Dodaj do ulubionych

Moja dziewczyna chrapie !

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 23:50
Ludzie porady dajcie - mam dziewczynę jak marzenie - ale ona w nocy chrapie!
Delikatnie dopytywałem - twierdzi, że ma skrzywiona przegrodę nosową - ale
nosek ma ekstra, cholera to chrapanie to jej jedyna wada.
Obserwuj wątek
    • Gość: tralala Re: Moja dziewczyna chrapie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 00:45
      ee tam...
      ja mieszkam niedaleko lotniska...
      ;)
    • Gość: ppp Re: Moja dziewczyna chrapie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 03:27
      A ja slyszalem o facecie ktory dostal nagrode Darwina (czyli za najgluszpa
      smierc na wlasne zyczenie) poniewaz aby nie chrapac wsadzil sobie na noc do
      nozdrzy tampony swojej zony (NIE UZYWANE). Jak latwo przewidziec...po prostu
      sie udusil.
      • gomory Re: Moja dziewczyna chrapie ! 03.09.04, 07:14
        To chyba jakis kit. Czlowiek moze miec zapchane nozdrza (nie miales nigdy
        kataru?), i oddycha ustami. Przypominam sobie czache w przekroju ogladana w
        pedalowce, i jestem pewny ;). Wiec mi wcale nie tak latwo byloby to przewidzic
        ze sie mozna w ten sposob udusic.
        • Gość: ppp Re: Moja dziewczyna chrapie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 11:18
          Syndrom bezdechu nocnego czesty przy chrapaniu jest tu kluczem do zagadki ;)
    • gomory Re: Moja dziewczyna chrapie ! 03.09.04, 07:22
      Pozostaje np. chirurgiczna operacja przegrody. Niech sypia w innej pozycji,
      wiekszosc ludzi chrapie na plecach (dlatego laduje sie im pileczke pod pizame,
      na plecach, by tak nie lezeli). W sprzedazy sa takze krople przeciw chrapaniu,
      ale zdaje sie tylko na recepte. Tym niemniej warto odwiedzic lekarza, on
      potwierdzi powod. Chrapanie moze tez swiadczyc o chorobach ukladu oddechowego.
      Ja ponoc chrapalem, zona mi o tym wspomniala. Zaczalem zasypiac ze swiadomoscia
      by tego nie robic, i przestalem :). Zdarza mi sie raczej tylko jak przegne z
      alkoholem (ale to normalka).
      • Gość: paulina Gomory się zna na wszystkim. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 22:51
        Gomory Ty się znasz na wszyskim, nawet na chrapaniu, ale jak przeżyc jak twój
        ukochany, zasypia po ... i zaczyna chrrrrrrrrrrrr ?
        • gomory Re: Gomory się zna na wszystkim. 04.09.04, 00:25
          Nie mam ukochanego, wiec nie wiem jak to jest ;).
    • Gość: burunduk Re: Moja dziewczyna chrapie ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 11:06
      a może te tampony zamiast jej do nosa, to sobie do uszu??? ;)
      a kobiete do lekarza - nic nie dzieje się bez przyczyny... przegrode tez można
      naprostować... wiem bo kolega prostował i prosta ma przegrode a i tak nie
      lata... takie życie!
    • czwarty.wymiar Re: Moja dziewczyna chrapie ! 03.09.04, 23:00
      Musisz przeto, dnia ostatniego jesieni, iść do lasu sosnowego i o północy
      krzyknąć na wschodnią stroną "klekle, na belzebuba". Od tego czasu, przed
      upływem roku połowy, niewisata twa winna przestać chrapać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka