corvinius 15.08.04, 21:58 Witam! Szukam ... szukam i znaleźć nie mogę. Prezerwatywy w rozmiarze azjatyckim to taka rzadkość? Przeglądnąłem ofertę dziesiątek firm wysyłkowych i w żadnej niestety nie natknąłem się na takowe. Ktoś pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Halina Re: Prezerwatywy - rozmiar azjatycki IP: *.ip-pluggen.com 15.08.04, 23:18 To znaczy male rozmiary? A tak znana firma jak Durex tez nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: genialny_z_wyboru Re: Prezerwatywy - rozmiar azjatycki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 00:38 A jakie to są w rozmiarze azjatyckim? Wymyśliłeś sobie nazwę i liczysz, że coś takiego znajdziesz? Ja też nie mogę znaleźć ursynowskich. Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Prezerwatywy - rozmiar azjatycki 16.08.04, 01:15 Faktycznie na rynek azjatycki wiec ze producenci robia ciutenke mniejsze. Ale nnie slyszalem by byly one sprzedawane w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burunduk Re: Prezerwatywy - rozmiar azjatycki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 10:41 może Jarmark Europa ;)zaczepiac tych najmniejszych ;) Odpowiedz Link Zgłoś