bikesystem 04.12.06, 17:23 WITAM WSZYSTKICH FORUMOWICZOW poszukuje barakowozu najlepiej na kolach, moze byc do remontu w okolicach warszawy. pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolka_g Re: BARAKOWOZ KUPIE 04.12.06, 18:18 nie,on robi wykwaterowania, jako komornik. Odpowiedz Link
ziggyksiazek Re: BARAKOWOZ KUPIE 04.12.06, 18:22 patrząca jolka idźcie do wójta po becikowe Odpowiedz Link
patrzacy.z.boku Re: BARAKOWOZ KUPIE 04.12.06, 19:27 ale czy nadazysz... ----- *wybudowac... Odpowiedz Link
jolka_g Re: BARAKOWOZ KUPIE 04.12.06, 19:52 bardzo was wszystkich lubie i pozdrawiam. Zigi pospiesz się to ochrzczę w tej kaplicy swojego wnuka albo wnuczkę Odpowiedz Link
ziggyksiazek Re: BARAKOWOZ KUPIE 04.12.06, 20:10 no dobra pomogę wam tylko korzystajcie z gg Odpowiedz Link
krasnoludek84 Re: BARAKOWOZ KUPIE 05.12.06, 15:23 nie zgrywajcie sie z Falent, bo to naprawdę urokliwa miejscowość. Od kiedy się tu ,,wżeniłem", bardzo się w niej zadurzyłem... Szkoda tylko, że nie można z niej dostac sie do Waszej metropolii Raszyn w cywilizowany sposób. W innych miejscowościach od wielu już lat budują ścieżki rowerowe jak na zachodzie. U nas natomiast powstał dziwoląg - park dla wybrańców (bo kto ma czas na codzień korzystać z niego??? - pijaczki i niektórzy emeryci i to mieszkający w pobliżu). Młodzi aktywni ludzie chcieliby przy okazji przejażdżki zalatwić zakupy, odwiedzić znajomych itp. Myślałem, ze jak już musi być ten park, to kolejne remontowane ulice (np. Poniatowskiego) będą miały ścieżki rowerowe....Przecież były ku temu warunki! Po co nam nieuczęszczane nowe chodniczki??? Tymczasem jak wybieram się ze swoimi małymi synkami na rowerki to tylko park i dalej strach jechać! A po parku dzieciaki nie chcą jeździć, bo,,tata, tutaj tak nudno, jedźmy dalej!!!" A dalej jak w komuniźmie, żadnych postępów! Odpowiedz Link
patrzacy.z.boku Re: BARAKOWOZ KUPIE 05.12.06, 22:45 krasnoludek84 napisała: > nie zgrywajcie sie z Falent, bo to naprawdę urokliwa miejscowość. Od kiedy się > tu ,,wżeniłem", bardzo się w niej zadurzyłem... Szkoda tylko, że nie można z > niej dostac sie do Waszej metropolii Raszyn w cywilizowany sposób. W innych > miejscowościach od wielu już lat budują ścieżki rowerowe jak na zachodzie. U > nas natomiast powstał dziwoląg - park dla wybrańców (bo kto ma czas na codzień > korzystać z niego??? - pijaczki i niektórzy emeryci i to mieszkający w > pobliżu). Młodzi aktywni ludzie chcieliby przy okazji przejażdżki zalatwić > zakupy, odwiedzić znajomych itp. Myślałem, ze jak już musi być ten park, to > kolejne remontowane ulice (np. Poniatowskiego) będą miały ścieżki > rowerowe....Przecież były ku temu warunki! Po co nam nieuczęszczane nowe > chodniczki??? Tymczasem jak wybieram się ze swoimi małymi synkami na rowerki to > > tylko park i dalej strach jechać! A po parku dzieciaki nie chcą jeździć, > bo,,tata, tutaj tak nudno, jedźmy dalej!!!" A dalej jak w komuniźmie, żadnych > postępów! ----- krasnolud-dogadaj sie z ziggym-bedziesz mial srodek transportu z falent do parku...przez lake...) *przejazdzki po okolicy...dowoz do kosciola...atrakcja turystyczna...promocja gminy... Odpowiedz Link
ziggyksiazek Re: BARAKOWOZ KUPIE 05.12.06, 23:20 grzesio nie tak dawno opisał radio erewań... patrzacy.z.brunetem wieczorową porą coś ci się zaciera kaplicę chcę budować na Falentach by nie trza było ludu dowozić do Raszyna, dlatego BAROKOWÓZ opchnąć chcę, a z krasnalem nie chcę mieć nic do czynienia Odpowiedz Link
patrzacy.z.boku Re: BARAKOWOZ KUPIE 05.12.06, 23:33 alez nic sie nie zaciera...kaplica kiedy bedzie,to bedzie,a na razie dowoz (przez groble)z przystankami na platformach widokowych i w miejscach pamieci chyba niezly bylby...to tak jak nad morskim okiem...niektorzy ida piechotka,a reszta korzysta ze zbiorowego srodka transportu... ---- *a cozes ty krasnalu ziggiemu uczynil...ze nic do czynienia z toba miec nie chce... Odpowiedz Link
ziggyksiazek Re: BARAKOWOZ KUPIE 05.12.06, 23:39 no to jak z tym zacierem wreszcie, zaciera się czy nie? piszesz nie zaciera się ale businessplan kreślisz taki,że chyba się zaciera i destyluje Odpowiedz Link
patrzacy.z.boku Re: BARAKOWOZ KUPIE 05.12.06, 23:44 widze,ze jestes ekspertem w sprawie destylacji...czy to jakies wspomnienia z czasow "komuny"? Odpowiedz Link
ziggyksiazek Re: BARAKOWOZ KUPIE 05.12.06, 23:46 jak możesz widzieć kiedy ci się zaciera Odpowiedz Link
patrzacy.z.boku Re: BARAKOWOZ KUPIE 05.12.06, 23:59 ale drazysz...a co sadzisz na temat monologow na zachwalanym blogu? Odpowiedz Link
patrzacy.z.boku Re: BARAKOWOZ KUPIE 06.12.06, 00:03 idzmy spac,bo nie wstaniemy na roraty... Odpowiedz Link
ziggyksiazek Re: BARAKOWOZ KUPIE 04.12.06, 20:12 bikesystem, zamienię barakowóz na kaplicę, może być nie za duża Odpowiedz Link
bikesystem Re: BARAKOWOZ KUPIE 05.12.06, 11:54 do wszystkich wyzej, nie widze w tym nic smiesznego. mialem nadzieje, ze znajde tu jakakolwiek pomoc. mieszkancy gminy raszyn - zero spolecznego myslenia. Odpowiedz Link
ziggyksiazek Re: BARAKOWOZ KUPIE 05.12.06, 12:12 chopie na nas zawsze możesz liczyć __________________________________ Sprzedam barakowóz wypoczynkowy mam do sprzedania barakowóz pokryty blachą z pelnym umeblowaniem (szafki, lodówka. kuchenka gazowa, wersalka) swietnie nadaje sie dla wedkarzy jak równiez dla calej rodziny jak jako domek wypoczynkowy. barakowóz stoi we wsi URAZ (zach.-pom. jezioro Drawsko)-Niestety nie posiadam kól do transportu, jedyna forma przeciągniecia go w inne miejsce to transport niskopodwoziowka lub najtaniej zalatwic sobie kola. cena:1400zł(do negocjacji) wiecej informacji pod nr 668441856. zdjecia barakowozu znajduja sie na stronie barakowoz.blox.pl/html Cena: 1400 zł. Odpowiedz Link