maxjulek2011
10.02.18, 21:57
Witam serdecznie szukam porady w sprawie jak rozwiązać problem byś syn mógł zamieszkać ze mną a dokładnie chodzi o to . Jestem po rozwodzie już prawie dwa lata rozwód bez orzekania o winie ex żona oczywiście że żadnych problemów nie będzie robić bym mógł widywać syna. Lecz niestety nie musiałem długo czekać na efekty gdyż zaczęła mi utrudnić widzenia. Więc złożyłem pozew o ustalenie kontaktów wywiązuje się z tego jak i z płacenia alimentów a nie są male. A teraz ex wpadła na pomysł że może przymknąć oko na wyrok sądu o ustalenie kontaktów ze wyrazi zgodę na spędzenie dwóch miesięcy wakacji ze mną wzamian chce 1000zl za to że napiszę mi oświadczenie że wyraża zgodę na wyjazd syna do mnie z dokładnie do Anglii na okres dwóch miesięcy wakacji. Syn bardzo tęskni za mną a ja za nim ale ex non stop coś wymyśla i utrudnienia mi kontakt np albo tablet popsuty do rozmowy przez skeypa albo internetu nie ma i tak non stop. Teraz wymyślia że może mi go dać na rok by zamieszkał ze mną ale później musi do niej wrócić . Poprostu nie wiem co mam robić niechcenia robić z niego wariata by nie pomyślał że nie kocham i go nichce mam dość myślę o tym cały czas szukam wszędzie pomocy