Dodaj do ulubionych

Poderwał mnie facet

28.10.04, 09:39
Jestem facetem 27 letnim. Mam zone, ładna i zgrabną. Ja też ponoc jestem ok.
Ale zdarzyło mi się latem na wakacjach, że po kilku piwach "oddałem" się
facetowi, który wykozrysatł moja słabość. On potem chciał jeszcze raz, ale ja
juz nie pozwoliłem. Gryzie mnie to i nie wiem czy powiedzieć żonie, bo
wyobrazi sobie nie wiadomo co? Problem w tym, że "tamten raz" był dla
mnie...miły. Co robić?
Obserwuj wątek
    • czarna_ms Re: Poderwał mnie facet 28.10.04, 09:50
      Może po prostu jesteś biseksualny i zbliżenia z obiema płciami dostarczają Ci
      przjemności?
      Z mówieniem o tym żonie bym się dogłębnie zastanowiła, bo może to być dla niej
      szok chyba, że masz wyluzowaną, nastawioną otwarcie do życia żonę, której nie
      przeszkadza, że jej facet seksi się z inną osobą (może to potraktować po prostu
      jako zdradę) - ale to moim skromnym zdaniem... ;)

Pozdrawiam
      • tom_ber Re: Poderwał mnie facet 28.10.04, 10:20
        Czarna_ms : dzięki za rade, ale ja sie jeszcze nie wiem czy jestem BI, bo to
        było raz. najgorsze ze o tym coraz częściej myślę:raz- w poczuciu winy, dwa-
        doznanej przyjemności, której żona mi nie da.Jestem w kropce, bo facet wciąż
        nagabuje mnie i chce się spotkać. Ja go unikam, ale jak długo to bedzie trwać?
        • pobik Re: Poderwał mnie facet 04.11.04, 14:48
          o tym czy jestes Bi nie swiadczy ilosc stosunkow.
      • Gość: bibi Re: Poderwał mnie facet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 10:57
        powiedz żonie
        • szul12 Re: Poderwał mnie facet 28.10.04, 11:01
          Nie mów żonie, bo wszystko zepsujesz.
        • kraksa2 Re: Poderwał mnie facet 28.10.04, 14:52
          Nie mow pod zadnym pozorem, dobrze radze. Jestem kobieta i GDYBY cos takiego
          przydarzylo sie mojemu facetowi, wiem, ze wiedziec bym nie chciala. To tak,
          jakbys jej powiedzial, ze ja zdradziles z kobieta, tylko 2 razy gorsze... Z
          obecnego punktu widzenia dobrze Cie rozumiem, ale na miejscu Twojej zony... nie
          wiem...
          Mysle, ze nie masz sie co spieszyc z oczyszczaniem swojego sumienia i z
          wywnetrzaniem sie przed zona. Mowisz, ze myslisz o tym co sie stalo i ze Ci sie
          to podobalo. Chyba poczekalabym na Twoim miejscu, az nie bede miala pewnosci,
          ze jestem bi.
          A tak pomijajac juz te wszystkie zlote rady, mysle, ze nie powinienes sluchac
          ich, tylko samego siebie. Rozwaz wszytskie za i przeciw, pomysl, co mozesz
          stracic, a co zyskac.
          Pzdr
          • tom_ber Re: Poderwał mnie facet 28.10.04, 21:44
            Serdeczne dzieki za rady, na prawdę nie wiem co mi jest. A może iśc rzeczywście
            do psychologa?
    • hal9000 Re: Poderwał mnie facet 28.10.04, 10:24
      tom_ber napisała:

> Gryzie mnie to i nie wiem czy powiedzieć żonie, bo
      > wyobrazi sobie nie wiadomo co? Problem w tym, że "tamten raz" był dla
      > mnie...miły. Co robić?

Jesteś pewnie biseksualny, no ale skoro masz żonę to raczej wyboru już nie masz.
      Sam się z tym gryź, a nie przerzucaj tego na żonę.

Buzia w kubeł!!!
      • szul12 Re: Poderwał mnie facet 28.10.04, 10:31
        Stary, obudziłe sie w Tobie pierwiastek biseksulany. Jeśli facet przeżyej z
        facetem w sposób udany to co stało się Tobie, nie ma odwrotu! Musisz się z tym
        pogodzić, albo...zwariować. Dbaj o zone, ale i ...o siebie.
    • Gość: ona Re: Poderwał mnie facet IP: *.wroc.gazeta.pl 28.10.04, 10:41
      zdecydowanie nie mów żonie. Informacje o zdradzie trudno przełknąć jak gdyby
      nigdy nic. Zrobiłeś to na własny rachunek i teraz sam musisz się z tym uporać
      • tom_ber Re: Poderwał mnie facet 28.10.04, 10:45
        Minęły już prawie 3 miesiące od tamtej"chwili" i najgorsze jst to że jakaś siła
        popycha mnie by zrobic to raz jeszcze. Czy iść z tym do psychologa? Miotam się,
        czy to tylko sprawa seksu, psychiki..
    • agent88 proste 28.10.04, 10:51
      1. jestes bi - co to zmienia w sytuacji, kiedy jestes juz zonaty i sie
      zdeklarowales?
      2. zdradziles - co za roznica czy z facetem czy z kobieta?

Musisz jakos zyc ze swiadomoscia tego co zrobiles. Czy mowic zonie - nie wiem.
      Czy jakbys zdradzil ja z kobieta to powiedzialbys?

• jszafranski Re: proste 28.10.04, 11:38
        masz o 50 % wieksza szanse na dymanko w weekend. Wkoncu co obie plcie to nie
        jedna. Farciarzu haha
        • laurka-1 Re: proste 28.10.04, 11:52
          w życiu nie mów tego zonie pobzykaj się z tamtym gościem i może ci przejdzie a
          tak to cały czas będziesz o tym myślał a to bez sensu będziesz nie potrzebnie
          się zadręczał a jak ci się spodoba to dopiero wtedy jej o tym powiedz .... mój
          facet jak by mi to powiedział to bez obrazy ale bym się pożygała dlatego
          wolałabym nie wiedzieć
        • Gość: katinka Re: proste IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 28.10.04, 11:54
          ale o co chodzi, jszafranski? w weekendy Agent spotyka sie ze mna ;)
          • agent88 Re: proste 28.10.04, 13:29
            Katinko, mniemam ze szafranskiemu pomylil sie porzadek na drzewku i nie
            odpowiadal mnie tylko autorowi watku :)
            ale cos w tym jest - szansa na mila zabawe jest wieksza, bylo nie bylo... ;-)
            • Gość: katinka Re: proste IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 28.10.04, 14:47
              tak tez wlasnie sobie pomyslalam, z tym drzewkiem ;) ale ja i tak nie oddam Cie
              nikomu, nawet na 50% :)
    • hispana Re: Poderwał mnie facet 28.10.04, 12:26
      wszystko w jak najlepszym porzadku. Nie ma powodu do niepokoju.
      Mnie pol roku temu tez poderwal facet i nadal z nim jestem :)
      • agent88 Re: Poderwał mnie facet 28.10.04, 13:30
        a czy Ty masz zone i zastanawiasz sie czy jestes bi?
        • kawa122 [...] 28.10.04, 13:47
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • jsolt Re: Poderwał mnie facet 28.10.04, 13:56
            na pewno nie żartowała, coś ty !!! przynajmniej jest spokojna, że sobie baby
            nie sprowadzisz...
            a mój kumpel miał gorszy problem, bo mu jego suka wilczyca w nocy loda walnęła,
            i jeszcze się za drzwi nie dała wywalić!!!
            • mirrax W czym problem? 28.10.04, 14:03
              Tom: w czym problem, juz naszi przodkowie mawiali:"żeby życie miało smaczek raz
              dziewczynka raz chłopaczek". Trudno, dałeś dupy i teraz masz!
          • szul12 Re: Poderwał mnie facet 28.10.04, 14:45
            Nie wierze żebys nie wiedział co on ci robi? Chyba że sam mu fajke dał zagrzać?
          • Gość: katinka Re: Poderwał mnie facet IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 28.10.04, 14:50
            thaaaa.... ale co sobie uzyles, to Twoje, to a'propos wyrzucenia za drzwi "po
            wszystkim" ;)

zona na pewno zartowala ;)
    • Gość: Juanita Re: Poderwał mnie facet IP: *.chello.pl 28.10.04, 21:56
      o ile nad wybaczeniem facetowi zdrady z kobieta bym sie zastanowila, to zdrady
      z facetem nie wybaczylabym - dlaczego? bo by mnie mdlilo (przy calej mojej
      sympatii do gejow), poza tym czulabym, ze moj facet moze sie napalic zarowno
      na babke jak i na faceta - podwojna konkurencja;)
    • Gość: ppp Re: Poderwał mnie facet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 22:44
      Jezeli do tego doszlo i bylo Ci milo to jestes biseksualny. Nie ma sie przed
      czym bronic i czego sie bac. Inna sprawa ze zdradziles zone.
      • Gość: K2 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 02:13
        • tom_ber [...] 29.10.04, 08:35
          • burrunduk Re: Poderwał mnie facet 29.10.04, 09:18
            a czy Ty byłbys w stanie mu się odwdzięczyć???
            bo jeśli niekoniecznie to biseksualizm chyba odpada ... może wystarczy żonę do
            niego na korepetycje wysłać ;)
    • Gość: wadera3 Re: Poderwał mnie facet IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 29.10.04, 08:07
      "....wyobrazi sobie...." a co za różnica z kim ją zdradziłeś? zdrada to zdrada-
      ciekawe,czy gdyby ona po kilku piwach tez się z kimś pobzykała to byłbyś tak
      wyrozumiały/też by potem powiedziała,że ją wykorzystano hahaha..../
      To działa w obie strony!!!!!!
    • Gość: Zosia Re: Poderwał mnie facet IP: *.multicon.pl / 81.219.100.* 29.10.04, 09:02
      Wiesz co a ja jestem bardzo ciekawa jak twoja zona zareagowała by na ze
      zdradziłes Ją z facetem hmmm............

• Gość: K2 Re: Poderwał mnie facet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 09:40
        Obojetne ? Ha ha a wyzej napisales ze masz ochote na ru..ko z tym gosciem :D
    • Gość: K2 Re: Poderwał mnie facet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 09:41
      Tylko uwazaj,zebys jakiegos kaktusa do domu nie przyniosl i nie narazal zdrowia
      zony !
      • tom_ber Re: Poderwał mnie facet 29.10.04, 09:46
        Ja mu nic nie robiłem, tylko on mi loda. Pomysł żeby żone wysłać do niego na
        kurs nie jest głupi. A w innych kategoriach zastanawiam sie czy nie był to
        gwałt albo molestowanie?
    • Gość: walek Re: Poderwał mnie facet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 09:43
      A może jasteś BI? Tylko o tym nie wiesz.
      • tom_ber Re: Poderwał mnie facet 29.10.04, 09:56
        To kim sa ministranci ks. Jankowskiego?
        • Gość: K2 Re: Poderwał mnie facet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 11:11
          O teraz molestwoanie,dopiero pisales ze bylo ci dobrze i nie mozesz przestac o
          tym myslec,ze masz ochote zeby cie znowu bryknal a teraz czujesz sie
          wykorzystany,wez sie wreszcie zastanow,i nie musisz opisywac co ci dokladnie
          robil bo sie rzygac chce
          • kraksa2 Re: Poderwał mnie facet 29.10.04, 12:56
            To jest wolny kraj i wolne forum. Ty K2 tez masz prawo wyboru. Czytac nie
            musisz, skoro to cie tak brzydzi. Oooo, a jednak czytasz...
    • vars2 Re: Poderwał mnie facet 29.10.04, 13:44
      Jak sprawia Ci to przyjemnosc ; to powtorz to- zycie jest krotkie i szybko
      przemija. Mozesz sprobowac odzajemnic facetowi ta przyjemnosc. Przeciez tamten
      facet pewnie tez tego pragnie. A swoja droga, zadna kobieta nie potrafi tak
      dobrze zrobic facetowi laski, jak inny facet. Cos w tym musi byc?!!!
      I tylko nie opowiadaj takich kawalkow swojej zonie - bo zepsujesz atmosfere
      malzenska! To rzecz pewna.;-)
      • tom_ber Re: Poderwał mnie facet 29.10.04, 14:41
        Dzięki kochani, teraz wiem ze jestem the best! I nic sie nie stało. :)
        • Gość: K2 Re: Poderwał mnie facet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 17:29
          The best jestes ? A niby dlaczego ?
          Faktycznie kazdy ma prawo pisac co chce,ale to nie forum erotyczne,nie musze
          tez czytac,ale znaim nie przeczytam nie wiem co jest napsiane,musze przeczytac
          zeby sie oburzyc,chyba nie ebde sie oburzac nie wiedzac co jest
          napisane,prawda ?
          Nie czepiam sie juz,przeciez to nie moja sprawa,niech facet,robi co chce,rob co
          chcesz,nie radze,nie oceniam juz nic,pozdrawiam
    • Gość: Tomek Re: Poderwał mnie facet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 14:09
      Drogi tom_ber! Zastanów, się czego tak naprawdę szukałeś, oddając się facetowi.
      Czy było to szukanie tylko przyjemności czysto seksualnej, czy może
      potrzebowałeś raczej poczucia bliskości z mężczyzną. Trzeba by się było
      zastanowić, jaki sposób zaspokajania tych potrzeb byłby dla Ciebie lepszy.
      Chciałbym zwrócić uwagę na tego Twojego kolegę. Polecam mu stronę
      www.pomoc2002.org Możesz z niej skorzystać i Ty. Napisz maila - to nic nie
      kosztuje... Pozdrawiam, Tomek.
      • tom_ber Re: Poderwał mnie facet 30.10.04, 17:17
        Tomek, przeczytałeś wybiórczo o tym co mnie dotkneło. On to zrobił bez mego
        przyzwolenia i niczego nie szukałem w sferze stosunków m/m. On to zrobił gdy
        byłem pod wpływem alkoholu i nie bardzo zdawałem sobie sprawy z tego co sie
        dzieje. A że zrobił to "fachowo" nie podlega dyskusji. Kto więc teraz jest
        ofiarą: ja czy on, a może moja żona? Już mnie od zdrajców tu nazwano.
      • smutnybelg Re: Poderwał mnie facet 30.10.04, 22:38
        A ja tej strony pomoc2002 absoutnie nie polecam. To banda oszolomow i nic
        wiecej.
        • kassa3 Re: Poderwał mnie facet 01.11.04, 17:59
          Dla mnie to normalny gwałt z doprowadzeniem do czynów seksualnych. Że w efekcie
          było przyjemnie? Chłopcy dyrygenta tez nie narzekali na jość tych czynów. Ja
          bym to zgłosiła do prokuratury, bedzie koles lizaka sobie w usta wkładał a nie
          cos co nie do niego nalezy!
    • stef_ko Re: Poderwał mnie facet 02.11.04, 08:21
      Ciekawe, prawne ujęcie zagadnienia. Ale to nie był gwałt, bo "gwałcony" nie
      protestował.
    • tabaka1 Re: Poderwał mnie facet 02.11.04, 11:39
      Jaki z ciebie facet skoro twoją "słabość" wykorzystał inny facet. A trzeba było
      mu lac w mordę, a nie pozwolić "do mordy"!
    • kawa122 Re: Poderwał mnie facet 04.11.04, 14:31
      No i co Tom, pewnie sie przyznales żonie, przylała ci, a teraz milczysz na
      forum?
    • Gość: Alis Re: Poderwał mnie facet IP: *.media4.pl 05.11.04, 19:12
      Porozmawiaj z żoną, żeby dała Ci taką przyjemność....Są jakieś tam wibratory do
      pieszczot analnych.....powiedz, że chciałbyś tego wypróbować. Będziesz miał
      wtedy możliwość w części poczuć to co tamtej nocy...z nim. Ale nie rozumiem jak
      mogłeś się oddać facetowi? Wydawało mi się, że jak facet się upije- nawet
      bardzo- to raczej za Chiny nie da się innemu kolesiowi! Kobiecie- owszem:) Ale
      facetowi??? Chyba miałeś swój rozum i nie mógł wykorzystać Twojej słabości -
      jak piszesz. Chyba podświadomie tego pragnąłeś....I na Boga nie mów
      jej....zabijesz ją tym!!!
      • Gość: :) Re: Poderwał mnie facet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 19:14
        chyba że żona ma na imię roman
        • tom_ber [...] 08.11.04, 09:54
        • tom_ber [...] 25.11.04, 14:16
          • vars2 Re: Poderwał mnie facet 25.11.04, 15:26
            ha ha ha ...musi..Cie kocha.....;-)
    • Gość: Alis [...] IP: *.media4.pl 08.11.04, 11:17
      • tom_ber [...] 08.11.04, 11:38
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka