Dodaj do ulubionych

BARAKOWOZ KUPIE

04.12.06, 17:23
WITAM WSZYSTKICH FORUMOWICZOW
poszukuje barakowozu najlepiej na kolach, moze byc do remontu w okolicach
warszawy. pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • ziggyksiazek Re: BARAKOWOZ KUPIE 04.12.06, 18:11
      a jesteś krewnym Drzymały?
      • jolka_g Re: BARAKOWOZ KUPIE 04.12.06, 18:18
        nie,on robi wykwaterowania, jako komornik.
        • patrzacy.z.boku Re: BARAKOWOZ KUPIE 04.12.06, 18:20
          z tego gminnego mieszkania?
          • ziggyksiazek Re: BARAKOWOZ KUPIE 04.12.06, 18:22
            patrząca jolka idźcie do wójta po becikowe
            • patrzacy.z.boku Re: BARAKOWOZ KUPIE 04.12.06, 19:05
              a chrzest w kaplicy...
              • ziggyksiazek Re: BARAKOWOZ KUPIE 04.12.06, 19:07
                w Falentach
              • patrzacy.z.boku Re: BARAKOWOZ KUPIE 04.12.06, 19:27
                ale czy nadazysz...

-----
                *wybudowac...
                • jolka_g Re: BARAKOWOZ KUPIE 04.12.06, 19:52
                  bardzo was wszystkich lubie i pozdrawiam.
                  Zigi pospiesz się to ochrzczę w tej kaplicy swojego wnuka albo wnuczkę
                  • ziggyksiazek Re: BARAKOWOZ KUPIE 04.12.06, 20:08
                    to nie ja jestem z Falent
                    • ziggyksiazek Re: BARAKOWOZ KUPIE 04.12.06, 20:10
                      no dobra pomogę wam tylko korzystajcie z gg
                    • krasnoludek84 Re: BARAKOWOZ KUPIE 05.12.06, 15:23
                      nie zgrywajcie sie z Falent, bo to naprawdę urokliwa miejscowość. Od kiedy się
                      tu ,,wżeniłem", bardzo się w niej zadurzyłem... Szkoda tylko, że nie można z
                      niej dostac sie do Waszej metropolii Raszyn w cywilizowany sposób. W innych
                      miejscowościach od wielu już lat budują ścieżki rowerowe jak na zachodzie. U
                      nas natomiast powstał dziwoląg - park dla wybrańców (bo kto ma czas na codzień
                      korzystać z niego??? - pijaczki i niektórzy emeryci i to mieszkający w
                      pobliżu). Młodzi aktywni ludzie chcieliby przy okazji przejażdżki zalatwić
                      zakupy, odwiedzić znajomych itp. Myślałem, ze jak już musi być ten park, to
                      kolejne remontowane ulice (np. Poniatowskiego) będą miały ścieżki
                      rowerowe....Przecież były ku temu warunki! Po co nam nieuczęszczane nowe
                      chodniczki??? Tymczasem jak wybieram się ze swoimi małymi synkami na rowerki to
                      tylko park i dalej strach jechać! A po parku dzieciaki nie chcą jeździć,
                      bo,,tata, tutaj tak nudno, jedźmy dalej!!!" A dalej jak w komuniźmie, żadnych
                      postępów!
                      • patrzacy.z.boku Re: BARAKOWOZ KUPIE 05.12.06, 22:45
                        krasnoludek84 napisała:

> nie zgrywajcie sie z Falent, bo to naprawdę urokliwa miejscowość. Od kiedy
                        się
                        > tu ,,wżeniłem", bardzo się w niej zadurzyłem... Szkoda tylko, że nie można z
                        > niej dostac sie do Waszej metropolii Raszyn w cywilizowany sposób. W innych
                        > miejscowościach od wielu już lat budują ścieżki rowerowe jak na zachodzie. U
                        > nas natomiast powstał dziwoląg - park dla wybrańców (bo kto ma czas na
                        codzień
                        > korzystać z niego??? - pijaczki i niektórzy emeryci i to mieszkający w
                        > pobliżu). Młodzi aktywni ludzie chcieliby przy okazji przejażdżki zalatwić
                        > zakupy, odwiedzić znajomych itp. Myślałem, ze jak już musi być ten park, to
                        > kolejne remontowane ulice (np. Poniatowskiego) będą miały ścieżki
                        > rowerowe....Przecież były ku temu warunki! Po co nam nieuczęszczane nowe
                        > chodniczki??? Tymczasem jak wybieram się ze swoimi małymi synkami na rowerki
                        to
                        >
                        > tylko park i dalej strach jechać! A po parku dzieciaki nie chcą jeździć,
                        > bo,,tata, tutaj tak nudno, jedźmy dalej!!!" A dalej jak w komuniźmie, żadnych
                        > postępów!

-----

krasnolud-dogadaj sie z ziggym-bedziesz mial srodek transportu z falent do
                        parku...przez lake...smile)

*przejazdzki po okolicy...dowoz do kosciola...atrakcja turystyczna...promocja
                        gminy...
                        • ziggyksiazek Re: BARAKOWOZ KUPIE 05.12.06, 23:20
                          grzesio nie tak dawno opisał radio erewań...
                          patrzacy.z.brunetem wieczorową porą coś ci się zaciera

kaplicę chcę budować na Falentach by nie trza było ludu dowozić do Raszyna,
                          dlatego BAROKOWÓZ opchnąć chcę, a z krasnalem nie chcę mieć nic do czynienia
                          • patrzacy.z.boku Re: BARAKOWOZ KUPIE 05.12.06, 23:33
                            alez nic sie nie zaciera...kaplica kiedy bedzie,to bedzie,a na razie dowoz
                            (przez groble)z przystankami na platformach widokowych i w miejscach pamieci
                            chyba niezly bylby...to tak jak nad morskim okiem...niektorzy ida piechotka,a
                            reszta korzysta ze zbiorowego srodka transportu...

----
                            *a cozes ty krasnalu ziggiemu uczynil...ze nic do czynienia z toba miec nie
                            chce...
                            • ziggyksiazek Re: BARAKOWOZ KUPIE 05.12.06, 23:39
                              no to jak z tym zacierem wreszcie, zaciera się czy nie?
                              piszesz nie zaciera się ale businessplan kreślisz taki,że chyba się zaciera i
                              destyluje
                              • patrzacy.z.boku Re: BARAKOWOZ KUPIE 05.12.06, 23:44
                                widze,ze jestes ekspertem w sprawie destylacji...czy to jakies wspomnienia z
                                czasow "komuny"?smile
                                • ziggyksiazek Re: BARAKOWOZ KUPIE 05.12.06, 23:46
                                  jak możesz widzieć kiedy ci się zaciera
                                  • patrzacy.z.boku Re: BARAKOWOZ KUPIE 05.12.06, 23:59
                                    ale drazysz...a co sadzisz na temat monologow na zachwalanym blogu?
                                  • patrzacy.z.boku Re: BARAKOWOZ KUPIE 06.12.06, 00:03
                                    idzmy spac,bo nie wstaniemy na roraty...
    • ziggyksiazek Re: BARAKOWOZ KUPIE 04.12.06, 20:12
      bikesystem,
      zamienię barakowóz na kaplicę, może być nie za duża
    • bikesystem Re: BARAKOWOZ KUPIE 05.12.06, 11:54
      do wszystkich wyzej, nie widze w tym nic smiesznego. mialem nadzieje, ze znajde
      tu jakakolwiek pomoc. mieszkancy gminy raszyn - zero spolecznego myslenia.
      • ziggyksiazek Re: BARAKOWOZ KUPIE 05.12.06, 12:12
        chopie na nas zawsze możesz liczyć

mam do sprzedania barakowóz pokryty blachą z pelnym umeblowaniem (szafki,
        lodówka. kuchenka gazowa, wersalka) swietnie nadaje sie dla wedkarzy jak
        równiez dla calej rodziny jak jako domek wypoczynkowy. barakowóz stoi we wsi
        URAZ (zach.-pom. jezioro Drawsko)-Niestety nie posiadam kól do transportu,
        jedyna forma przeciągniecia go w inne miejsce to transport niskopodwoziowka lub
        najtaniej zalatwic sobie kola. cena:1400zł(do negocjacji) wiecej informacji pod
        nr 668441856. zdjecia barakowozu znajduja sie na stronie
        barakowoz.blox.pl/html

Cena: 1400 zł.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka