Dodaj do ulubionych

W O W :-)))

30.04.06, 14:33
gdyby to bylo bezpieczne etc , to jestem jak najbardziej ZA!!!!

wiadomosci.wp.pl/kat,,wid,8291234,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • suczka78 Re: W O W :-))) 30.04.06, 14:39
      anxiety3 napisała:

> gdyby to bylo bezpieczne etc , to jestem jak najbardziej ZA!!!!
      >
      > wiadomosci.wp.pl/kat,,wid,8291234,wiadomosc.html

dobry pomysł wink)
      • kolorowa_diablica Re: W O W :-))) 30.04.06, 15:17
        ja nie jestem przekonana...
        i faceci pewnie tez niechętnie by do tego podeszli...
        chociaz dla kobiet to super rozwiązanie smile
        • anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 15:22
          > i faceci pewnie tez niechętnie by do tego podeszli...

to akurat zerowy argument, bo skoro kobiety przyjmuja antykoncepcje hormonalna
          i rodza dzieci, to dlaczego mezczyzn mialaby ona nie dotyczyc. Mozna sie
          wymieniac smile raz jedno , raz drugie tongue_out
          Przestraszyliby sie skutkow ubocznych? A kobiety nie maja sie obawiac ?
          • kolorowa_diablica Re: W O W :-))) 30.04.06, 15:25
            no tak... ja to wiem i Ty to wiesz... ale czy faceci chętni by byli, to nie sądzę.
            no powiedz szczerze, czy uwazasz, ze faceci taką forme antykoncepcji przyjeliby z entuzjazmem?
            • anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 15:32
              Nie, ale to nie kwestia entuzjazmu, tylko pewnej dojrzalosci i
              wspolodpowiedzialnosci.
              • kolorowa_diablica Re: W O W :-))) 30.04.06, 15:39
                fakt. ale i tak uwazam, że koniec końców antykoncepcja hormonalna nadal będzie na głowie kobiet uncertain
                • anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 15:42
                  > fakt. ale i tak uwazam, że koniec końców antykoncepcja hormonalna nadal
                  będzie
                  > na głowie kobiet uncertain

tych, ktore sie na to zgodza...jesli powstanie i bedzie dostepna alternatywa,
                  czesc, choc niewatliwie mniejszosc (przynajmniej na poczatku), bedzie jednak
                  chciala , aby partner sie zainteresowal taka mozliwoscia.
    • roborobi Re: W O W :-))) 30.04.06, 16:21
      Lipa jakaś, bez wytrysku no co Wy sad
      • anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 16:30
        nigdy nie wiadomo..moze za kilkanascie lat, to bedzie powszechnie stosowana
        metoda antykoncepcji...
        • roborobi Re: W O W :-))) 30.04.06, 16:32
          Naprawdę wyobrażasz sobie seks bez tego elementu?
          • anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 16:39
            w tym momencie to mialoby wstrzymywac produkcje spermy, ale moze wymysla
            jeszcze inne dzialanie hormonalne i zamiast np calkiem blokowac, pozbawi tylko
            czasowo zdolnosci zapladniania plemniki, przy jednoczesnym zachowaniu wytrysku.
            nie wiemy jeszcze, jak to moze ostatecznie wygladac, ale podoba mi sie, ze
            trwaja tego typu badania.
            • roborobi Re: W O W :-))) 30.04.06, 16:42
              OK. Jak wytryski będą to ja jestem za smile
              • anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 16:42
                smile
                • roborobi Re: W O W :-))) 30.04.06, 16:45
                  No i jeszcze, żeby mięśnie same się zrobiły smile
                  • anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 16:54
                    od tej antykoncepcji? tongue_out
                    • roborobi Re: W O W :-))) 30.04.06, 17:01
                      No tak. Klata może się umięśni i brzuszek smile
                      • anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 17:05
                        ooo...to ja, jak juz nie raz mowilam poprosze o ladne biodra tongue_out u mezczyzny
                        oczywiscie smile takie ladnie zarysowane podbrzusze tongue_out
                        tylko, zeby za bardzo sie Wam miesnie nie rozrosly uncertain
                        • roborobi Re: W O W :-))) 30.04.06, 17:08
                          No tak, tylko żeby tłuszczu nie było. Zamiast oponki - drabinka smile.
                          • anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 17:09
                            no dobrze, niech bedzie drabinka tongue_out , ale nie kaloryfer uncertain
                            • roborobi Re: W O W :-))) 30.04.06, 17:10
                              No i piersi męskie powinny być twarde smile
                              • anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 17:14
                                haha smile)
                                no tak, i nie wieksze od moich, bo bedzie mnie w kompleksy wpedzal tongue_out
                                • roborobi Re: W O W :-))) 30.04.06, 17:16
                                  Takie A wklęsłe po mojemu smile
                                  • anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 17:18
                                    ustalasz meska rozmiarowke? tongue_out
                                    oryginalny pomysl smile
                                    ale tak, A wklesle jest ok smile
                                    • roborobi Re: W O W :-))) 30.04.06, 17:28
                                      góra A płaskie smile
                                      • anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 17:32
                                        ok, u mnie jest wiecej, moze byc A plaskie :p
                                        • roborobi Re: W O W :-))) 30.04.06, 17:34
                                          smile.
                                          Idę do wanienki smile, może przed wyjsciem jeszcze zajrzę smile
                                          • anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 17:36
                                            sajonaratongue_out Przyjacielu smile
    • itsnotme Re: W O W :-))) 30.04.06, 17:26
      rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_060428/nauka/nauka_a_1.html
      • anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 17:30
        no coz....musze sie chyba na wakacje do Chin wybrac tongue_out moze tam spotkam milosc
        mojego zycia smile
        • itsnotme Re: W O W :-))) 30.04.06, 17:37
          Chińczyka, Chińczyka ach nie.. Bo Chińczyk to zdrajca i żółte ma jajca... smile
          • anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 20:08
            milosc jest slepa...smile
    • jacko1971 Re: W O W :-))) 30.04.06, 17:42
      a ja jestem przeciw!!!
      • anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 20:10
        oj oj smile)) ale moze przekonalbys sie jeszcze ...tongue_out
        • jacko1971 Re: W O W :-))) 30.04.06, 20:11
          nie ma mowy! znam lepsze metody, może staroświeckie ale jak na razie skuteczne
          no i zero chemii dla obojga stron wink
          • jaremax Re: W O W :-))) 30.04.06, 20:15
            Pół biedy jak mam dać się ukłuć w dupsko.W mój miecz? Nigdy w życiu smile)).
            • anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 20:22
              domiesniowo...tylko domiesniowo, nie do... :p
              • jaremax Re: W O W :-))) 30.04.06, 20:24
                O przepraszam.A moja ''średnia'' to nie mięsień?
                • anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 20:26
                  ale zdecyduj sie, czy tam chcesz dostac ten zastrzyk?
                  jak na moj gust, to w kilka innych miejsc tez mozna, chyba ,ze Tobie wybitnie
                  na `tym` zalezy tongue_out
                • itsnotme Re: W O W :-))) 30.04.06, 20:41
                  jaremax napisał:

> O przepraszam.A moja ''średnia'' to nie mięsień?

Nie. To nie mięsień.
                  • anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 20:45
                    smile a juz myslalam ,ze sie myle, ale nie dociekalam i nie sprawdzalam,
                    zakladajac, ze jednak moge zle myslec ,a tu jednak mialam racje smile

malomowny jestes ostatnio...
                    • itsnotme Re: W O W :-))) 30.04.06, 20:48
                      anxiety3 napisała:

>
                      > malomowny jestes ostatnio...
                      >
                      Nie chce mi się logować na forum, czasem tylko zerkam, z ciekawości..
                      • anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 20:50
                        smile
          • anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 20:21
            ok, jak zadna ze stron sie nie truje , to sie zgadzam :p
            • jacko1971 Re: W O W :-))) 30.04.06, 20:24
              ha ha ha zabrzmiało baardzo ciekawie wink
              • anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 20:27
                smile aaach, bo Ty mnie znow za slowka zaczniesz lapac :p

teoretycznie rzecz ujmujac, oczywiscie..smile
                • jacko1971 Re: W O W :-))) 30.04.06, 20:29
                  > smile aaach, bo Ty mnie znow za slowka zaczniesz lapac :p

oj nie zacznę...wink prędzej znowu wplątam sie w skojarzenia wink

> teoretycznie rzecz ujmujac, oczywiscie..smile
                  >
                  fantastyczna ta teoria wink
                  • anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 20:30
                    > fantastyczna ta teoria wink

eee, fantastyczną teorie to sie udalo Newton`owi , ewentualnie kilku innym,
                    stworzyc, ale mnie...nieee...ja sie predzej na bajkopisarza nadaje smile
                    • jacko1971 Re: W O W :-))) 30.04.06, 20:34
                      i to byłaby naprawdę piękna bajka....wink
                      • anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 20:38
                        heh, mowisz, ze bajek Ci sie zachcialo?
                        ja juz nie chce bajek tongue_out, teraz wole historie z zycia wziete smile
                        • anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 20:40
                          btw : a gdzie jest reszta? tj. kolorowa i jaremax?
                          • jacko1971 Re: W O W :-))) 30.04.06, 20:42
                            chiba sie odłączyli....
                            • anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 20:46
                              ale dlaczego? nie lubia nas ...sad
                              • jacko1971 Re: W O W :-))) 30.04.06, 20:47
                                widać...ale nie przejmuj sie mnie zdecydowanie bardziej wink
                                • anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 20:52
                                  smile a myslalam ,ze to ja jestem tym antytalentem spolecznym smile
                                  • jacko1971 Re: W O W :-))) 30.04.06, 20:54
                                    nieee - TY - wprost przeciwnie
                                    • anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 20:55
                                      hehe, bo mnie nie znasz tongue_out
                                      niby wszystko ok, ale mam momentami trudny charakter smile
                                      • jacko1971 Re: W O W :-))) 30.04.06, 21:00
                                        momentami...wtedy na chwile zastygasz w ciszy i...przechodzi a Ty wracasz do
                                        społecznego zycia wink
                                        • anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 21:09
                                          wiesz, ze trafiles ?
                                          niezmiernie rzadko mi sie zdarza taka cisza ( potrafie sobie kilka razy
                                          przypomniec), ale to wlasnie ona jest podobno najgorsza...i sa ta slowa osoby,
                                          ktora jej doswiadczyla > ale dla mnie to jest konieczne , bo wtedy ze mnie
                                          zlosc `wyparowuje` i ja tego potrzebuje. I dla tej drugiej osoby to tez lepsze
                                          wyjscie ,niz gdyby sie miala ze mna , zlą spotkac.
                                          hmm...
                                          • jacko1971 Re: W O W :-))) 30.04.06, 21:13
                                            > wiesz, ze trafiles ?

wink cieszę się..troche rozumny widac jestem...wink

> lepsze wyjscie ,niz gdyby sie miala ze mna , zlą spotkac.
                                            > hmm...

w złości można tez znaleźć dobre strony - szybko przechodzi a w jej trakcie
                                            można byc świadkiem niezłego wyzwolenia energii, akcji, tych spojrzeń..pod
                                            warunkiem ze złość nie jest spowodowana przeze mnie wink
                                            • anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 21:18
                                              pod
                                              > warunkiem ze złość nie jest spowodowana przeze mnie wink

haha, ale ja wlasnie o tym mowie smile do tej pory wypomina mi to ktos , kto w
                                              ten sposob jej doswiadczyl...Skonczylo sie jego wyjazdme z miasta na 3
                                              tygodnie. Nie dlatego ,ze cos mu powiedzialam, wrecz przeciwnie, po prostu
                                              stwierdzilam, ze nie mamy, o czym rozmawiac...
                                              Ale jak to sie mowi `zranilo mnie cos wtedy do zywego` smile ale wyjasnione
                                              juz smile, a to przyjaciel smile
                                              • jacko1971 Re: W O W :-))) 30.04.06, 21:22
                                                > haha, ale ja wlasnie o tym mowie smile do tej pory wypomina mi to ktos , kto w
                                                > ten sposob jej doswiadczyl...

ha ha ha wiesz widać nie gustował w takim typie expresji wink albo nie był
                                                przygotowany na taki experience wink

>ze nie mamy, o czym rozmawiac...

no tak, właśnie to jest najgorsze!!!! to zdecydowanie bardziej dobija

> Ale jak to sie mowi `zranilo mnie cos wtedy do zywego` smile ale wyjasnione
                                                > juz smile, a to przyjaciel smile

happy end wink no to lubie wink
                                                • anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 21:25
                                                  > happy end wink

happy , happy smile
                        • jacko1971 Re: W O W :-))) 30.04.06, 20:40
                          czasami historie z życia są mniej prawdopodobne niż bajki a jednak sie
                          zdażają wink ...
                          • anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 20:43
                            wiem : czas od sierpnia ubieglego roku w moim zyciu jest jak bajka , jednak nie
                            chodzi tu o bajkowe , szczesliwe zakonczenia, tylko o zaskakujace zdarzenia :p
                            • jacko1971 Re: W O W :-))) 30.04.06, 20:46
                              >jednak nie
                              > chodzi tu o bajkowe , szczesliwe zakonczenia, tylko o zaskakujace zdarzenia :p
                              >
                              dokładnie to miałem na myśli...jak dla mnie zakończenia nigdy nie można byc
                              pewnym, niby po sprawie a tu ręka spod ziemi wyskakuje jak w horrorze, i
                              zdarzenie ciągnie się dalej wink
                              • anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 20:49
                                ciagnie sie....smieszne to zycie jest tongue_out tyle problemow sobie sami
                                znajdujemy/ograniczen, ktorych na prawde nie ma i wystarczy psychike troche
                                inaczej nastawic i nagle to samo zycie wskakuje na nowy tor smile

wyszlo mi maslo maslane w tym ,co napisalam smile ale to jest prawdziwe smile
                                • jacko1971 Re: W O W :-))) 30.04.06, 20:52
                                  gdybyśmy sobie problemów nie stważali wyszła by nam idylla..nudno byłoby...wink
                                  zabawy z własną psychiką sa ciekawe pod warunkiem że nie wskoczymy na
                                  niechciany tor przez jakąś/jakiegoś....
                                  • anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 20:55
                                    pod warunkiem że nie wskoczymy na
                                    > niechciany tor przez jakąś/jakiegoś....

nie rozumiem confused

Ale tak czy inaczej mnie to nie dotyczy, obecnie moja psychika tylko i
                                    wylacznie na mnie moze destrukcyjnie czy tez pozytywnie wplywac smile
                                    • jacko1971 Re: W O W :-))) 30.04.06, 20:59
                                      > nie rozumiem confused

jak nam wskoczy na psychike jakis manipulator, który namiesza i zepsuje cały
                                      ład który sobie budowaliśmy wink coby przyjemnie nam było...

> Ale tak czy inaczej mnie to nie dotyczy, obecnie moja psychika tylko i
                                      > wylacznie na mnie moze destrukcyjnie czy tez pozytywnie wplywac smile
                                      >
                                      no tak..ale te wpływy z zewnątrz...wybijają z równowagi, z zawieszenia...wydaje
                                      nam sie że pozytywnie i jest extra, po czym okazuje sie że z czasem wcale nie.
                                      Dlatego samokontrola psychiki wymaga żelaznego charakteru wink wtedy wszystko
                                      masz pod kontrolą wink
                                      • anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 21:05
                                        > jak nam wskoczy na psychike jakis manipulator, który namiesza i zepsuje cały
                                        > ład który sobie budowaliśmy wink coby przyjemnie nam było...

aaaa, to u mnie raczej o to trudno smile ja niby jestem taka sobie istotka,
                                        wrazliwa etc,ale z drugiej strony uparta bestia tongue_out jak sobie cos do glowy
                                        wbije, to potrafie stanac na glowie, zeby do tego dotrzec i znalezc poklady
                                        sily, czym czasem...przerazam? smile i to plec meska smile

no tak..ale te wpływy z zewnątrz...wybijają z równowagi, z zawieszenia...wydaje
                                        >
                                        > nam sie że pozytywnie i jest extra, po czym okazuje sie że z czasem wcale
                                        nie.
                                        > Dlatego samokontrola psychiki wymaga żelaznego charakteru wink wtedy wszystko
                                        > masz pod kontrolą wink

powtarzam, najwieksze klody pod nogi rzucam sobie sama, jesli na to pozwole smile
                                        od kilku lat, skutkiem roznych doswiadczen w zyciu, mam raczej silna psychike.
                                        • jacko1971 Re: W O W :-))) 30.04.06, 21:09
                                          > aaaa, to u mnie raczej o to trudno smile ja niby jestem taka sobie istotka,
                                          > wrazliwa etc,ale z drugiej strony uparta bestia tongue_out jak sobie cos do glowy
                                          > wbije, to potrafie stanac na glowie, zeby do tego dotrzec i znalezc poklady
                                          > sily, czym czasem...przerazam? smile i to plec meska smile
                                          >
                                          eee tam przerażasz ...imponujesz!
                                          a silna psychika na nic sie zda jak cie trafi chemia wink (LOVE) wink
                                          • anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 21:11
                                            a silna psychika na nic sie zda jak cie trafi chemia wink (LOVE) wink

hihi, a love to juz co innego ,ale nawet love nie pozbawia mnie resztek
                                            intlektu tongue_out
                                            • jacko1971 Re: W O W :-))) 30.04.06, 21:14
                                              a mnie kompletnie ogłupia...zwłaszcza w poczatkowej fazie..a potem może byc
                                              bardzo różnie wink
                                              • anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 21:19
                                                nom...ja sie smieje dzis, kiedy wspominam, co bylam gotowa zrobic smile
                                                tak, mialam klapki na oczach, kompletnie...
                                                • jacko1971 Re: W O W :-))) 30.04.06, 21:26
                                                  > nom...ja sie smieje dzis, kiedy wspominam, co bylam gotowa zrobic smile
                                                  > tak, mialam klapki na oczach, kompletnie...
                                                  >
                                                  z czasem wszystko inaczej wygląda...ale te wspomnienia to o wstyd
                                                  przyprawiaja wink
                                                  • anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 21:31
                                                    > z czasem wszystko inaczej wygląda...ale te wspomnienia to o wstyd
                                                    > przyprawiaja wink

w sumie wstydzic sie nie mam czego, ale jest to dla mnie lekcja tongue_out ale jaka
                                                    dokladnie, to juz pomine smile
                                                  • jacko1971 Re: W O W :-))) 30.04.06, 21:33
                                                    tak, tak....tajemniczość, forum otwarte, a poza tym szczegóły z zycia wziete
                                                    nie sa czymś czym dzielisz sie z innymi wink to juz wiem wink
                                                  • anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 21:35
                                                    to jest moja sprawa prywatna> jestes pewien ,ze Ty tak o wszystkim opowiadasz?
                                                  • jacko1971 Re: W O W :-))) 30.04.06, 21:37
                                                    > to jest moja sprawa prywatna> jestes pewien ,ze Ty tak o wszystkim opowiada
                                                    > sz?
                                                    >
                                                    Anxiu ! ale to nie była zarzut!!!! a ja nie opowiadam o wszystkim bo zbytnio
                                                    nie mam o czym - strasznie nudny ze mnie gość wiodący strasznie nudne
                                                    zycie ...kto by chciał cokolwiek czytać?wink
                                                  • anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 21:39
                                                    MiS to klaustrofobiczne srodowisko> jak to w gronie `zamknietym` , mimo ze
                                                    forum otwarte, znajda sie ciekawi...
                                                    ps. przesadzasz :p
                                                  • jacko1971 Re: W O W :-))) 30.04.06, 21:42
                                                    znajdą znajdą ..np. słynny magda ha ha ah
                                                    ps. nie przesadzam, obiektywnie tak jest (za to momentami są takie porywy że
                                                    aż ...no właśnie wink)
                                                  • anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 21:44
                                                    momentami są takie porywy że
                                                    > aż ...no właśnie wink)

no wlasnie smile)0

slynny magda? kto??? i co??? ja sie chyba nie orientuje uncertain
                                                    ps. zeszlo sie troch osob, bede wkrotce opuszczac Misia.
                                                  • jacko1971 Re: W O W :-))) 30.04.06, 21:49
                                                    > no wlasnie smile)0

no własnie poddaję się wtedy i płynę z pradem gdziekolwiek mnie nie zaniesie wink

> slynny magda? kto??? i co??? ja sie chyba nie orientuje uncertain

a to była śmieszna sytuacja na czacie..powstał nawet wątek magda ty debilu ..ha
                                                    ha ah jak tylko widze ten nagłówek to mnie normalnie rozwala wink

> ps. zeszlo sie troch osob, bede wkrotce opuszczac Misia.
                                                    Anx - Ty rzeczywiscie chcesz uchodzic za osobe aspołeczną!!! tylko kilka osób
                                                    sie pojawia to Ty znikasz....wink
                                                  • anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 21:50
                                                    Anx - Ty rzeczywiscie chcesz uchodzic za osobe aspołeczną!!! tylko kilka osób
                                                    > sie pojawia to Ty znikasz....wink

hehe, wcale nie chce smile ale ja jedna , a kilka osob> zostawie Cie w dobrym
                                                    towarzystwie smile)
                                                  • jacko1971 Re: W O W :-))) 30.04.06, 21:53
                                                    no tak i do zostawiania pierwsza...wink ech te kobiety....
                                                  • anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 21:55
                                                    do zostawiania pierwsza...wink

i na dodatek jaka szybka tongue_out
                                                    ledwie sie poznalismy...poczekaj!!! my sie nie znamy, a ja juz Ci zostawic
                                                    zdarze, tak?
                                                    mysle, ze moglabym konkurowac z Chuckiem w osiaganiu niemozliwego tongue_out
                                                  • anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 21:58
                                                    wyglada na to, ze teraz Ty mnie zostawiles, bo nagle cisza nastala....
                                                  • jacko1971 Re: W O W :-))) 30.04.06, 22:03
                                                    ja Ciebie? NIGDY!!!!!!
                                                  • anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 22:10
                                                    taaak smile Chuck tez tak obiecywal smile
                                                    ale jego `nigdy` jakos krotko trwa tongue_outPP
                                                  • jacko1971 Re: W O W :-))) 30.04.06, 22:16
                                                    no wiesz jego krótkiego nigdy nie przebiję wink w każdym razie bede starał sie
                                                    trzymac na jakimś poziomie...wink
                                                  • anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 22:18
                                                    > no wiesz jego krótkiego nigdy nie przebiję wink

z tego sie chyba akurat cieszysz tongue_out
                                                  • jacko1971 Re: W O W :-))) 30.04.06, 22:22
                                                    tak...bardzo! ale ciekawe czy mi się to zawsze uda...jakby co problemy
                                                    techniczne zdecydowanie moga czasem wpłynąc na trwanie tego NIGDY wink
                                                  • anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 22:24
                                                    tak mi przyszlo do glowy ,ze my chyba o czym innym myslimy, ale nie bede tego
                                                    dzis dalej ciagnac tongue_out , bo odoczywac sie oddalam, tym razem definitywnie smile
                                                    do jutra big_grin
                                                  • jacko1971 Re: W O W :-))) 30.04.06, 22:26
                                                    > tak mi przyszlo do glowy ,ze my chyba o czym innym myslimy, ale nie bede tego
                                                    > dzis dalej ciagnac tongue_out

tak???? hmm możliwe ... no tak ale jak nie dzisiaj to nie dowiem sie zapewne
                                                    tego już nigdy wink

> do jutra big_grin
                                                    >
                                                    papa wink
                                                  • jacko1971 Re: W O W :-))) 30.04.06, 21:59
                                                    > i na dodatek jaka szybka tongue_out
                                                    > ledwie sie poznalismy...poczekaj!!! my sie nie znamy, a ja juz Ci zostawic
                                                    > zdarze, tak?

he he he no na to wygląda...spalony na starcie wink

> mysle, ze moglabym konkurowac z Chuckiem w osiaganiu niemozliwego tongue_out

no tą konkurencje z nim wygrywasz! wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka