Dodaj do ulubionych

Casting !!!

06.11.06, 21:32
W związku z ruszającą wkróce produkcją `MiSiów Charlie`go` ogłaszamy nabór na
odtwócę jednej z głównych ról > Charliego smile

Czekamy na zgłoszenia drogą @ oraz osobiście w godzinach naszej bytności na
forum smile
Obserwuj wątek
    • eleni80 Re: Casting !!! 06.11.06, 21:34
      A nie ustaliłyśmy jakimi czynnikami będziemy się kierowały podczas selekcji wink
      • anxiety3 Re: Casting !!! 06.11.06, 21:37
        Ale ja dopiero casting ogłosiłam, mamy czas, zanim się zgłoszą i sobie
        porównamy..smile))
        Ich umiejętności aktorskie tongue_out
    • bleman Jestem niesmialy , wiec moge go zagrac 06.11.06, 21:37
      w koncu to tylko udzielanie glosu smile
      • anxiety3 Re: Jestem niesmialy , wiec moge go zagrac 06.11.06, 21:39
        Blem... To sequel, a nie remake. Może Charlie wyszedłby wreszcie z cienia..
        To byłby dla Ciebie piękny debiut smile
      • eleni80 Re: Jestem niesmialy , wiec moge go zagrac 06.11.06, 21:43
        bleman napisał:

> w koncu to tylko udzielanie glosu smile

Właśnie głosu, a nie literek wink
        • hultaj78 Re: Jestem niesmialy , wiec moge go zagrac 07.11.06, 10:04
          > Właśnie głosu, a nie literek wink

Czyli trzeba mieć... gadane? wink
    • jacko1971 Re: Casting !!! 06.11.06, 21:39
      ??? jedna rola a tyle misiów....to ja postoję ;-P
      • eleni80 Re: Casting !!! 06.11.06, 21:42
        jacko1971 napisał:

> ??? jedna rola a tyle misiów....to ja postoję ;-P

Możemy zrobić kilka części..... wink
        • jacko1971 Re: Casting !!! 06.11.06, 22:14
          części kilka ale charli jeden (w końcu to nie Bond i kolejne wcielenia...smile)
          • eleni80 Re: Casting !!! 06.11.06, 22:16
            jacko1971 napisał:

> części kilka ale charli jeden (w końcu to nie Bond i kolejne wcielenia...smile)

Innowacje teraz są w modzie wink
      • anxiety3 Re: Casting !!! 06.11.06, 21:45
        Jak to tyle? Mężczyzn tu jest zdecydowanie mniej niz wszystkich MiSiów tongue_out
        Poza tym na tym casting polega, zeby wyłonić najlepszego big_grin
        • jacko1971 Re: Casting !!! 06.11.06, 22:19
          oj kilkunastu chyba jest....;-P
          a ja na pewno nie jestem najlepszy - pokibicuje innym smile
    • swawolny.diabel Re: Casting !!! 06.11.06, 22:19
      dobra a kto będzie aniołkami?
      ja będe ten Ch.... ale kogo mam obrabiać ?
      • eleni80 Anx....jego chyba nie wybierzemy co? 06.11.06, 22:22
        swawolny.diabel napisał:

> dobra a kto będzie aniołkami?
        > ja będe ten Ch.... ale kogo mam obrabiać ?
        • swawolny.diabel widze że chcecie sie ze mna podroczyć :) 06.11.06, 22:29
          Ech te baby chą, ale dla fasonu mówią że nie chcą, chociaż po nogach cieknie tongue_out
    • lambert77 Re: Casting !!! 07.11.06, 07:49
      Ja mogę poprowadzić casting na Aniołki smile fotki i CV proszę słać na mojego
      maila smile mile widziane zdjęcia topless wink
      • itsnotme Re: Casting !!! 07.11.06, 09:07
        ja mogę być w jurysmile
        • hultaj78 Re: Casting !!! 07.11.06, 09:36
          > ja mogę być w jurysmile

Jur(n)y? wink
          • lambert77 Re: Casting !!! 07.11.06, 09:42
            hultaj smile co tu się działo jak mnie nie było smile co to za fotel mi zaproponowano
            i co to u licha za casting?? i dlaczego nie dostałem jeszcze żadnych fotek od
            dziewczyn na maila big_grin??
            • hultaj78 Re: Casting !!! 07.11.06, 09:49
              Ja nic nie wiem, myślałem że Ty mi powiesz! Mnie tu nie było wink
              BTW jak dostaniesz to się podzielisz afkoz wink
              • lambert77 Re: Casting !!! 07.11.06, 09:54
                no oczywiście, że się podziele smile. Się nam rozpuściły kobiety. Jeden dzień
                wystarczył smile strach pomyśleć co by było jakbym nie zaglądał przez tydzień
                • hultaj78 Re: Casting !!! 07.11.06, 10:02
                  Ja myslę że musimy ustalić jakieś dyżury, bo tak samopas tej trzódki nie mozna
                  zostawiać bo sam widzisz co się dzieje wink
                  • lambert77 Re: Casting !!! 07.11.06, 10:12
                    wczoraj zajrzałem miałem się nawet przywitać ale w związku z tym że syn mi
                    oślinił dłonie aż po łokcie i nie podobało mu się siedzenie przed kompem nie
                    dałem rady smile... ale te nasze baby to jednak krnąbrne są i grzeszne smile
                    • hultaj78 Re: Casting !!! 07.11.06, 10:18
                      > wczoraj zajrzałem miałem się nawet przywitać ale w związku z tym że syn mi
                      > oślinił dłonie aż po łokcie

Bo pewnie tez liczył te zdjęcia "MiSiów" wink Mały a już wie co dobre! wink
                      Nieodrodny syn ojca swego, co? wink

> i nie podobało mu się siedzenie przed kompem

Bo zdjęć nie otrzymał, to co się dziwisz? wink

> ale te nasze baby to jednak krnąbrne są i grzeszne smile

Ale wybaczymy im, jeśli nie przestaną, prawda? wink
                      • lambert77 Re: Casting !!! 07.11.06, 10:20
                        oczywiście że wybaczymy smile w końcu są tylko istotami ludzkimi smile a błądzić i
                        grzeszyć jest rzeczą ludzką smile
                        Pewnie tak ... ale wiesz czekam na moment aż będzie już dreptał i tańczył w
                        takt muzyki. Mój chrześniak jak miał ze dwa latka nie dawał się odkleić od vivy
                        i w miejscu tańcował smile a jak jakaś panienka się ruszała to już w ogóle
                        zapomnij że masz dziecko w domu z błogim uśmiechem wpatrywał sie w ekran smile
                        • hultaj78 Re: Casting !!! 07.11.06, 10:26
                          Powiem tyle - należy jak najczesciej pracować nad swoim człowieczeństwem wink

W wieku 4 lat przyprowadzi narzeczoną wink
                          • lambert77 Re: Casting !!! 07.11.06, 10:36
                            wolę narzeczoną niż przedszkolanke ze skargą, że podgląda dziewczynki w trakcie
                            leżakowania smile
                            • hultaj78 Re: Casting !!! 07.11.06, 10:43
                              Nie bądź hipokrytą! Bedziesz synowi zabraniał tego co sam robiłeś w jego
                              wieku? wink
                              • lambert77 Re: Casting !!! 07.11.06, 10:49
                                taaaaa ale mnie nigdy nie złapano wink
                                • hultaj78 Re: Casting !!! 07.11.06, 11:02
                                  Też miałeś koleżanki które udawały, że wcale o niczym nie wiedzą? Chyba dzięki
                                  temu nigdy nie byłem "u Pani" wink
                                  • lambert77 Re: Casting !!! 07.11.06, 11:03
                                    smile baaa miałem takie koleżanki, które z chęcią się targowały wink żeby coś
                                    pokazać big_grin
                                    • hultaj78 Re: Casting !!! 07.11.06, 11:17
                                      Moje też chciały wzajemności... one to mają w genach, czy jak?
                                      Niektóre się nawet posuwały do szantażu! "Pokazuj, bo powiem Pani że dotykałeś
                                      Anke, widziałam!!!" I wszystkim powiem że kochasz Monikeeeee!!!!"
                                      Normalnie nie mozna było spokojnie porobić ludzików z kasztanów! wink
            • anxiety3 Re: Casting !!! 07.11.06, 14:13
              dlaczego nie dostałem jeszcze żadnych fotek od
              > dziewczyn na maila big_grin??

smile Mam podobne pytanie > gdzie są te portfolia kandydatów do roli
              Charlie`go? :-p Bo w mojej skrzynce ich nie widzę tongue_out
              • hultaj78 Re: Casting !!! 07.11.06, 14:15
                Skoro to ma być "przegadana" rola, to może powinnaś podac numer swojej skrzynki
                GŁOSOWEJ? wink
                • anxiety3 Re: Casting !!! 07.11.06, 14:19
                  Pliki audio moja skrzynka mailowa też przyjmuje smile
                  • hultaj78 Re: Casting !!! 07.11.06, 14:34
                    Niestety, mój głos nie należy do radiowych, Kramba świadkiem wink
      • jacko1971 Re: Casting !!! 07.11.06, 11:34
        i bez toplessu wiem kto na aniołka sie nadaje ;-P tylko ze nie dla Charliego
        ale dla mnie ;-P
      • anxiety3 Re: Casting !!! 07.11.06, 14:12
        Ekhem...Małe sprostowanie > Aniołki już mamy : ja, Eleni i Asiunia smile
        A szukamy Charlie`go big_grin
        • lambert77 Re: Casting !!! 07.11.06, 14:16
          oooo moje drogie smile to my ocenimy czy mamy aniołkismile Znaczy ja i hultaj big_grin
          • anxiety3 Re: Casting !!! 07.11.06, 14:18
            Śmiesz wątpić?...

Osz TY...
            media.movieweb.com/gallery/349/posters/4.jpg
            • lambert77 Re: Casting !!! 07.11.06, 14:23
              no cóż Lucy Liu odpada w przedbiegach smile
              • anxiety3 Re: Casting !!! 07.11.06, 14:28
                Lambert... Pomyśl jeszcze raz..Jesteś pewien, że my trzy sie nie nadajemy?

Stąpasz po cienkim lodzie...;-ppp
                • hultaj78 Re: Casting !!! 07.11.06, 14:30
                  Ja się właśnie od jakiejś chwili zastanawiam, kto Lambertowi wyłączył instynkt
                  samozachowawczy? wink))
                  • lambert77 Re: Casting !!! 07.11.06, 14:31
                    jak zostanie po mnie tylko czarna skrzynka to sprawdzisz co się popsuło big_grin
                    • anxiety3 Re: Casting !!! 07.11.06, 14:32
                      czarna skrzynka? chyba kupka popiolu po czarnej skrzynce, jak Cię z tym
                      miotaczem dopadne ;-ppp
                      • lambert77 Re: Casting !!! 07.11.06, 14:36
                        uuuuuuu ale się boję smile
                • lambert77 Re: Casting !!! 07.11.06, 14:31
                  smile jeżeli wszystkie wyglądacie jak Lucy ;P to nie big_grin no ale ja waszych zdjęć
                  nie widziałem big_grin
                  • anxiety3 Re: Casting !!! 07.11.06, 14:33
                    oj, ale ona miała miotacz...< ale się uparł uncertain>
                    A w ogóle co Ci się w Lucy nie podoba?
                    • lambert77 Re: Casting !!! 07.11.06, 14:34
                      smile jakoś tak nie sprawia wrażenia kobiety z moich fantazji wink
                      • anxiety3 Re: Casting !!! 07.11.06, 14:36
                        i tak źle, i tak niedobrze :p A podobno Azjatki są w modzie smile
                        • lambert77 Re: Casting !!! 07.11.06, 14:37
                          wiesz takie małe kobiece ładnie zaokrąglone ciche smile azjatki czemu nie smile ale
                          ona mnie akurat przeraża smile
                          • anxiety3 Re: Casting !!! 07.11.06, 14:59
                            to kogo proponujesz zamiast Lucy? Bo ja juz orientacje w Twoich upodobaniach
                            straciłam smile
                            • lambert77 Re: Casting !!! 07.11.06, 15:00
                              hmmmm musze się zastanowić to poważna sprawa smile
                              musze sobie pomyśleć na widok jakiej aktorki mi się dźwiga big_grin ... ale dam
                              znać smile
                              • anxiety3 Re: Casting !!! 07.11.06, 15:02
                                na widok jakiej aktorki mi się dźwiga big_grin

A to jednak Ty 3masz za ten rumpel, któty mi Hultaj zarzucał ;p

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=36464&w=51656829&a=51703577
                                • lambert77 Re: Casting !!! 07.11.06, 15:16
                                  a tam zaraz rumpel < w tym miejscu zaczynam się rumienić wink >
                                  • anxiety3 Re: Casting !!! 07.11.06, 15:30
                                    w tym miejscu zaczynam się rumienić wink >

hmm...a ja zastanawiać..smile))
                                    • lambert77 Re: Casting !!! 07.11.06, 15:31
                                      Nie ma nad czym smile nie ma nad czym moja droga
                                    • hultaj78 Re: Casting !!! 07.11.06, 15:32
                                      się nie zastanawiaj! On ma zonę, którą BARDZO KOCHA, prawda Lambert?! wink)))
                                      • anxiety3 Re: Casting !!! 07.11.06, 15:35
                                        Jak się obydwaj rzucili...wink))
                                        Nawet się człowiekowi zadumać nie dadzą ;p
                                        • lambert77 Re: Casting !!! 07.11.06, 15:37
                                          najprawdziwsza prawda Hultaj big_grin
                                          Anx dumaj sobie dumaj ale o innych rumplach wink tongue_out
                                          • hultaj78 Re: Casting !!! 07.11.06, 15:46
                                            > najprawdziwsza prawda Hultaj big_grin

Jak wszystko co mówię wink))

> Anx dumaj sobie dumaj ale o innych rumplach wink tongue_out

To samo chciałem powiedzieć wink
                                            • lambert77 Re: Casting !!! 07.11.06, 15:46
                                              smile hultaj ma rumpel na wydaniu big_grin
                                              • anxiety3 Re: Casting !!! 07.11.06, 15:49
                                                Wam tylko rumple w głowie ;-p, a ja myślę o....( ????)...ooo..o projekcie
                                                mozaiki ! TAk, własnie i bede się tego trzymać aż do końca...
                                                Mojego albo jej smile
                                                • lambert77 Re: Casting !!! 07.11.06, 15:50
                                                  jeżeli na mozaice na końcu będzie goła baba to ja też mogę myśleć o projekcie
                                                  mozaiki wink
                                                  • anxiety3 Re: Casting !!! 07.11.06, 15:54
                                                    do dziela > ołowek/ cienkopis/ slowem co tam chcesz w dłoń ;-ppp ( rumple
                                                    zostawiamy na boku smile i szkicuj > projekty na mail poprosze, a potem zobaczymy,
                                                    co sie z tym da zrobić ;P
                                                  • lambert77 Re: Casting !!! 07.11.06, 15:55
                                                    niestety bozia poskąpiła mi daru rysowania smile moje dłonie zostały stworzone do
                                                    czegoś zupełnie innego wink
                                                  • anxiety3 Re: Casting !!! 07.11.06, 15:56
                                                    moje dłonie zostały stworzone do
                                                    > czegoś zupełnie innego wink

rzeźbiarz??? wink))
                                                  • lambert77 Re: Casting !!! 07.11.06, 15:59
                                                    hmmmm w zasadzie to można to tak nazwać wink
                                                • hultaj78 Re: Casting !!! 07.11.06, 15:54
                                                  Lambert, myslisz, że można to nazwać "daniem kosza"? wink
                                                  • anxiety3 Re: Casting !!! 07.11.06, 15:56
                                                    Myślę, że publicznie nie załatwiam osobistych spraw, więc i kosza dostać nie
                                                    mogłeś ;-p
                                                  • lambert77 Re: Casting !!! 07.11.06, 15:56
                                                    Nam ?? dać kosza?? To chyba niemożliwe big_grin przecież nam się nie odmawia smile
                                                  • anxiety3 Re: Casting !!! 07.11.06, 15:58

> Nam ?? dać kosza?? To chyba niemożliwe big_grin przecież nam się nie odmawia smile

No teraz to dostaniecie kosza we dwoch, na raz i nawet nie interesuje mnie, czy
                                                    w ogóle jesteście zainteresowani moją osobą czy nie . Dla zasady ;-P
                                                  • lambert77 Re: Casting !!! 07.11.06, 16:02
                                                    Jeszcze powiedz że się na nas boczyć będziesz??
                                                  • hultaj78 Re: Casting !!! 07.11.06, 16:12
                                                    > No teraz to dostaniecie kosza we dwoch, na raz i nawet nie interesuje mnie,
                                                    > czy w ogóle jesteście zainteresowani moją osobą czy nie . Dla zasady ;-P

Lambert, własnie osierociłeś Maksa. Zabiję Cię!!! wink)))
                                                  • lambert77 Re: Casting !!! 07.11.06, 16:13
                                                    wink oj przejdzie jej zobaczysz jutro już nie będzie pamiętała o jakiś
                                                    koszach smile...
                                                  • anxiety3 Re: Casting !!! 07.11.06, 16:19
                                                    wink oj przejdzie jej zobaczysz jutro już nie będzie pamiętała o jakiś
                                                    > koszach smile...

<robi notkę w kalendarzu> wink)
                                                  • hultaj78 Re: Casting !!! 07.11.06, 16:25
                                                    > wink oj przejdzie jej zobaczysz jutro już nie będzie pamiętała o jakiś
                                                    > > koszach smile...
                                                    >
                                                    > <robi notkę w kalendarzu> wink)

Lambert, co ja Ci takiego zrobiłem, co????? wink
        • jacko1971 Re: Casting !!! 07.11.06, 14:23
          cała noc za wami i jeszcze nie znaleziony? no nieeeee....:-p kiepściutko!
          • anxiety3 Re: Casting !!! 07.11.06, 14:27
            cała noc za wami i jeszcze nie znaleziony?

W nocy spałam...A nie sprawdzałam kandydatów tongue_out, choć może wtedy byłyby
            rezultaty..;-ppp

no nieeeee....:-p kiepściutko!

Cóż...Szkoda, ale jest na to rada. Trzeba casting rozreklamować poza forum i
            znajdzie sie gdzie indziej Charlie...smile
            • hultaj78 Re: Casting !!! 07.11.06, 14:32
              > W nocy spałam...A nie sprawdzałam kandydatów tongue_out, choć może wtedy byłyby
              > rezultaty..;-ppp

Może to jest włąśnie rozwiązanie? wink

> Cóż...Szkoda, ale jest na to rada. Trzeba casting rozreklamować poza forum i
              > znajdzie sie gdzie indziej Charlie...smile

Dobrze, niech będzie moja strata, wpisz mnie na listę ;P
              • anxiety3 Re: Casting !!! 07.11.06, 14:36
                >
                > Dobrze, niech będzie moja strata, wpisz mnie na listę ;P

Nr 1 na mojej (czarnejsmile liście :
                Hultaj...A portfolio już wysłałes? Jeśli nie to się pospiesz, bo założę się, że
                skrzynka niedługo się już zapelni i nie przyjmie więcej zgłoszentongue_out, a to
                niezbędne aby dokonać oceny Twoich kwalifikacji tongue_out
                Tak, tak, oczywiscie z tym plikiem audio smile
                • hultaj78 Re: Casting !!! 07.11.06, 14:43
                  Na razie posłałem referencje wink
                  • anxiety3 Re: Casting !!! 07.11.06, 14:55
                    Znam te referencje, niewątpliwie wpadające w ucho tongue_out
                    Zawsze w tym przypadku byłam rozdarta przez muzyke i linie melodyczna tekstu a
                    słowa . Jedno swietne, a drugie...hmm uncertain
                    Ale coś niewątpliwie w tym jest.
                    • hultaj78 Re: Casting !!! 07.11.06, 15:04
                      To ja mam lepiej - ja jeszcze moge być zauroczony przez ten wokal wink
                      • anxiety3 Re: Casting !!! 07.11.06, 15:24
                        Mnie zauroczyło co innego :

www.traxa.pl/audio/view.php?play=241d9c626823b994c256497248b41a3c
                        Zastanawiam się, czy to słowa, czy głos, czy wszystko w całości tak na mnie
                        podziałało smile
                        • hultaj78 Re: Casting !!! 07.11.06, 15:44
                          Śliczne. I szkoda że tak często właśnie się w życiu układa.

A na mnie... cóż, wokal na pewno, i refren, a własciwie to co opisuje, chociaż
                          nie jest to strasznie wyrafinowana piosenka:

www.traxa.pl/audio/view.php?play=e20782b4bb33fcd6b0617857ae43596a
                          • anxiety3 Re: Casting !!! 07.11.06, 15:53
                            własciwie to co opisuje

tak...

chociaż
                            > nie jest to strasznie wyrafinowana piosenka:

wiem..smile tu moge zwalić winę na popkulturę tongue_out nie uciekłam od wszystkich jej
                            wpływow ;P

Jeszcze jedna taka piosenka i zagrzebię się pod kołdrą uncertain
            • eleni80 Re: Casting !!! 07.11.06, 14:37
              anxiety3 napisała:

>
              > W nocy spałam...A nie sprawdzałam kandydatów tongue_out, choć może wtedy byłyby
              > rezultaty..;-ppp

No to po co zostawiałam Cię na warcie??? żebyś poszła spać, oj Ty Ty... wink
              • anxiety3 Re: Casting !!! 07.11.06, 14:44
                > No to po co zostawiałam Cię na warcie??? żebyś poszła spać, oj Ty Ty... wink

Wczoraj akurat siła wyższa to sprawiła, że nagle w srodku dyskusji zniknęłam tongue_out
                Ale już jestem i sprawdzam kwalifikacje kandydatow b. sumiennie...
                Centymetr po centymetrze :-p
            • jacko1971 Re: Casting !!! 07.11.06, 14:48
              na pewno byłyby...a nawet przez sen mozna sprawdzać...jak chrapie to obudzi i
              jaki z niego Charli? ;-P

tak..poza forumowy charli zeby potem na forum nie wrzało od domysłów ;-P
      • swawolny.diabel Re: Casting !!! 07.11.06, 16:03
        lambert77 napisał:

> Ja mogę poprowadzić casting na Aniołki smile fotki i CV proszę słać na mojego
        > maila smile mile widziane zdjęcia topless wink

no to ja będe macał czy aby są prawdziwe. Nie chcemy cyganów aniołków co siobie
        cycki będą przyprawiać smile
    • asiunia311 Co jest??;-) 08.11.06, 09:22
      Dwa dni mnie raptem nie ma, a tu jakies castingi odchodząwink Czuę się wyrzucona
      poza nawias społeczeństwa...wink))
      • hultaj78 Re: Co jest??;-) 08.11.06, 09:24
        Ciebie jako gwiazdę już dawno obsadzili wink
        • asiunia311 Re: Co jest??;-) 08.11.06, 09:25
          Mła???wink
          Pewnie jako Nikifora, psiakrewwink)))
          • hultaj78 Re: Co jest??;-) 08.11.06, 09:33
            Nie jako Niki_z_fora, tylko Natalie wink)

www.stopklatka.pl/film/zdjecie.asp?t1i=1&xi=2029&number=4
            • asiunia311 Re: Co jest??;-) 08.11.06, 09:36
              Nawet dla Was się nie przefarbuję na blond!!!wink
              Nikt by mnie nie poznałwink
              • hultaj78 Re: Co jest??;-) 08.11.06, 09:47
                I o to chodzi, nadawałabys się do akcji incognito wink

Ale mozesz być Dylan, bo Alex juz zajęta.
                • asiunia311 Re: Co jest??;-) 08.11.06, 10:29
                  Pomyślę jeszcze o tych Aniołkachwink
                  Czy Charlie już wyłoniony?wink))
                  • anxiety3 Re: Co jest??;-) 08.11.06, 10:33
                    Asiunia...Hmmsmile Z Elenie tak jakoś naturalnie wyłoniła nam się obsada ... Nie
                    chcesz? Na pewno chcesz...Widze to w Twoich oczach smile)

W sumie to zastanawiam się, czy się na speca od efektów specjalnych nie
                    przekwalifikować przy tej produkcji tongue_out
                    • anxiety3 Ps. Charliego jeszcze nie ma 08.11.06, 10:35
                      Jedyny, który oficjalnie zgłosił się do castingu to Hultaj tongue_out
                      Jeśli będzie tak dalej z frekwencją , to wygra walkoverem smile
                      • asiunia311 Re: Ps. Charliego jeszcze nie ma 08.11.06, 10:39
                        No dooobra, namówiłaś mnie:-I Ale nie każcie mi się przefarbować!wink Bo będę
                        wyglądać jak upiór w operze!wink I własny ojciec mnie nie poznawink

Czemu mnie nie dziwi, że Hultaj się zgłosił!!smile A reszta MiŚków dała nogę??
                        Gdzie Ci mężczyźni...wink))
                        • anxiety3 Re: Ps. Charliego jeszcze nie ma 08.11.06, 10:41
                          Ale nie każcie mi się przefarbować!wink

No własnie, ja pierwsza `rzuciłam` się na rolę brunetki smile
                          • asiunia311 Re: Ps. Charliego jeszcze nie ma 08.11.06, 10:43
                            Śfffinjjjo Ty!!smile
                            Musimy zrobić małą modyfikację w kwestii wyglądu bohatereksmile)
                            • anxiety3 Re: Ps. Charliego jeszcze nie ma 08.11.06, 10:45
                              > Śfffinjjjo Ty!!smile

haha smile) Widzę, że nie tylko Macloran się wierzgnąłtongue_out

Musimy zrobić małą modyfikację w kwestii wyglądu bohatereksmile)

Pomyślimy, pomyślimy...
                              • asiunia311 Re: Ps. Charliego jeszcze nie ma 08.11.06, 10:46
                                anxiety3 napisała:

> haha smile) Widzę, że nie tylko Macloran się wierzgnąłtongue_out

Bo zgłoszę postulat, żeby przy obsadzaniu ról była brana kwestia
                                starszeństwa!!;-PP

> Pomyślimy, pomyślimy...

Musowo!!wink)
                                • anxiety3 Re: Ps. Charliego jeszcze nie ma 08.11.06, 16:13
                                  Bo zgłoszę postulat, żeby przy obsadzaniu ról była brana kwestia
                                  > starszeństwa!!;-PP
                                  >
                                  Blisko, blisko , ale my na uwadze mamy pierwszeńśtwo tongue_outPP
                                  • asiunia311 Re: Ps. Charliego jeszcze nie ma 08.11.06, 19:11
                                    łeee, tak się nie bawiem;-PPP
                                    Ale teraz jesteśmy wiedźmy cztery, więc cała sprawa się jakby rypławink))
                      • maclorcan Re: Ps. Charliego jeszcze nie ma 08.11.06, 10:40
                        Jak to jedyny to Hultaj?!? A ja? Nawet mówiłaś, że mam duże szanse ;-P A teraz co? Ja się tak nie bawię ;-(
                        • asiunia311 Re: Ps. Charliego jeszcze nie ma 08.11.06, 10:41
                          Anx, chyba będzie dogrywkasmile) Patrz, jak się wierzgnął!wink)
                          • anxiety3 Re: Ps. Charliego jeszcze nie ma 08.11.06, 10:42
                            myslisz , ze kisiel też wchodzi w gre? smile
                            • asiunia311 Re: Ps. Charliego jeszcze nie ma 08.11.06, 10:43
                              Nie wnikam w towink)
                        • anxiety3 Re: Ps. Charliego jeszcze nie ma 08.11.06, 10:42
                          faux pas

Jest dwoch kandydatów!!!
                          • maclorcan Re: Ps. Charliego jeszcze nie ma 08.11.06, 10:57
                            Pewnie Hultaj przyniósł sezamki i zostałem po cichu skreślony z listy kandydatów ;-(
                            • inseg Re: Ps. Charliego jeszcze nie ma 08.11.06, 13:39
                              No i na czym stanęło ?
                            • anxiety3 Re: Ps. Charliego jeszcze nie ma 08.11.06, 16:12
                              Nie dostałam od Hultaja żadnych sezamków !

Mozesz byc zspokojny, wciąż jesteś na liscie tongue_out

wiesz...z czekoladą albo kokosowe i będziesz na specjalnej pozycji wink))
                              Tylko Ciiii!!!! smile)))

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka