diastema Re: ---->OBRZYDLIWE zachowania Waszych PAŃ -- 27.11.04, 14:03 ze o co ci chodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
megww Re: ---->OBRZYDLIWE zachowania Waszych PAŃ -- 01.12.04, 10:51 JAK ŚMIESZ TWIERDZIĆ, ŻĘ KOBIETY ZACHOWUJĄ SIĘ OBRZYDLIWIE, FEEE WSTYDŹ SIĘ Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: ---->OBRZYDLIWE zachowania Waszych PAŃ -- 27.11.04, 14:23 ...,ze niby MY kobiety mozemy zachowywac sie obrzydliwie....smieszne ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
burrunduk Re: ---->OBRZYDLIWE zachowania Waszych PAŃ -- 27.11.04, 14:27 nio peffnie - przeciez powszechnie wiadomo, że jak kobieta puści bąka to wokół roznosi się zapach fiołkóf ;) ja myle że temu panu chodziło o nieznośne/drażniace zachowania :D Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: ---->OBRZYDLIWE zachowania Waszych PAŃ -- 27.11.04, 14:42 burrunduk napisała: > nio peffnie - przeciez powszechnie wiadomo, że jak kobieta puści bąka to wokół > roznosi się zapach fiołkóf ;) > ja myle że temu panu chodziło o nieznośne/drażniace zachowania :D Odpowiedz Link Zgłoś
burrunduk Re: ---->OBRZYDLIWE zachowania Waszych PAŃ -- 27.11.04, 14:58 ja tesz wiem hihi przecież jak panie są "wasze" to na pewno nie sa obrzydliwe... chyba że jakiś dewiant sie trafi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: ---->OBRZYDLIWE zachowania Waszych PAŃ -- 27.11.04, 14:28 zaloze sie ze ty sie zachwoujesz obrzydliwie:) Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: ---->OBRZYDLIWE zachowania Waszych PAŃ -- 27.11.04, 14:40 diastema napisała: > zaloze sie ze ty sie zachwoujesz obrzydliwie:) Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: ---->OBRZYDLIWE zachowania Waszych PAŃ -- 27.11.04, 14:44 nie ty a autor watku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: ---->OBRZYDLIWE zachowania Waszych PAŃ -- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 15:26 bez urazy panie Alan :) nie widzisz 'kruca twarz' co pisze na czele forum: Uwaga: jeśli chcesz dyskutować o seksie, zapraszamy na fora tylko dla dorosłych. no to wiec, ze tu sie o tym nie gada, no chyba ze Tobie chodzi o sprzatanie? z środkami czystośći powiem Tobie, że jest mniej obrzydliwe, niz to sie wydaje - tylko na takie kobiety mówi sie: cyt."A oto kandydatka numer trzy - Kopciuszek! Psychicznie chora dziewczynka, której ulubione zajęcia to zmywanie, sprzątanie, gotowanie..." wiec, cyt. "Co się tak k...a patrzysz, nas tu nie ma." ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: ---->OBRZYDLIWE zachowania Waszych PAŃ -- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 18:28 oki Wadera3, już nie bede sie "obrzydliwie zachowywać", starczy jak na 2 dni, hehe <lol>; pozdrawiam :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: ---->OBRZYDLIWE zachowania Waszych PAŃ -- 27.11.04, 23:04 Gość portalu: c.kapturek napisał(a): > oki Wadera3, już nie bede sie "obrzydliwie zachowywać", starczy jak na 2 dni, > hehe <lol>; pozdrawiam :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agge Re: ---->OBRZYDLIWE zachowania Waszych PAŃ -- IP: *.aster.pl 27.11.04, 16:46 uups...myslalam ze sie czegos ciekawego dowiem ;) a tu same panie-pozdrawiam-:)a listy ni maaaa :) co raczej jest logiczne ;) pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrum Re: ---->OBRZYDLIWE zachowania Waszych PAŃ -- IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.11.04, 16:59 Po pijaku gdy wróciliśmy do domu zrobiła kupe tyle że zapomniała deske podnieść no i sie można domyślać co sie stało. Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: ---->OBRZYDLIWE zachowania Waszych PAŃ -- 27.11.04, 17:02 to sie nie liczy!!!!!! po pijaku jak mój były obsikiwał magnetowid to upierał sie,ze to bez znaczenia,bo był pijany;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1st_half Re: ---->OBRZYDLIWE zachowania Waszych PAŃ -- IP: *.riz.pl 29.11.04, 15:34 > to sie nie liczy!!!!!! A nam by się liczyło ? hehe pewnie tak Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: ---->OBRZYDLIWE zachowania Waszych PAŃ -- 30.11.04, 11:26 Gość portalu: 1st_half napisał(a): > > to sie nie liczy!!!!!! > A nam by się liczyło ? hehe pewnie tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolfram :-) IP: *.if.uj.edu.pl / *.if.uj.edu.pl 30.11.04, 09:50 pewnego razu, w ogrodzie, rozmawiałem ze szkoną koleżanką. Ta w pewnym momencie ściagneła spodnie, figi, kucnęła i zaczęła sikać, nawet nie przerywając rozmowy... :-) Musiałem uciekać przed strużkami moczu... :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiu fiu Re: :-) IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.12.04, 18:24 tzw. specyficzne ))) - a feeeeee Odpowiedz Link Zgłoś