Gość: dobrakobieta IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.04, 17:14 no własnie jaki to perfum?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wadera3 Re: perfum, który podnieca faceta 09.12.04, 17:17 perfum,powiadasz? hmmm,pewnie taki jest...ale ja go nie znam chyba ;DDDDDDDDDDDDDD mojego faceta podniacam ja ;)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jumar1 Re: perfum, który podnieca faceta 09.12.04, 17:27 MNie podnieca Sonia Rykiel Homme-Grey- ...gdy sie nia perfumuje to jestem podniecony...a wtedy jak wiadomo mam bystrzejszy umysł:) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M25 Re: perfum, który podnieca faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 17:38 Dobra kobieto!!! Per - fu - my!!! Zawsze liczba mnoga! -> Miracle :-) Priboi Odpowiedz Link Zgłoś
pauli7 Re: perfum, który podnieca faceta 09.12.04, 19:20 dobra kobieta widac nie byla taka dobra z polskiego;)) Good Life:) pozdrowionka Pauli Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: perfum, który podnieca faceta 09.12.04, 20:01 jejku Pauli nie dokuczj Dobrejkobiecie-perfum to perfum ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
pauli7 Re: perfum, który podnieca faceta 09.12.04, 20:11 > jejku Pauli nie dokuczj Dobrejkobiecie-perfum to perfum kurcze, no moze masz racje.... to ja niepotrzebnie nazwe podalam, bo nazwa dotyczyla chyba innego produktu (czyli 'tych' perfum)... ale niestety nie znam zadnego perfuma;)) Pauli Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: perfum, który podnieca faceta 09.12.04, 20:26 no!!!!! po prostu odezwiemy się jak jakiegoś /parfuma/ zidentyfikujemy....Dobrakobieto... Odpowiedz Link Zgłoś