tony82 05.01.05, 20:34 Tak się zastanawiam po lekturze kilku postów, że niektórym nie chce się samemu pomyśleć nad wątkiem, który podali. Czekają aż ktoś im da gotową formułę, a najlepiej sam załatwi coś za nich. Więcej samozaparcia ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wadera3 Re: Oczekiwania względem forum 05.01.05, 21:29 ja myślę,że chodzi o coś innego.... Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: Oczekiwania względem forum 05.01.05, 21:31 Fajnie jakbyś dokończyła myśl:P Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: Oczekiwania względem forum 05.01.05, 21:43 wydaje mi się,że kilka osób cierpi na megalomanię i chce być słuchana za wszelką cenę......to tak jak z randkami internetowymi-nikt ich nie widzi/randkowiczów/,a powiedzieć o sobie i swoim zyciu można wszystko..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: Oczekiwania względem forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 21:46 sorrry, za me resssory, że sie wcinam w przerwie, we watek ;DDDDDDDDDDDDDd www.moto.home.pl/strony/flashe/gry/popeb14.swf mysle sobie tak, co dwie głowy to nie jedna, w sumie dla takiego potencjalego załozyciela postu to jak wizyta na kozetce, "...jednem, dwa,...zamykasz oczy...trzy, cztery...opowiedz swe kłopoty...piec , szejść....my idziemy cos zjeśc....siedem, osiem...powiedz prosze, co ci na duszy gra....dziewiec, dziesieć....widzisz w szerszej perspektywie swój problem, bo jak cos mozemy ci dopisać wiecej psotów..." itd. <lol2> ;-)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: Kapturku..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 22:01 hahahahah dobre halelluja hahaha ;-)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prion Re: Oczekiwania względem forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 22:33 Adin, dwa, tri... Czy czujesz, ze juz wyrasta ci nowy komplet siekaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: Oczekiwania względem forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 22:49 siem, wosiem, ...mam pod nosem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: Oczekiwania względem forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 22:52 home.mn.rr.com/t1camp1/Focus.swf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irla Re: Oczekiwania względem forum IP: *.devs.futuro.pl 06.01.05, 10:54 po długich przemysleniach, moim zdaniem...od tego forum...oczekuję mianowicie...... pysznego obiadu z trzech dań. (ma ktos jeszcze chęc???)......a ponadto ......wydaje mi sie, ze bilet lotniczy dla stałych forumowiczów np. na Hawaje (oczywiście w dwie strony).....nie oznacza że za dużo żadam???? ;p ps. a tak na serio - oczekuję że dociągnę do 16 i jednak nie dam się senności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: Oczekiwania względem forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 11:04 o tak,tak pyszny obiadek i ....aloha hihihii ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDdddd aloha-hawaje.republika.pl/index.swf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irla Re: Oczekiwania względem forum IP: *.devs.futuro.pl 06.01.05, 11:12 łeeeeeeeeeeeeee Kapturku kochany.... jakoś pochmurno na tych naszych Hawajach!!!!!! a mi się dziś tak marzy słonko..... a tam chmury i chmury...... zupełnie jak u nas ;p Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: Oczekiwania względem forum 06.01.05, 11:14 Ważnę żeby były Hawajki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irla Re: Oczekiwania względem forum IP: *.devs.futuro.pl 06.01.05, 11:16 czy to rodzaj tamtejszej koszuli, jak bermudki - rodzaj spodni???? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: Oczekiwania względem forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 11:29 i Hawajczycy, w długich herach, owłosiona klata i łańcuchami z kwiatów, aloha ;DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irla Re: Oczekiwania względem forum IP: *.devs.futuro.pl 06.01.05, 11:33 Tony, wiedziałam że trafiłam ;P hahhahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: Oczekiwania względem forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 11:24 no jakoś tak :( hmm.........ale moze jeszcze wyjdzie słoneczko na Hawajach jak i u nas, tez pogoda zmienna bywa, póki co zaśpiewa nam żabka ;DDDDDDDDDDDDdddddd www.2000greetings.com/gecko.swf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irla w sprawie nasłonecznienia.... IP: *.devs.futuro.pl 06.01.05, 11:32 tu wystarczy dobra drukara i słoneczko jak marzenie ;))) astronomia.gery.pl/uklad_sloneczny/slonce/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: w sprawie nasłonecznienia.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 11:39 piękne...:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś