laurka-1 27.10.04, 10:06 dosc czesto spotykam sie z tym pojeciem a w sumie nie wiem kto to jest prosze o krótka odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dido Re: co to jest singiel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 10:17 Single - to po angielsku osoba wolna - w zanczeniu z nikim nie związana, samotna, niezamężna, nieżonaty, bez chlopaka(dziewczyny), bez narzyczonej (narzyczonego) Po polsku być singlem to jw. :) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: co to jest singiel 27.10.04, 10:22 krótko: to persona bez rylejszynszipu ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
laurka-1 Re: co to jest singiel 27.10.04, 10:25 ja bym umarła gdybym była takim sobie singlem Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: co to jest singiel 27.10.04, 10:50 Zatem uważam, iż lepiej Ci było pozostać w nieświadomości... ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
rafi.raf Re: co to jest singiel 27.10.04, 10:53 pamietaj, ze to nie oznacza braku seksu... Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: co to jest singiel 27.10.04, 10:57 Zawsze pozostaje jeszcze selfservice (ale to słówko poznamy już w następnym odcinku). ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
yagres Re: co to jest singiel 27.10.04, 12:46 Singiel to płyta gramofonowa, winylowa, zawierająca jeden utwór zazwyczaj przebój jakiegoś wykonawcy lub zaspołu. Singiel stanowił zapowiedź pojawienia się w najbliższym czasie całej płyty długogrającej z kilkunastoma utworami, tzw. longplay. Oprócz tego istnieją jeszcze maxisingle, tj. płyty z jednym tylko utworem (przebojem) ale w specjalnie wydłużonej tanecznej wersji nieco innej od oryginału ale zachowującej jej formę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwony kapturek Re: co to jest singiel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 13:04 ot i z tą odpowiedzia podzielam zdanie singiel muzzzyczny ;DDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
subtelnamaczuga nein! 27.10.04, 13:47 to miała być moja odpowiedź cóż począć, gdy w tej rzeczywistości kradną człowiekowi jego własne mysli... ech (chlip) pozdrawiam panów lub też panie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: co to jest singiel IP: 212.87.13.* 27.10.04, 16:56 nie umarłabyś... Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: co to jest singiel 27.10.04, 17:53 Ale podramatyzowac zawsze moze ;). Ech nie wiedza ludzie, jak mocna i potezna moze byc osobowosc czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie1 Re: co to jest singiel 27.10.04, 16:50 laurka-1 napisała: > dosc czesto spotykam sie z tym pojeciem a w sumie nie wiem kto to jest prosze > o krótka odpowiedz to ja jestem chlip chlip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozmarzony Re: co to jest singiel IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.10.04, 18:26 Jest to anglojęzyczne określenie pięknego stanu jakim jest "bycie samemu" i czerpanie z życia ile się da. Pozwala na robienie wszystkiego czego się chce, poznawanie ilu sie chce ludzi i porzucenie ograniczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
uncledonken Re: co to jest singiel 27.10.04, 19:40 Singiel jest to rodzaj silnika, który charakteryzuje się jednym cylindrem. POZDRAWIAM :D Odpowiedz Link Zgłoś