soleil.1 11.02.13, 11:53 Jaki typ kobiety sprawia, ze nie mozecie przestac o niej myslec? Co decyduje o tym, ze dana kobieta jest w stanie zawrocic Wam w glowie? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariuszg2 Re: Pytanie do mezczyzn 11.02.13, 12:07 nie wiem....musi byc to coś....same cycki i doopa nie robią wrażenia....zapch tez ne koniecznie.... po prostu musi bzc to babecyka, która jest taka, że jak o niej myślisz to robi Ci się miękko w środku i cieopło....a to powoduje, że myślisz o niej codziennie....a jak zobaczysz ją z innym to zwijasz się z bólu przez jakiś czas i wpadasz w alkoholizm.... Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Pytanie do mezczyzn 11.02.13, 12:20 no taka, ze brak slow, zeby to opisac.... Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Pytanie do mezczyzn 11.02.13, 17:00 "taka, że jak o niej myślisz to robi Ci się miękko w środku" ???!! A ja myślałam że przeciwnie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wyszeptany-o-zmroku Re: Pytanie do mezczyzn 11.02.13, 12:29 Różne czynniki mają na to wpływ,chyba najważniejsze jest to by kobieta budziła w mężczyznie emocje..a to głównie wiąże się intelektualną atrakcyjnością,to sposób bycia i wyrażania siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
soleil.1 Re: Pytanie do mezczyzn 11.02.13, 12:43 Czy na pewno o atrakcyjnosc intelektualna glownie chodzi? Mam wrazenie, ze emocje u mezczyzn chyba jednak duzo bardziej wzbudzaja fizyczne walory ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wyszeptany-o-zmroku Re: Pytanie do mezczyzn 11.02.13, 12:58 To,że jesteśmy wzrokowcami nie oznacza wcale,że można nam namieszać w głowach tylko walorami czysto zewnętrznymi...metafizyczne doznania też mają swoja range...ale jak widzę dla Pani to wyższy poziom wtajemniczenia.. Odpowiedz Link Zgłoś
soleil.1 Re: Pytanie do mezczyzn 11.02.13, 13:38 Nie twierdze, ze wystarczy tylko fizyczna atrakcyjnosc (przynajmniej nie dla wszystkich). Jednak to glownie ona wywoluje meskie fantazje. Odpowiedz Link Zgłoś
wyszeptany-o-zmroku Re: Pytanie do mezczyzn 11.02.13, 13:51 Teraz taki trend,że większość o siebie dba,to już na nikim nie robi wrażenia psze pani.. Odpowiedz Link Zgłoś
soleil.1 Re: Pytanie do mezczyzn 11.02.13, 14:54 Uroda a zadbanie to jednak nie to samo. Skoro piekno nie robi na mezczyznach wrazenia, to w takim razie co? Jakos trudno uwierzyc, ze przecietnie inteligentna, ale naprawde apetycznie zbudowana kobieta nie podbije meskiej fantazji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wyszeptany-o-zmroku Re: Pytanie do mezczyzn 11.02.13, 15:05 No widzisz,przeciętność intelektualna już eliminuje..apetycznie zbudowane kobiety sa w dużej większości,to na prawdę zbyt mało by zaprzątać sobie nimi głowę.. Odpowiedz Link Zgłoś
soleil.1 Re: Pytanie do mezczyzn 11.02.13, 18:29 Czyli zadna kobieta o IQ nizszym niz IQ Sklodowskiej-Curie nie jest w stanie silnie zaabsorbowac Twojego umyslu? Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: Pytanie do mezczyzn 11.02.13, 17:18 O urodzie Kirsten Dunst i klasie Szapołowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
fuzja.jadrowa Re: Pytanie do mezczyzn 11.02.13, 19:42 Szapolowska jest az do bolu sztuczna, miejscami pretensjonalna. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Zle pytanie do mezczyzn :) 11.02.13, 17:36 soleil.1 napisała: > Jaki typ kobiety sprawia, ze nie mozecie przestac o niej myslec? Co decyduje o > tym, ze dana kobieta jest w stanie zawrocic Wam w glowie? :) ZADEN. Szczesliwie ten etap mamy jusz za soba. Po dobrym numerku zapominamy o wszystkich kobietach tego Swiata. Przynajmniej na jakis czas. Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Pytanie do mezczyzn 11.02.13, 18:41 Wyłącznie taka, która będzie umiejętnie dowartościowywać faceta. Czyli trzeba my prawić jaki to on męski niezwykły i jedyny na świecie itd.Jak znam życie to jedyny sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: Pytanie do mezczyzn 11.02.13, 20:12 kazda potwora znajdzie swojego amatora wiec nie boj sie...na pewno kogos znajdziesz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
soleil.1 Re: Pytanie do mezczyzn 11.02.13, 20:36 to nie kwestia strachu, czy poszukiwan, jedynie chec poznania meskiego punktun widzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: Pytanie do mezczyzn 11.02.13, 20:44 A po co Ci punkt widzenia jakiejś bandy przypadkowych dziwaków z tego forum? Odpowiedz Link Zgłoś
soleil.1 Re: Pytanie do mezczyzn 11.02.13, 21:04 a ktore forum wedlug Ciebie jest lepsze? Odpowiedz Link Zgłoś
agios_pneumatos Re: Pytanie do mezczyzn 11.02.13, 22:45 jeriomina napisała: > Żadne. I dlatego tu siedzę. :D Odpowiedz Link Zgłoś
soleil.1 Re: Pytanie do mezczyzn 11.02.13, 22:50 to po co sie na nim udzielasz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: Pytanie do mezczyzn 11.02.13, 22:53 Dla rozrywki. Ale raczej nie poszukuję tutaj miarodajnych opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
soleil.1 Re: Pytanie do mezczyzn 11.02.13, 23:58 wyszukiwarka forumowa zaprzecza Twojemu stwierdzeniu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: Pytanie do mezczyzn 12.02.13, 00:33 A bo Ty tak na poważnie to bierzesz? :D Odpowiedz Link Zgłoś
agios_pneumatos Re: Pytanie do mezczyzn 11.02.13, 22:43 soleil.1 napisała: > to nie kwestia strachu, czy poszukiwan, jedynie chec poznania meskiego punktun > widzenia ;) Ech.... no dobra... Musisz być fajna dupa... ... z twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: Pytanie do mezczyzn 11.02.13, 21:41 jeden lubi kwiaty, drugi woli zone ogrodnika. zatem, co chlop/baba to inna odpowiedz. zeby myslec bez przerwy/miec zawroconym w glowie, to potrzeba jakiegos czasu, paru spotkan. Takich szalenstw od pierwszego spojrzenia nie ma zbyt wiele. co zadecydowalo - figura w obcislych jeansach, ladna twarz, mlodosc, GLOD seksualny. :D Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na ju loki toki tu mi?? 13.02.13, 16:52 > Takich szalenstw od pierwszego spojrzenia nie ma zbyt wiele. co zadecydowalo - > figura w obcislych jeansach, ladna twarz, mlodosc, GLOD seksualny. :D oj Copy...ucze Cie ja i ucze juz od paru miechow i dali nic...ale faktiko...ostatni punkt moze wiele przekreslic:) chociaz czasem,choc raz tylko...jejku czemu Ty taki zasadniczy?? :P Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 nie badz taka de Niro ;) 13.02.13, 22:41 kiedys Ci to wytlumacze, poza tym nie moge odbierac nadziei mlodziezy. Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 za mloda jestes zeby pamietac, sorki 14.02.13, 07:32 www.youtube.com/watch?v=lQkpes3dgzg dobrze sobie gadke przed akcja przecwiczyc..... zeby damie dac nieco sweet talk.... www.youtube.com/watch?v=5LnPnbhyjGc Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: nie badz taka de Niro ;) 14.02.13, 13:17 > kiedys Ci to wytlumacze, poza tym nie moge odbierac nadziei mlodziezy. hmmmmmmmm..mlodziez mnie nie interesuje...przeciez wiesz..:P no..do tego zgrabny dekoldzik,plynnosc w wyrazaniu emocji,starannosc w mowie,gibki przeplyw informacji..czym by tu jeszcze..polec cos.. zdziebko starszy wacpan :) kiedys??!jest tu i teraz!! Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: Pytanie do mezczyzn 12.02.13, 10:24 Mnie ujmuje troska o mnie, pewien rodzaj staranności w stosunku do mnie, autentycznej, nie udawanej, nie koniunkturalnej. To nie jest nawet jakieś podporządkowanie, czy uległość. Z natury jestem dośc samodzielny, samosterowny i samo..rządny. Nie mam specjalnych oczekiwań, że ktoś będzie o mnie dbał. Jak sie spotykam z tego przejawiami, to budzi mój niepokój i własnie owe "zawracanie głowy" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
soleil.1 Re: Pytanie do mezczyzn 12.02.13, 11:37 Troska o ukochanego mezczyzne wydaje sie byc tak naturalna jak oddychanie. Ale to mile, ze takie zachowanie potrafi wywolac meskie zawroty glowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Pytanie do mezczyzn 13.02.13, 21:59 > Jaki typ kobiety sprawia, ze nie mozecie przestac o niej myslec? Taki, o którym nie możesz przestać myśleć > Co decyduje o tym, ze dana kobieta jest w stanie zawrocic Wam w glowie? To, że nam zawróciła w głowie. Nigdy nie wiesz, dlaczego tak się stało. Odpowiedz Link Zgłoś
soleil.1 Re: Pytanie do mezczyzn 14.02.13, 12:48 ktos kto zna siebie choc troche, potrafi wymienic czynniki na niego dzialajace... Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Pytanie do mezczyzn 14.02.13, 13:28 > ktos kto zna siebie choc troche, potrafi wymienic czynniki na niego dzialajace Bo ma obwód bioder o 9,6 do 10,2 cm większy niż w talii?. Albo ma oczy niebieskie z szarawym odcieniem, i platynowe włosy sięgające 2,3cm poniżej uszu. Uwielbia biegać na nartach, czyta Pamuka, słucha Milesa Davisa i robi pyszne serniki... Bzdura. Potem spotykasz grubą jak beka dziewczynę o oczach Cyganki i czarnych włosach, uwielbiającą polski rap, czytającą Fakt i żłopiącą piwo - i zakochujesz się w niej po uszy. Nie masz żadnej kontroli nad tym, w kim się zakochasz. Kontrolować można to, z kim się pójdzie do łóżka albo nie, z kim się będzie spotykać co miesiąc, codziennie albo wcale, z kim się założy rodzinę albo rozwiedzie, z kim będziesz pasjami rozmawiać a z kim pić wódkę. Ale to co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
soleil.1 Re: Pytanie do mezczyzn 14.02.13, 16:30 > Bzdura. Potem spotykasz grubą jak beka dziewczynę o oczach Cyganki i czarnych w > łosach, uwielbiającą polski rap, czytającą Fakt i żłopiącą piwo - i zakochujesz > się w niej po uszy. W ilu takich kobietach sie zadurzyles? ;) Bezsprzecznie - nie umiem nakazac sobie, zeby zakochac sie w tym, czy w tamtym. Jednak na podstawie dotychczasowych doswiadczen jestem w stanie w pewnym stopniu przewidziec, jaki typ mezczyzn moj mozg wezmie pod uwage, a jaki odrzuci. Wszystko zalezy od tego, jakie czynniki stale, a jakie zmienne zostaly w nas "zakodowane" . I tak, wracajac do podanego przez Ciebie przykladu - dla jednych takim stalym elementem, bez ktorego nie uda sie wzbudzic pozadania bedzie m.in. odpowiednia waga i gust muzyczny, a kolor wlosow i upodobania czytelnicze beda tylko dodatkiem, dla drugich - zupelnie na odwrot. Odpowiedz Link Zgłoś
s-n-a-f-u Re: Pytanie do mezczyzn 13.02.13, 23:39 soleil.1 napisała: > Jaki typ kobiety sprawia, ze nie mozecie przestac o niej myslec? Co decyduje o > tym, ze dana kobieta jest w stanie zawrocic Wam w glowie? :) Cechą, która znacznie podnosi w moich oczach atrakcyjność kobiety są jej pasje. Czy to będzie jazda konna, sporty walki, górskie wycieczki, gra na skrzypcach, jazda na motocyklu czy jeszcze coś innego to już mniej ważne. Istotne, żeby jej życie wychodziło poza schemat praca-dom-pub/klub/disco. Taka panna ma spory bonus na starcie :-). Cenię też samodzielność i zaradność, bo nie lubię kobiet uwieszonych na szyi mężczyzny. I zaznaczam - nie mylimy zaradności z wysokością zarobków, bo to są dwie rzeczy tylko czasami idące ze sobą w parze. Odpowiedz Link Zgłoś