Gość: jaker IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.02, 22:59 jestem w zwiazku z kobieta ale pragne przezpac sie z facetem moze kiedys znajde tego wlasciwego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: arno Re: milosc zakazana IP: *.ub.uni / *.ub.uni-duesseldorf.de 02.05.02, 12:47 ??? milosc zakazana to jak brat z siostra, albo brat z bratem Gość portalu: jaker napisał(a): > jestem w zwiazku z kobieta ale pragne przezpac sie z facetem moze kiedys znajde > > tego wlasciwego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes:) Re: milosc zakazana IP: *.dip.t-dialin.net 03.05.02, 08:15 a to co chcesz zrobic to po prostu zwykla zdrada... ramzes:) > ??? > > milosc zakazana to jak brat z siostra, albo brat z bratem > > > > Gość portalu: jaker napisał(a): > > > jestem w zwiazku z kobieta ale pragne przezpac sie z facetem moze kiedys z > najde > > > > tego wlasciwego? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niuniek Re: milosc zakazana IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.05.02, 09:04 To zamiast tu gadać prześpij się i masz to z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś