Dodaj do ulubionych

Faceci! Dlaczego tak nie wyglądacie???

IP: *.chello.pl 27.07.04, 16:25
Od kobiety wymagacie, żeby była piekna, seksowna i zadbana a sami w ogóle o
siebie nie dbacie i sądzicie, że mimo to możecie byc przystojni...
To są dopiero prawdziwe byczki, z którymi każda, ale to każda kobieta wolna
czy mężatka obejrzałaby się na ulicy nie mówiąc juz o numerku ...ach!
www.ergowear.com/store/default.php?cPath=21_25&language=de&sort=2a&&page=2&osCsid=424cf8c4edf645b41e1806afc836341
4&
Obserwuj wątek
    • Gość: mania Re: Faceci! Dlaczego tak nie wyglądacie??? IP: 81.210.83.* 27.07.04, 16:31
      no ale prosze Cie-nie te majtasy-brrrrr;))))
      • Gość: kelly Re: Faceci! Dlaczego tak nie wyglądacie??? IP: *.chello.pl 27.07.04, 16:53
        Droga maniu...co ty chcesz od tych slipek? przecież są bardzo seksy, wolisz
        bokserki? Dla mnie taki facet mógłby worek lniany na jajkach nosić a i tak bym
        go zjadła! mniam...
    • Gość: Max Bzdura! IP: *.mad.east.verizon.net 27.07.04, 16:46
      Wszyscy tak wygladamy tylko ze nie wolno nam w takich majtkach po ulicy
      chodzic:-(
      • Gość: kelly Re: Bzdura! IP: *.chello.pl 27.07.04, 16:55
        Rozejrzyj się na polskiej ulicy jacy super-faceci chodzą, po prostu żenada, nie
        ma na czym oka zawiesić, czy pofantazjować...
        • p-iotr Re: Bzdura! 29.07.04, 11:32
          Super-faceci jezdza super-furami, a nie chodza po ulicach (no, chyba ze sa to
          super-ulice).

Super-pzdr

• hrabia_dewalgo Re: Faceci! Dlaczego tak nie wyglądacie??? 27.07.04, 16:57
      Jak sie ma tyle lat co ty, to niestety sie tak glupio mysli.

Tak trzymac- z wiekiem przejdzie.
      • Gość: kelly Re: do hrabiego pare słów IP: *.chello.pl 27.07.04, 17:35
        ...oj, tendencyjnie chłopie myslisz, bo jestem około 30-tki, czy to według
        ciebie jeszcze mało? bo chyba odbiorę twoje słowa jako komplement...a co do
        głupoty, to co głupiego jest w tym, że nam-kobietom podobają się takie byczki?
        popracuj lepiej nad muskulaturą!

P.S Ciekawa jestem za kim ty się oglądasz na ulicy, jeśli w ogóle? za starszymi
        paniami z nadwagą? hehehe
    • allabamma Re: Faceci! Dlaczego tak nie wyglądacie??? 27.07.04, 17:04
      No fakt, ciasteczka :-)
      Tylko że ja jestem beznadziejnie zakochana :-)
      • Gość: mania Re: Faceci! Dlaczego tak nie wyglądacie??? IP: 81.210.83.* 27.07.04, 17:09
        beznadziejnie mam czytać obsesyjnie?;)

a propo's mężczyzn na naszych ulicach-fakt, czasem wole popatrzeć na zadbane
        kobiety...
    • Gość: kawaler Re: Faceci! Dlaczego tak nie wyglądacie??? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.07.04, 17:37
      Gość portalu: kelly napisał(a):

> Od kobiety wymagacie, żeby była piekna, seksowna i zadbana a sami w ogóle o
      > siebie nie dbacie i sądzicie, że mimo to możecie byc przystojni...

Od nikogo nic nie wymagam :-)
      A o siebie dbam jak moge, bo kto o mnie zadba? ;-)

> To są dopiero prawdziwe byczki, z którymi każda, ale to każda kobieta wolna
      > czy mężatka obejrzałaby się na ulicy nie mówiąc juz o numerku ...ach!

No niezupelnie, oceniasz wszystkie kobiety według własnej miarki, to się w
      psychologi nazywa chyba projekcja. :-)
      • Gość: kelly Re: do kawalera IP: *.chello.pl 27.07.04, 17:44
        jak nie wierzysz to popytaj parę kobiet, to się dowiesz, była kiedyś taka sonda
        robiona przez Zetkę latem na plaży i tylko skrajne katoliczki odmawiały grzechu
        z takim panem, ogromna większość kobiet marzy o takim byczku w łóżku i nie jest
        to żadna projekcja, zapewniam cię!

P.S. Dobrze, że o siebie dbasz, tak trzymać! Dajesz przykład innym facetom.
        • Gość: kawaler Re: do kelly IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 28.07.04, 16:33

> jak nie wierzysz to popytaj parę kobiet, to się dowiesz, była kiedyś taka
          sonda
          >
          > robiona przez Zetkę latem na plaży i tylko skrajne katoliczki odmawiały
          grzechu
          >
          > z takim panem, ogromna większość kobiet marzy o takim byczku w łóżku i nie
          Wiesz co kelly, pracuje prawie wylacznie z kobietami i moze taki byczek to
          marzy sie mlodym dziewczynom, dla dojrzalej kobiety oprocz samego seksu liczy
          sie cos wiecej, przynajmniej same tak twierdza a nie sadze, zeby klamaly. :-)

> P.S. Dobrze, że o siebie dbasz, tak trzymać! Dajesz przykład innym facetom.

To, ze o siebie dbam wcale nie znaczy, ze tak wygladam jak na zdjeciu. :-)
          • Gość: kelly Re: do kawalera IP: *.chello.pl 29.07.04, 11:56
            a kto tu do licha mówi o "czymś więcej"???

no, wiesz...tylko seks z takimi i nic więcej!
            • Gość: kawaler Re: do kelly IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.07.04, 23:35

> a kto tu do licha mówi o "czymś więcej"???
              >
              > no, wiesz...tylko seks z takimi i nic więcej!

Jak to seks bez milosci?;-)
              A jak ja cos wspominam dziewczynie o seksie to sie od razu oburza:
              "Ty mnie nie kochasz, ty masz tylko ochote na seks!" :-)

Pokazalem kolezankom z pracy te zdjecia, ale zadnej nie przypadly do gustu,
              powiedzialy, ze za bardzo przypakowani, ulizani. :-)

• sol_bianca Re: do kawalera 31.07.04, 11:50
          Byczki?
          Wolę ludzi...
          :)))
    • gomory Re: Faceci! Dlaczego tak nie wyglądacie??? 27.07.04, 18:28
      Uscislenie pierwsze: ja tam od zadnej kobiety niczego nie wymagam. Jesli ma
      ochote to moze o siebie dbac, jesli nie to nie, to wolny kraj. Najwyzej bedzie
      miala mniej chetnych do swoich wdziekow, a ja sie za nia nie obejrze na ulicy
      [dziewczyny z Alabamy by to nawet ucieszylo ;)].
      Wez pod uwage ze pokazujesz modeli, czyli osoby wyselekcjonowane do tej roli
      jako najbardziej odpowiedni i wykazujacy sie stosownymi predyspozycjami, nad
      ktorymi dodatkowo pracuja. Zdjecia sa takze profesjonalnie przygotowywane na
      rozgrzanych miesniach, przy odpowiednim oswietleniu, czestokroc model sie nieco
      wczesniej odwadnial by poprawic definicje umiesnienia. Gdybym wybieral
      partnerke wpatrzony tylko w rozkladowki gazet to niewiele kobiet mialoby
      szanse. Mialbym nielatwe zadanie oczekujac ze kazda kobieta bedzie sie
      prezentowac jak modelka. Cellulit przetrzebilby pewnie z 70% populacji, kiepska
      jedrnosc tego i owego reszte i tylko pani Raczkowski by mi pozostala ;).
      Poza tym o co Tobie chodzi? Mam bez koszuli w biurze pracowac ;). Na tych
      fotografiach to tez nie wielblady z Kazachstanu, tylko mezczyzni. Tyle ze
      swoisty kwiat naszej populacji. Silownie sa w naszym kraju coraz
      popularniejsze, wprawdzie nie mi oceniac urode, ale sadze ze wielu z cwiczacych
      przypadnie Ci do gustu. Moze nawet na numerek ;), powodzenia zycze.
      • allabamma :P /ntxt 28.07.04, 11:31

• uncledonken Re: Faceci! Dlaczego tak nie wyglądacie??? 27.07.04, 19:10
      Nie każdy jest modelem, nie każdy ma czas na siłownie.

I nie wszyscy nie dbają o siebie :)
      • l_zaraza_l Re: Faceci! Dlaczego tak nie wyglądacie??? 27.07.04, 20:03
        Faktycznie - byczki.
        Ale to sa ludzie, ktorzy zyja z tego, ze tak wygladaja.
        Moje kochanie nie jest byczkiem a i tak bym go zjadala na sniadanie, obiad i
        kolacje :))) Wole zeby czas, ktory mialby przeznaczyc na silownie, spedzal ze
        mna. Wiem, ze z kazdym rokiem bedzie coraz mniej byczkiem a w koncu bedzie
        tylko staruszkiem. A ja zawsze bede mogla go kochac i szanowac - za madrosc,
        dobroc, serdecznosc, wrazliwoc... a nie za przemijajace bombki pod marynara.
        • Gość: maksiu Re: Faceci! Dlaczego tak nie wyglądacie??? IP: *.au.poznan.pl 05.08.04, 13:15
          Moja babcia zawsze mówiła że facet powinien być troche ładniejszy od diabła. I
          miała racje:)
      • jumar1 Mój wygląd świadczy o mnie! 28.07.04, 01:31
        nie chodzi o bycie modelem,...ale o odrobine samozaparcia,szacunku do siebie i
        wytrwałości by zrobic cos z czego bedziesz dumny!
        Piszesz ze nie kazdy ma czas na siłownie!.......rozumiem jesli pracujesz w
        słuzbie zdrowia i ratujesz zycie przez 16 godzi ,a pozniej zasypiasz na stojaco
        ze zmeczenia by znów drugiego dnia zaczynac wszystko od poczatku.
        Jesli jednak cięzko Ci zwlec się z kanapy po 8 godzinach pracy to faktycznie
        szanuj swój czas!
        Siłownia to nie wszystko.......czasem wystarczy zmienic troche swoje
        upodobania,nawyki!
        Jeśc mniej tłusto,więcej warzyw i owoców,rozkładac posiłki nammniejsze poracje
        a nie napychac sie 3 razy do dnia jak prosie!
        Myc sie częsciej niż prze snem i przed obiadem,czasem ogolic częściej niz przed
        niedzielna msza czy sobotnia dyskoteką....Czasem to pomaga.......
        A zadowolony bedziesz i Ty i Ci którym przyjdzie przebywac w Twoim towarzystwie!
        Pozdrawiam
        • gomory Re: Mój wygląd świadczy o mnie! 28.07.04, 10:01
          Sorry, ale o ile generalnie trudno sie nie zgodzic z tym co piszesz ze kazdy
          bedzie wtedy zdrowszy i nawet powinien lepiej sie czuc, to nie ma mowy by bez
          machania ciezkim zelaztwem na silowni byc umiesnionym. Zmieniajac nawyki
          zywieniowe moge np. zaczac tracic na wadze, golac sie moge przestac drapac w
          czasie namietnych pocalunkow, ale od tego na pewno nie wyrosna mi bicesy ani
          kaloryfer na brzuchu ;).
          • jumar1 Re: Mój wygląd świadczy o mnie! 28.07.04, 21:37
            Jest dokładnie tak jak piszesz!Na to trzeba troche zapracowac!
            To wszystko nie dzieje sie,od lezenia prezd telewizorem,czy czytania gazety...a
            szkoda:-)
            Juz pomijając bicepsy jak melony czy kaloryfer na brzuchu....chodzi mi bardziej
            o zachowanie proporcjonalnej sylwetki.Ja całe szczęscie znalazłem w sobie
            ochotę do ćwiczen na siłowni,w domu czy gdziekolwiek.
            Jednak smiesza mnie faceci o spojrzeniu macho..które w ich mniemaniu przeszywa
            wszystko stapające po ziemi...a z przodu z wielkim brzzuchem!Gdzie przeciwwaga
            dla tego śmietnika?
            Tak jak juz napisałem....najwazniejsze sa proporcje!
            Raz zapuszczony brzucho....zrzucic jest cholernie cięzko,jesli wogóle możliwe!
            Pzdr.
    • chyba_normalny Re: Faceci! Dlaczego tak nie wyglądacie??? 27.07.04, 20:04

Wydaje mi się , że każda kobieta ma takiego mężczyznę na jakiego zasługuje , a
      więc sposób jego postępowania , dbanie o siebie , słownictwo czy wreszcie jego
      atrakcyjność seksualna jest zależna od wymagań jego partnerki
    • Gość: Imagine Re: Faceci! Dlaczego tak nie wyglądacie??? IP: *.unl.edu 27.07.04, 20:11
      kelly, ty jestes gejem nie zadna baba. na kilometr to czuje.
    • Gość: Ania Re: Faceci! Dlaczego tak nie wyglądacie??? IP: *.acn.waw.pl 27.07.04, 22:00
      W takim razie jestem skrajna katoliczka. Nie podobaja mi sie w ogole.
      Najpiekniejszym facetem jakiego widzialam byl niejaki Piotr...i mial 190 cm
      wzrostu i byl chudy jak szczapa - i zdaje sie ze na silke nie chodzi...
      • uncledonken Re: Faceci! Dlaczego tak nie wyglądacie??? 27.07.04, 22:15
        190 cm, niziutki hihi :)
      • Gość: Wytrawna Do Ani IP: 213.77.38.* 17.08.04, 14:48
        A czy ten Piotr przypadkiem nie jest muzykiem?
    • Gość: (S)nail Re: Faceci! Dlaczego tak nie wyglądacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 22:53
      Na porządną muskulaturę trzeba CIĘŻKO pracować. A ładne, zgrabne panie nie
      muszą nic specjalnego robić poza tym, żeby nie opychać się pączkami itd... :P
      • Gość: mania Re: Faceci! Dlaczego tak nie wyglądacie??? IP: 81.210.83.* 28.07.04, 10:12
        eeee tam;) jest pyszny!;)
    • Gość: mania Re: Faceci! Dlaczego tak nie wyglądacie??? IP: 81.210.83.* 28.07.04, 10:17
      zreszta-najważniejsze żeby mężczyzna był: 'świeży', czysty, pachnący, zadbany,
      uśmiechnięty, nie za chudy i nie za gruby!
      • mroofcia Re: Faceci! Dlaczego tak nie wyglądacie??? 28.07.04, 15:44
        O fuuuu.... Przecież oni mają stringi!!!
        Czysty, zadbany, pachnący, ogolony - sgadza się. Ale jak ściągnie gacie i tam będą stringi to umrę ze śmiechu...
        Tfu!
        • gomory Re: Faceci! Dlaczego tak nie wyglądacie??? 28.07.04, 15:50
          A nie sadzisz ze to oryginalny pomysl na wreczenie ukochanej prezentu ;-)?
          • mroofcia Re: Faceci! Dlaczego tak nie wyglądacie??? 28.07.04, 15:51
            Na prima aprilis - owszem... ; )
            • Gość: mania Re: Faceci! Dlaczego tak nie wyglądacie??? IP: 81.210.83.* 28.07.04, 15:58
              pewnie gomory ma niedllugo urodziny;)
          • Gość: kalorina Re: Faceci! Dlaczego tak nie wyglądacie??? IP: *.compi.net.pl / *.crowley.pl 29.07.04, 17:04
            O jakim sposobie mówisz? Zamiast ściskać prezent łapą, to pośladkami w
            stringach?
            Dziwne dość i cokolwiek ekwilibrystyczne zadanie...

He, he
    • joasia1 Re: Faceci! Dlaczego tak nie wyglądacie??? 28.07.04, 19:43

> czy mężatka obejrzałaby się na ulicy nie mówiąc juz o numerku ...

generalizujesz
      ja bym sie nie tylko nie ogladala za takimi dzieciakami a co dopiero brala do
      lozka.
      • pysia_75 Re: Faceci! Dlaczego tak nie wyglądacie??? 29.07.04, 11:51
        joasia1 napisała:

> Gość portalu: kelly napisał(a):
        >
        > > Od kobiety wymagacie, żeby była piekna, seksowna i zadbana a sami w ogóle
        > o
        > > siebie nie dbacie i sądzicie, że mimo to możecie byc przystojni...
        > > To są dopiero prawdziwe byczki, z którymi każda, ale to każda kobieta wol
        > na
        > > czy mężatka obejrzałaby się na ulicy nie mówiąc juz o numerku ...
        >
        > generalizujesz
        > ja bym sie nie tylko nie ogladala za takimi dzieciakami a co dopiero brala do
        > lozka.

A ty w ogóle normalna jesteś? Jakie dzieciaki??? Przecież to ciasteczka...
        • joasia1 Re: Faceci! 08.08.04, 14:20
          pysia_75 napisała:

> A ty w ogóle normalna jesteś? Jakie dzieciaki??? Przecież to ciasteczka...

Dla Ciebie ciasteczka dla mnie dzieciaki - w czym problem?
    • iselin Re: Faceci! Dlaczego tak nie wyglądacie??? 29.07.04, 15:35

> www.ergowear.com/store/default.php?cPath=21_25&language=de&sort=2a&&page=2&osCsid=424cf8c4edf645b41e1806afc836341a
      > 4&

I tak mają wygladac mężczyźni?
      Mysie jąderka?
      Ochyda!
      Nie lubię kaloryferu.
      To wygląd, a co w środku?
      Pusto!!!!!!!!!
      • gomory Re: Faceci! Dlaczego tak nie wyglądacie??? 29.07.04, 16:02
        No nie ulegajmy stereotypom, ze jak ktos oracuje nad muskulatura to zaraz
        tlumok i debil. Przeciez to wcale nie przekresla mozliwosci ze ma bogate
        wnetrze.
        • jumar1 Ależ wyglądamy:-) 29.07.04, 16:46
          Dokładnie Gomory!
          Nie mozna w ten sposób generalizowac wyglądu zewnetrznego....to jakby
          powiedzieć,że każda kobieta w rózowej bluzeczce to pusta stodoła:-)
        • Gość: optymista Re: Faceci! Dlaczego tak nie wyglądacie??? IP: *.nask.waw.pl / 193.59.201.* 05.08.04, 16:28
          No wiesz... kulturyści naukowcami nie są i nie będą, przynajmniej jeszcze
          takich medykamentów nie wymyslili:) Mięśnie albo sprawne szare komórki,
          ewentualnie katowanie stawów przez inteligentów:)
          No ale bogate uczuciowo wnętrze mogą mieć:)

pzdr
    • Gość: desperat Re: Faceci! Dlaczego tak nie wyglądacie??? IP: *.autocom.pl 30.07.04, 20:04
      Moja żona też by takiego chciała. Mimo że mam: 27 lat (kajaki, wspinanie i
      basen), płaski brzuch i ramionka też mam. To do takich bicepsów mi brakuuuuuje.
      Coś chyba w tym jest. Chyba pójdę na siłownię (hehe informatyk na siłowni).
    • Gość: Malutka Re: Faceci! Dlaczego tak nie wyglądacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 11:32
      ja tam wole facetow z krwi i kosci a nie takie wymuskane cioty ktore siedzą
      nonstop na silowni albo sterczą przed lustrem...zdarza sie ze u kosmetyczki
      ez...wole naszych przecietnie przystojnych facetow ktorych zawsze mozna
      przytulić i ktorzy nie kobniecznie sa oblegani przez tysiące innych lasek...mam
      srednio przystojnego faceta, nawet mniej niz srednio a i tak drżę za kazdym
      razem jak gdzies wychodzi bezemnie, czy nie rzuci sie na niego jakaś
      laska...przy takim przystojniaku wykonczylabym sie psychicznie...zresztą mam
      taki stereotyp pewnie niesluszny ze facet ktory tak wyglada jest zadufany w
      sobie, macho a czasami gej, wiec...NASI PRAWDZIWI FACECI KTORZY SA PRZY NAS-
      JESTEŚCIE NAJLEPSI...!!!
    • hrabia_dewalgo Ja tak wygladam. 06.08.04, 11:58

> www.ergowear.com/store/default.php?cPath=21_25&language=de&sort=2a&&page=2&osCsid=424cf8c4edf645b41e1806afc836341a
      > 4&

////////////////

Pytanie tylko, czy bedziesz do mnie pasowac?
      • Gość: Jan Czysciciel Re: Ja tak wygladam. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 14:53
        Potwierdzam. Jasnie hrabia wyglada nadwymiar seksownie.
        • hrabia_dewalgo Re: Ja tak wygladam. 17.08.04, 13:54
          Gość portalu: Jan Czysciciel napisał(a):

> Potwierdzam. Jasnie hrabia wyglada nadwymiar seksownie.

//////////////////

Janie, do czyszczenia, a nie za komplementowanie.
    • Gość: erynia Re: Faceci! Dlaczego tak nie wyglądacie??? IP: 217.153.143.* 08.08.04, 14:11
      Tutaj raczej chodziło o to ze faceci ciagle porownuja dziewczyny do
      szczuplutkich,plasciutkich laseczek i takie im sie podobaja... a sami jak
      wygladacie pod koszulami ??
      • gomory Re: Faceci! Dlaczego tak nie wyglądacie??? 08.08.04, 14:18
        > sami jak wygladacie pod koszulami ??

O! Erynia pozuje na dziewczyne z meskich marzen :). Chcialaby kazdemu facetowi
        wsadzac glowe pod kuszule ;-).
    • figo271 Re: Faceci! Dlaczego tak nie wyglądacie??? 17.08.04, 13:48
      nie wiedzialem ze istnieja takie pustaki jak kelly
    • Gość: byczek Re: Faceci! Dlaczego tak nie wyglądacie??? IP: *.net.iton.pl 18.08.04, 08:08
      zastanawiam się czy sama siebie oszukujesz, czy po prostu wkładasz kij w
      mrowisko?
      Powiedz mi proszę, że jeśli zobaczysz takiego "byczka" to podchodzisz do niego
      i wkłądasz mu rękę pod te stringi?
      czy może jednak on musi zrobić ten wysiłek, podejść do Ciebie i... : "Cześć,
      choć się bzyknąć!"
      od razu rozkłądasz nóżki?
    • l0vely Re: Faceci! Dlaczego tak nie wyglądacie??? 18.08.04, 09:46
      Ja kobieta i nie dość, że się nie oblądam, to nie czuje do takich szczególnego
      pociągu. Ulizane to to, w stringi ubrane i pół życia spędza na makijażu,
      siłowni oraz u kosmetyczki. O! I jeszcze solarium. I gdzie tu czas na te
      numerki, o których piszesz? ;-)
    • Gość: znawca [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 23:19
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka