Gość: ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.02, 00:08 co faceci najbardziej lubią w łózku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Eryk Re: co faceci lubią? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.02, 00:45 Gość portalu: ? napisał(a): > co faceci najbardziej lubią w łózku? 1 - jak i nie-faceci: spać; 2 - drugiego faceta ;-) 3 - czytać Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: co faceci lubią? 04.04.02, 09:36 W łóżku ? Z pewnością spać. Spanie gdzieś indziej może i czasami jest miłe, ale nie ma lepszego miejsca niż wygodne wyrko i czysta, pachnąca pościel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bateman Re: co faceci lubią? IP: *.cewecolor.de 04.04.02, 14:59 Pytanie dotyczy facetow,a nie ciot ty jebany pedale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk Re: co faceci lubią? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.02, 16:12 Gość portalu: bateman napisał(a): > Pytanie dotyczy facetow,a nie ciot ty jebany pedale Gdyby nie to, że znam bliżej paru heteryków, to bym pomyślał, że wszyscy są takimi smutasami i naładowanymi agresją homofobami :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ninaa Re: co faceci lubią? 04.04.02, 13:37 :-)) A mój mąż jest najszczęsliwszy, kiedy z jednej strony przytulam sie do niego ja, z drugiej nasz cudowna wyżlica.... Mówi, ze to pełnia szczęscia !! :-))) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
pletwa3 Re: co faceci lubią? 04.04.02, 16:23 ninaa napisał(a): > :-)) A mój mąż jest najszczęsliwszy, kiedy z jednej strony przytulam sie do > niego ja, z drugiej nasz cudowna > wyżlica.... Mówi, ze to pełnia szczęscia !! :-))) Pzdr. Ooo, to widzę, że nie tylko mój ma takie upodobania ! Ale u nas jest tak : z jednej strony ja, w nogach męża jedna sunia, a z drugiej strony jeszcze dwie - a czasem dołącza kotka - włazi nam na głowy :))))) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ninaa Re: co faceci lubią? 05.04.02, 12:26 No......!! Fajnie, prawda...? Chociaż jest wielu przeciwników wpuszczania zwierzaków do łóżek... :-)) Ale jest tak... rodzinnie..., wspólnie.., ciepło.. Rozkosznie, ech......!! Buziak ! Odpowiedz Link Zgłoś