Dodaj do ulubionych

Oczekiwania względem forum

05.01.05, 20:34
Tak się zastanawiam po lekturze kilku postów, że niektórym nie chce się
samemu pomyśleć nad wątkiem, który podali. Czekają aż ktoś im da gotową
formułę, a najlepiej sam załatwi coś za nich. Więcej samozaparcia ludzie.
Obserwuj wątek
    • wadera3 Re: Oczekiwania względem forum 05.01.05, 21:29
      ja myślę,że chodzi o coś innego....
      • tony82 Re: Oczekiwania względem forum 05.01.05, 21:31
        Fajnie jakbyś dokończyła myśl:P
        • wadera3 Re: Oczekiwania względem forum 05.01.05, 21:43
          wydaje mi się,że kilka osób cierpi na megalomanię i chce być słuchana za
          wszelką cenę......to tak jak z randkami internetowymi-nikt ich nie
          widzi/randkowiczów/,a powiedzieć o sobie i swoim zyciu można wszystko.....
    • Gość: c.kapturek Re: Oczekiwania względem forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 21:46
      sorrry, za me resssory, że sie wcinam w przerwie, we watek ;DDDDDDDDDDDDDd

www.moto.home.pl/strony/flashe/gry/popeb14.swf
      mysle sobie tak, co dwie głowy to nie jedna, w sumie dla takiego potencjalego
      załozyciela postu to jak wizyta na kozetce, "...jednem, dwa,...zamykasz
      oczy...trzy, cztery...opowiedz swe kłopoty...piec , szejść....my idziemy cos
      zjeśc....siedem, osiem...powiedz prosze, co ci na duszy gra....dziewiec,
      dziesieć....widzisz w szerszej perspektywie swój problem, bo jak cos mozemy ci
      dopisać wiecej psotów..." itd. <lol2> ;-))))))))))))))))))))
      • wadera3 Kapturku..... 05.01.05, 21:50
        raz zmiotłam wszystkich.....;DDDD
        • Gość: c.kapturek Re: Kapturku..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 22:01
          hahahahah dobre halelluja hahaha ;-))))))))))))))))
      • Gość: prion Re: Oczekiwania względem forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 22:33
        Adin, dwa, tri... Czy czujesz, ze juz wyrasta ci nowy komplet siekaczy?
        • Gość: c.kapturek Re: Oczekiwania względem forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 22:49
          siem, wosiem, ...mam pod nosem...
          • Gość: c.kapturek Re: Oczekiwania względem forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 22:52
            home.mn.rr.com/t1camp1/Focus.swf
    • Gość: Irla Re: Oczekiwania względem forum IP: *.devs.futuro.pl 06.01.05, 10:54
      po długich przemysleniach, moim zdaniem...od tego forum...oczekuję
      mianowicie......

pysznego obiadu z trzech dań. (ma ktos jeszcze chęc???)......a
      ponadto ......wydaje mi sie, ze bilet lotniczy dla stałych forumowiczów np. na
      Hawaje (oczywiście w dwie strony).....nie oznacza że za dużo żadam???? ;p

ps. a tak na serio - oczekuję że dociągnę do 16 i jednak nie dam się senności
      • Gość: c.kapturek Re: Oczekiwania względem forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 11:04
        o tak,tak pyszny obiadek i ....aloha hihihii ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDdddd

aloha-hawaje.republika.pl/index.swf
        • Gość: Irla Re: Oczekiwania względem forum IP: *.devs.futuro.pl 06.01.05, 11:12
          łeeeeeeeeeeeeee Kapturku kochany.... jakoś pochmurno na tych naszych
          Hawajach!!!!!!

a mi się dziś tak marzy słonko..... a tam chmury i chmury...... zupełnie jak u
          nas ;p

• tony82 Re: Oczekiwania względem forum 06.01.05, 11:14
            Ważnę żeby były Hawajki:)))
            • Gość: Irla Re: Oczekiwania względem forum IP: *.devs.futuro.pl 06.01.05, 11:16
              czy to rodzaj tamtejszej koszuli, jak bermudki - rodzaj spodni???? :)))

• tony82 Re: Oczekiwania względem forum 06.01.05, 11:18
                :)))
                • Gość: c.kapturek Re: Oczekiwania względem forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 11:29
                  i Hawajczycy, w długich herach, owłosiona klata i łańcuchami z kwiatów,
                  aloha ;DDDDDDDD
                • Gość: Irla Re: Oczekiwania względem forum IP: *.devs.futuro.pl 06.01.05, 11:33
                  Tony, wiedziałam że trafiłam ;P hahhahahahah
          • Gość: c.kapturek Re: Oczekiwania względem forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 11:24
            no jakoś tak :( hmm.........ale moze jeszcze wyjdzie słoneczko na Hawajach jak
            i u nas, tez pogoda zmienna bywa, póki co zaśpiewa nam żabka ;DDDDDDDDDDDDdddddd

www.2000greetings.com/gecko.swf
            • Gość: Irla w sprawie nasłonecznienia.... IP: *.devs.futuro.pl 06.01.05, 11:32
              tu wystarczy dobra drukara i słoneczko jak marzenie ;)))

astronomia.gery.pl/uklad_sloneczny/slonce/
              • Gość: c.kapturek Re: w sprawie nasłonecznienia.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 11:39
                piękne...:))))))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka