Gość: tony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:00 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: katinka Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 21.09.04, 22:17 masz na mysli kotka? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:19 mrau... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 21.09.04, 22:23 miau :P chcialam Cie o cos zapytac, tylko jak to zrobic, aby inni nie slyszeli... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:24 nie da sie:)))) takie uroki forum:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 21.09.04, 22:27 a moze zaryzykowac? moze nie bede podsluchiwac? jak myslisz, Tony? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:28 zaryzykujmy wiec:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 21.09.04, 22:31 po namysle doszlam do tego, ze jednak sie boje :P i inna rzecz chodzi mi po glowce teraz :P (juz wiesz?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:36 Jak to kiedyś napisał czeski pisarz Karel Capek - Mężczyzna może znieść cokolwiek, tylko nie łzy kobiety, których był przyczyną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 21.09.04, 22:41 hmmm... jeszcze nie placze, Tony ;) szukam czegos, a teraz sie domyslasz?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:45 ludzie szukaja tylko szczescia i miloci,inne rzeczy znajduja:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 21.09.04, 22:46 a jednak mysle, ze sie ze mna droczysz ;) i sama tego nie znajde... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:48 szukasz czy chcesz znalesc?:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 21.09.04, 23:01 szukam i chce znalezc... pomozesz mi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 23:10 za daleko jestem na taka pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 21.09.04, 23:12 a ja wlasnie szukam czegos, co by sprawilo, ze odleglosc bylaby mniejsza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 23:19 wiec przestan... czasami lepeij,zeby wszystko pozostalo tak jak jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 21.09.04, 23:22 dobranoc :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 23:29 dobranoc -- docen choc szczerosc moja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 21.09.04, 23:32 doceniam... przez szczerosc wiele mi sie rozsypalo, tak samo jak przez zaufanie... ale sama z tym zostane :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rayback Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 21.09.04, 23:36 Sorry,musze,nie obrazcie sie. Pieprzycie straszne bzdury.W pociag wsiasc i sie spotkac.Daleko nie macie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 21.09.04, 23:38 to prawda, tylko... (to nie sa bzdury, Rayback) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rayback Poprawka IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 21.09.04, 23:41 Sorry,musze,nie obrazcie sie. Pieprzycie strasznie.W pociag wsiasc i sie spotkac.Daleko nie macie. O co chodzi,to proste.A jak nie to mi wytlumacz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Poprawka IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 21.09.04, 23:43 to przeczytaj caly watek raz jeszcze. i pare innych jeszcze, juz wybiorczo. teraz juz rozumiesz? (proste jest samo wejscie i wyjscie z pociagu, reszta juz wcale nie) Odpowiedz Link Zgłoś
leff Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD 21.09.04, 23:41 i w tym cały jest ambaras żeby dwoje chciało naraz a tu jedno nie chce nic na siłę , myly panstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 23:41 blad.pierwsz zasada-nie dawac nadzieji,gdy samemu sie tego nie czuje.to sie chyba nazywa odpowiedzialnosc. ja sie nie obrazilem pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rayback Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 21.09.04, 23:44 Ok,nie wtracam sie,nastapilo nieporozumienie.Sorry :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 23:45 nic nie szkodzi. nie chce tylko,zeby przez mnie ktos umieszczal watek na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rayback Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 21.09.04, 23:47 Jeszcze raz przepraszam Was oboje.Wyrywkowe czytanie to nie najlepszy pomysl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 22.09.04, 09:01 ojjjj, Panowie... chyba nastapilo wielkie nieporozumienie, no nic :( ja sobie nadziei nie robie, Tony, ehhhh, w ogole to... ;( bede miala o czym pomyslec przy tej kawie w Chatce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burunduk Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 09:50 ja tyz nie rozumiem... a kto pisał "katinko wróć"? weźcie sobie wymieńcie cos tam i nie róbcie siary!!! spokój w narodzie! Odpowiedz Link Zgłoś
agent88 Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD 22.09.04, 11:00 wlasnie. Proponuje stale nicki i problem z dyskrecja zniknie. Mozliwosc napisania maila tylko do osoby zainteresowanej a przy okazji pewnosc ze nikt nie podszyje sie pod Wasze nicki to dosc dobre rozwiazanie, IMHO. pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burunduk Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 11:10 a pomysł całkiem rozsadny... no to ja może zapoczątkuję tą szczytna akcję i założe sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 22.09.04, 11:16 juz ktorys raz odbieramy na tych samych falach ;) a nick zostawie sobie w tej formie co mam, po namysle (krotkim) :) Odpowiedz Link Zgłoś
burrunduk Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD 22.09.04, 11:19 jednak nie jestem tak oryginalna jak myslałam ;) no i musiałam sobie dodać jeszcze jedno rrr... teraz bede bardziej groźna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: 193.0.73.* 22.09.04, 11:42 ja też chyba wybiorę opcję z logowianiem. Pomóżcie proszę bo lady już jest co i gdzie dodać? Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Podpowiedzi 22.09.04, 11:47 Rozwaz opcje: madra_lady, madrzejsza_lady, piekna_lady, prawdziwa_lady, Bi_lady (a moze be_lady), milady, milejdi, Lady_Pank :). Odpowiedz Link Zgłoś
burrunduk Re: Podpowiedzi 22.09.04, 11:54 lady_sklepowe, lady_chłodnicze, lady_makbet,al_lady_n, lejdi, marmo_lady, b_lady, uk_lady... hehe to ostatnie przy korzeniach brytyjskich... może do lady dodaj pierwsza literke imienia... zdaje mi sie , że jak sie zalogowałam to szybciej mi się strony łądują... ale może mi sie tylko zdaje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rayback Re: Podpowiedzi IP: *.vline.pl 22.09.04, 11:56 :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
be_lady Re: Podpowiedzi 22.09.04, 13:34 Dzięki wszystkim zwłaszcza autorowi podpowiedzi:) jaką nagrodę chciałbyś dostać? Odpowiedz Link Zgłoś
burrunduk Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD 22.09.04, 12:16 nio górne kółeczka symbolizować będą wielkie i błękitne oczy, a dolne, no, tego... inteligencję ;) wole nie mysleć co symbolizuja u agenta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agent88 Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD 22.09.04, 13:06 burrunduk napisała: > nio górne kółeczka symbolizować będą wielkie i błękitne oczy, a dolne, no, > tego... inteligencję ;) > wole nie mysleć co symbolizuja u agenta ;) O ile dobrze pamietam, to mielismy badac Twoj portret psychologiczny... :> A interpretacje moich osemek pozostawiam innym ;-) pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD 22.09.04, 13:08 8 kojarzyloby sie z okularami. To moze lepiej 69, mi sie dobrze kojarzy ;). Odpowiedz Link Zgłoś
agent88 Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD 22.09.04, 13:23 gomory napisał: > 8 kojarzyloby sie z okularami. To moze lepiej 69, mi sie dobrze kojarzy ;). Wolabym nie kojarzyc sie Tobie z 69 ;-)P Zostane wiec przy 88 Odpowiedz Link Zgłoś
burrunduk Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD 22.09.04, 13:32 gomory napisał: > 8 kojarzyloby sie z okularami. To moze lepiej 69, mi sie dobrze kojarzy ;). ------------------------------------------------------------------------------- dobry rocznik - tylko co z niego lepsze - mężczyźni czy wino ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD 22.09.04, 15:53 > dobry rocznik - tylko co z niego lepsze - mężczyźni czy wino ;)? Bez watpienia mezczyzni. Przez taka ilosc czasu to wino juz by sie zbytnio zestarzalo ;). Odpowiedz Link Zgłoś
burrunduk Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD 22.09.04, 21:41 ostatnio zagustowałam w roczniku 60... w porównaniu z tym 69 to zdecydowanie młode wino, a jak wiadomo w młodym winie czai sie zdrada... a ja i chwiejna i blada ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rayback Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.vline.pl 22.09.04, 13:11 a co powiesz na agentoIo Odpowiedz Link Zgłoś