Dodaj do ulubionych

i po wątku kulinarnym :DDDDDD

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:00
Obserwuj wątek
    • Gość: katinka Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 21.09.04, 22:17
      masz na mysli kotka? ;)
      • Gość: tony Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:19
        mrau... :P
        • Gość: katinka Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 21.09.04, 22:23
          miau :P chcialam Cie o cos zapytac, tylko jak to zrobic, aby inni nie
          slyszeli... ;)
          • Gość: tony Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:24
            nie da sie:))))
            takie uroki forum:D
            • Gość: katinka Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 21.09.04, 22:27
              a moze zaryzykowac? moze nie bede podsluchiwac? jak myslisz, Tony? ;)
              • Gość: tony Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:28
                zaryzykujmy wiec:P
                • Gość: katinka Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 21.09.04, 22:31
                  po namysle doszlam do tego, ze jednak sie boje :P i inna rzecz chodzi mi po
                  glowce teraz :P (juz wiesz?)
                  • Gość: tony Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:36
                    Jak to kiedyś napisał czeski pisarz Karel Capek - Mężczyzna może znieść
                    cokolwiek, tylko nie łzy kobiety, których był przyczyną.

• Gość: katinka Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 21.09.04, 22:41
                      hmmm... jeszcze nie placze, Tony ;) szukam czegos, a teraz sie domyslasz?...
                      • Gość: tony Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:45
                        ludzie szukaja tylko szczescia i miloci,inne rzeczy znajduja:P
                        • Gość: katinka Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 21.09.04, 22:46
                          a jednak mysle, ze sie ze mna droczysz ;) i sama tego nie znajde... ;)
                          • Gość: tony Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:48
                            szukasz czy chcesz znalesc?:P
                            • Gość: katinka Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 21.09.04, 23:01
                              szukam i chce znalezc... pomozesz mi?
                              • Gość: tony Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 23:10
                                za daleko jestem na taka pomoc
                                • Gość: katinka Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 21.09.04, 23:12
                                  a ja wlasnie szukam czegos, co by sprawilo, ze odleglosc bylaby mniejsza...
                                  • Gość: tony Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 23:19
                                    wiec przestan... czasami lepeij,zeby wszystko pozostalo tak jak jest
                                    • Gość: katinka Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 21.09.04, 23:22
                                      dobranoc :(
                                      • Gość: tony Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 23:29
                                        dobranoc

--

docen choc szczerosc moja
                                        • Gość: katinka Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 21.09.04, 23:32
                                          doceniam... przez szczerosc wiele mi sie rozsypalo, tak samo jak przez
                                          zaufanie... ale sama z tym zostane :(
                                          • Gość: rayback Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 21.09.04, 23:36
                                            Sorry,musze,nie obrazcie sie.
                                            Pieprzycie straszne bzdury.W pociag wsiasc i sie spotkac.Daleko nie macie.
                                            • Gość: katinka Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 21.09.04, 23:38
                                              to prawda, tylko... (to nie sa bzdury, Rayback)
                                              • Gość: rayback Poprawka IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 21.09.04, 23:41
                                                Sorry,musze,nie obrazcie sie.
                                                Pieprzycie strasznie.W pociag wsiasc i sie spotkac.Daleko nie macie.

O co chodzi,to proste.A jak nie to mi wytlumacz.
                                                • Gość: katinka Re: Poprawka IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 21.09.04, 23:43
                                                  to przeczytaj caly watek raz jeszcze. i pare innych jeszcze, juz wybiorczo.
                                                  teraz juz rozumiesz? (proste jest samo wejscie i wyjscie z pociagu, reszta juz
                                                  wcale nie)
                                              • leff Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD 21.09.04, 23:41
                                                i w tym cały jest ambaras
                                                żeby dwoje chciało naraz

a tu jedno nie chce
                                                nic na siłę , myly panstwo
                                            • Gość: tony Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 23:41
                                              blad.pierwsz zasada-nie dawac nadzieji,gdy samemu sie tego nie czuje.to sie
                                              chyba nazywa odpowiedzialnosc.

ja sie nie obrazilem
                                              pzdr
                                              • Gość: rayback Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 21.09.04, 23:44
                                                Ok,nie wtracam sie,nastapilo nieporozumienie.Sorry :|
                                                • Gość: tony Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 23:45
                                                  nic nie szkodzi.
                                                  nie chce tylko,zeby przez mnie ktos umieszczal watek na tym forum.
                                                  • Gość: rayback Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 21.09.04, 23:47
                                                    Jeszcze raz przepraszam Was oboje.Wyrywkowe czytanie to nie najlepszy pomysl.
                                                  • Gość: katinka Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 22.09.04, 09:01
                                                    ojjjj, Panowie... chyba nastapilo wielkie nieporozumienie, no nic :( ja sobie
                                                    nadziei nie robie, Tony, ehhhh, w ogole to... ;( bede miala o czym pomyslec
                                                    przy tej kawie w Chatce...
                                                  • Gość: burunduk Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 09:50
                                                    ja tyz nie rozumiem... a kto pisał "katinko wróć"? weźcie sobie wymieńcie cos
                                                    tam i nie róbcie siary!!!
                                                    spokój w narodzie!
                                                  • agent88 Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD 22.09.04, 11:00
                                                    wlasnie.
                                                    Proponuje stale nicki i problem z dyskrecja zniknie.
                                                    Mozliwosc napisania maila tylko do osoby zainteresowanej a przy okazji pewnosc
                                                    ze nikt nie podszyje sie pod Wasze nicki to dosc dobre rozwiazanie, IMHO.

pozdrawiam :-)
                                                  • Gość: burunduk Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 11:10
                                                    a pomysł całkiem rozsadny... no to ja może zapoczątkuję tą szczytna akcję i
                                                    założe sobie :)
                                                  • Gość: katinka Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 22.09.04, 11:16
                                                    juz ktorys raz odbieramy na tych samych falach ;)

a nick zostawie sobie w tej formie co mam, po namysle (krotkim) :)
                                                  • burrunduk Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD 22.09.04, 11:19
                                                    jednak nie jestem tak oryginalna jak myslałam ;) no i musiałam sobie dodać
                                                    jeszcze jedno rrr... teraz bede bardziej groźna ;)
                                                  • Gość: lady Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: 193.0.73.* 22.09.04, 11:42
                                                    ja też chyba wybiorę opcję z logowianiem. Pomóżcie proszę bo lady już jest co i
                                                    gdzie dodać?
                                                  • gomory Podpowiedzi 22.09.04, 11:47
                                                    Rozwaz opcje: madra_lady, madrzejsza_lady, piekna_lady, prawdziwa_lady, Bi_lady
                                                    (a moze be_lady), milady, milejdi, Lady_Pank :).
                                                  • burrunduk Re: Podpowiedzi 22.09.04, 11:54
                                                    lady_sklepowe, lady_chłodnicze, lady_makbet,al_lady_n, lejdi, marmo_lady,
                                                    b_lady, uk_lady... hehe to ostatnie przy korzeniach brytyjskich... może do lady
                                                    dodaj pierwsza literke imienia...
                                                    zdaje mi sie , że jak sie zalogowałam to szybciej mi się strony łądują... ale
                                                    może mi sie tylko zdaje??
                                                  • Gość: rayback Re: Podpowiedzi IP: *.vline.pl 22.09.04, 11:56
                                                    :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                  • be_lady Re: Podpowiedzi 22.09.04, 13:34
                                                    Dzięki wszystkim zwłaszcza autorowi podpowiedzi:) jaką nagrodę chciałbyś dostać?
                                                  • agent88 Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD 22.09.04, 12:08
                                                    a moze lady88? :>

:-)
                                                  • burrunduk Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD 22.09.04, 12:16
                                                    nio górne kółeczka symbolizować będą wielkie i błękitne oczy, a dolne, no,
                                                    tego... inteligencję ;)
                                                    wole nie mysleć co symbolizuja u agenta ;)
                                                  • agent88 Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD 22.09.04, 13:06
                                                    burrunduk napisała:

> nio górne kółeczka symbolizować będą wielkie i błękitne oczy, a dolne, no,
                                                    > tego... inteligencję ;)
                                                    > wole nie mysleć co symbolizuja u agenta ;)

O ile dobrze pamietam, to mielismy badac Twoj portret psychologiczny... :>

A interpretacje moich osemek pozostawiam innym ;-)

pozdrawiam :-)
                                                  • gomory Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD 22.09.04, 13:08
                                                    8 kojarzyloby sie z okularami. To moze lepiej 69, mi sie dobrze kojarzy ;).
                                                  • agent88 Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD 22.09.04, 13:23
                                                    gomory napisał:

> 8 kojarzyloby sie z okularami. To moze lepiej 69, mi sie dobrze kojarzy ;).

Wolabym nie kojarzyc sie Tobie z 69 ;-)P
                                                    Zostane wiec przy 88
                                                  • burrunduk Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD 22.09.04, 13:32
                                                    gomory napisał:

> 8 kojarzyloby sie z okularami. To moze lepiej 69, mi sie dobrze kojarzy ;).
                                                    -------------------------------------------------------------------------------
                                                    dobry rocznik - tylko co z niego lepsze - mężczyźni czy wino ;)?
                                                  • gomory Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD 22.09.04, 15:53
                                                    > dobry rocznik - tylko co z niego lepsze - mężczyźni czy wino ;)?

Bez watpienia mezczyzni. Przez taka ilosc czasu to wino juz by sie zbytnio
                                                    zestarzalo ;).
                                                  • burrunduk Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD 22.09.04, 21:41
                                                    ostatnio zagustowałam w roczniku 60... w porównaniu z tym 69 to zdecydowanie
                                                    młode wino, a jak wiadomo w młodym winie czai sie zdrada... a ja i chwiejna i
                                                    blada ;)
                                                  • Gość: rayback Re: i po wątku kulinarnym :DDDDDD IP: *.vline.pl 22.09.04, 13:11
                                                    a co powiesz na agentoIo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka