anxiety3 30.04.06, 14:33 gdyby to bylo bezpieczne etc , to jestem jak najbardziej ZA!!!! wiadomosci.wp.pl/kat,,wid,8291234,wiadomosc.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suczka78 Re: W O W :-))) 30.04.06, 14:39 anxiety3 napisała: > gdyby to bylo bezpieczne etc , to jestem jak najbardziej ZA!!!! > > wiadomosci.wp.pl/kat,,wid,8291234,wiadomosc.html dobry pomysł ) Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: W O W :-))) 30.04.06, 15:17 ja nie jestem przekonana... i faceci pewnie tez niechętnie by do tego podeszli... chociaz dla kobiet to super rozwiązanie Odpowiedz Link
anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 15:22 > i faceci pewnie tez niechętnie by do tego podeszli... to akurat zerowy argument, bo skoro kobiety przyjmuja antykoncepcje hormonalna i rodza dzieci, to dlaczego mezczyzn mialaby ona nie dotyczyc. Mozna sie wymieniac raz jedno , raz drugie Przestraszyliby sie skutkow ubocznych? A kobiety nie maja sie obawiac ? Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: W O W :-))) 30.04.06, 15:25 no tak... ja to wiem i Ty to wiesz... ale czy faceci chętni by byli, to nie sądzę. no powiedz szczerze, czy uwazasz, ze faceci taką forme antykoncepcji przyjeliby z entuzjazmem? Odpowiedz Link
anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 15:32 Nie, ale to nie kwestia entuzjazmu, tylko pewnej dojrzalosci i wspolodpowiedzialnosci. Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: W O W :-))) 30.04.06, 15:39 fakt. ale i tak uwazam, że koniec końców antykoncepcja hormonalna nadal będzie na głowie kobiet Odpowiedz Link
anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 15:42 > fakt. ale i tak uwazam, że koniec końców antykoncepcja hormonalna nadal będzie > na głowie kobiet tych, ktore sie na to zgodza...jesli powstanie i bedzie dostepna alternatywa, czesc, choc niewatliwie mniejszosc (przynajmniej na poczatku), bedzie jednak chciala , aby partner sie zainteresowal taka mozliwoscia. Odpowiedz Link
anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 16:30 nigdy nie wiadomo..moze za kilkanascie lat, to bedzie powszechnie stosowana metoda antykoncepcji... Odpowiedz Link
roborobi Re: W O W :-))) 30.04.06, 16:32 Naprawdę wyobrażasz sobie seks bez tego elementu? Odpowiedz Link
anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 16:39 w tym momencie to mialoby wstrzymywac produkcje spermy, ale moze wymysla jeszcze inne dzialanie hormonalne i zamiast np calkiem blokowac, pozbawi tylko czasowo zdolnosci zapladniania plemniki, przy jednoczesnym zachowaniu wytrysku. nie wiemy jeszcze, jak to moze ostatecznie wygladac, ale podoba mi sie, ze trwaja tego typu badania. Odpowiedz Link
anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 17:05 ooo...to ja, jak juz nie raz mowilam poprosze o ladne biodra u mezczyzny oczywiscie takie ladnie zarysowane podbrzusze tylko, zeby za bardzo sie Wam miesnie nie rozrosly Odpowiedz Link
roborobi Re: W O W :-))) 30.04.06, 17:08 No tak, tylko żeby tłuszczu nie było. Zamiast oponki - drabinka . Odpowiedz Link
anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 17:09 no dobrze, niech bedzie drabinka , ale nie kaloryfer Odpowiedz Link
anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 17:14 haha ) no tak, i nie wieksze od moich, bo bedzie mnie w kompleksy wpedzal Odpowiedz Link
anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 17:18 ustalasz meska rozmiarowke? oryginalny pomysl ale tak, A wklesle jest ok Odpowiedz Link
anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 17:32 ok, u mnie jest wiecej, moze byc A plaskie :p Odpowiedz Link
roborobi Re: W O W :-))) 30.04.06, 17:34 . Idę do wanienki , może przed wyjsciem jeszcze zajrzę Odpowiedz Link
itsnotme Re: W O W :-))) 30.04.06, 17:26 rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_060428/nauka/nauka_a_1.html Odpowiedz Link
anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 17:30 no coz....musze sie chyba na wakacje do Chin wybrac moze tam spotkam milosc mojego zycia Odpowiedz Link
itsnotme Re: W O W :-))) 30.04.06, 17:37 Chińczyka, Chińczyka ach nie.. Bo Chińczyk to zdrajca i żółte ma jajca... Odpowiedz Link
anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 20:10 oj oj )) ale moze przekonalbys sie jeszcze ... Odpowiedz Link
jacko1971 Re: W O W :-))) 30.04.06, 20:11 nie ma mowy! znam lepsze metody, może staroświeckie ale jak na razie skuteczne no i zero chemii dla obojga stron Odpowiedz Link
jaremax Re: W O W :-))) 30.04.06, 20:15 Pół biedy jak mam dać się ukłuć w dupsko.W mój miecz? Nigdy w życiu )). Odpowiedz Link
anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 20:22 domiesniowo...tylko domiesniowo, nie do... :p Odpowiedz Link
jaremax Re: W O W :-))) 30.04.06, 20:24 O przepraszam.A moja ''średnia'' to nie mięsień? Odpowiedz Link
anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 20:26 ale zdecyduj sie, czy tam chcesz dostac ten zastrzyk? jak na moj gust, to w kilka innych miejsc tez mozna, chyba ,ze Tobie wybitnie na `tym` zalezy Odpowiedz Link
itsnotme Re: W O W :-))) 30.04.06, 20:41 jaremax napisał: > O przepraszam.A moja ''średnia'' to nie mięsień? Nie. To nie mięsień. Odpowiedz Link
anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 20:45 a juz myslalam ,ze sie myle, ale nie dociekalam i nie sprawdzalam, zakladajac, ze jednak moge zle myslec ,a tu jednak mialam racje malomowny jestes ostatnio... Odpowiedz Link
itsnotme Re: W O W :-))) 30.04.06, 20:48 anxiety3 napisała: > > malomowny jestes ostatnio... > Nie chce mi się logować na forum, czasem tylko zerkam, z ciekawości.. Odpowiedz Link
anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 20:21 ok, jak zadna ze stron sie nie truje , to sie zgadzam :p Odpowiedz Link
anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 20:27 aaach, bo Ty mnie znow za slowka zaczniesz lapac :p teoretycznie rzecz ujmujac, oczywiscie.. Odpowiedz Link
jacko1971 Re: W O W :-))) 30.04.06, 20:29 > aaach, bo Ty mnie znow za slowka zaczniesz lapac :p oj nie zacznę... prędzej znowu wplątam sie w skojarzenia > teoretycznie rzecz ujmujac, oczywiscie.. > fantastyczna ta teoria Odpowiedz Link
anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 20:30 > fantastyczna ta teoria eee, fantastyczną teorie to sie udalo Newton`owi , ewentualnie kilku innym, stworzyc, ale mnie...nieee...ja sie predzej na bajkopisarza nadaje Odpowiedz Link
anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 20:38 heh, mowisz, ze bajek Ci sie zachcialo? ja juz nie chce bajek , teraz wole historie z zycia wziete Odpowiedz Link
anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 20:40 btw : a gdzie jest reszta? tj. kolorowa i jaremax? Odpowiedz Link
jacko1971 Re: W O W :-))) 30.04.06, 20:47 widać...ale nie przejmuj sie mnie zdecydowanie bardziej Odpowiedz Link
anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 20:52 a myslalam ,ze to ja jestem tym antytalentem spolecznym Odpowiedz Link
anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 20:55 hehe, bo mnie nie znasz niby wszystko ok, ale mam momentami trudny charakter Odpowiedz Link
jacko1971 Re: W O W :-))) 30.04.06, 21:00 momentami...wtedy na chwile zastygasz w ciszy i...przechodzi a Ty wracasz do społecznego zycia Odpowiedz Link
anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 21:09 wiesz, ze trafiles ? niezmiernie rzadko mi sie zdarza taka cisza ( potrafie sobie kilka razy przypomniec), ale to wlasnie ona jest podobno najgorsza...i sa ta slowa osoby, ktora jej doswiadczyla > ale dla mnie to jest konieczne , bo wtedy ze mnie zlosc `wyparowuje` i ja tego potrzebuje. I dla tej drugiej osoby to tez lepsze wyjscie ,niz gdyby sie miala ze mna , zlą spotkac. hmm... Odpowiedz Link
jacko1971 Re: W O W :-))) 30.04.06, 21:13 > wiesz, ze trafiles ? cieszę się..troche rozumny widac jestem... > lepsze wyjscie ,niz gdyby sie miala ze mna , zlą spotkac. > hmm... w złości można tez znaleźć dobre strony - szybko przechodzi a w jej trakcie można byc świadkiem niezłego wyzwolenia energii, akcji, tych spojrzeń..pod warunkiem ze złość nie jest spowodowana przeze mnie Odpowiedz Link
anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 21:18 pod > warunkiem ze złość nie jest spowodowana przeze mnie haha, ale ja wlasnie o tym mowie do tej pory wypomina mi to ktos , kto w ten sposob jej doswiadczyl...Skonczylo sie jego wyjazdme z miasta na 3 tygodnie. Nie dlatego ,ze cos mu powiedzialam, wrecz przeciwnie, po prostu stwierdzilam, ze nie mamy, o czym rozmawiac... Ale jak to sie mowi `zranilo mnie cos wtedy do zywego` ale wyjasnione juz , a to przyjaciel Odpowiedz Link
jacko1971 Re: W O W :-))) 30.04.06, 21:22 > haha, ale ja wlasnie o tym mowie do tej pory wypomina mi to ktos , kto w > ten sposob jej doswiadczyl... ha ha ha wiesz widać nie gustował w takim typie expresji albo nie był przygotowany na taki experience >ze nie mamy, o czym rozmawiac... no tak, właśnie to jest najgorsze!!!! to zdecydowanie bardziej dobija > Ale jak to sie mowi `zranilo mnie cos wtedy do zywego` ale wyjasnione > juz , a to przyjaciel happy end no to lubie Odpowiedz Link
jacko1971 Re: W O W :-))) 30.04.06, 20:40 czasami historie z życia są mniej prawdopodobne niż bajki a jednak sie zdażają ... Odpowiedz Link
anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 20:43 wiem : czas od sierpnia ubieglego roku w moim zyciu jest jak bajka , jednak nie chodzi tu o bajkowe , szczesliwe zakonczenia, tylko o zaskakujace zdarzenia :p Odpowiedz Link
jacko1971 Re: W O W :-))) 30.04.06, 20:46 >jednak nie > chodzi tu o bajkowe , szczesliwe zakonczenia, tylko o zaskakujace zdarzenia :p > dokładnie to miałem na myśli...jak dla mnie zakończenia nigdy nie można byc pewnym, niby po sprawie a tu ręka spod ziemi wyskakuje jak w horrorze, i zdarzenie ciągnie się dalej Odpowiedz Link
anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 20:49 ciagnie sie....smieszne to zycie jest tyle problemow sobie sami znajdujemy/ograniczen, ktorych na prawde nie ma i wystarczy psychike troche inaczej nastawic i nagle to samo zycie wskakuje na nowy tor wyszlo mi maslo maslane w tym ,co napisalam ale to jest prawdziwe Odpowiedz Link
jacko1971 Re: W O W :-))) 30.04.06, 20:52 gdybyśmy sobie problemów nie stważali wyszła by nam idylla..nudno byłoby... zabawy z własną psychiką sa ciekawe pod warunkiem że nie wskoczymy na niechciany tor przez jakąś/jakiegoś.... Odpowiedz Link
anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 20:55 pod warunkiem że nie wskoczymy na > niechciany tor przez jakąś/jakiegoś.... nie rozumiem Ale tak czy inaczej mnie to nie dotyczy, obecnie moja psychika tylko i wylacznie na mnie moze destrukcyjnie czy tez pozytywnie wplywac Odpowiedz Link
jacko1971 Re: W O W :-))) 30.04.06, 20:59 > nie rozumiem jak nam wskoczy na psychike jakis manipulator, który namiesza i zepsuje cały ład który sobie budowaliśmy coby przyjemnie nam było... > Ale tak czy inaczej mnie to nie dotyczy, obecnie moja psychika tylko i > wylacznie na mnie moze destrukcyjnie czy tez pozytywnie wplywac > no tak..ale te wpływy z zewnątrz...wybijają z równowagi, z zawieszenia...wydaje nam sie że pozytywnie i jest extra, po czym okazuje sie że z czasem wcale nie. Dlatego samokontrola psychiki wymaga żelaznego charakteru wtedy wszystko masz pod kontrolą Odpowiedz Link
anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 21:05 > jak nam wskoczy na psychike jakis manipulator, który namiesza i zepsuje cały > ład który sobie budowaliśmy coby przyjemnie nam było... aaaa, to u mnie raczej o to trudno ja niby jestem taka sobie istotka, wrazliwa etc,ale z drugiej strony uparta bestia jak sobie cos do glowy wbije, to potrafie stanac na glowie, zeby do tego dotrzec i znalezc poklady sily, czym czasem...przerazam? i to plec meska no tak..ale te wpływy z zewnątrz...wybijają z równowagi, z zawieszenia...wydaje > > nam sie że pozytywnie i jest extra, po czym okazuje sie że z czasem wcale nie. > Dlatego samokontrola psychiki wymaga żelaznego charakteru wtedy wszystko > masz pod kontrolą powtarzam, najwieksze klody pod nogi rzucam sobie sama, jesli na to pozwole od kilku lat, skutkiem roznych doswiadczen w zyciu, mam raczej silna psychike. Odpowiedz Link
jacko1971 Re: W O W :-))) 30.04.06, 21:09 > aaaa, to u mnie raczej o to trudno ja niby jestem taka sobie istotka, > wrazliwa etc,ale z drugiej strony uparta bestia jak sobie cos do glowy > wbije, to potrafie stanac na glowie, zeby do tego dotrzec i znalezc poklady > sily, czym czasem...przerazam? i to plec meska > eee tam przerażasz ...imponujesz! a silna psychika na nic sie zda jak cie trafi chemia (LOVE) Odpowiedz Link
anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 21:11 a silna psychika na nic sie zda jak cie trafi chemia (LOVE) hihi, a love to juz co innego ,ale nawet love nie pozbawia mnie resztek intlektu Odpowiedz Link
jacko1971 Re: W O W :-))) 30.04.06, 21:14 a mnie kompletnie ogłupia...zwłaszcza w poczatkowej fazie..a potem może byc bardzo różnie Odpowiedz Link
anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 21:19 nom...ja sie smieje dzis, kiedy wspominam, co bylam gotowa zrobic tak, mialam klapki na oczach, kompletnie... Odpowiedz Link
jacko1971 Re: W O W :-))) 30.04.06, 21:26 > nom...ja sie smieje dzis, kiedy wspominam, co bylam gotowa zrobic > tak, mialam klapki na oczach, kompletnie... > z czasem wszystko inaczej wygląda...ale te wspomnienia to o wstyd przyprawiaja Odpowiedz Link
anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 21:31 > z czasem wszystko inaczej wygląda...ale te wspomnienia to o wstyd > przyprawiaja w sumie wstydzic sie nie mam czego, ale jest to dla mnie lekcja ale jaka dokladnie, to juz pomine Odpowiedz Link
jacko1971 Re: W O W :-))) 30.04.06, 21:33 tak, tak....tajemniczość, forum otwarte, a poza tym szczegóły z zycia wziete nie sa czymś czym dzielisz sie z innymi to juz wiem Odpowiedz Link
anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 21:35 to jest moja sprawa prywatna> jestes pewien ,ze Ty tak o wszystkim opowiadasz? Odpowiedz Link
jacko1971 Re: W O W :-))) 30.04.06, 21:37 > to jest moja sprawa prywatna> jestes pewien ,ze Ty tak o wszystkim opowiada > sz? > Anxiu ! ale to nie była zarzut!!!! a ja nie opowiadam o wszystkim bo zbytnio nie mam o czym - strasznie nudny ze mnie gość wiodący strasznie nudne zycie ...kto by chciał cokolwiek czytać? Odpowiedz Link
anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 21:39 MiS to klaustrofobiczne srodowisko> jak to w gronie `zamknietym` , mimo ze forum otwarte, znajda sie ciekawi... ps. przesadzasz :p Odpowiedz Link
jacko1971 Re: W O W :-))) 30.04.06, 21:42 znajdą znajdą ..np. słynny magda ha ha ah ps. nie przesadzam, obiektywnie tak jest (za to momentami są takie porywy że aż ...no właśnie ) Odpowiedz Link
anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 21:44 momentami są takie porywy że > aż ...no właśnie ) no wlasnie )0 slynny magda? kto??? i co??? ja sie chyba nie orientuje ps. zeszlo sie troch osob, bede wkrotce opuszczac Misia. Odpowiedz Link
jacko1971 Re: W O W :-))) 30.04.06, 21:49 > no wlasnie )0 no własnie poddaję się wtedy i płynę z pradem gdziekolwiek mnie nie zaniesie > slynny magda? kto??? i co??? ja sie chyba nie orientuje a to była śmieszna sytuacja na czacie..powstał nawet wątek magda ty debilu ..ha ha ah jak tylko widze ten nagłówek to mnie normalnie rozwala > ps. zeszlo sie troch osob, bede wkrotce opuszczac Misia. Anx - Ty rzeczywiscie chcesz uchodzic za osobe aspołeczną!!! tylko kilka osób sie pojawia to Ty znikasz.... Odpowiedz Link
anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 21:50 Anx - Ty rzeczywiscie chcesz uchodzic za osobe aspołeczną!!! tylko kilka osób > sie pojawia to Ty znikasz.... hehe, wcale nie chce ale ja jedna , a kilka osob> zostawie Cie w dobrym towarzystwie ) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: W O W :-))) 30.04.06, 21:53 no tak i do zostawiania pierwsza... ech te kobiety.... Odpowiedz Link
anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 21:55 do zostawiania pierwsza... i na dodatek jaka szybka ledwie sie poznalismy...poczekaj!!! my sie nie znamy, a ja juz Ci zostawic zdarze, tak? mysle, ze moglabym konkurowac z Chuckiem w osiaganiu niemozliwego Odpowiedz Link
anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 21:58 wyglada na to, ze teraz Ty mnie zostawiles, bo nagle cisza nastala.... Odpowiedz Link
anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 22:10 taaak Chuck tez tak obiecywal ale jego `nigdy` jakos krotko trwa PP Odpowiedz Link
jacko1971 Re: W O W :-))) 30.04.06, 22:16 no wiesz jego krótkiego nigdy nie przebiję w każdym razie bede starał sie trzymac na jakimś poziomie... Odpowiedz Link
anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 22:18 > no wiesz jego krótkiego nigdy nie przebiję z tego sie chyba akurat cieszysz Odpowiedz Link
jacko1971 Re: W O W :-))) 30.04.06, 22:22 tak...bardzo! ale ciekawe czy mi się to zawsze uda...jakby co problemy techniczne zdecydowanie moga czasem wpłynąc na trwanie tego NIGDY Odpowiedz Link
anxiety3 Re: W O W :-))) 30.04.06, 22:24 tak mi przyszlo do glowy ,ze my chyba o czym innym myslimy, ale nie bede tego dzis dalej ciagnac , bo odoczywac sie oddalam, tym razem definitywnie do jutra Odpowiedz Link
jacko1971 Re: W O W :-))) 30.04.06, 22:26 > tak mi przyszlo do glowy ,ze my chyba o czym innym myslimy, ale nie bede tego > dzis dalej ciagnac tak???? hmm możliwe ... no tak ale jak nie dzisiaj to nie dowiem sie zapewne tego już nigdy > do jutra > papa Odpowiedz Link
jacko1971 Re: W O W :-))) 30.04.06, 21:59 > i na dodatek jaka szybka > ledwie sie poznalismy...poczekaj!!! my sie nie znamy, a ja juz Ci zostawic > zdarze, tak? he he he no na to wygląda...spalony na starcie > mysle, ze moglabym konkurowac z Chuckiem w osiaganiu niemozliwego no tą konkurencje z nim wygrywasz! Odpowiedz Link