Dodaj do ulubionych

Kiedy mam wiedzieć,że facet odwzajemnia flirt????

23.03.14, 22:26
Chodzi o flirt, fakt,że ja też podobam mu sie FIZYCZNIE.
Próbuje\ćwiczę flirt na pewnym panu:) I zastanawiam sie czy to co on robi to odwzajemnianie tego,czy on tak ma.
Odwzajemnia moje uśmiechy, gdy ma okazje ,podchodzi i zagaduje (widzimy sie w 1 miejscu ale pracujemy w 2 różnych budynkach), raz przyłapalam go jak taksował mnie od nóg do góry (tzn od tyłu). Przyłapany na tym nie czuł sie zażenowany. Pożniej ja zrobiłam to samo, zmierzyłam go od dołu do góry ale wzrok zatrzymałam na jego czułym miejscu, dałam sie przyłapac i speszona odwrócilam głowe. A on? Usmiechnal sie zadowolony i zmienił pozycje siedzenia. Nic wiecej.
dla mnie jest atrakcyjny i fakt,że odpowiedzial na moj flirt byłoby czymś fajnym dla mnie.,
Obserwuj wątek
    • anna019 nie chce sie zbłaźnić 23.03.14, 22:30
      tzn on może narywa sie ze mnie,że ja sie czasami gapie, tajemniczo usmiecham itd
      • 8butterfly Re: nie chce sie zbłaźnić 24.03.14, 10:36
        Ile masz lat?
        • urko70 Re: nie chce sie zbłaźnić 27.03.14, 11:30
          8butterfly napisała:

> Ile masz lat?

Chcesz donieść do PIP że zatrudniają nieletnich?
    • margarytka.margarytka Re: Kiedy mam wiedzieć,że facet odwzajemnia flirt 25.03.14, 16:47
      >ale wzrok zatrzymałam na jego czułym miejscu

na kroczu ? gapiłaś się na jego krocze ????
      • six_a Re: Kiedy mam wiedzieć,że facet odwzajemnia flirt 25.03.14, 18:02
        chodziło o SERCE
        bosz, ludzie to tylko o jednym.
        • maly.jasio bondz rozsondna... 25.03.14, 19:53
          six_a napisała:
          > chodziło o SERCE
          > bosz, ludzie to tylko o jednym.

bondz rozsondna...
          Liczy sie Zloty Srodek.

- SERCE
          - krocze
          - i stan portfela.

• margarytka.margarytka Re: Kiedy mam wiedzieć,że facet odwzajemnia flirt 31.03.14, 19:36
          six_a napisała:

> chodziło o SERCE
          > bosz, ludzie to tylko o jednym.

to faceci mają serce ? nie no nie ściemniaj gdyby chodziło o serce to na kobietę by spojrzała
      • anna019 tak! 25.03.14, 20:46
        tak na jego spodnie. Zagadany był z pewną osobą, patrzyłam na niego sobie powoli od dołu do góry obejrzałam dokladnie i nagle....popatrzył na mnie a ja nie zdążyłam odwrocic wzroku.
        Nie wiem jak to odebrał ale uśmiechnal sie miło sam do siebie, chociaz zmieszany lekko zmienił pozycje na krzeselku,zebym go nie oglądala ...
        Sama n ie wiem cyz mu to schlebilo czy uzna mnie za napalona brzydule...
        • franekpiernik Re: tak! 26.03.14, 10:06
          Zaproś typa gdzieś i tyle. Wtedy będziesz wiedziała, a nie się oglądacie nawzajem jak dzieciaki :P
          • anna019 a zielone światło od mężczyzny? jakie 26.03.14, 20:28
            Ok ale on musi mi dac zielone światło,że ja mam u niego szanse.
            Co takiego On musi zrobić\powiedzieć żebym wiedziała na 100,że nie powie nie.?
            Wiesz...to takie przykre dostać kosza od faceta...I troszke byłoby mi głupio...więc?
            P.S Co byś o mnie pomyślał? Uznałbyś że jestem dziwka\łatwa skoro przyłapał mnie jak go bezczelnie mierzyłam wzrokiem tu i tam??

:(
            • urko70 Re: a zielone światło od mężczyzny? jakie 27.03.14, 11:37
              anna019 napisała:

> Ok ale on musi mi dac zielone światło,że ja mam u niego szanse.
              > Co takiego On musi zrobić\powiedzieć żebym wiedziała na 100,że nie powie nie.?

Czasem to nie kwestia powiedzenia, a pokazania np ten Pan bardzo jasno będzie pokazywał
              zielone światło.
              • anna019 ale jakie 27.03.14, 19:47
                no właśnie pytam o konkrety, please podpowiedz mi coś
                Z tego co zauważyłam i ślepa nie jestem to często sie na mnie patrzy, jego dotknięcie też było (moje ramie, ręka), patrzy prosto w oczy i nigdy nie spuszcza wzroku, aż mnie to peszy....
                i zawsze ale to zawsze jak mnie widzi z daleka: szeroki uśmiech, zagaduje...
                I kilka innych rzeczy.
                To co powinien zrobic...?
                • urko70 Re: ale jakie 27.03.14, 22:22
                  anna019 napisała:

> no właśnie pytam o konkrety, please podpowiedz mi coś

Ciężko podać konkretniejszy konkret niż ten który Ci zalinkowałem.
              • anna019 Re: a zielone światło od mężczyzny? jakie 28.03.14, 08:27
                widziałam link
                a może poważniej mi odpowiesz?
                • urko70 Re: a zielone światło od mężczyzny? jakie 28.03.14, 11:09
                  anna019 napisała:

> widziałam link
                  > a może poważniej mi odpowiesz?

Wbrew pozorom to jest bardzo poważne.
                  Czemu? Temu, że nie można wskazywać konkretnych zachowań w przypadku ogromnej
                  różnorodności ludzi i ich zachowań oraz okoliczności sytuacji.
                  Stawiający pierwszy krok zawsze ryzykuje. Zawsze.
                  Nie chcesz ryzykować to czekasz.
                  • anna019 dziś zrobil coś dziwnego 28.03.14, 19:58
                    Rozumiem twoją odpowiedź. Ale czy moglbyś mi coś doradzic? Wiem,że jestem próżna ale gdyby jutro miałby by,ć koniec świata to chyba sama podeszłabym i powiedziała mu,ze cholernie mi sie podoba...i rób ze mną co cchesz:)
                    Zwyczajnie on mnie tak podkręcił,że hey:)
                    Dziś będąc w 1 pomieszczeniu sam na sam zrobił coś dziwnego tzn przełamał granice pewną tzn jakby nietykalnosci. Pomogł mi coś zawiesić , spadło mi wczesniej i chodzi o to,ze nie odsunełam sie,żeby to naprawił wiec chcąc nie chcąc musiał sie do mnie zblizyć.Gdy to zauwazył,że sie nie odsunełam (nasze nogi to od siebie 2 cm były) przysunał sie bliżej i całym swoim udem ...dotkął mojego,przybliżył sie i śmiał pod nosem...
                    To były sekundy..po chwili lekko popchnał swoim udem moje taki kuksaniec dostałam i wtedy też mu tak zrobiłam!!!lekko odemnie moim biodrem:)
                    To było baaaaaaaaaaaaaaaaardzo fajne...
                    i co to znaczy? Co chce facet przez to powiedziec?
                    Ja nie jestem jego dobra koleżanka z pracy tylko znajoma, ktorą "widuje" w miejscu pracy wiec to była lekka spoufałość wobec mnie...
                    Co sądzisz o nim?
                    • urko70 Re: dziś zrobil coś dziwnego 31.03.14, 12:09
                      anna019 napisała:

> Rozumiem twoją odpowiedź. Ale czy moglbyś mi coś doradzic?

Mógłbym, a czy Ty mogłabyś uwiarygodnić siebie - bo póki co wiele wskazuje na trolling.

> To było baaaaaaaaaaaaaaaaardzo fajne...
                      > i co to znaczy?

Znaczy, że twierdzisz, ze było fajne.

> Co chce facet przez to powiedziec?

Facet mówi ustami nie nogami.

> Co sądzisz o nim?

Nie znam go więc o nim NIC.
            • facettt bzdety... 28.03.14, 21:44
              anna019 napisała:
              > Wiesz...to takie przykre dostać kosza od faceta...

bzdety.
              od kobiety tak samo...
              i kazdy mezczyzna doswiadcza tego w zyciu kilka, czy kilkanascie razy...
              nie rozumiem, dlaczego kobietom ta przykrosc mialaby byc oszczedzona.

sam musialem to klka razy (w zyciu) uczynic, ale staralem sie to zrobic tak delikatnie, jak tylko moglem.
              i to kwestia kultury osobistej - a nie plci.
              • anna019 Re: bzdety... 28.03.14, 22:07
                Mimo wszystko lepiej nie probować żeby nie zostać wyśmianym..:(
                Jak oceniasz to co dziś zrobił?
                • facettt Re: bzdety... 28.03.14, 22:15
                  zrobilbym to samo.
                  nigdy nie bylo w moich planach przelecenie panienki - z gory wiedzac, ze ja porzuce.

a jezeli byla to tylko PRZYGODA - to sie mowilo, ze jest to przygoda.
                  • anna019 Re: bzdety... 28.03.14, 22:22
                    To fajne co napisałeś i jak ktos szczerze mówi,to tylko chwalic to.
                    Ja nie mam zamiaru sie w nim zakochiwać On tylko podoba mi sie fizycznie i probuje wyczaić czy ja jemu też.
                    No to mnie dotknał i to swoim udem i to było fajne...ale co tym chciał mi przekazać? Probuje zrozumiec tego faceta.Pomożesz mi?
            • margarytka.margarytka Re: a zielone światło od mężczyzny? jakie 31.03.14, 19:38
              czyli lecisz na niego ?
              • anna019 tak 31.03.14, 21:44
                podoba mi sie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka