minasz 16.12.13, 23:38 moja nauczycielka zakreciła mi w głowie:) co robic -kurcze pojawiła sie jakas taka chemia ze nie wiem czy da sie to ogarnac a nie chciałbym konczyc lekcji-cholera nawet nie wiem czy ma meza który jest w pokoju obok hehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rybka.11 Re: cholera cholera cholera 17.12.13, 08:19 minasz napisał: > moja nauczycielka zakreciła mi w głowie:) co robic ________________________ Uczyć się, od niej, czegokolwiek ;))) -kurcze pojawiła sie jakas t > aka chemia _________________________ Gratuluję ;))) Czy to korepetycje z chemii ;) ? nawet nie wiem czy ma meza który jest w pokoju obok hehe _____________________________ :D :D Co tam mąż;0 Byle tylko za głośno nie było podczas lekcji i żeby "mlaskania" słychać nie było ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: cholera cholera cholera 17.12.13, 10:06 Czy polubi Twojego syna? Co kochanek Twojej eks na to? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: cholera cholera cholera 17.12.13, 11:01 najnowsze niusy spod ławki - jestem wzruszona. dzięki, że o nas pamiętałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
neojeriomina Re: cholera cholera cholera 17.12.13, 15:44 Kurde, minasz masz cykle zakochania krótsze niż cykle rozmnażania chomików :) Odpowiedz Link Zgłoś
pomorzanka34 Re: cholera cholera cholera 17.12.13, 16:55 minasz napisał: > moja nauczycielka zakreciła mi w głowie:) ta od francuskiego ? :D Odpowiedz Link Zgłoś