Dodaj do ulubionych

o czym marza mezczyzni?

11.08.04, 00:54
Znalazlam taki temat na jednym z forów kobiecych - dotyczący marzeń kobiet
oczywiście. A ja bym się chciała dowiedzieć o czym marzą mężczyźni?
Zapraszam panów do dyskusji :)
O tych małych i większych, mniej i bardziej prozaicznych, realnych czy
nieosiągalnych marzeniach...
Obserwuj wątek
    • wrocek_moon Re: o czym marza mezczyzni? 11.08.04, 07:09
      Ogladalem kiedys program o zwiazku w ktorym kobieta robila facetowi codziennie
      rano loda - zanim on poszedl do pracy.Bardzo mi to zaimponowalo.
      Tez bym chcial znalezc taka kobitke ktora o 7 rabi polerowala mi fujare.

Drugie marzenie to bmw 6 seria.rocznik 2004.Piekna maszyna.

Czecie marzenie to przezroczyste drzwi w tej bemie tak aby wszyscy mogli
      widziec moje nowe dresy adidasa
      • gomory Re: o czym marza mezczyzni? 11.08.04, 07:18
        Marzenia marzeniami, a zycie swoja droga. Pewnie zaraz by sie okazalo ze
        panienka niefachowa, codziennie rano haczy bolesnie zebami. BeeMa by byla
        stuknieta, dlatego drzwi miala z pleksi (za co psy walnelyby mandat), a
        wietnamskie podroby dresow rozprulyby sie w czasie pchania fury do mechanika.
        Jedyne coby nie zawiodlo to sluchana w skupieniu Jowiszowa, 41 symfonia C-dur
        Wolfganga Amadeusza Mozarta ;).
        • e-milia44 :))) 12.08.04, 00:51
          Zaiste ten męski świat ciekawy...
        • Gość: Piękna Do gomory IP: 213.77.38.* 13.08.04, 13:21
          Zaimponowałeś mi tą Jowiszową
          • gomory Re: Do gomory 13.08.04, 13:29
            > Zaimponowałeś mi tą Jowiszową

Sobie tez :).
            Ale nie bede sciemnial. Na Mozartowskim Requiem wprawdzie nie usypiam,
            Lacrimose wrecz uwielbiam, ale wielkim melomanem nie jestem. Zeby nie seria
            DeAgostini to pewnie nie mialbym zadnej plyty z muzyka powazna. Tylko bym sobie
            pojedyncze hity z Kaazy posciagal ;-).
            • Gość: Piękna Re: Do gomory IP: 213.77.38.* 13.08.04, 13:33
              Mi również do biegłości w tej materii wiele brakuje ale nie ma to jak jazda bez
              trzymanki z KV 550 w tle...
    • gomory Re: o czym marza mezczyzni? 12.08.04, 06:59
      Marze o dajacym mi wielka satysfakcje pozyciu, i kupie kasy, bym nie musial co
      rano czlapac do roboty z ktorej pisze na forum GW ;).
      • e-milia44 Re: o czym marza mezczyzni? 12.08.04, 21:16
        Z tym sie zgadzam jako kobieta w zupelności - cokolwiek dla każdego z nas
        oznacza satysfakcjonujące pożycie... ;)
    • leff Re: o czym marza mezczyzni? 12.08.04, 21:59
      no prose pani , ja bym tak kciał mieć :
      - żonke lepszom w łużku
      - newerending piwo w loduwce
      - mazde 6 niestuknientom ,tylko od dilera ale nie tego z dyskoteki
      - kasy fure (bo skure i komure jusz mam)
      - chyba niewiele marzen , co ? skromny jestem chłop-iec
      • e-milia44 Re: o czym marza mezczyzni? 12.08.04, 23:00
        no faktycnie prose pana taki zestawik standardowy calkiem osiagalny chyba ;) co
        do tej żonki to juz by sie trzeba z samom paniom skonsultowac... ;)
    • silic O wszystkim 12.08.04, 22:14
      Marzenie prozaiczne : mieć tyle pieniedzy bym nie musiał pracować - bo to
      męczące jest; nie jestem wymagający, to nie muszą być złote góry
      Marzenie mniej prozaiczne: zobaczyć Wielki Kanion ( na razie z braku czasu i
      tego co w punkcie 1 - nierealizowalne)
      Marzenie bardzo marzycielskie : polecieć w kosmos
      Marzenie bardzo nierealne: żyć z 500 albo więcej lat ...
      • e-milia44 Re: O wszystkim 12.08.04, 22:58
        Marzenia czaso-przestrzenne jednym slowem... ;)
        No i pierwszy zestaw bez seksu... Niczego nie sugeruję, jedyne co to
        pogratulować jeśli to nie sfera marzeń, haha. Miłych podróży... :)
        • Gość: pokrybala Re: O wszystkim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 00:44
          e-milia44 napisała: > No i pierwszy zestaw bez seksu...

Możesz sobie pokpiwać, ale przecież jest naukowo udowodnione, że od 80 do 99%
          myśli mężczyzn krąży wokół sexu. Tak już jest i nic na to sie nie poradzi.
          Oczywiście zaraz tu się odezwą panowie, którzy powiedzą, że sobie wypraszają,
          że oni głównie myslą o setkach różnych wzniosłych rzeczy a o sexie tylko
          czsaem, ale nie należy w takie pierdy wierzyć. Facet wciąż mysli o seksie
          (chociaż może nie zdawać sobie z tego sprawy) . Gdy patrzy na powiedzmy
          wiadomości w telewizji, to kawałeczkiem mózgu zajmuje się tym, co obiecał
          ludziom premier, a resztą mózgownicy zastanawia się, jakie piersi ma Anita
          Werner czy inna Pieńkowska. Gdy idzie do szkoły na zebranie rodziców, to trochę
          słucha o stopniach, ale głównie zastanawia się, czy ta młoda nauczycielka
          zdradza męża i w jakiej pozycji lubi najbardziej. Gdy patrzy na p. wicepremier
          Jarugę-cośtam, to myśli, że ma fajne usta do loda i gdy była młodsza, to
          pewnie... itp. Tak już do cholery jest. Należy podziwiać facetów, że mimo tego
          natłoku seksualnych mysli robią tyle innych rzeczy (no ale robia głównie po to,
          by zaimponować jakiejś kobiecie, albo by zdobyc kasę na kobiety itp.). Dlatego
          pytanie o marzenia facetów są beznadziejnie głupie. Wiadomo, o czym marzą.
          • e-milia44 Re: O wszystkim 13.08.04, 01:43
            Po pierwsze wcale sobie nie pokpiwam - co najwyżej żartuję.
            Po drugie jak widać nie wszystkie odpowiedzi dotyczą wyłącznie seksu, a jeśli
            coś jest beznadziejnie głupie to raczej nie pytania, tylko tego typu
            bezpodstawne komentarze. No, ale w końcu co sie dziwic skoro autorowi natlok
            sksualnych mysli przycmiewa... Hmm, i to jeszcze z pretensjami do podziwu...
            • gomory Re: O wszystkim 13.08.04, 10:07
              > Po drugie jak widać nie wszystkie odpowiedzi dotyczą wyłącznie seksu,

Ueee bo moze zle czytasz odpowiedzi. Wielka kasa i nic nierobienie jest
              potrzebne zeby utrzymywac tlum golych lasek w basenie, super-fura jest
              potrzebna ze latwiej bylo wyrywac laski, wizyta w Kanionie Kolorado najlepiej
              by smakowala z blondyna o duzych michalach ;).
              • e-milia44 Re: O wszystkim 13.08.04, 17:40
                czytam, czytam...
                ech
                • e-milia44 Re: O wszystkim 13.08.04, 17:42
                  ale nie o to chodzi - bardziej mnie wkurzają głupie komentarze - jak ktoś nie
                  chce nie musi odpowiadać na "głupie" pytania
                  a treści nie komentuję ;)
          • Gość: marzyciel Re: O wszystkim IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.04, 08:46
            jeeeee, trafiłes w samo sedno , jabym czytał swoie myśli i nawet przykłady dość
            podobne bym miał. gratuluję. z tym że dupy dupami a życie życiem i czasami od
            marzeń do rzeczywistości nawet jakby sie miały zrealizoweać to przejść się nie
            da , nie można bądź tak naprawdę się nie chce.
        • silic Re: O wszystkim 14.08.04, 00:24
          Miało być o marzeniach a nie o fantazjach erotycznych :P. To tylko najważniejsze
          punkty ale nie jedyne. Co nieco o seksei też się znajdzie ...
      • gomory Re: O wszystkim 13.08.04, 10:03
        > Marzenie bardzo nierealne: żyć z 500 albo więcej lat ...

Juz widze jak lezysz 400 lat w tlenowym namiocie, z mnostwem wychodzacych
        rurek, dychawicznym oddechem i podlaczonymi pojemnikami na wszystko ;).
        • silic Re: O wszystkim 14.08.04, 00:17
          > Juz widze jak lezysz 400 lat w tlenowym namiocie, z mnostwem wychodzacych
          > rurek, dychawicznym oddechem i podlaczonymi pojemnikami na wszystko ;).
          No nie mówię , że z tych 500 lat 450 to ma być starość w stanie zniedołęzniałym :)
          To w końcu marzenie o długim życiu a nie o długiej wegetacji
          • gomory Re: O wszystkim 14.08.04, 10:29
            Tak Ci tylko podpowiadam, zeby Cie zlota rybka w ch_ja nie zrobila ;).
    • gianni_vonsacze Re: o czym marza mezczyzni? 13.08.04, 10:19
      Mi się marzy żeby kiedyś (jak najszybciej) doszło do tego, by np kobiety miały
      specjalne diodki, które w sytuacji, gdy one są gotowe na bzykanko z facetem,
      zapalałyby się, dając w ten sposób sygnalizację przyzwalającą na obustronne
      skonsumowanie cielesne (zakładam, że u facetów takie diodki są niepotrzebne,
      gdyż w większości zawsze mają ochotę na seksik, no chyba że panie też...;).
      wtedy bez zbędnych ceregieli (czytaj: bajerowania, stawiania kaw, herbat,piw
      itp, hehehe) dochodziło by do ten teges i po sprawie (fakt, dla niektórych
      będzie to pozbawione rozmantyzmu i tej aury zdobywania itp, ale 99% tego
      bajerowania w podobnych sytuacjach ma na celu przecież konsumpcję łóżkową). No
      więc diodki mi się marzą i marzy mi się lodówka wiecznie pełna piwa i pieniądze
      na koncie w ilości wystarczającej by przynajmniej z 5 razy w roku wyjechać
      sobie gdzieś w świat (na początek Mexyk, Kuba, Brazylia - tam of korz diodki u
      pań :), marzy mi się zdrowie nie opuszczające mnie ani trochę i szczęście moich
      bliskich mi się marzy..
      ale diodki są numero uno!
    • Gość: Asik Re: o czym marza mezczyzni? IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 13.08.04, 11:52
      Marzenia, marzeniami, ale super tutaj o nich piszecie.
      Dawno tak się nie ubawiłam:-))))))
      Jedno potwierdza się, że bez mężczyzn świat taki nudny byłby.
      Potraficie wszystko tak sprytnie do sex'u sprowadzić. Wszystkie drogi prowadzą
      do sex'u:-)
      • Gość: Pauli Re: o czym marza mezczyzni? IP: *.chello.pl 13.08.04, 12:33
        gianni, diodki sa niezle:)
        jest tylko jeden problem - dla nas, kobiet, takie bajerowanie, uwodzenie
        i "podchody" sa atrakcyjne:) szkoda by bylo z tego rezygnowac na korzysc
        diodek... chociaz mozna by je od czasu do czasu zastosowac;)
        pzdr
        • gomory Re: o czym marza mezczyzni? 13.08.04, 12:37
          > jest tylko jeden problem - dla nas, kobiet, takie bajerowanie, uwodzenie
          > i "podchody" sa atrakcyjne:)

Wiedzialem ze zaraz ktos brutalnie musi sprowadzic taki fajny pomysl na
          ziemie ;).
          • bbbbb2 Re: o czym marza mezczyzni? 13.08.04, 13:27
            Gomory, i Ty tutaj?:P
            • gomory Re: o czym marza mezczyzni? 13.08.04, 13:33
              Moglbym powiedziec mniej wiecej to samo.
              Ja jestem duchem wiatru, tchnieniem natury, wypelniajacym soba niezmierzone
              przestrzenie. "Duchem moge byc gdzie zechce" tak powiedzial kiedys madry szaman
              nabijajac zielskiem faje ;).
              • bbbbb2 Re: o czym marza mezczyzni? 13.08.04, 13:44
                no proszę, Ty masz chyba rozdwojenie jaźni;
              • e-milia44 Re: o czym marza mezczyzni? 14.08.04, 14:36
                > "Duchem moge byc gdzie zechce" tak powiedzial kiedys madry szaman
                > nabijajac zielskiem faje ;).

:))))
      • e-milia44 Re: o czym marza mezczyzni? 14.08.04, 14:34
        Zgadzam się. Nie powiem, żebym się spodziewała specjalnie innych treści... Choć
        może, haha....
    • hrabia_dewalgo Re: o czym marza mezczyzni? 13.08.04, 14:05
      e-milia44 napisała:

> Znalazlam taki temat na jednym z forów kobiecych - dotyczący marzeń kobiet
      > oczywiście. A ja bym się chciała dowiedzieć o czym marzą mężczyźni?
      > Zapraszam panów do dyskusji :)
      > O tych małych i większych, mniej i bardziej prozaicznych, realnych czy
      > nieosiągalnych marzeniach...

+++++++++++++

Moze to nie dokonca o marzeniach.

Chce napisac cos o moich snach: naokraglo snia mi sie dupy. Czy to normalne czy
      za duzo kawy wypijam?

• gomory Re: o czym marza mezczyzni? 13.08.04, 14:12
        Powinno pomoc wkladanie rak pod koldre przed zasnieciem ;).
        • wlk.brytania Re: o czym marza mezczyzni? 13.08.04, 16:27
          ...po uprzednim odstawieniu szklanki z goraca kawa...
          • gomory :-) n/txt 13.08.04, 16:47
      • Gość: yoyo Re: o czym marza mezczyzni? IP: 217.144.243.* 13.08.04, 16:55
        meskie czy damskie?
      • Gość: figa Re: o czym marza mezczyzni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 17:00
        przepraszam, że spytam jakie dupy męskie czy żeńskie?????
        • Gość: yoyo Re: o czym marza mezczyzni? IP: 217.144.243.* 13.08.04, 17:05
          to do tego hrabiego..
      • e-milia44 Re: o czym marza mezczyzni? 14.08.04, 14:36
        A może bezkofeinową... ;)
    • Gość: yoyo Re: o czym marza mezczyzni? IP: 217.144.243.* 13.08.04, 16:53
      zalezy od wieku....
    • itsnotme Re: o czym marza mezczyzni? 13.08.04, 19:25
      W sumie to al-kaida mogłaby się naszymi politykami zająć...
      • Gość: pokrybala Re: o czym marza mezczyzni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 23:53
        uważaj, żebyś przy okazji nie była/był w obszarze tego zajmowania się. Zawsze
        najpierw pomyśl
    • kruszynka301 Re: o czym marza mezczyzni? 13.08.04, 20:38
      no Emilio, ale się dowiedziałaś;))))))
      po przeczytaniu postów jeszcze się śmieję - te diody - rewelacja;)
      a tak patrząc na męża, potwierdzam, że mężczyźni zbyt skomplikowani nie są:
      - zimne piwko w lodówce (jeśli już dzwoni do mnie z pracy, do wyłącznie po top, aby przypomnieć o schłodzeniu piwa
      - dobry samochód - wiadomo, A. szczyci się, że jeszcze nikt go na A-4 nie wyprzedził - co prawda teraz jeździ się tylko jednym pasem, więc trudno nawet malucha wyprzedzać;)
      - wyjazd na wakacje kojarzony z wyspą, leżakiem, palmami, i schłodzonym piwkiem i ładnymi ... kelnerkami
      - temat seksu został w poprzednich postach doskonale opisany,
      - acha - spanie maksymalnie jak długo się da;))),

pozdrawiam cieplutko
      G.
      • wlk.brytania Re: o czym marza mezczyzni? 14.08.04, 13:27
        A kto poweidzial ze brak skomplikowania to wada...?
        • kruszynka301 Re: o czym marza mezczyzni? 14.08.04, 17:44
          ależ brak skomplikowania to zaleta!!!! bezapelacyjnie;))
          życie codzienne jest z takim człowiekiem o wiele prostsze, bez dociekań w stylu "co on chciał przez to powiedzieć",
      • e-milia44 Re: o czym marza mezczyzni? 14.08.04, 14:44
        Haha, witaj Gosiu, nie spodziewałam się Ciebie tutaj. Jak pisałam nie
        spodziewałam sie też specjalnie innego zestawu odpowiedzi. Jednak po
        odwiedzaniu głownie forów kobiecych, zapragnęłam poznać osobiście męski punkt
        widzenia, a przynajmniej zacząć się oswajać z jego formą... ech:)
        Te diody to mi się średnio podobały, ale nie mam nic przeciwko szybkim
        samochodom, plaży, wakacjach pod palmą z zimnym drinkiem, tudzież osobistym
        masażystą... :)))
        • kruszynka301 Re: o czym marza mezczyzni? 14.08.04, 18:08
          cześć Emilio
          wchodzę na to forum od czasu do czasu, aby ochłonąć po awanturach na forach kobiecych
          zresztą ja na co dzień przebywam z samymi mężczyznami, a mając kilku braci i Arka męski punkt widzenia znam bardzo dobrze;) więc tu czuję się świetnie (chociaż się prawie wcale nie udzielam),

• e-milia44 Re: o czym marza mezczyzni? 14.08.04, 18:27
            Haha, ja tam gzie się awanturują już nie wchodzę...
            Wiesz, ja zawsze miałam raczej więcej kolegów niz koleżanek, ale jesli chodzi o
            forum, to się chyba jednak lepiej na kobiecych czuję...
            Natomiast zaczęłam tu zaglądać dla równowagi i muszę przyznać, że całkiem
            dobrze się bawię, choć nie wiem czy ten punkt widzenia dla nas kobiet wróży
            najlepiej haha...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka