 męskich zachowań... IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 25.11.04, 08:29 ...Pochwalam.....Chociaż jedna rozsądna wypowiedź z piękną puentą na koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: N.N Re: 10 męskich zachowań... IP: *.icpnet.pl 25.11.04, 20:03 rudy ..... nie jesteś sam. Ja mam bardzo podobnie. A te 3-godzinne pouczanie najbardziej mnie wykańcza. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dorota Re: 10 męskich zachowań... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 21:41 daj mi swój adres Odpowiedz Link Zgłoś
madbach Re: 10 męskich zachowań... 14.07.04, 08:20 Moj facet spelnia te warunki:D. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: male26 Re: 10 męskich zachowań... IP: 195.85.196.* 30.07.04, 12:58 nie spotkałem kobiety, która potrafiłaby coś w tym rodzaju docenić Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aapsik Re: 10 męskich zachowań... IP: 217.8.186.* 30.07.04, 13:12 wazne zeby ci wszyscy faceci sie nie znali:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasio Re: 10 męskich zachowań... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.04, 10:31 ja mam takego mezczyzne ;) ktory oprocz ww zalet posiada ich o wiele wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Albion Re: 10 męskich zachowań... IP: *.pl 25.11.04, 08:15 O wypraszam sobie... 9/10 jest u mnie OK. lecz 10 chocbym chcial, to nie spelni e do konca... Hmmm... wiec moze masz racje... Ehhh...hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
zebo22 Re: 10 męskich zachowań... 26.11.04, 10:23 ale sa za to same idealne kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zajety Re: 10 męskich zachowań... IP: *.pk.edu.pl 29.11.04, 11:32 ja spelniam te wymogi wcale nie sa wygorowane ciagle znoszenie .z usmiechem. chumorow ech meczarnia ale usmiech nie znika Odpowiedz Link Zgłoś
jumar1 Re: 10 męskich zachowań... 30.07.04, 21:42 Taaaaaaa nie ma??? Wiec co ja tu robie? Kurwa wypisz wymaluj........wszystko spełniam....:-) Moja to ma jednak szczęscie:-) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: daktahu Re: 10 męskich zachowań... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.07.04, 10:21 1. gotowanie 2. chodzenie na zakupy (sklepy tylko z ciuchami, tylko dla kobiet no i moze gejuff) 3. wychodzenie z imprezy w jej najlepszej części 4. kac papierosowo - drinkowy, pół dnia "mędzenia" oj oj oj boli wody pic jesc nie nie pic 5. pociesznie, po cieszanie, wymyslanie sensu życia 6. zarabianie kaski, 7. chodzenie do niekoniecznie dobrego lokalu, ale modnego.. 8. wystarczy?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Beti Re: 10 męskich zachowań... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 08:17 taaaa, wieczne "klejenie się" może po jakimś czasie wkurzać... czasami mam ochote uciekać! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: amber Re: 10 męskich zachowań... IP: *.autocom.pl 25.11.04, 11:17 MĘŻCZYŹNI!!! O TO WŁAŚNIE CHODZI: CZYTAJCIE UWAŻNIE: > 1. Otwieranie drzwi>przepuszczanie pierwszej > 2. Noszenie zakupów > 3. Chodzenie na zakupy > 4. Słodzenie (prawda) np "fajne/piękne włosy" > 5. Pochwalanie jedzenia (przygotowane przez nią) choćby nie wiem jak było > niesmaczne > 6. Odprowadzanie do domu > 7. Wspólne oglądanie filmów, nie meczy > 8. Godzinne przepraszanie za bąka czy beknięcie ;-) > 9. Całowanie w palec kiedy się skaleczy > 10. Niewygasająca chęć przytulenia się POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: moni_ia Re: 10 męskich zachowań... IP: *.brick201.nj.comcast.net 25.11.04, 15:06 No to ja mam szzcescie... moj od 4 lat wykonuje DOBROWLONIE!! wszystkie te 10 punktow i wiele wiecej.... chodzi ze mna do kosmetyczki :) a w nocy (22-23) kiedy chce mi sie cos slodkiego, a czesto tak mam i on zauwazy ze wstalam z lozka i szperam po szafkach w kuchni to mowi "nie ma nic slodkiego kochanie, ale ci polece do sklepu po delicje.. twoje ulubione" i w ten sposob mnie rozpieszcza :))) moglabym jeszcze dlugo wymieniac jego zalety, a jesli chodzi o wady... hmmmm.... ucze sie je tolerowac, ale na szzcescie nie ma ich duzo. kazdej zycze takiego rycerza. Odpowiedz Link Zgłoś
ku.ku Re: 10 męskich zachowań... 13.07.04, 23:59 1.pytania w stylu "kochasz mnie" i "dobrze ci było"? "żałujesz"? 2.sex w skarpetkach 3.popijanie jeszcze nie przegryzionego jedzenia(potem statki pływają) 4.picie piwa 5.inne laski,itd,najlepiej zeby po dworzu nago chodziły Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mania Re: 10 męskich zachowań... IP: 81.210.83.* 14.07.04, 08:53 nie no sex w skarpetkach to naprawde współczuję!!!brrr;))) Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: 10 męskich zachowań... 14.07.04, 09:40 Co Ty tam wiesz o zyciu. Rozwin swoja wyobraznie i... Skarpetki do polowy lydki na.. PODWIAZKACH! Na przegubie obowiazkowy zegarek, na brazowym pasku! Do tego bokserki w sloniki! Gustowne okulary w grubych szyldkretowych oprawkach! Jak widzisz wszystko mozna podac w taki sposob by bylo urocze ;). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mania Re: 10 męskich zachowań... IP: 81.210.83.* 14.07.04, 11:08 to ja już wolę zmycz, bacik i kajdanki;) Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: 10 męskich zachowań... 14.07.04, 12:58 Wladczy mezczyzna zawsze doceni uleglosc kobiet ;). Masz u mnie plusa :). Odpowiedz Link Zgłoś
alfredo_wawa Re: 10 męskich zachowań... 21.07.04, 15:28 Gość portalu: mania napisał(a): > to ja już wolę zmycz, bacik i kajdanki;) w wersji, ze ty masz bacik w dloni czy tez ze masz kajdanki na dloniach? :-)))) A. Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: 10 męskich zachowań... 21.07.04, 15:32 MANIA!!! Dawaj tutaj, masz branie :)))). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mania Re: 10 męskich zachowań... IP: 81.210.83.* 21.07.04, 15:35 zależy jak leży;)))) (gomory masz w zęby);) Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: 10 męskich zachowań... 21.07.04, 23:49 > gomory masz w zęby Przeczytalas ze nie bije kobiet i teraz bohaterzysz, co? Tak to jest jak czlowiek jest szczerym... Uwazaj zebym nie stwierdzil ze jestes dla mnie taka specjalna ;). Odpowiedz Link Zgłoś
alfredo_wawa Re: 10 męskich zachowań... 21.07.04, 15:45 gomory napisał: > MANIA!!! Dawaj tutaj, masz branie :)))). raczej grzybobranie :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mania Re: 10 męskich zachowań... IP: 81.210.83.* 21.07.04, 15:46 alfredom alfonsom mówimy NIE!;) Odpowiedz Link Zgłoś
alfredo_wawa Re: 10 męskich zachowań... 21.07.04, 15:47 Gość portalu: mania napisał(a): > alfredom alfonsom mówimy NIE!;) a co ma alfred do alfonsa? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
alfredo_wawa Re: 10 męskich zachowań... 21.07.04, 15:54 Gość portalu: mania napisał(a): > alfredom alfonsom mówimy NIE!;) a druga sprawa, kto mowi "nie"? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mania Re: 10 męskich zachowań... IP: 81.210.83.* 22.07.04, 10:45 alfredom;)) mówię ja;) Odpowiedz Link Zgłoś
alfredo_wawa Re: 10 męskich zachowań... 26.07.04, 11:08 Gość portalu: mania napisał(a): > alfredom;)) mówię ja;) a jesli naprawde inaczej mam na imie, to co wtedy? :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ruska Re: 10 me˛skich zachowan´... IP: 82.141.206.* 30.07.04, 14:58 Sex w skarpetkach ( czyli po rusku ) jest spoko :). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: adso Re: 10 męskich zachowań... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 00:27 żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Nicole Re: 10 męskich zachowań... IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 21.07.04, 15:48 1.Dlubanie wnosie w samochodzie. 2.Siedzenie na kiblu z gazetą. 3.Plucie na ulicy. 4.Użalanie się - mala ranka urasta do rangi krwotoku. 5.Bezceremonialne gapienie się na niektóre częsci ciala kobiecego - kompletny brak taktu a jak polączyć z glupimi zaczepkami to wogóle żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kłopotyzlogowaniem Re: 10 męskich zachowań... IP: *.zar.vectranet.pl / 213.77.5.* 22.07.04, 18:28 Plucie na ulicy... bleee Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Slawiusz Re: 10 męskich zachowań... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 09:20 A ja sikam czesto do umywalki podobno bardzo tego nie lubicie lae coz jest mi tak po prostu wygodniej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasia838 Re: 10 męskich zachowań... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 19:18 - nigdy nie odpowiada wprost na pytania,tylko sciemnia i kreci - lub odpowiada pytaniem na pytanie - dlubie w nosie - jest przewrazliwiony na punkcie swojego penisa - nie chce rozmawiac przez telefon,i zawsze pierwszy konczy - wszedzie zostawia za soba balagan - nie scieli lozka - chce wziac urlop dziekanski i na rok wyjechac do anglii;((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mania i jeszcze.... IP: 81.210.83.* 22.07.04, 10:58 -zajmowanie się swoim ciałem (a już nie daj boże jak pryszczyk sie pojawi!) -godzinowe ukladanie wlosow (a jak sie nie uda to wkurw przez cały wieczór) -prężenie sie przed lustrem-jaki to ja maczo jestem (buahahah) -zapominanie ze kobiety przepuszcza sie pierwsze w drzwiach (!) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kolba Re: i jeszcze.... IP: *.fxnet.pl 25.11.04, 16:26 dziewczyno moze ty pomyliłas plec!!!!!!!!!!!!! :) to chyba dziewczyny układają godzinami fryzury, 2 godz.na nałożenie mejkapu a jesli chodzi o delikatność to nie daj boże jak sie złamie chociaż jeden paznokieć to dopiro jest sajgon ;( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: muzykoterapia Re: 10 męskich zachowań... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.07.04, 12:01 > - nigdy nie odpowiada wprost na pytania,tylko sciemnia i kreci > - lub odpowiada pytaniem na pytanie > - maluje ciagle oczy i reszte > - jest przewrazliwiona na punkcie swojego brzucha, którego nie ma, ale... ciągle by gadała przez telefon, przez GG, i w ogóle, a jak nie to sie obraża :) > - wszedzie zostawia za soba balagan > - nie scieli lozka > - chce wziac urlop i na rok wyjechac do indii:) przypala pierogi i inne potrawy, które wymagają tylko odgrzania to nie facet...to moja laska, ale i tak czasami jest wesoło no bo o to chyba kurna chodzi,,,,, Czy nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bunio Re: 10 męskich zachowań... IP: 80.55.171.* 25.11.04, 21:55 pierwszy konczy... ale co? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wielkismutek Re: 10 męskich zachowań... IP: 212.244.107.* 22.07.04, 13:01 chyba jeszcze brak zainteresowania nimi przez 24 godziny na dobe i zamykanie sie w sobie 'a o czym myślisz???' Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ONA DOPISZCZIE JESZCZE COS ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 13:42 ... wlasnie pisze cos na ten temat i potrzebuje Waszych komentarzy ! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mania Re: DOPISZCZIE JESZCZE COS ... IP: 81.210.83.* 22.07.04, 13:46 mało ci postów?;) a jaki temat? Odpowiedz Link Zgłoś
mimina Re: 10 męskich zachowań... 23.07.04, 00:33 2. Osikana klapa w klozecie. 3. Dłubanie w nosie podczas jazdy samochodem... 4. Nie odpowiadanie na pytanie, unikanie ich... 5. Skarpetki zosatwiane zawsze w tym smaym miejcu (nie jest to brudnik niestety) 6. Sugerowanie jakichs podtekstów, dopatrywanie się romansu w pracy, zdrady itp. itd. 7. Pokazywanie jakim to sie nie ejst dobrym kierowca, a po kilku minutach odbieranie mandatu z tzreba cyframi w polu "kwota do zapłaty:"..... 8. Mówie przy ruszanie z zakrętu "wrzuć jedynkę" kiedy Ty już masz to zrobić... 9. Dotyki z podteskstem seksualnym, kiedy ty nie masz na to ochoty a on doskonale o tym wie,,... 10. NIE ROZUMIENIE, ŻE NA SEKS MOŻNA PO PRSTU NIE MIEĆ OCHOTY OD TAK.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: żona Re: 10 męskich zachowań... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 12:55 nie podejmowanie działań bez wcześniejszych dyrektyw w obszarach: gotowanie i sprzątanie ale i tak wcześniej wymieniane skarpetki z zielonym nalotem za fotelem wygrywają w konkurencji ,,największych męskich grzeszków'' Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Margot Re: 10 męskich zachowań... IP: 213.77.23.* 30.07.04, 13:11 oglądanie telewizji podczas seksu. Czy to aby nie powód, zeby znaleźć sobie kochanka? Odpowiedz Link Zgłoś
pomaranicza skąd my to znamy? 30.07.04, 13:15 No popatrz, a ja myślałam, że ten mój to jakiś wyjątkowy teleman. Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: skąd my to znamy? 30.07.04, 14:00 Dziewczyny to wszystko w trosce o Wasze doznania! Ogladanie TV w trakcie to znana z dalekiego wschodu, prawie-ze-tantryczna metoda na przedluzenie czasu trwania stosunku, by zwiekszyc przyjemne doznania kobiet. Macie naprawde, cudnych i troskliwych partnerow ;). Odpowiedz Link Zgłoś
lii.1000 Re: skąd my to znamy? 30.07.04, 19:37 to mi nigdy nie przyszlo do glowy jako nawet prawdopodobne. szok Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamasia Rzeczywistosc 30.07.04, 21:30 Denerwujace zwyczaje: 1. podniesiona deska sedesowa 2. osikana deska sedesowa i okolice toalety 3. brudne ciuchy na srodku sypialni lub lazienki 4. pasta do zebow, krem do golenia mydlo na rozmazane na umywalce 5. mokry reczniki zwiniete (w kupke) w lazience lub na lozku 6. 3 rozne koszule(lub bluzki) rozrzucone po sypialni- bo pierwsza nie byla wystarczajaca do udowodnienia poziomu meskosci 7. nigdy nie poscielone lozko 8. kolekcja szklanek, kubkow, talerzy, miseczek, opakowan po czekoladkach (I innych przyjemnosciach) porozkladanych po calym mieszkaniu- telewizor, komputer, stolik przy lozku………….. 9. ogladanie porno na internecie przez wieszosc wieczoru (z zamykaniem okna) i udawaniem ciezkiej pracy 10. Przychodzenie do lozka o 2.30 nad ranem (on nie musi wstawac przed 10 rano, ona wstajaco o 6 rano) i budzenie zony- po 3 godzinach ogladania porno na internecine i po 3 piwach lub drinkach- smierdzacy calodniowym potem, papierosami i alkoholem- zadajacy seksu - trwajacego ok 5-7 minut z forplay i calym aktem- i chrapiacego 10 minut pozniej. Ona zbudzona nie wiedzaca co poczac z tym wszystkim- pojsc skonczy zaczety sex sama w lazience, czy tez czekac cierpliwie przez kolejne 3 godziny i wrzask budzika o 6-tej rano obok niezbyt ladnie pachnacego i chrapiacego meza- on osiagnal cel i mial wytrysk- orgazm?! Proba jakiejkowiek rozmowy konczyla sie zbyciem- znowu sie czepiasz 11. Zuzycie specjalnego mydelka glicerynowego-prezentu od kolezanki odlozonego na specjanle okazje na innej poleczce – skomentowanego przez niego w chwili dostawania prezentu- wiedzial co to bylo i od kogo 12. Zabranie perfumow (prezentu od kolezanki) I podarowanie go bez mojej wiedzy jego siostrze –bo ona taka biedna i potrzebuje male przyjemnosci 13. Zadzwonil ze bedzie w domu na cieply obiad na 7, przyjechal o 9 14. zostawil brudny talerz z niedojedzonym obiadem na stole bo???? 15. nigdy nie umyl talerza lub kubka po sobie 16. zaprosil swoich kolegow z rodzinami na sobotnie popoludnie, powiedzial mi w czwartek wieczorem- nie gotuje, nie sprzata, nie robi zakupow……. 17. zaprosil swoich gosci na 4 , zjawil sie o 5 18. zapomial odebrac dziecko ze szkoly i zostalam wyciagnieta przez sekretarke z waznego zebrania bo taty nie ma przez 2 godziny- szkola 7 minut jazdy samochodem (odbieral ten jeden raz) Dziecko ma do domu 6 km piechota tylko 19. zapomial o moich urodzinach po raz kolejny- 19 lat od pierwszej randki 20. nie pamietal o rocznicy sluby ani kiedy ten slub mial miejsce 21. przypominal mi przez ostatnie 6 tygodni przed swoimi urodzinami- ze je bedzie mial i ze musi mu sie spelnic najwieksze marzenie jego zycia (kolejne, zmieniajace sie co 2-3 miesiace i kosztujace 1-1.5 jego miesiecznej pensji) a ja juz wiem ze bedzie mi marudzil jak to mu rujnuje zycie swoim skapstwem, podcinam nu skrzydla, ograniczam spelnienie jego marzen …………….. Nigdy nie udalo sie nam “zaoszczedzic” pieniedzy na czarna godzine- W momencie kiedy oszczednosci po zaplaceniu rachunkow siegaly naszych miesiecznych pensji- znajowalam “przyjemnosciowe zakupy” dla niego, przez niego na karcie kredytowej. Pytanie czy to on uzywal karty, czy to moze ktos ukradl nasz numer lub karte Konczyly sie odpowiedzia, ze to przeciez on jest meszczyzna tutaj a ja nie jestem jego Mamusia, przed ktora ma obowiazek sie tlumaczy…….. Nie wiem czy jest sens kontynuowac- wytrwalam 19 lat i teraz ON jest juz moim EX. W dalszym ciagu stwarza problemy kiedy jest umowiony na weekend z naszym synem (syn 12 lat)- mial byc o 4 z dzieckiem - nie zadzwonil i pojawil sie o 7 Obiecal dziecku- zapomial………………… A przed slubem: mial czas i ochote i “takie “ planu i obietnice. Zawsze byl mily wyrozumialy, przewidujacy, domyty z kwiatkami bez okazji………… Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Rzeczywistosc 30.07.04, 23:16 Wiesz, nie ma co kryc ze to bardzo przykra lista. Aczkolwiek ten brak empatii niektorych ludzi sprawia ze jest to na swoj sposob smieszne. Wisielczy to humor, ale z niektorych punktow sie smialem ;). Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamasia Re: Rzeczywistosc 30.07.04, 23:22 Gdyby nie byla to moja wlasna przeszlosc, pewnie tez bym sie smiala gomory napisał: > Wiesz, nie ma co kryc ze to bardzo przykra lista. Aczkolwiek ten brak empatii > niektorych ludzi sprawia ze jest to na swoj sposob smieszne. Wisielczy to > humor, ale z niektorych punktow sie smialem ;). Odpowiedz Link Zgłoś
katsumi Re: Rzeczywistosc 31.07.04, 07:29 Tak czytałam Twoj post z lekkim chichotem, ale gdy doszlam do konca, potwierdzilas moja teze. Facet z kwiatkami bez okazji, robiacy niespodzianki itd. (czyli tzw. ideal narzeczonego) to zadan maz. Moj maz kupil mi kwiatki raz przed slubem, raz na slub, a mimo to wole go od tych wszystkich bajerantow dookola :/ Przynajmniej wiem, ze mi z niczym nie wyskoczy. A za laskami ogladamy sie razem, bo ucze siw wlasnie wizazu :D Pozdrawiam, Katsumi Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: POLO Re: Kasamasia, ale czasami brakuje Ci go? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 08:49 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: facet Re: Rzeczywistosc IP: *.osiedle.net.pl 25.11.04, 00:28 i tu własnie kobiety zawsze zle wybieraja , lepiej wez sobie tego niedomytego co nie obiecuje to bedziesz wiedziec na czym stojisz a nie jak zwykle pantofelka , dla mnie to naiwnosc ... Odpowiedz Link Zgłoś
pomaranicza re: telewizja 30.07.04, 13:17 Żeby jeszcze zaczynał oglądać w trakcie, to rozumiem. Nudzi mu się. Bywa. Tylko czemu on włącza to pudło jeszcze przed pierwszym stosunkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rudzik Re: re: telewizja IP: *.lukas.com.pl 30.07.04, 13:38 moze szuka podpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
pomaranicza Re: re: telewizja 31.07.04, 11:02 W czym on szuka tej podpowiedzi? W reklamach proszków do prania? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: facet Re: re: telewizja IP: *.osiedle.net.pl 25.11.04, 00:31 jak przełącza na polsat to na pewno na McGaywera :) Odpowiedz Link Zgłoś
hubschrauber Re: 10 męskich zachowań... 30.07.04, 15:34 ja dodam jeszcze bezgraniczne uwielbienie dla wszystkich cech mamusi... Niekończące się porównania, nawet numeru buta.. Mama ma 35 a ty 36, toż to płetwy. Kiedy cię obejmuje, liczy ci żebra..zapomnij o sutym obiadku. Oczywiście trafił mi się jedynak. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ewi Re: 10 męskich zachowań... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 12:48 najgorsze jest ogladanie porno i napalanie sie na inne przy wlasnej lasce to poprostu krew zalwa sie w zylach Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Basec do Miminy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 01:33 mogę się zgodzić tylko z Twoim 4 pkt.> 4. Nie odpowiadanie na pytanie, unikanie ich...ale tak czasmi trzeba,dla dwojga...co ja mam odpowiedzieć na pytanie "czy ta nowa sukienka za(...)? ci sie podoba?"..pewnie ze jest świetna,skoro ją kupiłaś i Tobie się podoba,zaczynać nową kłótnię jakąś kiecką,zbyt bardzo kocham swoją kobietę..i tyle..pozdrowienia dla wszystkich pań Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ktoś Re: 10 męskich zachowań... IP: *.tpnet.pl / *.one.pl 01.08.04, 08:51 Zebyś ty była taka wspaniała, bez żadnych wad. U kogoś wady widzicie tylko nie u siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
szudzia Re: 10 męskich zachowań... 25.11.04, 13:37 Dziewczyny, faceci jacy są tacy są, ale najlepsze w tym wszystkim jest to, że MY widzimy ich zupełnie inaczej aniżeli są w rzeyczywistości. Szczerze polecam książkę pod tytułem: "PODZIEMNE ŻYCIE MĘŻCZYZNY" M.Pistoleta, a wtedy zobaczycie, że te 10 męskich zachowań albo może i więcej jest pestką w porównaniu z tym co tam przeczytacie. TO NAGA PRAWDA POZBAWIONA ZŁUDZEŃ O NASZYCH JAKŻE "CUDOWNYCH" FACETACH :-)))))) z całym szacuneczkiem dla WAS panowie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ktoś Re: 10 męskich zachowań... IP: *.tpnet.pl / *.one.pl 01.08.04, 08:59 Włśnie zobaczyłem pomietą podkoszulkę na krześle-------zgadnij czyja,czyżby Twoja?????? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: facet Re: 10 męskich zachowań... IP: *.osiedle.net.pl 25.11.04, 00:32 za pomiętą koszule to chyba daja teraz 10 lat ... Odpowiedz Link Zgłoś
agole Re: 10 męskich zachowań... 25.11.04, 01:21 ja do waszego sikania nic nie mam chlopcy, pomiete koszule sa teraz ponoc w modzie... godzien uwagi link: jobejt.spymac.net/manifest.swf :) PS. pomieta koszule chetnie wyprasuje Odpowiedz Link Zgłoś
agole Re: 10 męskich zachowań... 25.11.04, 01:27 a tak nawiasem mówiąc to kobiety same nie wiedzą czego chcą: domagają się równouprawnienia, a jednocześnie chcą być adorowane przez mężczyzn, przepuszczane w drzwiach, noszą spodnie... po co tam to uprawnienie,lepiej było, kiedy kobieta siedziała w domu i rodziła dzieci :P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: janusz Re: 10 męskich zachowań... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 12:21 i to cały urok naszego żywota, jak ja to lubie ,i na nic innego bym nie zamienił tylko feministek nie lubie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wroo Re: 10 męskich zachowań... IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 25.11.04, 11:14 ...no żeby Was wsyzstkie........ a czy któras z Was zastanawiała sie nad zachowaniami Kobiet, które moga doprowadzic nas do szału??? ...chyba nie... to Wy "sugerujecie podteksty sexualne" wtedy kiedy nie trzeba to Wy zawsze komentujecie jazde samochodem to Wy udajecie, ze czegos akurat "niedosłyszałyscie" ...a potem "...no przeciez to miało byc zabawne..." to Wy ogladacie te wszystkie seriale.... dajcie nam chociaz obejrzec jeden mecz! SEX - jak Was boli głowa i nie macie ochoty to wszystko jest OK - trzeba zrozumieć, ale jak my nie mamy ochoty to wtedy sie zaczyna.... "...zdradziłes mnie świnio i teraz nie chce Ci stanąc??..." "...masz romans?.." "znowu sie naogladałes dupeczek w internecie i nie masz na mnie ochoty !!!..." Takim pseudo Kobietom powinno sie dawać dwa prezenty - skarpetki i wibrator! ...nie chcesz chodzic w skarpetkach...... to mozesz sie pier......ć ! zachłanne krótkowzroczne egoistyczne ....................... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
bbbbb2 Re: 10 męskich zachowań... 26.11.04, 15:28 Smarkanie na chodnik. Mój na szczęście teog nie robi bo na pewno bym się rozwiodła:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fantomm Re: 10 męskich zachowań... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 13:08 oj....faceci są różni, kwadratowi i podłóżni. Ale fakt jest taki: Mężczyźni są z Marsa a kobiety z piekła!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maga NAJGORSZE !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 13:10 Mnie osobiście najbardziej wpienia: 1. Zasikany kibel - dokumentnie i ze wszystkich stron. Na miłość boską, gdybym miała takie możliwości celownicze, mogłbym nie wstawać z kanapy i bym trafiła... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bartek Jest prosta kuracja... IP: 195.190.143.* 30.07.04, 17:49 ... niech po sobie sprzatnie. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś